towarzyszlepper Kukiz znowu sie schlał?! 07.06.10, 14:30 On na trzezwo w dupie byl i ch...a widzial, ale jak sobie przysmaruje ochlaj jeden, to juz koniec swiata! Odpowiedz Link Zgłoś
qin Chrońmy dzieci prze MC żąrciem 07.06.10, 14:36 i rakotwórczym aspartamen w syropie od kaszlu kupionym w aptece Odpowiedz Link Zgłoś
funkenschlag Ta złowieszcza Europride 07.06.10, 14:37 A czwórka dzieci adoptowana przez dwie zakonnice to normalna rodzina? - nikt nie protestuje i nie kwestionuje ich seksualności. Odpowiedz Link Zgłoś
flijoye Ta złowieszcza Europride 07.06.10, 15:24 "profesor" sadurski kłamie. Każdy słyszał o prześladowaniach opozycji w krajach homodyktatury. wybiórcza jak zwykle liczy na to, że po przekroczeniu przez nią granicy bezczelności normalni ludzie będą na tyle oburzeni i zszokowani, że nie zaprotestują. Odpowiedz Link Zgłoś
heterofob2 propaganda lobby homofobów 07.06.10, 16:13 Próbują stworzyć wrażenie, że pierwszym krokiem są związki partnerskie, a drugim będzie homoadopcja, tymczasem już obecnie w świetle polskiego prawa HOMO może adoptować, ba! bywa, że ma pierwszeństwo: www.youtube.com/user/ark951#p/u/2/b9QRxgPkV5U Odpowiedz Link Zgłoś
bobasz Ta złowieszcza Europride 07.06.10, 16:14 A co lepiej żeby dzieci siedziały w domach dziecka, były bite i molestowane, zamiast mieszkać u jakiś dwóch bogatych pedałów, czy lesb, co czytam o gejach w tym kraju to sie musze denerwować,zróbcie związki partnerskie i bedzie spokój,a paweł kukiz can go fuck himself Odpowiedz Link Zgłoś
m1r4640 Re: Ta złowieszcza Europride 07.06.10, 17:28 wg twojego schematu myslenia lepiej by byly wychowywane na zboczencow? Odpowiedz Link Zgłoś
bobasz Re: Ta złowieszcza Europride 07.06.10, 17:59 Czyli orientacja seksualna jest sprawą wychowania? hehe, to skąd wzieli się ci protestujący? jestem pewien, że nawet 1% z nich nie był wychowywany przez pary homoseksualne Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: paradujące cioty z gołymi tyłkami= Europa 07.06.10, 19:21 ...tradycyjna rodzina = zaścianek. Celowo napisałem "cioty" bo zneiwieściali i zmanierowani faceci nie zasługują na inne określenia. Natomiast do ludzi, którzy pomimo swej odmienności zachowują się normalnie bym takiego określenia nie użył. Odpowiedz Link Zgłoś
saueliossol Inicjatywa słuszna. 15.06.10, 19:21 Podpisałem się pod nią. Jej autorzy mają rację - homogrupy nacisku dziś żądają jednego przywileju, a następnego zażądają kolejnych, łącznie z zamykaniem ust krytykom. Tak to wygląda np. w Szwecji - za słowo niechęci wobec rozpasania homosiów trafia się do lochu. A pan profesor Sadurski kłamie, bo jest wystarczająco inteligentny, by pojąć logikę działania homogrup nacisku. Odpowiedz Link Zgłoś
funkenschlag Ta złowieszcza Europride 25.06.10, 00:34 A ja w tym roku razem ze znajomymi z pracy idziemy na London Pride (na 10 osób 8 jest hetero) i zamierzamy się dobrze razem bawić. :P W ramach imrezy idziemy na jeden koncert, do teatru i do knajpy na tańce. :D Odpowiedz Link Zgłoś