bepiotr 06.05.11, 13:25 Szkoda, że odniosła się Pani tylko do pierwszej części artykułu pomijając zupełnie proponowane przez autora budowanie państwa równoległego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bepiotr Re: Płodna pani Kania 06.05.11, 13:27 bepiotr napisał: > Szkoda, że odniosła się Pani tylko do pierwszej części artykułu pomijając zupeł > nie proponowane przez autora budowanie państwa równoległego. Przepraszam, ale to komentarz do Pani polemiki z artykułem prof. Krasnodębskiego w RP Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba ładne to... 07.05.11, 10:07 (...)tam mamy na zdjęciach wicenaczelną "Gazety Polskiej" panią Hejke z agentem Tomkiem. (...) Prawdziwa wdowa po Kieresie żałobęjuż skończyła? Odpowiedz Link Zgłoś
basia12.1 Re: ładne to... 07.05.11, 16:32 babariba-babariba napisała: > (...)tam mamy na zdjęciach wicenaczelną "Gazety Polskiej" panią Hejke z agentem > Tomkiem. (...) > Prawdziwa wdowa po Kieresie żałobęjuż skończyła? Nie po Kieresie tylko po Kutyce. Odpowiedz Link Zgłoś
paw73 Palikot z Nowakiem chcieli od Kaczyńskiego raport 06.05.11, 17:29 Palikot z Nowakiem z PO najgłośniej zadali od nieżyjącego już prezydenta Kaczyńskiego, raportu o jego stanie zdrowia sugerując mu też rożne choroby. Kij ma dwa końce, okazuje się. Olejnik co pani zrobi, zacznie chodzić na wódkę z działaczami Gazety Polskiej, gdy powstanie ta koalicja PO z PiS już zaklepana w Krakowskiej Kurii! Ojcami Chrzestnymi tego bytu byli kardynał Dziwisz i biskup Michalik! Tusk i Kaczyński są szczęśliwi że będą tworzyć rząd PO+ PiS, kościół w tym interesie będzie miał najwięcej= POPiS państwo wyznaniowe. Dlatego pod obrady Tusk nie wprowadził ustawy o in vitro! Dziś obie prawicowe partie, udają że się nie lubią ich publicyści również. Odpowiedz Link Zgłoś
maxixxx Płodna pani Kania 06.05.11, 17:29 A ja uważam, że skoro kiedyś politycy PO rozpętali gierkę pt. niech prezydent pokaże coroczny raport o stanie zdrowia w odniesieniu do Kaczyńskiego to teraz mamy prawy oczekiwać od nich by taki raport pokazał też Komorowski Mnie stan zdrowia Kaczyńskiego kiedyś lub Komorowskiego obecnie nic nie obchodzi i gdy ten pierwszy robi za polityczne zombi to temu drugiemu życzę by żył aż do śmierci ale nie można udawać dziewic i tylko dlatego, że zmienil się żyrandolowy udawać, że tematu nie ma czekam na prostą uczciwość i potwierdzenie, że punkt widzenia nie zawsze zmienia się wraz z punktem siedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Bezplodna pani Olejnik 06.05.11, 17:44 chcielibysmy pani Olejnik poprosic o komentarz o artykulach plodnej pani Kani na temat rodowodu malzonki pana chrabi prezydenta RP. Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Bezplodna pani Olejnik 06.05.11, 18:14 Jak demokracja,to demokracja,więc trzeba przyjrzeć się też rodowodowi J.K .Niestety małżonki nie zdążył sobie zabezpieczyć,a kot jest pospolitym dachowcem,więc trzeba przyjrzeć się jego rodowodowi. Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Re: Bezplodna pani Olejnik 06.05.11, 23:32 klara551 napisała: > Jak demokracja,to demokracja,więc trzeba przyjrzeć się też rodowodowi J.K .Nies > tety małżonki nie zdążył sobie zabezpieczyć,a kot jest pospolitym dachowcem,wię > c trzeba przyjrzeć się jego rodowodowi. Koty są ponadto, dlatego chodzą po dachach. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Bezplodna pani Olejnik 06.05.11, 23:43 minstrel515 napisał: > klara551 napisała: > > > Jak demokracja,to demokracja,więc trzeba przyjrzeć się też rodowodowi J.K > .Nies > > tety małżonki nie zdążył sobie zabezpieczyć,a kot jest pospolitym dachowc > em,wię > > c trzeba przyjrzeć się jego rodowodowi. > > > Koty są ponadto, dlatego chodzą po dachach. Jakoś nie rozumnie. Chcecie powiedzieć że Jarek rucha koty? Ktoś go przyłapał, albo co? Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Re: Bezplodna pani Olejnik 06.05.11, 23:53 Ja tylko bronię koty przed instrumentalnym traktowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Bezplodna pani Olejnik 07.05.11, 00:43 A ja w domu mam psa wielorasowego/kundla/,więc nie chciałam obrazić kota dachowca,a tylko nadmienić,że trudno mówić o jego rodowodzie. A kota wymieniłam,bo to że prezes lubi swojego futrzaka jest jedyną cechą za którą go cenię. Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Re: Bezplodna pani Olejnik 07.05.11, 10:42 <A kota wymieniłam,bo to że prezes lubi swojego futrzaka jest jedyną cechą za którą go cenię.> Dobry wujaszek Jarek żyje w stanie bezżennym wzorem dobrego wujaszka Adolfa, i obu bardzo cenimy za to, ze potomstwa nie spłodzili, a także za przywiązanie do swoich futrzaków, Alika i Blondi. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Bezplodna pani Olejnik 07.05.11, 20:32 minstrel515 napisał: > Ja tylko bronię koty przed instrumentalnym traktowaniem. A jaki instrument masz na uwadze? Odpowiedz Link Zgłoś
prosatis Re: Bezplodna pani Olejnik 06.05.11, 23:57 Wzór kultury i w ogóle poziom wpisu iście salonowy. Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Re: Bezplodna pani Olejnik 06.05.11, 18:47 grisza14 - piszemy harbiego przez samo "h", pochodzi wyraz ten od grafa przez jezyk czeski. G zamienia sie tu na h. Szkola podstawowa by sie przydala, jej powtorka. Ale jak to z pisowcami - maja ogromne braki w wyksztalceniu, nawet podstawowym. Co do stanu zdrowia prezydentow - najczesciej sa to wiekowi mezczyzni i w Polsce, gdzie sie tlusto i niezdrowo jada, z pewnoscia 99 % ma miazdzyce. Grisza pewnie takze, nawet jesli jest mlody. Grisza - w Rosji czy na kochanej przez pisowcow Bialorusi jada sie jeszcze tlusciej i popija bimbrem. Cholesterol pewnie okropny, niedlugo zawal albo udar - idz czlowieku do lekarza a po drodze zajrzyj do psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
prosatis Re: Bezplodna pani Olejnik 07.05.11, 00:01 Wpis długi ale bez sensu. Na sieci powszechnie pisze się "Chrabia Bul Komorowski" w nawiązaniu do błędów gramatycznych popełnianych regularnie przez Prezydenta. Ach, ci "wykształceni" POstępowcy ! Odpowiedz Link Zgłoś
demetria11 Re: Bezplodna pani Olejnik 07.05.11, 00:29 Pan prezydent za swój błąd przeprosił i inteligentnemu człowiekowi to wystarczy. A usprawiedliwianie swojej ignorancji czyimś błędem jest zwykłym prostactwem. Odpowiedz Link Zgłoś
prosatis Re: Bezplodna pani Olejnik 07.05.11, 00:59 o jakich przeprosinach mowa ? O tych, kiedy Pan Prezydent zaprasza Kaczyńskiego na "obiat", z premedytacją zrobioną prowokację medialną ? Sama reakcja Prezydenta była charakterystyczna - narobił błędów, więc podparł się Kaczyńskim. Czy to nie jest prostactwo ? W tym wypadku nie bez winy jest także otoczenie Prezydenta. Poza tym, lepiej tego tematu nie pogłębiać, bo wpadek Prezydenta jest bez liku i nie jest zbyt skory do przeprosin. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba skalkuluj sobie misiołku... 09.05.11, 08:41 prosatis napisała: > o jakich przeprosinach mowa ? O tych, kiedy Pan Prezydent zaprasza Kaczyńskiego na "obiat", z premedytacją zrobioną prowokację medialną ? Sama reakcja Prezydenta była charakterystyczna - narobił błędów, więc podparł się Kaczyńskim. Czy to nie jest prostactwo ? W tym wypadku nie bez winy jest także otoczenie Prezydenta. Poza tym, lepiej tego tematu nie pogłębiać, bo wpadek Prezydenta jest bezliku i nie jest zbyt skory do przeprosin. *** ...jak to pracuje. Bo czołgany przez wszystkie media Kwaśny, za chorobę filipipińską i nachlanie się w samolocie z arcyfiloletowym Głódziem - wziął drugą kadencje w cugielkach. W pierwszej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Bezplodna pani Olejnik 07.05.11, 00:49 Na sieci powszechnie pisze się? Oj,podpowiedz jak i czym? Sieć jak to sieć z zasady ma oczka,oka i jak po tym pisać? Może napisz tak normalnie po polsku? Potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
prosatis Re: Bezplodna pani Olejnik 07.05.11, 01:09 Och ta kultura wypowiedzi ! Potrafię. Ale nie mam ochoty na kontynuowanie tej dyskusji. Chyba potrafisz "pochodzić" po sieci to znajdziesz. Chyba, że to przekracza twoje możliwości. Wtedy - trudno. Pozostaniesz w przekonaniu, że to nie było świadome, ale błąd prymitywnego pisiaka. Bo mądrzy, wykształceni, kulturalni /inaczej/ to jesteście tylko Wy, POstępowcy. Śpij dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ljkoziol2 Re: Bezplodna pani Olejnik 07.05.11, 03:44 <Potrafię. Ale nie mam ochoty na kontynuowanie tej dyskusji> Dobre.Jak się nie ma argumentów,to się mówi wiem ale nie powiem,albo nie mam ochoty na dyskusję.Tak po pisowsku.Amen . Odpowiedz Link Zgłoś
burlasino Re: Bezplodna pani Olejnik 07.05.11, 08:55 prosatis napisała: > Wpis długi ale bez sensu. Na sieci powszechnie pisze się "Chrabia Bul Komorowsk > i" w nawiązaniu do błędów gramatycznych popełnianych regularnie przez Prezydent > a. Ach, ci "wykształceni" POstępowcy Gdyby grisza14 użył pełnej "nazwy własnej", sprawa byłby jasna, jednak radykalny "skrót myślowy", sprowadzony do pojedynczego wyrazu, może tworzyć wrażenie błędu. Osobiście nie mam pewności czy grisza14 rzeczywiście żartował, ale pewnie jest to skutek mojego "wykształcenia". Choć znowu nie jestem tego tak bardzo pewien, bo nie należę do "POstępowców" ani nawet z nimi nie sympatyzuję. Odpowiedz Link Zgłoś
burlasino Re: Bezplodna pani Olejnik 07.05.11, 09:03 PS Sugerowałbym też używanie przyimka "w" kiedy mowa o czymś, co dzieje się w sieci, a nie "na sieci". Zresztą lepszym, bo bardziej jednoznacznym określeniem, niż sieć, byłby "internet". Sieć nie jest sformułowaniem jednoznacznym, może dotyczyć bardzo różnych systemów. Czy rzeczywiście we wszystkich upowszechniła się nazwa "Chrabia Bul Komorowski"? Odpowiedz Link Zgłoś
prosatis Re: Bezplodna pani Olejnik 07.05.11, 23:47 Oczywiście, że nie na wszystkich. Zależy od, powiedzmy sympatii politycznej. chyba nie oczekiwałeś, że na tym portalu wyciąganie gaf Prezydenta będzie dobrą zabawą ? Ale warto "pochodzić" po czy w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Bezplodna pani Olejnik 06.05.11, 21:39 grisza14 napisał: > chcielibysmy pani Olejnik poprosic o komentarz o artykulach plodnej pani Kani n > a temat rodowodu malzonki pana chrabi prezydenta RP. Oj Griszeńka, Griszeńka, my wiemy że dla Was Rosjan poradzieckich PiS jest na wagę złota, ale zainwestujcie towarzysze w kursy języka polskiego, bo zupełnie przestajecie być wiarygodni! Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Bezplodna pani Olejnik 07.05.11, 01:07 grisza14 napisał: > chcielibysmy pani Olejnik poprosic o komentarz o artykulach plodnej pani Kani n > a temat rodowodu malzonki pana chrabi prezydenta RP. A co konkretnie pisowski antysemita, kryjący sie pod kryptonimem operacyjnym "grisza14" ma na myśli? I czy zna zasady ortografii??? Nie uczyli na ubeckich kursach??? Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Jaki jest rodowód płodnego griszy14 skoro onanizm 07.05.11, 04:50 nijak nie zapewnia poczęcia, nawet pokalanego... a wszystko wskazuje na to, że ta dolegliość, a może tylko hobby, nie limituje jego kretyńskich wpisów.. Chyba więc wypisuje co mu dostarczą i co mu każą.. i pewnie za to płacą... PłaszczakoHofmany.. lol.. Odpowiedz Link Zgłoś
dr54 Do griszy 14 07.05.11, 06:57 A ja chcialbym komentarza Pani Kani na temat rodowodu braci Kaczynskich , szczegolnie rodowodu Rajmunda kaczynskiego . Odpowiedz Link Zgłoś
demetria11 Płodna pani Kania 06.05.11, 18:05 P. Przeciek-Waszczykowski znowu przecieka informacjami, których nie ma? Jakie to pisowskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Płodna pani Kania 06.05.11, 18:19 A może to jeszcze skutek euforii po nawdychaniu się helu? Hel jak wiadomo lżejszy od powietrza,więc wyparł zupełnie mózgopodobną masę z czaszki pana fontanny informacyjnej?/Zagłoba polecał picie wina żeby oliwa/rozum/ jako ciecz o mniejszej gęstości łatwiej dostawała się do mózgu . Tu mamy odwrotną sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Płodna pani Kania 06.05.11, 18:12 Mocno, bardzo złośliwie i na temat. Ziemniakiewicze jednak tylko taki język rozumieją. Odpowiedz Link Zgłoś
prosatis Re: Płodna pani Kania 07.05.11, 00:15 Wpis jest typowy dla "młodych, słabo wykształconych..." i do tego źle wychowanych. Mike.recz może jest znanym pisarzem, laureatem licznych nagród literackich. Ale na blogu się ukrywa. Mędrek nikt. Jeżeli się mylę, to proszę o dekonspirację, mike.recz zaprezentuj swoje osiągnięcia ! Brak kultury już zaprezentowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Płodna pani Kania 07.05.11, 03:22 prosatis napisała: > Wpis jest typowy dla "młodych, słabo wykształconych..." i do tego źle wychowany > ch. Mike.recz może jest znanym pisarzem, laureatem licznych nagród literackich. > Ale na blogu się ukrywa. Mędrek nikt. Jeżeli się mylę, to proszę o dekonspirac > ję, mike.recz zaprezentuj swoje osiągnięcia ! Brak kultury już zaprezentowałeś. To Ty Rafałku? Odpowiedz Link Zgłoś
sinhuesinhue Płodna pani Kania 06.05.11, 18:26 "Nie zabijajcie nas! Chcemy pracować dla dobra demokratycznej Polski" - co ten Waszczykowski planował w BBN że coś takiego wpadło mu do głowy. Czyżby [planowali jakieś niefajne akcje? Odpowiedz Link Zgłoś
prosatis Re: Płodna pani Kania 07.05.11, 00:18 Oczywiście, planował zamordowanie Niesiołowskiego, ale padło na Rosiaka. Ale śmieszne - ubaw po platformerskie poachy. Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Płodna pani Kania 07.05.11, 00:57 Waszczykowski? Ta papuga co nie umie języka trzymać za zębami coś miałaby zaplanować i wykonać bez ogłoszenia wszystkim co planuje? Nawet jeżeli to miała być ironia,to ci nie wyszło. A ubaw po pachy rzeczywiście mamy,bo jak komuś mogło przyjść do głowy/nawet pisiackiej/,że ten pan jest zdolny do zaplanowania,przygotowania i zrealizowania czegokolwiek bez poinformowania wszystkich co robi. Przedni dowcip! Odpowiedz Link Zgłoś
prosatis Re: Płodna pani Kania 07.05.11, 01:13 Przedni wpis, zupełnie nie pisiacki. Platformerski. Tak dobrze znasz Waszczykowskiego ? Nie sądzę. Poza tym twoje uwagi nijak się mają do moich. Śpij dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
burlasino Re: Płodna pani Kania 07.05.11, 09:12 Przyjrzałem się twoim wpisom i - niestety - muszę potwierdzić opinię jednej z autorek, że kiedy brak Ci argumentów, to gwałtownie tracisz chęć na dyskusję oraz odsyłasz do sypialni. Dobrze, że nie do garów i pewnie jest to zasługa twojej "wysokiej kultury". Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Płodna pani Kania 07.05.11, 20:39 burlasino napisał: > kiedy brak Ci argumentów, to gwałtownie tracisz chęć na dyskusję oraz odsyłasz do sypialni. Albo koleś cierpi na zaburzenia snu, albo jest, tego, niedopieszczony. Odpowiedz Link Zgłoś
prosatis Re: Płodna pani Kania 08.05.11, 00:06 Nie odsyłam do sypialni, mówię dobranoc ponieważ o takj późnej porze szkoda mi czasu na dyskutowanie z inwektywami. Może łaskawie mi pokażesz, jakich to argumentów używali autorzy, na wpisy których reagowałem ? Na przykład wpisy o Ziemkiewiczu czy Waszczykowskim. Argumenty w rodzaju "pisowiec', "głupek", "nieudacznik" ? Rzeczywiście, uważam, że MOJA kultura pozwala na użycie ostrego sformułowania jeżeli jest to powiązane z konkretnym przykładem. Dlatego będę się śmiał z MOJEGO Prezydenta, który opowiada androny a wcześnie w sposób chamski krytykował poprzednika. Ze względu na czysto wartościujący i przy tym niegrzeczny charakter wypowiedzi, do których się odnosiłem, zeszło na kulturę. Ze względu na porę - spij dobrze. Bez żadnych podtekstów. A co do kultury i podtekstów, przeczytaj następny wpis. Zupełnie "merytoryczny". Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Płodna pani Kania 06.05.11, 18:42 Ta Hejke to ta slynna uwodzicielka Kurtyki (sw.pamieci)? Porzucil dla niej zone, ktora teraz walczy o jego "spuscizne" jak lwica. Wybaczyla mu wszystko czy chodzi to o pieniadze i inne profity? Nie wierze w jej dobre zamiary, porzucona zona to najwiekszy wrog bylego meza. Ale "kasa", stanowiska i zaistnienie jako VIP, nawet pogrobowy, to lakomy kasek dla bylej zony Kurtyki. Odpowiedz Link Zgłoś
prosatis Re: Płodna pani Kania 07.05.11, 00:29 Kultura tego wpisu jest powalająca. Podnosi, ogólnie bardzo niski, poziom wpisów. Skąd wiesz, że porzucił ? Postulujesz wprowadzenie kary za cudzołóstwo ? Toż to ciemnogród. Nie przystoi miłośnikowi partii POstępu. Ale tak, to chyba "ta" Hejke, która dla kasy podrywała Kurtykę a teraz agenta Tomka, który poderwał biedną posłankę Sawicką, która gdyby nie piękny Tomek o żadnych przekrętach na Helu nawet by nie pomyślała. Magiel. Odpowiedz Link Zgłoś
burlasino Re: Płodna pani Kania 07.05.11, 09:19 W maglu, pomimo złej opinii, też się dzieje realne życie. A ponadto jest czysto i pachnie świeżą pościelą, czyli jest to niejako naturalne środowisko do wymiany "pościelowych informacji". :) Jakkolwiek może to być bolesne, to przedmówczyni mówiła o dość powszechnie znanych faktach. Odpowiedz Link Zgłoś
prosatis Re: Płodna pani Kania 07.05.11, 23:37 O jakich faktach /l.m/ i to powszechnie znanych ? Jeden fakt, że na ogół chodzi o kasę. Ciekawe. I nie sądzę, żeby relacje pomiędzy paniami miały walor "faktu". Co z tego wynika ? Nie widzę sensu na prowadzenie dyskusji na tym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Ponoć wykopano tunel między pałacem prezydenckim a 06.05.11, 18:59 Ponoć wykopano tunel między pałacem prezydenckim a siedzibą Michnika by panowie mogli się spotykać często i bez świadków. Jak się popuka laską w jezdnię przy Krakowskim Przedmieściu to słychać inny odgłos. Odpowiedz Link Zgłoś
dr54 Re: Ponoć wykopano tunel między pałacem prezydenc 07.05.11, 07:10 Ten wykop dostal w spadku Prezydent od Lecha kaczynskiego . Jak myslisz w jakim celu go wykopano ? Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski [...] 06.05.11, 21:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lzeelitytozwyklebydlonieelity [...] 06.05.11, 21:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa jałowa pani 06.05.11, 21:23 Jałowa pani Monika. Jedno, co jej dobrze wychodzi: nuda. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Zupełnie jak zupa... 06.05.11, 21:34 Nie jestem wielbicielką pani Olejnik, ale tym razem zachwyciła mnie i rozbawiła do łez:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Zupełnie jak zupa... 06.05.11, 21:36 To możliwe, ale nie w odniesieniu do ciebie: ciebie zupa zapyla, więc zapylasz, ile sił i jako jedyny forumowicz niezawodnie mnie łechtaczka(sz). Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Zupełnie jak zupa... 06.05.11, 22:08 Uwielbiam cię wprost... tosiewytnie.pl/i,UPDTE-172-sieciowy-donosiciel,vid,22581,index.html?skipd=yes#n64769463-v22581-tPR Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Zupełnie jak zupa... 06.05.11, 22:24 Eeeej, odczuwam twoje uwielbienie nie tylko wprost, ale i w poprzek oraz wzdłuż. Odpowiedz Link Zgłoś
ljkoziol2 Re: jałowa pani 07.05.11, 03:50 No proszę.AjakDupa znowu smrodzi na forum.Idź łajzo i wymyj ten osrany tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek zdrowie i sex 06.05.11, 22:30 Pani Monika znana jest nie od dziś, jeśli chodzi o kwestię tępienia idiotycznych spekulacji nt. zdrowia prezydenta, lub jego stanu trzeźwości - kto pamięta owe tyrady za panowania poprzedniego, potępiające podobne denuncjacje? NIKT? ... hm, trudno ... To było o zdrowiu. "Ale zawsze można pójść tropem tygodnika "Nie". A tam mamy na zdjęciach wicenaczelną "Gazety Polskiej" panią Hejke z agentem Tomkiem." - idźmy więc tropem sexu, sex - to samo zdrowie ... Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: To w końcu kto dostał odszkodowanie Hejke czy 07.05.11, 12:01 To w końcu kto dostał odszkodowanie Hejke czy Kurtykowa? Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Płodna pani Kania 06.05.11, 23:27 Wbija Pani perfidnie klin w środowisko; Ziemkiewicz to się ucieszył, ale co na to Semka? Wice- mesjasz, to już nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Płodna pani Kania 07.05.11, 00:27 minstrel515 napisał: > Wbija Pani perfidnie klin w środowisko; Ziemkiewicz to się ucieszył, ale co na > to Semka? Wice- mesjasz, to już nie to. Ta szmata pewno tak płodna jak mój króliczek. I pewno tyle potrzebuje seksu jak Mop. Odpowiedz Link Zgłoś
