mangold 08.11.05, 15:51 Ciekawe za ile LPR da d*** ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baretto [...] 08.11.05, 15:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Marcinkiewcz podobny do kolesia z filmu "dług 08.11.05, 16:03 baretto napisał: kraj na psy schodzi.... Na pisy.... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Marcinkiewcz podobny do kolesia z filmu "dług 08.11.05, 16:06 mangold napisał: > baretto napisał: > > kraj na psy schodzi.... > > Na pisy.... Rzućmy zate; hasło: "Każdy pisuar klubem kaczeństwa"... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Ciekawe jak mają emeryci wyżyć z becikowego? 08.11.05, 16:17 Marcinkiewicz – dlatego nie ma programu, iż z Platformy dysponujemy tylko informacjami o dziadku Tuska, w dodatku Platforma garściami wzięła z programu Samoobrony tak, że nam nic nie zostało! Ciekawe jak mają emeryci wyżyć z becikowego? Jeśli Oni nie zaczną spełniać obietnicy podwyżek emerytur, rent, stypendiów, nie zmniejszą czasu oczekiwania na leczenie, opłat i jakości jedzenia w szpitalach to wyjdę na ulicę, pomanifestuję spacerkiem i wrócę! Wtedy pokażą jak droga jest im władza siłowa! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka.dorna A Lutek mowil, ze PIS mial 144 ponumerowane strony 08.11.05, 16:09 i jak to teraz jest niezadowolony i go udoskonala? musze sie zapytac Lutka, czy to oznacza, ze te 144 strony to byl pic na wode i fotomontaż dla niewyksztalconych wyborcow? a gdzie moje mieszkanie (chce tylko 1 z 3 mln). a moze oni dopisuja kolejne 150 stron do tego programu? a bedzie wtym programie, ze ma byc lepiej? i ze pensje maja byc wyzsze? bo ja bym tak chciala aby bylo lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: A Lutek mowil, ze PIS mial 144 ponumerowane s 08.11.05, 21:08 na tych stronach były tylko numerki od 1 do 144. Ale do czwartku zdążą zapisać wszystkie. Może zamiast programu będą tam tylko osoby które należy zamknąć i zutylizować bo przez nie PISsowi nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Docelowo-wyjscie z Unii 08.11.05, 15:56 To jest program ligi rodzin patologicznych.A te becikowe,to tylko zmylka. Odpowiedz Link Zgłoś
ascasc Jak mozna byc tak bezczelnym i wciskac ludziom 08.11.05, 16:05 taki kit!: "Pytany, dlaczego program rządu nie został przedstawiony we wtorek, jak wcześniej zapowiadał, premier odparł: - Jesteśmy z programu ciągle niezadowoleni, bo go udoskonalamy. Chcemy, żeby był idealny dla Polski i Polaków, a nie tylko dobry." Czy politycy mysla, ze jestesmy debilami?????? przeciez teraz jest tam jedno wielkie targowisko nic wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Program (?) Rządu (?)... :o))))))) 08.11.05, 16:53 No proszę, a PiS taki wypasiony program miał! Broszurkę na 144 ponumarowane strony z ładną okładką! I teraz gdy tworzą monopartyjny rząd to się okazuje, że program był coś nie taki znowu dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Program (?) Rządu (?)... :o))))))) 08.11.05, 16:54 adas313 napisał: > No proszę, a PiS taki wypasiony program miał! > Broszurkę na 144 ponumarowane strony z ładną okładką! > > I teraz gdy tworzą monopartyjny rząd to się okazuje, że program był coś nie > taki znowu dobry... bbo tam tylko duze obrazki były.... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Program (?) Rządu (?)... :o))))))) 08.11.05, 17:16 A co na obrazkach? Pusta lodówka i znikające pluszaki?? To rzeczywiście świetny mieli ten program... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Program (?) Rządu (?)... :o))))))) 08.11.05, 17:19 adas313 napisał: > A co na obrazkach? > Pusta lodówka i znikające pluszaki?? > > To rzeczywiście świetny mieli ten program... I zdjecia z Parady......normalności czy jakos tak :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Program (?) Rządu (?)