Dodaj do ulubionych

Niebezpieczne ''żarty'' PiS

• ryszard461 Niebezpieczne ''żarty'' PiS 15.04.11, 21:23
      Żarty, żartami ale po kraju nie biegają z ukrytymi pepeszami zwolennicy PiS, natomiast znany jest przypadek nieszczęśnika któremu przedłużono właśnie areszt, za zabójstwo w biurze poselskim w Łodzi. Osobnik ten chciał się wykazać, iż wyrzucenie go z PO za małą aktywność, to był błąd, gdyż on dla swojej ulubionej partii gotów jest nawet do zabójstwa Dlatego należy dmuchać na zimne w dobrym kierunku, bo do końca kampanii dużo czasu i może się niejedno wydarzyć, a winą redaktor Wielowieyska obarczy jakiegoś posła z PiS-u. Pamiętajmy ze są jeszcze nieprzebierający w słowach, takie osoby jak Olbrychski, Kutz, Niesiołowski, których wypowiedzi mogą doprowadzić do tragedii, większej niż ta ostatnia.
    • mozart Re: Niebezpieczne ''żarty'' PiS 16.04.11, 10:37
      Niebezpieczne zarty PiS-Führer tez tak zaczynal...
      Ani PiS ani PO ani SLD nie sa partiami z mojej bajki. Mam dosyc chaosu i nieustannej walki. Jest mi zupelnie obojetne, kto jest temu winny, bo z tego co widze jedni wszczynaja burdy, a drugim jest to na reke, bo maja pretekst do nicnierobienia. Obawiam sie, ze sprawy, ktore sa wazne dla panstwa zostana odlozone na swiete nigdy, a to doprowadzi w konsekwencji do katastrofy panstwa. Ja na tym nie ucierpie, bo mam ten luksus, ze wyjechalem z tego kraju 10 lat temu, bo przeczuwalem, iz nie ma tu przyszlosci. I nie mylilem sie - polska mentalnosc i relacja panstwo-obywatel nie znienily sie na lepsze, a co gorsza, pogorszyly sie.
      Dalszy balagan w kraju doprowadzi jedynie do tego, ze strony zaczna sie wzajemnie obwiniac za stan rzeczy. Nie przewiduje zatem zadnej poprawy na lepsze.
    • costa3500 Niebezpieczne ''żarty'' PiS 17.04.11, 09:16

To Bóg zażartował z Polaków pozwalając przyjść na świat parze mutantów Kaczyńskich.
    • zuzkazuzka111 Dominisiu... 17.04.11, 09:30
      Zarówno PiS jak i sympatycy PiS, jak i wszyscy inni obywatele Polski są u siebie.
      Mogą robić co chcą.
      Kiedyś Solidarność nie szanowała milicji obywatelskiej powołanej przez okupanta rosyjskiego, walczyła z niż i dostawała pałami po plecach.
      Czasem więc warto nie stosować się do obowiązującego prawa i procedur...
      Ale ty Dominisiu tego nigdy nie zrozumiesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka