lechu733 Zaszczuta jak za Hitlera 27.05.10, 09:17 Nie opuszczej mnie - ten film nie będzie pokazywany w kinach bo gutek film - dystrybutor się wycofał. Oświadczył, że w związku z Solidarni 2010. Ale autor "zapomniał" tego dopisać. Bo propaganda PObrunatna działa. Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Re: Zaszczuta jak za Hitlera 30.05.10, 15:22 lechu733 napisał: > Nie opuszczej mnie - ten film nie będzie pokazywany w kinach bo > gutek film - dystrybutor się wycofał. Oświadczył, że w związku z > Solidarni 2010. Ale autor "zapomniał" tego dopisać. Bo propaganda > PObrunatna działa. Nie bój nic. Jesli na tym filmie mozna zarobic, to jest jeszcze kilkunastu innych dystrybutorów. To nie PRL, jest wolnosc, pluralizm, gospodarka dziala i jest dobrze. A jesli wszyscy inni tez nie beda chcieli, zeby sie wspólpraca z ta pania nie spaprac? No to juz jest tylko jej wina. Trzeba ponosic odpowiedzialnosc za swoje czyny, demokracja wymaga dojrzalosci. Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Zaszczuta jak za Hitlera 27.05.10, 11:01 Oto przyszłość dla tych, którzy ośmielą się nie kochać PO i Drogiego Bronka. Odpowiedz Link Zgłoś
grey-hund Zaszczuta jak za Hitlera 27.05.10, 11:22 ..za Hitlera, ale z innej strony: pl.wikipedia.org/wiki/Leni_Riefenstahl Odpowiedz Link Zgłoś
kamyczek_55 Zaszczuta jak za Hitlera 27.05.10, 11:26 Już wkrótce w Kościołach w Pl zamiast nudnych homilii będą pokazy filmów p. Ewy. Chyba, że z pochodzeniem coś nie tak /patrz tytuł !/, bo kościół jakoś przestrzega ustaw norymberskich i bardzo nie lubi potomków Jezusa, Józefa i Marii. Odpowiedz Link Zgłoś
ossi-pol Zaszczuta jak za Hitlera 27.05.10, 11:35 " Felek Stankiewicz był chłopak morowy... ". Pani Ewa? Solidarna z Żoliborzem, rewirem... PiSzczyków! Odpowiedz Link Zgłoś
nabis2 Kompromitacja Kumora 27.05.10, 12:25 Kumor popełnił swój komentarzyk, a tu proszę - od rana trąbią o paracenzorskich praktykach Gutka wobec filmu Stankiewicz. I co Panie Kumor - głupio wyszło? Prima aprilis nie udałsia - chatieł piernut - a osrałsia. Odpowiedz Link Zgłoś
iala Kumór rżnie wariata nie to normalna regularna 27.05.10, 15:48 dziwka adasia- taki tam standard Odpowiedz Link Zgłoś
korektor11 Zaszczuta jak za Hitlera 27.05.10, 16:38 Opinia Pawła T. Felisa w relacji z festiwalu w Gdyni jest moim zdaniem kluczowa dla rozumienia twórczości p. Ewy. „Stankiewicz nie odtwarza, nie rejestruje, ale kreuje (...)” [P.T.Felis, Mocni debiutanci w Gdyni, GW 27-05-2010, s.12 nt. m.in. filmu Ewy Stankiewicz „Nie opuszczaj mnie”]. To wyjaśnia, dlaczego dokumenty Ewy Stankiewicz wzbudzają tyle niechętnych emocji: po prostu nie są dokumentami – autorka tworzy impresję, podbudowując ją luźnymi skojarzeniami i własnymi wyobrażeniami zarówno o teraźniejszości jak i o historii. Wina za taki kształt jej dokumentów nie leży po jej stronie – winni są zamawiający u niej filmy dokumentalne. Ona po prostu nie wie, że nie kręci dokumentu: ten typ tak ma! Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt35 Zaszczuta jak za Hitlera 27.05.10, 16:59 Po prostu chora kobieta. "Zaszczuta jak za Hitlera" Odpowiedz Link Zgłoś
outsider44 Dalej nie wiem, gdzie siedzi? 27.05.10, 17:49 Wy tu sobie gaworzycie, a dalej nikt mi nie powiedział, gdzie siedzi bidulka? Może jej chociaż trochę smalcu przywiozę, albo świeżych rzodkiewek. Czy ją bardzo męczą? Biją? To oprawcy! Trzeba cały świat poruszyć! Odpowiedz Link Zgłoś
korngold a czy to nie jest zaszcucie i ostrzeżenie ? 27.05.10, 18:07 dla innych , żeby lepiej sie nie zajmowali takimi tematami ? Dla mnie tak to niestety wygląda.. smolensk-2010.pl/2010-05-14-54-pytania-nadal-aktualne-aktualizacja-13-05-2010.html Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Re: a czy to nie jest zaszcucie i ostrzeżenie ? 30.05.10, 15:30 korngold napisał: > dla innych , żeby lepiej sie nie zajmowali takimi tematami ? > Dla mnie tak to niestety wygląda.. > smolensk-2010.pl/2010-05-14-54-pytania-nadal-aktualne-aktualizacja-13-05-2010.html a ten swoje...ceterum censeo...i wkolo Wojtek...i jeszcze raz.. i apiac s naczala...bo ja cus wiem Odpowiedz Link Zgłoś