... :o))))))) 08.11.05, 17:38 mangold napisał: > adas313 napisał: > > > No proszę, a PiS taki wypasiony program miał! > > Broszurkę na 144 ponumarowane strony z ładną okładką! > > > > I teraz gdy tworzą monopartyjny rząd to się okazuje, że program był coś n > ie > > taki znowu dobry... > > bbo tam tylko duze obrazki były.... :-)) No i po co to teraz poprawiac? Obrazki to przynajmniej Lepper i Giertych zrozumieli...:) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Trwają rozmowy Marcinkiewicza z klubem LPR 08.11.05, 16:05 mangold napisał: > Ciekawe za ile LPR da d*** ?? Wygrałeś!!! Jesteś pierwszy.... Mnie ciekawi zaś na ile dupy da PiS Giertychowi.... Przecież wiesz...już dawno pisałem - przepraszam - PiSiałem, że GIER TYCH skutek i efekt opłakany będzie dla Rzeczypospolitej.... Dodawałem jeszcze, że "jakikolwiek by nie był ich POPiS" Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Może skończy sie lodem ?? :-)) 08.11.05, 16:08 sclavus napisał: > Wygrałeś!!! Jesteś pierwszy.... > Mnie ciekawi zaś na ile dupy da PiS Giertychowi.... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Może skończy sie lodem ?? :-)) 08.11.05, 16:13 mangold napisał: > sclavus napisał: > > > > Wygrałeś!!! Jesteś pierwszy.... > > Mnie ciekawi zaś na ile dupy da PiS Giertychowi.... > > do zrobienia??? Jaruś Romciowi czy vice versa??/ Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Może skończy sie lodem ?? :-)) 08.11.05, 16:15 sclavus napisał: > > > > > do zrobienia??? Jaruś Romciowi czy vice versa??/ > Niższy bedzie miał przechlapane...dosłownie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
a_s_i_m_o Re: Może skończy sie lodem ?? :-)) 08.11.05, 16:19 Najlepszy post dzisiaj na GW :) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Chyba mnie zamnkną 08.11.05, 16:21 Gdy będę spał, oni przyjdą nocą I kolbami w drzwi załomocą Na samą myśl pocą mi się dłonie Deklaruj się, po której jesteś stronie I nie będziesz tłumaczył, że to mnie nie obchodzi Nie jestem taki pewien, jak się wtedy zachowam Można mówić wiele przy kawie czy herbacie Ale jak się zachować w ekstremalnej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
snajper21 Re: Chyba mnie zamnkną 08.11.05, 17:18 Szanowny mangold,na aresztowanie musisz poczekać.PiSuary chwilowo myślą tylko o kradzierzy programu PO bo nie posiadają własnego. INWIGILACJA forumowiczów później.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold To mi ulżyło... ;-)) 08.11.05, 17:20 snajper21 napisał: > Szanowny mangold,na aresztowanie musisz poczekać.PiSuary chwilowo myślą tylko o > kradzierzy programu PO bo nie posiadają własnego. Maja wprawę ..księżyc był większy a zajumali :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l [...] 08.11.05, 21:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Może skończy sie lodem ?? :-)) 08.11.05, 16:19 mangold napisał: > sclavus napisał: > > > > > > > > > > do zrobienia??? Jaruś Romciowi czy vice versa??/ > > > > Niższy bedzie miał przechlapane...dosłownie :-)) Już to widzę...o:)) rotfl!! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Może skończy sie lodem ?? :-)) 08.11.05, 16:28 igraszka napisała: > ZBOKI!! ;-ppp My ?? My sie nie wtracamy w rozmowy rzadowe :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Niektórzy żałuja że nie moga mnozyć się jak 08.11.05, 16:07 gryzonie...taka kasa byłaby do wzięcia... Odpowiedz Link Zgłoś
kapusniaczek41 [...] 08.11.05, 16:12 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka 1000zł za dziecko 08.11.05, 16:25 Zamiast dawać 1000zł za urodzenie dziecka, lepiej dać 1000zł dopłaty tym, którzy adoptują dzieci już istniejące z domów dziecka, te niechciane. Najpierw ozdrowić społeczeństwo, potem dopłacać za rozmnażanie - toć nie o ilość idzie, a o jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: 1000zł za dziecko 08.11.05, 16:32 igraszka napisała: > Zamiast dawać 1000zł za urodzenie dziecka, lepiej dać 1000zł dopłaty tym, > którzy adoptują dzieci już istniejące z domów dziecka, te niechciane. > Najpierw ozdrowić społeczeństwo, potem dopłacać za rozmnażanie - toć nie o > ilość idzie, a o jakość. Według PiSuaru: jakoś.. to będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Najpierw 1000 zł a potem dzieci marynowane są w 08.11.05, 16:38 beczkach !! Co za kraj !!! ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
jed67 Jakie jest najbrzydsze Państwo na świecie? 08.11.05, 17:09 Państwo Kaczyńscy Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Jakie jest najbrzydsze Państwo na świecie? 08.11.05, 17:12 jed67 napisał: > Państwo Kaczyńscy Eh!! Kaczeńce, wy złote kaczeńce... Odpowiedz Link Zgłoś
smentuff LPR się waha, łatwiej być "konstruktywną" 08.11.05, 17:20 opozycją i bronić jak niepodległości biednych, emerytów, rencistów. Zwłaszcza, że to posła niewiele kosztuje (przy tej wysokości diety). A emeryci, renciści i biedni i tak te pieniądze oddadzą w droższych towarach. Zaś w razie inflacji 5% podwyżka świadczeń dla wszystkich będzie podobna, sprawiedliwa - 500 dla posła (10 000 dieta), 40 dla emeryta (800 emerytura). Bo jak jest PiS z LPR i Samoobroną, to musi być sprawiedliwie! A przed następnymi wyborami się przypomnie my daliśmy wam 5%, a ci oszuści obiecywali tylko, że zlikwidują inflację! Wybierzcie nas - będziecie milionerami! Ja dziękuję, już byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Na ile beczek starczy becikowe ?? 08.11.05, 17:29 a może to jest -"beczkowe" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ascasc Najbiedniejsze rodziny nie powinny sie na dziecko 08.11.05, 17:33 decydowac. taka jest prawda. na cholere im te 1000zl? zniknie w ciagu miesiaca a co potem? Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: Trwają rozmowy Marcinkiewicza z klubem LPR 08.11.05, 17:33 program wspomagania: najpierw becikowe - 1tys zl a potem dziecko do niemiec za 10tys euro Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw.szczerbak Re: Trwają rozmowy Marcinkiewicza z klubem LPR 08.11.05, 17:36 "Pytany, czy klub LPR poprzez rząd Marcinkiewicza w czwartkowym głosowaniu nad wotum zaufania odpowiedział, że decyzja w tej sprawie jeszcze nie zapadła." Po jakiemu jest to zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Oczywiście do programu rządu muszą jeszcze wpisać 08.11.05, 17:44 Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem, Polska bedzie Polska , a Polak Polakiem....... To bedzie najważniejszy punkt Odpowiedz Link Zgłoś
mangold raczej Ludwik .....:-D 08.11.05, 17:53 I w Pałacu Prezydenckim do klamek też prezia nowego bedzie musiał podsadzać.. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Genialna fotka, chyba brat go podsadzil? 08.11.05, 18:39 ja też mam fajną ... i też od mangolda: img97.imageshack.us/my.php?image=wstyd11ov.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
eliza1eliza Najpierw program gospodarczy 08.11.05, 18:07 Pisałam już to nie jest rozwiązanie problemu, na początku trzeba uzdrowić gospodarkę a potem zajmować się różnymi programami pomocowymi typu becikowe itd. Na becikowym zyskają tylko rodziny patologiczne bo im wisi czy dzieci mają coś do jedzenia, czy się uczą, czy są szczęśliwe, oni przecież te pieniądze zaraz przepiją. Prawdziwa pomoc dla rodziny to dłuższe urlopy wychowawcze i możliwość powrotu do pracy po jego skończeniu. Ciekawa jestem skąd rząd weźmie pieniądze na becikowe (czy inne programy prorodzinne?)skoro jest dziura budżetowa i brakuje pieniędzy. Znowu podchodzi się do tematu po iwangrodzku. Pod publiczkę. Nawiasem mówiąc zauważyliście jak Romuś chodzi dumny jak paw. Przcież od niego tak wiele zależy. Jak to muszą się z nim liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e NARESCIE ...BECIKOWE 08.11.05, 18:15 ...bedzie nas wiecej...nas polakow...bo jak tak dalej pojdzie to polska bedzie krajem emerytow jak pisala ...pare dni temu ...gazeta...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: NARESCIE ...BECIKOWE 08.11.05, 18:44 me-e napisał: > ...bedzie nas wiecej...nas polakow...bo jak tak dalej pojdzie to polska bedzie > krajem emerytow jak pisala ...pare dni temu ...gazeta...-))) zecywiście, narescie... >rotfl< Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: WRESCIE ...BECIKOWE 08.11.05, 19:04 sclavus napisał: > me-e napisał: > > > ...bedzie nas wiecej...nas polakow...bo jak tak dalej pojdzie to polska > bedzie > > krajem emerytow jak pisala ...pare dni temu ...gazeta...-))) > > zecywiście, narescie... >rotfl< ...a co teraz filozofie...chodzi ci o slowa czy czyny... ...jak mee, lubic te strzaly z kapiszonow...-))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
superprezio Re: Trwają rozmowy Marcinkiewicza z klubem LPR 08.11.05, 18:16 A to wszystko, cholera, za moje ciężko zarobione pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
opt Re: Trwają rozmowy Marcinkiewicza z klubem LPR 08.11.05, 18:23 Ale jaja,jak u Kadafiego.W Libii też na każde dziecko dostaje się becikowe i stałą miesieczną kwotę bez względu na zasabność portfela rodziców.Czy tak ma wyglądać ta solidarność?Bierze każdy.Ja miesięcznie mogę ufundować kilkanaśącie takich becikowych dla zdrowych i rozsądnych rodzin i upokarza mnie przyjmowanie zapomogi z przydziału,bo tak sobie ktoś niefrasobliwie wydumał.Dziecko to inwestycja i nalęży je mieć kiedy na nie stać i kiedy jest się w stanie zapewnić mu odpowiednie warunki do życia.Wspomaganie zasobnych lub nieodpowiedzialnych jest głupotą. Rozumię becikowe w sytuacji losowej,gdy nagle poważnie zmniejszają się dochody a tu dziecko w drodze,ale wspieranie zasobnych lub nieodpowiedzialnych . Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ciekawe za ile sie sprzedadza? 08.11.05, 18:42 No i święta prawda: Lepper marszałkiem nie jest... a to, że do vice mówi się marszałku, to już zupełnie inne piwo... Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Re: Ciekawe za ile sie sprzedadza? 08.11.05, 19:36 Ludzie skończcie z tym naiwniactwem bo się po prostu osmieszacie. Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Lepiej płacić za każdy stosunek bez zabezpieczenia 08.11.05, 19:25 To zachęci więcej populacji do manipulacji prorodzinnych. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Lepiej płacić za każdy stosunek bez zabezpiec 08.11.05, 19:29 chris12 napisał: > To zachęci więcej populacji do manipulacji prorodzinnych. I jeszcze powinien powstać specjalny fundusz dla kobiet, które zdecydują się dziurawić prezerwatywy przed stosunkiem z nieczułym na becikowe partnerem. Proponuję 100 złotych od przedziurawionej prezerwatywy. Potem taka zużytą i podziurawioną obejrzy specjalna komisja i ewentualnie wypłaci nagrodę. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Samoobrona ma w tej chwili władzę w swoich rękach 08.11.05, 19:31 W tym pokerku wszystko w rękach Samoobrony. Mądrale z PO powiedzieli PAS po tym jak PiS podbił stawkę. Ciekawe tylko czy Lepper podejmie grę. Zadziwia mnie polityczna głupota panów z PO. (W istocie jest to pokerowa zagrywka Komorowskiego ale myślę że on nie pojmuje SO) Tym oto sposobem pozwolili by tak wiele rzeczy zależało od Samoobrony. A Lepper nienawidzi "liberałów" i chce osiągnąc więcej władzy do czego potrzebuje pokazać że jest wyważonym politykiem a nie rozrabiaką. Nawet kibel ustąpił Kalinowskiemu. Więc czemu nie pokazać się jako mąż stanu i "dać szansę" powstającemu rządowi na "rok". Gdyby teraz zagłosował na nie to kolejnym kandydatem będzie ktoś z PO na co liczy właśnie Komorowski. A do tego SO raczej nie dopuści i poprze Marcinkiewicza odcinając się od niego możliwie szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
tubisek Re: Trwają rozmowy Marcinkiewicza z klubem LPR 08.11.05, 19:32 cieszcie się wolnością słowa puki możecie.... Romek się tym niedługo zajmie Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Becikowe to grosze są tak naprawdę !!! 08.11.05, 19:32 Widzę że się tu forum podniecają wszyscy jakimś becikowym nie kapując o co biega ta cała gra :/ 1000 złotych dla 350 tysięcy matek w Polsce. 350 milionów złotych... To są groszowe sprawy dla każdego rządu tak naprawdę :D Dajcie se spokój z programami. PO też się o resorty siłowe pokłóciła. Program to się zawsze da w Polsce ustalić (ewentualnie się będzie tylko rządzić nic nie robiąc). Naiwniacy. Odpowiedz Link Zgłoś