Dodaj do ulubionych

Kaczyński urwał się z orbity, a Fotyga - minist...

10.09.10, 10:47
Szkoda Fotygi na ministra. Ona się idealnie nadaje na wykłócany przez PiSuary pomnik.
Obserwuj wątek
    • paulhandyman Fotyga na sklepową w PSS Społem !!!! 10.09.10, 11:08
      Jest skandalem, ze osoba o takich predyspozycjach i zewnętrzności sklepowej z PSS Społem spode keleckiej wsi marnowała się na jakiś stanowiskach w MSZ lub ONZ.
      Ma wrodzony talent bycia sklepową, sprzedaży wina Mariola i krojenia sera tylżyckiego....
      Niech PIS nie robi jej krzywdy i nie "wpycha" w żadne ambasadorstwo.
      Pani Anno PSS Społem liczy na Panią!
      • biggruber Re: Fotyga na sklepową w PSS Społem !!!! 10.09.10, 11:22
        Paul! Jak zwykle masz racje. Ja w ten swoj lysy kapucyn zachodze od lat skad ONI JA wyciagneli....to mogl byc sklep spolem, ale nie obrazal bym tak tych sympatycznych Pan starajacych sie nam dogodzic kilkoma plastrami kielbasy piwnej lub salcesonu. Te Panie maja poza tym swoja godnosc i wiedza co robia. Po fatydze to zostaje mi tylko obrzydzenie i niesmak...i po co to ja podczas sniadania pisze?...makabra
        • 1zorro-bis Z psychicznie chorym sie nie dyskutuje! 10.09.10, 11:37
          szkoda czasu, panie Sikorski!
      • niemoher Re: Fotyga na sklepową w PSS Społem !!!! 10.09.10, 12:27
        10/10 !!!

Komentarz tygodnia - usmialem sie jako ta tchorzofretka !!!

Przybijam Ci, brachu, duza piatke !!!
      • antropoid Re: Fotyga na sklepową w PSS Społem !!!! 10.09.10, 13:32
        paulhandyman napisał:

> Ma wrodzony talent bycia sklepową, sprzedaży wina Mariola i krojenia sera
        > tylżyckiego....
        -------------------------
        Raczej do stania za ladą w mięsnym, gdzie zamiast mięsa i wędlin są tylko puste haki. A w klapie fartucha służbowego powinna mieć wpiętą plakietkę z napisem: Niobe. Idealnie pasowałoby to do jej miny...
      • mlodaemerytka Re: Fotyga na sklepową w PSS Społem !!!! 10.09.10, 13:36
        paulhandyman napisał:

> Jest skandalem, ze osoba o takich predyspozycjach i zewnętrzności sklepowej z P
        > SS Społem spode keleckiej wsi marnowała się na jakiś stanowiskach w MSZ lub ONZ
        > .
        > Ma wrodzony talent bycia sklepową, sprzedaży wina Mariola i krojenia sera tylży
        > ckiego....
        > Niech PIS nie robi jej krzywdy i nie "wpycha" w żadne ambasadorstwo.
        > Pani Anno PSS Społem l
        ==================================================

Znakomite porownanie a Pan J.Kaczynski zaopatrzrniowiec !
      • mandaryna.1 Re: Fotyga na sklepową w PSS Społem !!!! 10.09.10, 14:52
        Coś podobnego!?!? Przeciez to córeczka serdecznej przyjaciółki J.Kaczyńskiej /wpływowej/.Gdzie nie spojrzeć,same układziki.

paulhandyman napisał:

> Jest skandalem, ze osoba o takich predyspozycjach i zewnętrzności sklepowej z P
        > SS Społem spode keleckiej wsi marnowała się na jakiś stanowiskach w MSZ lub ONZ
        > .
        > Ma wrodzony talent bycia sklepową, sprzedaży wina Mariola i krojenia sera tylży
        > ckiego....
        > Niech PIS nie robi jej krzywdy i nie "wpycha" w żadne ambasadorstwo.
        > Pani Anno PSS Społem liczy na Panią!
    • cleryka Kaczyński urwał się z orbity, a Fotyga - minist... 10.09.10, 11:58
      Jarosław nie spocznie,nim polegnie.Szkoda Polski!
    • stereoclub Kaczyński urwał się z orbity, a Fotyga - minist... 10.09.10, 12:22
      Wieje nuda z tego kraju.
    • mer-llink Do Pani MArty Kaczynskiej 10.09.10, 13:32
      Do Pani MArty Kaczyńskiej:
      Szanowna Pani, jest Pani obecnie najbliższą osoba dla p. J. Kaczyńskiego. Czy Pani go lubi czy nie, to jest Pani moralnie zobowiązana do opieki nad nim. Wszystko wskazuje na to, że Pani stryj cierpi. Jest wyraźnie zagubiony i wykorzystywany przez swych przybocznych. Przy pozorach racjonalności nie zarządza swymi postępkami. Nie dośc, że szkodzi sobie, to jeszcze dewastuje pamięć o Pani Ojcu - Lechu. To co prezentuje p. JArosław Kaczyński, sa to objawy nieskomplikowanego, ale silnego zespołu chorobowego. Do Pani należy podjęcie kroków ratunkowych. Na jego kolegów partyjnych nie może Pani liczyc, że zadbaja o zdrowie prezesa. Nie zadbają. Spada to na Panią. Niechaj Pani ratuje stryja! Z powodów humanitarnych, nie żadnych innych. Zal człowieka. Jemu potrzebny jest dobry zespół lekarzy.Ceterum censeo: Cito!!!
    • xtysia Kaczyński urwał się z orbity, a Fotyga - minist... 10.09.10, 13:49
      To wyglada jak przestroga dla dziecka: "jak nie bedziesz jadlo kaszki to przyjdzie zmora ".
    • opinia-pollpressagency gazetalewakow:sikorski zwany smoczkiem 10.09.10, 13:51
      Sikorski infantylny zwany Smoczkiem nigdy nie byl lotny. Teraz jak szykuje sie pranie jego zadka to beczy jak osmiolatek. Ze Smoczka nic juz nie bedzie. BONAWENTURA.
      • piotr228 Re: dzięki Bogu już piątek!!! 10.09.10, 15:45
        Nie macie w PiSie weekendu? Oderwij się od komputera, spójrz na piękny świat, ciesz się życiem. Jarek i tak nie doceni że w imię PiSu wypisujesz takie bzdury na forum. Kopnie cię w dupę jak Kluzik, Jakubiak i Miga, którzy byli nie byle jakimi mistrzami w gadaniu bzdur.

opinia-pollpressagency napisała:

> Sikorski infantylny zwany Smoczkiem nigdy nie byl lotny. Teraz jak szykuje sie
        > pranie jego zadka to beczy jak osmiolatek. Ze Smoczka nic juz nie bedzie. BONAW
        > ENTURA.
    • erte2 Kaczyński urwał się z orbity, a Fotyga - minist... 10.09.10, 14:21
      To zaczyna być niebezpieczne. To zaczyna zagrażać polskiej racji stanu - nawet jeśli z dużym prawdopodobieństwem możemy założyć że Kaczyński realnej władzy w polsce już zdobyć nie jest w stanie - to wypowiedzi tego chorego człowieka niestety są na świecie słyszalne, zaś uzurpowanie sobie prawa do wpływania na polską politykę zagraniczną (jaki charakter ma jego korespondencja do ambasadorów ?) wykracza poza przyjęte zwyczaje i procedury. I co oznacza sformułowanie że " ...Fotyga będzie reprezentować PiS w sprawach zagranicznych "?
      Nadszedł już chyba czas aby - nie bacząc na wrzask który się podniesie - w końcu zamknąć go w zakładzie psychiatrycznym - bo inaczej możemy za chwilę obudzić się w czymś w rodzaju III Rzeszy - z bojówkami utworzonymi ze zindoktrynowanych przez Rydzyka "prawdziwych polaków" i innych "obrońców krzyża", a o normalność i demokrację znowu trzeba będzie walczyć.
      Ja już jestem za stary.
    • art.usa Kaczyński urwał się z orbity, i ma odchyly psychiczne 10.09.10, 14:45
      Co by bylo gdyby rasisto-faszyści zostały przy rzadzie.

Wojna domowa w Polsce, albo wybuch III wojny światowej?.

Chorzy do szpitala na leczenie, nie do władzy w kraju.
    • josif47 Kaczyński urwał się z orbity, a Fotyga - minist... 10.09.10, 14:51
      Kaczor..zejdz ze sceny..razem z tym wyblalym tworem
    • bavariablue1 Kaczyński urwał się z orbity, a Fotyga - minist... 10.09.10, 16:07
      Kaczynski powinien otworzyc kiosk z KONDOMAMI, a Fotyga je sprzedawac zeby zapobiec rodzeniu sie durniow podobnych do tych. ktorzy znajduja azyl w ZOO PIS-u. Dajcie im marchew
      i wykastzrujcie, Kaczora juz nie trzeba, przeciez kot sie dotad nie okocil, sprawa jasna...
      Kondominium..., czy nie ma w Polsce mozliwosci odosobnienia idiotow, a moze sa juz zapelnione?
    • trajkotek kosmos 10.09.10, 20:49
      możeby Pan Sikorski pogłówkował, jak uniezależnić się od "pułapek energetycznych" zastawianych przez Rosjan i Niemców

• pijpijrusku Re: kosmos 10.09.10, 23:44
        Najpierw zajmiemy sie sprawa eliminacji was ze swiata zywych,potem porozmawiamy z ruskiem i niemcem.Ale najpierw jak powiedzialem: ZGRILOWANIE NIEZGRILOWANYCH resztek padliny pisowskiej.
    • amonavis fotyga na sklepowa Spolem ? 10/10!!!!!! dziesiatka 10.09.10, 23:13

!!
      • pijpijrusku Dowcip o Kaczynskim 10.09.10, 23:41
        Przychodzi Yaracz do sauny.Zasypia w srodku.Budzi go saunowy: eee..panie,w saunie sie nie sra.
        Puenta na wszystkie dzialania tego okvr vienca
    • balbiana Kaczyński urwał się z orbity, a Fotyga - minist... 11.09.10, 01:01
      Ja już nic nie rozumiem. Przecież Pani Fotyga jest chora psychiatrycznie. Jaka polityka zagraniczna. Przecież to jest schizofrenia nie leczona.
      Panie Ministrze Sikorski to już nie jest smieszne.
      A nasz Hitlerek już dawno urwał się z orbity tylko wszyscy się gapią i nie wiem na co czekają. Może aż zacznie zamieszki religijne razem z Rydzykiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka