zdybka Prezes PiS na budowie 09.05.12, 17:13 Po raz kolejny kaczor zrobil z siebie idiote. Ciekawe gdzie to sie jutro wybierze ze swoja swita ? Odpowiedz Link Zgłoś
ador43 Prezes PiS na budowie 09.05.12, 17:19 Jak zwykle ta zydowskamenda(patrz link) Kaczynski szuka dziury w calym.Krew go zalewa bo jednak za tego Rzadu nie tylko sie obiecuje ale i realizuje.Gruszki na wierzbie typu 3,000000(slownie trzy miliony)mieszkan to mogli skladac agenci innego panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
barakkobamaa Prezes PiS na budowie 09.05.12, 18:56 28 kwietnia 2010 r. premier Donald Tusk mówił: Chcę wszystkich uspokoić, że laptopy, telefony ofiar, w tym komórkę prezydenta, oraz inne tego typu urządzenia zostały zabezpieczone przez polskie służby specjalne i wszystkie przekazano do polski drogą dyplomatyczną. Tymczasem w serwisie fakt.pl czytamy dziś: Rosjanie ingerowali w zawartość elektronicznego sprzętu ofiar katastrofy dwukrotnie. Pierwszy raz miało to miejsce zaraz po katastrofie w dniach 10-12 kwietnia. Włamywali się i przeglądali zawartość wszystkich kart telefonów, dysków laptopów oraz pamięci aparatów fotograficznymi i kamer, jakie mieli przy sobie członkowie prezydenckiej delegacji. Drugi raz włamali się tydzień po katastrofie w dniach 16-19 kwietnia. Dopiero po tym oddali telefony i sprzęt polskiej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
solent Kaczyński na prezydenta Białegostoku. 09.05.12, 23:11 "Nie będzie niczego". Gdzieś już takie hasło wyborcze słyszałem... Odpowiedz Link Zgłoś
jozef.moneta Jego Deprowincjonalizacyjna Mość Jarek 10.05.12, 09:15 Zaliczył wtopę. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-z-miasta Prezes PiS na budowie 10.05.12, 09:22 PIS chciał aby autostradę wybudowano z prywatnych pieniędzy, PO zaciągnąła kredyty i płaci z budżetu. A efekt taki sam: kierowcy bedą płacić makabryczną kasę za korzystanie. Odpowiedz Link Zgłoś
maggorlo Prezes PiS na budowie 10.05.12, 10:31 Jarosław osiągnął poziom pana Kononowicza. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
prochmarny Nie ma konta, nie ma prawa jazdy, nie ma rozumu .. 10.05.12, 18:41 nie ma partnerki a ma władzę dziwne, komu imponuje ta miernota? moda na loozerów i zadufanych w sobie niezguł? Odpowiedz Link Zgłoś