ja.ja222 Podłość Wildsteina 22.07.11, 11:09 Ależ to tylko niejaki wildstein i jak wielu bardzo wielu pismaków gazetkowych czyni próby zarobienia kilku groszy. Swoim poziomem nie odbiega od pismaków z faktów, czy też innych gazetek dla ludzi uwielbiających tanie sensacje, obsrywających innych itd. Powinien nająć go do pracy niejaki murdoch. Poziom podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
pogo-0 Podłość Wildsteina 22.07.11, 11:11 Wildstein to smutas ale Piesiewicz nawet do parlamentu się nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
green_feldkurat_katz Był Piesiewicz na odwyku, czy nie? 22.07.11, 12:17 Wciąga kreski dalej, czy nie? Co jeszcze dał szantażystom oprócz pieniedzy? Ustawę załatwił? Człowiek, który uległ szantażystom z powodów obyczajowych jest tak mało wiarygodny jako osoba piastująca urząd państwowy, że trzeba samemu być pod wpływem kreski, żeby rozważać głosowanie na kogoś takiego. Tego nikt nie chce wyjaśnić. Za to ruszyła kampania odwracania kota ogonem i wmawiania jaki to Piesiewicz biedny i w ogóle mandat to powinie z urzedu dostać... Paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
zwyklaosoba Gnida - człowiek moralnie odrażający 22.07.11, 12:54 budzący wstręt swoim postępowaniem, szuja (wg Słownika Języka Polskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Gnida - człowiek moralnie odrażający 22.07.11, 13:04 budzący wstręt swoim postępowaniem, szuja (wg Słownika Języka Polskiego) fakt... Czuchnowski może budzić skrajne uczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
k.janno Podłość Wildsteina 22.07.11, 15:51 Z jednym się zgadzam, ale to akurat nie jest wina Wildsteina. Zdjęcie Piesiewicza pięknym go nie pokazuje, ale też Piesiewicz nie jest gwiazdą telewizyjnego show. Natomiast co do reszty - umiejącym czytać ze zrozumieniem polecam oryginalny artykuł Wildsteina i wyciągnięcie własnych wniosków. Autorytet wraca A teraz pytanie dla cierpliwych. Gdzież to, od kogóż to funkcjonariusze GW nauczyli się tak manipulować tekstem, opinią, w tym publiczną? No gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
czesarna Podłość Wildsteina 22.07.11, 16:36 Tytuł jest wystarczający. Nic dodać nic ująć. To jest Wildstein! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Podłość Wildsteina 22.07.11, 19:48 czesarna napisał: > > Tytuł jest wystarczający. Nic dodać nic ująć. To jest Wildstein! Nie wiem tylko, dlaczego artykuły Wildsteina nie mają zawsze jednego tytułu. "WILDSHCWEIN OPOWIADA" Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Podłość Wildsteina 22.07.11, 18:28 Tylko czekać, jak dziennikarzyny pokroju Wildsteina zaczną obrażać wszystkich i wszystko. Zaden sąd im nie straszny, przecież przykład będą brać z Kaczora, Rydza i innych kreatur. To znaczy że i ja mogę sobie pozwolić na określenia podlegające pod sąd. Wildstein, ty kreaturo!!!!!! Młpiszonie i kanalio. Odpowiedz Link Zgłoś
rhomboideus Re: Podłość Wildsteina 24.07.11, 11:36 chyba sie przejezyczyles? Miales na mysli Michnika ew. Czuchnowskiego? Czuchnowski- wredna manipulujaca kanalia (choc bez zgody szefa na taka manipulacje nie mogl by se pozwolic). Ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
kzworskaop.pl Podłość Wildsteina 22.07.11, 19:02 czy nie mółby ten pan wldstein b.przestac się szwendac na naszych oczach, mamy go serdecznie dość , nie da sie utopic bo tak jak g..w.. zawsze wypływa i wciąż na fali czy musimy go wciąż oglądać jak jarkacza to mi działa na żołądek i wątrobę, mam odruch wymiotny, tympanom naprawde dziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
rolnik_jan Wystarczy spojrzeć na gębę Wildsteina, 22.07.11, 19:08 by wiedzieć że pochodzi od małpy. Ale zachowuje się gorzej jak zwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
goral67 Re: Podłość Wildsteina 22.07.11, 19:25 Daj szansę innym mieć przeciwne zdanie . Wyborcy zadecydują. A ty jesteś śmieszny z tym bojowym językiem : "cyngiel" , "czelność". Ciekawy jestem czy masz moralne prawo to takich bezkompromisowych osądów ? Może tylko wydaje ci się,że jesteś taki nieskazitelny ? Odpowiedz Link Zgłoś
nazikomunista_back Podłość Wildsteina 22.07.11, 19:41 PiSs is PiSs is PiSs. Niektórzy złote deszcze wręcz uwielbiają, choć przyznam, że nie podejrzewałem takiej barwnej seksualności u polokatolo. Odpowiedz Link Zgłoś
gossam.2 Podłość Wildsteina 22.07.11, 20:02 Mam nadzieje ,ze p.Piesiewicz zdobedzie mandat senatora.Potrzebni sa tam ludzie z taka wiedza merytoryczna.Ten incydent ( a raczej podla intryga szyta grubymi nicmi) nie przekresla go jako czlowieka i tylko ludzie przezarci nienawiscia i jadem ,jak Wildstein ,moga tak sadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Podłość Wildsteina 22.07.11, 20:25 Czyżby Dziki kamień zamiarował wejść na salony? Czym? Podłością. A gybym tak napisał o matce Dzikiego Kamienia, byłoby halo na całą Polskę i Peterkarty. Wildschwein! Podpierać się śmiercią czyjejś matki, jest taką podłością, że miejce w piekle masz już jak w banku. Ciekawe, czy wielu z tych, co tak bronią tą kanalię, pozwoliłoby na wykorzystanie swojej tragedii, by jakiś Wildschwein zarobił na ulubioną Whisky? Odpowiedz Link Zgłoś
rhomboideus Re: Podłość Wildsteina 24.07.11, 12:52 Czuchnowski wykazal sie wyjatkowa podloscia. a ty nerwus, naucz sie czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
rhomboideus Re: Podłość czuchnowskiego 24.07.11, 12:53 Czuchnowski wykazal sie wyjatkowa podloscia. a ty nerwus, naucz sie czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
tatko41 Podłość Wildsteina 23.07.11, 07:02 Przecież od dawna wiadomo, że Wildstein jest członkiem sw. trójcy mówiącej jednym głosem (Rydzyk, Macierewicz, Wildstein). Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Podłość Wildsteina 25.08.11, 19:28 bronislaw wildstein mieni sie sedzia pisiewicza .moze przypomni sobie swoja chuliganska przeszlosc ? nie ma chrzescijanstwa w polsce za przyczyna rydzyka i potepiajacych biskupow ,zas w pisie trudno znalezc niepodlych ludzi .wszyscy wypili kielich jadu kaczynskiego i tak zepsuli atmosfere w polsce nienawiscia i agresja ,ze ma sie ochote wywiac z nienawistnego kraju gdzies daleko .to jest nasze zycie zatrute ta nienawiscia -ile mozna wytrzymac? jestem z panem PISIEWICZEM -kazdy moze stac sie ofiara szantazu . Odpowiedz Link Zgłoś