prosatis Płodna pani Kania 07.05.11, 00:48 tekst na normalnym poziomie red. Olejnik. Merytorycznie bez sensu, ale propagandowy poziom trzyma. Kania plotkuje, i tyle.A prezydent Komorowski zachowuje się często bardzo dziwnie. Red. Olejnik nie pamięta plotek na temat Lecha K. ? Wtedy miała ubaw. Co ma do tego Ziemkiewicz ? Oczywiście mesjasz prawicy. Trzymając ten standard - Olejnik diva Tuskowa. Albo red. Olejnik agentka Palikota /bywał i jest stałym gościem, a jakże, z uśmiechami/. Jest zastanawiające, dlaczego ktoś, kto ma nazwisko i twarz rozpoznawaną medialnie nie może opuścić poziomu magla. Nie chodzi o poglądy. Red. Olejnik może popierać PO i zwalczać PiS, ale niech nie bredzi, że jest niezalezną dziennikarką.I niech trzyma formę. Przywołany Ziemkiewicz nie udaje, że jest lewicowcem. I formalna strona jego wypowiedzi jednak spokojniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Płodna pani Kania???? 07.05.11, 01:05 Przeciez to stara baba, gdzie tam ona płodna! Jałowa jak pustynia:))) Pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
zew_atlantyku Gazeta Polska musi uwazac na UwarzamRze 07.05.11, 07:31 mesjasz polskiej prawicy Ziemkiewicz. Kolejny tekst tych, co maja pelne gacie. Widac je maja, oj maja. A do poczytania normalne teksty www.rp.pl/artykul/9133,651107_Ziemkiewicz__Skrzynek_nie_oddadza.html Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Cwaniaki nabijają kabzę a głupki czytają... 07.05.11, 08:10 Cwaniaki nabijają kabzę a głupki czytają. Nekropolityczny interes kwitnie... Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Re: Gazeta Polska musi uwazac na UwarzamRze 07.05.11, 11:01 Przeczytałem uważnie polecony przez Zwa (Zewa?) Atlantyka tekst pana Ziemkiewicza (przedtem nie miałem styczności z jego twórczością) i stwierdzam kategorycznie: głupek. Szkoda czasu, chyba, ze się chce analizować mentalność opozycji smoleńskiej, ale po co. Więcej linków Zwa (Zewa?) Atlantyka nie będę klikał, bo to tez głupek. Odpowiedz Link Zgłoś
prosatis Re: Gazeta Polska musi uwazac na UwarzamRze 07.05.11, 23:23 pn-ski. ten głupek, tamten głupek a oto jestem ja, mądry pen-ski. Takie stany się czasami leczy, ale twój przypadek wydaje się beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Lepiej Uważaj na Rze(pę)... 07.05.11, 12:05 zew_atlantyku napisał: > mesjasz polskiej prawicy Ziemkiewicz. To już teraz wszystko jasne: jaki "mesjasz prawicy" - taka i prawica. Hałaśliwe warchoły i średniowieczne kołtuństwo, w XXI wieku wciąż zawzięcie zawracające kijaszkami Wisłę i wrzeszczące przy tym o "nowoczesnym patriotyzmie"... Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Liczy się kasa misiu, liczy się kasa... 07.05.11, 12:07 Liczy się kasa misiu, liczy się kasa... Czy Ziemkiewicz sprzedałby choć jeden egzemplarz swoich "dzieł" bez tych wygłupów? Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba ciekawe, kiedy Ziemkiewicz... 09.05.11, 09:46 ...był wojsku I w jakiej formacji? * (...)W istocie, jeśli traktować hipotezę czysto technicznie, nie jest ona absurdalna, a tylko bardzo mało prawdopodobna. Kto był w wojsku, albo choć odrobinę się techniką wojskową interesuje, wie, że każda armia świata ma na składzie chemikalia oraz agregaty, za pomocą których można w kilku minut zamglić (bo to znacznie wydajniejsze od zadymiania) obszar wystarczający dla ukrycia sporego nawet pododdziału(...) www.rp.pl/artykul/9133,651107_Ziemkiewicz__Skrzynek_nie_oddadza.html Kiedyś Ziemkiewicz pisywał czytalne SF, teraz przerzucił się na political fiction. Kiedyś był ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt "agent T-k został człowiekiem roku "GaPol",szkoda 07.05.11, 09:25 że nie mężczyzną". Tym ostatnim ten ślimak nigdy nie był, nie jest i nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Czytelnicy pytaja, Grisza odpowiada 07.05.11, 09:49 Monika Olejnik wyciagnela najciezsza armate z mrokow swojej podswiadomosci-wytoczyla red.Kani proces publiczny o nadplodnosci.A co to oznacza dla osoby z wyksztalceniem zootechnicznym, to strach nawet pomyslec!Jestem przekonany, ze piszac swoj artykul miala Monika Olejnik jakies straszne wizje np. w stylu Lepper z rurka do inseminizacji w reku.Albo chrabi w czasie polowania na dunskie kaszaloty.Albo wizja chrabi jak zbiera deszczowke i wylewa ja do morza z pominieciem rzek, zeby nie bylo powodzi. Nastepnie wyjasniam, ze szlachcic na zagrodzie rowny wojewodzie i ja podobnie jak pan chrabi bede stosowal taka ortografie, jaka mi sie podoba. Nastepnie wyjasniam, ze jestem ubeckim faszysta filosemita, co jest tylko pozornie wewnetrznie sprzeczne, ale licze na wysokie IQ ( w granicach do 60 ) i nie posuwam sie dalej w wyjasnieniach. Jesli chodzi o sp Rajmunda Kaczynskiego, to mysle ze mial on zyciorys, ktorego nie zakwestionowalby ani wspierajacy platforme obywatelska rezyser, ani znany powszechnie profesor maturzysta Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Skoro ten życiorys Rajmunda taki ciekawy to dl 07.05.11, 12:05 Skoro ten życiorys Rajmunda taki ciekawy to dlaczego Maciorenko zachował tylko dla siebie jego teczkę znalezioną w archiwach WSI (Informacji Wojskowej)? Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 moglbys spytac Macierewicza, ale on nie zechce 07.05.11, 12:20 babrac sie w gownie i rozmawiac z toba, osle. Odpowiedz Link Zgłoś
antypisdzior Płodna pani Kania 07.05.11, 10:40 Bardzo się dziwię niektórym ludziom że czytają taki szmatławiec jak "Gazeta Polska" . Kiedyś miałem ochotę kupić ale się wstydziłem tej osoby w kiosku. To straszny obciach kupować ten brukowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Płodna pani Kania 07.05.11, 11:54 >>"Gazeta Polska" tropi choroby prezydenta Bronisława Komorowskiego<< Gdyby sakiewiczowa gadzinówka zajęła się tropieniem chorób swego pupila Kaczyńskiego (lub choćby tylko analizą tej najbardziej widocznej - bynajmniej niefizycznej), to zabrakło by jej czasu na włażenie mu w zadek i ubliżanie obecnemu premierowi i prezydentowi. Odpowiedz Link Zgłoś
prosatis Re: Płodna pani Kania 07.05.11, 23:18 antropoid - kto komu ubliża ? Spałeś przez ostatnie 5 lat czy byłeś w stanie hibernacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Płodna pani Kania 08.05.11, 16:07 Zastanów się lepiej co się z tobą działo. I dzieje dalej, skoro wypisujesz takie brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
waldus059 Płodna pani Kania 07.05.11, 15:36 Ta pisowska kreatura ( tzw. agent Tomek) przy pani Heyje ma zastępić nieodżałowanego Kurwatykę. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 niech prezydent ogłosi wyniki badań 07.05.11, 19:24 ...a problem się rozwiąże. Odpowiedz Link Zgłoś