Dodaj do ulubionych

Prezes PiS na budowie

• zdybka Prezes PiS na budowie 09.05.12, 17:13
      Po raz kolejny kaczor zrobil z siebie idiote.
      Ciekawe gdzie to sie jutro wybierze ze swoja swita ?
    • ador43 Prezes PiS na budowie 09.05.12, 17:19
      Jak zwykle ta zydowskamenda(patrz link) Kaczynski szuka dziury w calym.Krew go zalewa bo jednak za tego Rzadu nie tylko sie obiecuje ale i realizuje.Gruszki na wierzbie typu 3,000000(slownie trzy miliony)mieszkan to mogli skladac agenci innego panstwa.
    • barakkobamaa Prezes PiS na budowie 09.05.12, 18:56

28 kwietnia 2010 r. premier Donald Tusk mówił:

Chcę wszystkich uspokoić, że laptopy, telefony ofiar, w tym komórkę prezydenta, oraz inne tego typu urządzenia zostały zabezpieczone przez polskie służby specjalne i wszystkie przekazano do polski drogą dyplomatyczną.

Tymczasem w serwisie fakt.pl czytamy dziś:

Rosjanie ingerowali w zawartość elektronicznego sprzętu ofiar katastrofy dwukrotnie. Pierwszy raz miało to miejsce zaraz po katastrofie w dniach 10-12 kwietnia. Włamywali się i przeglądali zawartość wszystkich kart telefonów, dysków laptopów oraz pamięci aparatów fotograficznymi i kamer, jakie mieli przy sobie członkowie prezydenckiej delegacji. Drugi raz włamali się tydzień po katastrofie w dniach 16-19 kwietnia. Dopiero po tym oddali telefony i sprzęt polskiej stronie.
      • nerwus0 Re: Prezes PiS na budowie 09.05.12, 19:56
        Co to ma wspólnego z tematem?
    • solent Kaczyński na prezydenta Białegostoku. 09.05.12, 23:11
      "Nie będzie niczego". Gdzieś już takie hasło wyborcze słyszałem...
    • jozef.moneta Jego Deprowincjonalizacyjna Mość Jarek 10.05.12, 09:15
      Zaliczył wtopę.
    • jestem-z-miasta Prezes PiS na budowie 10.05.12, 09:22
      PIS chciał aby autostradę wybudowano z prywatnych pieniędzy, PO zaciągnąła kredyty i płaci z budżetu. A efekt taki sam: kierowcy bedą płacić makabryczną kasę za korzystanie.
    • maggorlo Prezes PiS na budowie 10.05.12, 10:31
      Jarosław osiągnął poziom pana Kononowicza. Gratulacje!
    • prochmarny Nie ma konta, nie ma prawa jazdy, nie ma rozumu .. 10.05.12, 18:41
      nie ma partnerki

a ma władzę

dziwne, komu imponuje ta miernota?
      moda na loozerów i zadufanych w sobie niezguł?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka