Dodaj do ulubionych

Basta rasizmowi żydowskiemu na Forum "G.W."!

02.07.06, 14:59
"Gazeta Wyborcza" walczy rzekomo z rasizmem, ksenofobią, faszyzmem i
neohitleryzmem.
Jednocześnie świadomie zezwala na swoim Forum zwykłym rasistom, ksenofobom,
faszystom i neohiterowcom żydowskim lub ich polskim poplecznikom na plucie tu
jadem nienawiści na Palestyńczyków, którym odmawia się miana ludzi, nazywając
wszystkich po prostu terrorystami i wypisywanie o nich najgorszych plugastw i
zwykłych kłamstw. A wszystko to w imię Wielkiego Izraela i rzekomo wielkiego
narodu wybranego (ile w tym określeniu jest rasizmu!!!), który ma być
zbudowany na trupie Palestyny, a Palestyńczycy wymordowani w taki sam sposób,
w jaki hitlerowcy mordowali Zydów.
Hitlera diabli wzięli i wezmą także Izrael i Zydów jeśli się nie opamiętają,
nie zawrócą ze zbrodniczej drogi.
Jakieś trzy lata temu ambasador francuski w Londynie powiedział, że
przez "mały, zasrany Izrael" (tak powiedział!) będziemy mieli trzecią wojnę
światową. Jeśli do niej dojdzie, to zakończyć się ona może końcem życia
ludzkiego na ziemi, a jak do tego nie dojdzie i nie zakończy się ona
zwycięstwem USA i Izraela (a te państwa wojny nie wygrają, bo Ameryka nie
może dać sobie rady w spacyfikowaniu jednego Iraku, a cóż dopiero całego
świata muzułmańskiego i w ogóle całego świata!), to ci co pozostaną wezmą
krwawy odwet na Jankesach i Zydach. Bo zbrodnie dokonywane przez Biały Dom i
Izrael na pewno kiedyś będą pomszczone!
Dziwię się, doprawdy dziwię się, że polski wymiar sprawiedliwości toleruje
tak obrzydliwych rasistów na Forum "Gazety Wyborczej"! Gdyby tak pisano o
Zydach jak tutaj pisze się o Palestyńczykach to niejeden internauta poszedł
by za kratki.
Czy wśród Polaków naprawdę nie ma ani jednego sprawiedliwego, który
poinformował by odpowiednie instytucje o dokonywanym przestępstwie?!
Na pohybel wam, obrzydliwi rasiści!
Robię pełne odbitki tutejszych rasistowskich wypowiedzi i zrobię z nich
użytek.
Bo prawdziwy człowiek nie może milczeć odnośnie jawnego rasizmu faszytów
żydowskich i garstki ich polskich pachołków za 30 srebrników!

Marian Kałuski, Australia
Obserwuj wątek
    • gdzies_czyli_wewpolsce Re: Basta rasizmowi żydowskiemu na Forum "G.W."! 02.07.06, 16:32
      koniec z seksem pijanych misiow koala z kangurami! Tego juz za wiele! Australia
      dla Astragali!!!!
      • bujacznik czy ty to ten Kałuski? 03.07.06, 01:08
        www.polonica.net/zdrada_stanu.htm
        czy te wypociny prawiąco to też dzieło tego pana?
        jeżeli tak to od razu wiadomo czemu swoją niechęć i oskarżenia kieruje w stronę
        Żydów

oj Marian Marian - co ci Żydzi zrobili takiego, że ich nie lubisz ?

• lejesie Re: czy ty to ten Kałuski? 03.07.06, 04:33
          bujacznik napisał:

> www.polonica.net/zdrada_stanu.htm
          > czy te wypociny prawiąco to też dzieło tego pana?
          > jeżeli tak to od razu wiadomo czemu swoją niechęć i oskarżenia kieruje w
          stronę
          > Żydów
          >

> oj Marian Marian - co ci Żydzi zrobili takiego, że ich nie lubisz ?

Jest na swiecie wielu niezlomnych i nie przekupnych ludzi, ktorzy maja odwage
          dzisiaj, szczegolnie dzisiaj pisac i mowic PRAWDE, bolesna prawde o Zydach i
          ich dalszej i blizszej historii. To ONI przynosza pomoc i ratunek dla
          wspolczesnych i przyszlych Zydow. Ci niezlomni i odwazni ludzie moze sa tego do
          konca nieswiadomymi, ale to ONI sa prawdziwymi Zydow (i nie tylko Zydow)
          przyjaciolmi. Ty nie zrozumiesz tego jesli pierwej nie zrozumiesz biblijnych
          slow "prawda was wyzwoli", ktore bardzo dotycza rowniez i Zydow. Natomiast
          wrogiem smiertelnym dla Zydow (i nie tylko) jest KAZDY obronca klamstwa i kat
          na prawde.
          • bujacznik czytałem część tej "prawdy" 03.07.06, 10:41
            czytałem część tej "prawdy" i zastanawia się czy swoje teksty Kałuski nie opiera
            przypadkiem na zeznaniach innych antysemitów

poza tym sam fakt że tekst ten znalazłem na www.polonica.net , na której
            nagłówku jest napisane "Bóg, Honor Ojczyzna" - co jak wiadomo jest obecnie
            hasłem stosowanym przez skrajnie prawicowe ugrupowania rasistów, więc od razu
            widać w jakim towarzystwie obraca się Marjan
            • lze_elita Tamze: ze Kaczynscy to Kalksteini. Z rabinow:) 03.07.06, 15:29
              Bardzo "powazna" witryna:)))
          • zbyniek4914 Re: czy ty to ten Kałuski? 07.07.06, 20:22
            A czy jest napisane w waszych księgach ze was diabli niedługo wezmą?
        • yamata Re: czy ty to ten Kałuski? 05.07.06, 04:34
          "Oj Marian Marian - co ci Żydzi zrobili takiego, że ich nie lubisz?" Pewnie go
          obrzezali, biedaczka... ;)
    • szerszen039 [...] 02.07.06, 17:32
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • lze_elita Moderator - jesli nie zrobisz nic z tym Kaluskim, 02.07.06, 19:27
      co regularnie narusza polskie i miedzynarodowe prawo(ze o regulaminie i
      netykiecie nie wspomne), to - jak Bozie kocham - zglosze sprawe organom
      scigania. I nie Kaluskiego bede winic, ale tenze portal. Co wiecej - nie jestem
      tu osamotniony (inni maja ochote skarzyc GW za promocje homofobii).
      • michnischerbeobachter Re: Moderator - jesli nie zrobisz nic z tym Kalus 02.07.06, 20:44
        A jednokomórkowa istotka o ksywie łze_elita zajmuje się tu głownie promocją
        rozumofobii podobnie zresztą jak GW-no. Czy to pod jakis paragraf podpada? Co
        do pana Kaluskiego to ma skłonność do obsesyjnego przejaskrawiania tym niemniej
        fakt dostrzegania przejawów rasizmu u różnych nacji nie jest niczym
        nadzwyczajnym. I naród wybrany nie jest tu w zaden sposób wolny od tej
        przypadłości ani nie ma powodu stosować w ocenie jego przedstawicieli jakiejs
        taryfy ulgowej czy filtra osłabiajacego ostrosć widzenia. Traktowanie go na
        prawach wyjatkowych byłoby włąśnie niczym innym jk przejawem dyskryminacji
        afirmatywnej co samo wsobie ma posmak wybitnie rasistowski.
      • jama314 Proponuję wpierw zbadać posty "tadeusza_ja" 02.07.06, 22:59
        Nie wiem człowieku co Ci w wypowiedzi pana Kałuskiego przeszkadza i denerwuje.
        Porównaj sobie z tym co na forum wypisują nasi rodzimi polonofobi i terroryści
        medialni. Porównaj to sobie tylko uczciwie, obiektywnie, bez uprzedzeń i
        odpowiedz na pytanie: ile lat paki o chlebie i wodzie należałoby wymierzyć
        uczciwą ręką sądu temu nienawistnikowi Polski, chamowi ostatniej kategorii i
        zdrajcy nikczemnemu? Oto próbki "złotych myśli" z forum GW tego półanalfabety:

"Poparcie tego hochsztaplera z Torunia, jest Pisuarowi i reszcie tej kamaryli
        niezwykle użyteczne,ale do czasu, moim zdaniem kaczyńskim pali się już grunt
        pod nogami,i może się zdarzyć kolejny "cud" w Polsce.A mianowicie tonący
        Kaczyńscy mogą "postawić" temu ponuremu mnichowiz Torunia zarzut defraudacji ok
        100mln$ zebranych na ratowanie stoczni gdańskiej.
        W Walce z Wami, czarnymi pomiotami gotow jestem sprzysiegnąc z Urbanem,
        Milerem,Kwasniewskim,i Jaruzelskim!
        Zlodziej rydzyk wasz idol i kacze pokraki są juz na wylocie!
        Katoliku_polski1wasze 5 min.już minęlo
        My szykajemy się w polowie Maja z olbrzymią demonstracją przeciwko klerykalnemu
        obskurantyzmowi, będzie ona 20 Maja w centrum Wawy!!Kaczyzm trzeba obalić!!!!!
        Glupku smierdzący pisuarze, dlaczego wszystkich nazywasz agentami, waswz czas
        się już skończyl, ten pokurcz już w piętke goni, jest już po was!
        Bedziemy na was polować,od teraz, czas się liczy, nie damy wam ani na chwilę
        spokoju Pisuary,.A zaczniemy od zlodzieja rydzyka, a skończymy na Kaczyńskich
        ,za sprzedanie Polski rydzykowi!!!!!!!!!! Pamiętajcie czas już gra na naszą
        korzysć!!
        Proszę Państwa! Dziś o 17-j skończyla się Polska!!
        Sluchaj ty pisuarowo wywloko dopadniemy wam do gardeł
        Kaczki do kurnika!!
        Trzesidupy z Episkopatu... Mam nadzieje!sam do tego się przyloże! I zamknie on
        buzię!
        kościól w Polsce próbuje wywolać zimną wojnę z Niemcami!
        Dlatego należy kościól w Polsce poskromić!!
        Gdyby odemnie to zależalo też puściłbym gazociąg po dnie Bałtyku!!!
        Kościól katolicki w Polsce stacza się!!!
        Też nad tym się zastaniawialem, Papież może odwolać wizytę w Polsce!!
        Sluchaj lejbakogelmogel!! jesteś najlepszym dowodem na istnienie antysemityzmu w
        Polsce, albo jesteś prowokatorem,albo antysemitą Polakiem, jeśli tak ,to rację
        mają Niemcy i żydzi że Polacy antysemityzm wyssali z mlekiem matki ,glupku!!
        Jedynie kwestią czasu może być próba odlączenia się od Polski Rydzyka niektórych
        obszarów,Wroclaw, Szczecin,jednym slowem calego zachódu obecnej Polski,który ma
        dosyć psychopatów z partyjki Rydzyk- Kaczyński, obym się mylil.I dlatego w
        interesie Polski jest szybkie wyeliminowanie tych śmiertelnie niebezpiecznych
        partyjek z życia pilitycznego w Polsce!
        Królewskie miasto nietolerancji,ale Katolickie!!!!!! Tfu!!!!!!
        Rydzyk i Ci dwaj bliżniacy to narodowi socjaliści!!
        Myślę że ten zlodziej redemptorysta już się doczekal "rozliczenia"
        "Polaczkowie" opamiętajcie się Co wy wypisujecie?wy jesteście chorzy!!
        Oto kolejny belkot niedouczonego polskiego antysemity […]
        Swiętość JP2?????????
        Polaku z chicago,czy jak tam z "jackowa" Czy umyleś już ulicę do the.bill1
        "Czwarta Kacza" znajdzie w swoje miejsce w Kiblu!!!!
        Droga pani Kruk,czy jak tam naprawdę Pan sie nazywa,wyleci pani z tego swojego
        stanowiska szybko, razem z tym zlodziejem rydzykiem,pracujemy nad tym już!
        Te skurczybyki maja tupet. Przypilnujemy tago złodzieja w habicie! Odda co do
        zlotówki!
        Antysemita wyssał z mlekiem Matki nienawiść I co? Znowu antysemicki polski bełkot?
        Przaśny polonizm rozlewa się po Europie,należy zatrzymać ten smród z Polski!
        Dlaczgo Rydzyk nie został jeszcze aresztowany? Jest On jak można sądzić,casus
        Stocznia Gdańska, oszustem, który korzystając z poparcia kościoła,ale nie
        calego, poczyna sobie bezczelnie!Ale do czasu!
        Z tresci art.wynika ,że o,Rydzyk jest złodziejem!!!Bo jest pospolitym hohsztaplerem!
        Jarek K.jest schizofrenikiem […]. Należy też rozważyć próbę usunięcia
        Kaczyńskiego z "tronu" w Palacu Namiestnikowskim, im prędzej tym lepiej dla Polski!
        Zyjemy w kraju wyznaniowym,znowu klamiesz!Ale wasze pisuarowe rządy dobiegają
        końca.Pogonimy was jak wściekle psy!!
        Dobre,kontakt werbalny.?..w dzień, a w Nocy?Tam tylu przystojnych braci!mogę
        sobie to jedynie wyobrazić!!
        Tak naprawde to chodzilo o to zniszczenie zaplecza pisuarów, a tym zapleczem
        jest zlodziej rydzyk,
        Bogusław Wolniewicz -jest osobą chorą!!
        Zmartwienia Katolika polskiego mnie cieszą, a będą jeszcze większe!!
        I będziemy was "krótko" trzymać jako nieobliczlną sforę!
        glówną przyczyną upadku Polski jest jej klerykalizacja!Amen
        A jeśli to nie pomoże, to napiszę do Europy jeszcze raz, i poproszę o cofnięcie
        dotacji dla katolandu!!!
        Dzisiaj poznałem euro.osła Piniora ! Bardzo dobrze zrobil, już wyslalem Jemu
        maila z gratulacjami!
        RM zostalo wymienione jako sprawca homofobii w Polsce?
        ponieważ Radio Maryja jest medium faszystowskim!
        To wiedz, że ja też wyslalem list do Parlamentu Europejskiego, w
        którym to napisalem co dzieje się nad wislą, a ten stan nad wislą nazwalem
        zwyklym faszyzmem! Jasne??
        LPR jest partią faszystowską, wystarczy przypatrzyć się Giertychowi i Jego wyczynom!
        Wyjasniam, pisalem wielokrotnie do PE Tam gdzie trzeba! o ukaranie Polski za
        antysemityzm, homofobię i pospolity faszyzm.Między innymi
        przekazalem do Brukseli masę waszych faszystosko brzmiących postów,i robię to
        dalej, więcej powiem, nie spuszczamy ani na chwilę polskich faszystów "z oka"
        Ja nie glosowalem ale napisalem do PE o ukaranie Polski!
        Przyłączyć Dolny Śląsk do Niemiec.... Nie tylko Sląsk, także Pomorze, a wyjdzie
        to ludziom tam mieszkającym na dobre!
        Mam w dupie Twoje IMPONDERABILIA CHCĘ BYĆ WOLNYM CZŁOWIEKIEM!
        Ludzie, lekarza na tych pojebów !!!!!"

Można tylko pytać jakiego prawa ten "człowiek" nie naruszył!
        • lze_elita Ma wiele slusznosc w odroznieniu od tych, co 02.07.06, 23:23
          historie Bliskiego Wschodu znaja WYLACZNIE Z KOMUNISTYCZNYCH PODRECZNIKOW,
          zatwierdzanych na Kremlu. O.Rydzyk istotnie nie ma wiele wspolnego z Kosciolem
          katolickim, a juz naprawde bardzo niewiele z Chrystianizmem - to uswiecana na
          sile endecja, by nie rzec nazizm. A ze u ludu popularny? Coz, Hitler tez sie
          masom podobal, bo w ich prymitywne sady o swiecie trafial i pod wlos je
          glaskal:)
          Kaluski to jakis paranoik i czepia sie ludzi, ktorzy korzystaja z nie-
          sowieckich podrecznikow historii, np.brytyjskich czy amerykanskich, i maja
          czelnosc powiedziec jak ja, ze:
          1) Palestyna to tylko nazwa krainy geograficznej
          2) Arabowie znalezli sie w niej li tylko dzieki najazdom i podbojom od VI-VII
          wieku naszej ery, zreszta ze zmiennym szczesciem (vide: historia wojen
          krzyzowych)
          3) W miare uplywu czasu ci arabscy najezdzcy musieli sie ukorzyc przed
          najezdzcami SILNIEJSZYMI; najpierw Imperium Tureckim, a po I wojnie - Imperium
          Brytyjskim (i czesiowo Francja)
          Nb. Pierwszych Zydow zaczeli sciagac Osmanowie, bo mieli dosyc zywienia
          beduinskiej holoty, niezdolnej chocby do uprawy ziemi czy sensownej towarowej
          hodowli (a chocby i wielbladow).
          4) Na mocy decyzji ONZ nawiazujacej do tzw.Deklaracji Balfoura Palestyne
          podzielono pomiedzy Zydow i Arabow, niestety ci ostatni decyzje te
          zakwestionowali i zjednoczonymi arabskimi silami uderzyli na mlodziutki Izrael.
          A ze wojsko mieli do dupy, to i po dupie dostali. I slusznie.
          5) Ludnosc dzisiejszej Autonomii to glownie - wybacz mocne slowo - arabska
          holota, glownie Beduini, ktorych nawet Jordania PRZYJAC NIE CHCIALA. Arabowie
          tych terenow - zapewne pod wplywem Turkow - maja silna strukture rodowo-klasowa
          (vide: Saudowie), a tzw. Palestynczycy to islamskie lumpy,
          islamscy "niedotykalni"
          6) O rozwoju "narodowej swiadomosci palestynskiej" zadecydowal Kreml, ktoremu
          bardzo nie podobal sie w tym strategicznym punkcie Izrael jako sojusznik USA (a
          Egipt byl zbyt chwiejny, by tylko nan Sowieci mogli liczyc).
          7) Jest tajemnica Poliszynela, ze moskiewscy "doktoranci" z Palestyny, Libii,
          Jordanii, Syrii, Libanu etc. to szkoleni przez KGB terrorysci i dywersanci. Nie
          jest takze tajemnica, ze w Barce w Libii sowieccy oficerowie szkolili zarowno
          Hamas,OWP, jak i IRA.
          • marian.kaluski Rasizm żydowskiej "lze_elity" 03.07.06, 00:12
            Ja w swoim powyższym tekście ("Basta rasizmowi żydowskiemu na Forum G.W.") nie
            zajmowałem się historią Palestyny-Izraela, a jedynie potępiałem obrzydliwy
            rasizm wielu żydowskich lub prożydowskich polskich forumowiczów "Gazety
            Wyborczej", jak właśnie np. "lze_elity".
            Palestyńczyków - wszystkich Palestyńczyków - nazywa on hołotą.
            Według "Podręcznego słownika języka polskiego" (Warszawa 1958) wyraz "hołota"
            znaczy: biedacy, nędzni ludzie, mało warty człowiek.
            Nie wolno tak nazywać żadnego narodu! Tym bardziej nie powinni tego czynić
            Zydzi, po tym jak ich nazywali hitlerowcy (robactwem, podludźmi itd)! Bowiem
            gdyby większość Zydów nie ucywilizowała się z EUROPEJSKA, czyli że wszyscy
            byliby tak jak są ortodoksyjni Zydzi, to nie byłoby żadnej różnicy między
            wieloma Palestyńczykami a Zydami w sensie cywilizacyjnym. Również gdyby Zydzi-
            Izraelczycy nie byli na utrzymaniu podatnika amerykańskiego (MILIARDY dolarów
            rocznie!!!), to Zydzi-Izraelczycy byliby równie biedni jak są dzisiaj biedni
            Palestyńczycy. Miałem znajomą Zydówkę w Izraelu - Halinę Russek. Podczas
            naszego spotkania w Melbourne w 1975 roku - a więc zanim do Izraela zaczęły
            płynąć dolary amerykańskie - mówiła mi, że kupno zwykłej parasolki jest dużym
            wydatkiem.
            Izrael jest kroplą w morzu arabsko-islamskim. I pomimo szczerej chęci wielu
            Zydów podporządkowania sobie tego świata, Izraelowi-Zydom to się nie uda.
            Dlatego lepiej osiągnąć jakiś pokój z Palestyńczykami-Arabami-światem islamu.
            Tym bardziej, że na naszych oczach USA przestaje być już jedynym
            supermocarstwem, a może dojść do tego - wcześniej niż myślimy - że Amerykę w
            ogóle diabli wezmą. A co ciekawe to to, że na upadek Ameryki bardzo zawzięcie
            pracują sami Zydzi. Zapewne zgodnie z powiedzeniem (a porzekadła są mądrością
            narodów): kogo pan Bóg chce ukarać temu rozum odbiera.
            Jeszcze raz stanowczo protestuję przeciwko tolerowanemu przez "Gazetę Wyborczą"
            i polskie organa sprawiedliwości rasizmowi głównie żydowskiemu występującemu na
            tutejszym Forum.

• lze_elita Buhahaha! Czy dla ciebie przechrzto kazdy, kto nie 03.07.06, 00:16
              jest nazista musi byc od razu Zydem?
            • lze_elita PS: W UK byle parasolke mozna kupic juz za 2 funty 03.07.06, 00:18
              CO mnie ceny w Izraelu obchodza ty ciagle jeszcze poddany mej Krolowej?
              • frau_blada Re: PS: W UK byle parasolke mozna kupic juz za 2 05.07.06, 09:56
                :)))
            • bujacznik stop ksenofobii w wykonaniu Kałuskiego na forum!!! 03.07.06, 01:02

innych wyzywasz od rasizmu a sam ksenofobem jesteś
            • wet3 Re: Rasizm żydowskiej "lze_elity" 03.07.06, 01:24
              Ma Pan racje, Panie Marianie. Tymczasem klakierzy GW rozrabiaja na forum jak
              pijane zajace! Dwoje sie i troja. Ciekaw jestem ile srebrnikow za to dostaja?
              Pozdrawiam.
              • bujacznik Re: Rasizm żydowskiej "lze_elity" 03.07.06, 01:33
                wet3 napisał:

> Ma Pan racje, Panie Marianie. Tymczasem klakierzy GW rozrabiaja na forum jak
                > pijane zajace! Dwoje sie i troja

a niech to dunder świśnie ;), no widać tylko wasza dwójka ma racje, a reszta
                Polski to agenci Mossadu

tylko czekać aż jeden z was ogłosi się nowym papieżem albo będzie chciał żeby go
                "cesarzem" nazywać... ale spoko spoko to się da wyleczyć w specjalnych gabinetach
                • lze_elita Tumany sie dziwia, ze Angol moze bieglym polskim 03.07.06, 01:36
                  wladac. I nie byc antysemita, bo do BNP naleza tu tylko prole:))) I dlatego
                  robia ze mnie Zyda, chociazem anglikanin z anglikanow przynajmniej od Henryka
                  VIII. Nb. Chyba samym Sacharowem zostane, gdy ta "prawdziwie genetyczna" holota
                  uslyszy moj ROSYJSKI;)
            • findzia Re: Rasizm żydowskiej "lze_elity" 03.07.06, 05:18
              Zgadzam sie z tym ,ze Zydom rozum odjelo przez inwestowanie w
              Chinach.Wyprodukowali chinska potege,ktora nigdy nie zgodzi sie na zydowskie
              lobby w Pekinie.Chiny ,Indie wschodzace potegi swiatowe klada szlaban na
              interesy zydowskie na Bliskim Wschodzie.Zalezy tym panstwom na jaknajlepszych
              stosunkach ,ale z krajami bogatymi w surowce energetyczne.Palcem te potegi nie
              kiwna w obronie Zydow.Szczera prawda jest przykra ,bo amerykanska sila
              imperialna doluje.Sami Zydzi poprzez globalizacje,sprowokowanie wojny z Irakiem
              i glupia zachlannosc (outsourcing) przyczynili sie do powstania monstrum
              chinskiego.Tym samym ,wsadzili sobie noz w plecy.Chinczycy pokaza im ,juz
              niedlugo gdzie jest ich miejsce.Tak juz jest na swiecie ,ze jak jest wina to
              jest kara.Ta kara za zydowski
              faszyzm ,nacjonalizm ,antypolonizm,zachlannosc,falsz i oblude beda azjatyckie
              potegi,ktore Zydom zawdzieczaja ta sile.Odplaca sie im tak jak Zydzi Polakom,
              (bo kto pod kim dolki kopie to sam w nie wpada).To nie moje zyczenia ,ale taka
              jest prawda.Dziwie sie tylko ,ze tacy madrzy Zydzi tego zagrozenia jeszcze nie
              dostrzegli.
              • lze_elita Alez sa i zolci i skosnoocy Zydzi:) Przyjeli ich 03.07.06, 08:25
                przed II swiatowa pare razy wiecej, nizli Kanada z Australia razem wziete:)))
              • lze_elita PS: Strasznie tys, pindzia, nie douczona. Fuhrer 03.07.06, 08:26
                cie nie pochwali:)
            • mark.parker Re: Rasizm żydowskiej "lze_elity" 10.07.06, 00:46
              marian.kaluski napisał:

Według "Podręcznego słownika języka polskiego" (Warszawa 1958) wyraz "hołota"
              znaczy: biedacy, nędzni ludzie, mało warty człowiek.

Dobrze, Kałuski, że zdefiniowałeś samego siebie. Jesteś nic nie wartym śmieciem
              antysemickim, ale już niedługo waszych wpływów w Polsce i w innych krajach.
              Przegonią was normalni ludzie. Możecie sobie brylować w Moskwie i na Białorusi,
              ew. w Iranie.
          • jama314 Do książek i do źródeł propagandzisto... 03.07.06, 10:00
            Poczytaj sobie coś np. o rzezi Palestyńczyków w wiosce Deir Yassin i nagrodzie
            Nobla jaką otrzymał człowiek za to odpowiedzialny. Poczytaj sobie dziesiątki
            rezolucji ONZ (uchwalonych pomimo wpływowego lobby żydowskiego) w sprawie
            Bliskiego Wschodu i ich realizacji. Poczytaj sobie wreszcie nieco literatury
            opisującej obiektywnie tę problematykę, a potem dopiero próbuj nam tu wciskać
            "swój filosemicki kit". Twoja wiedza jest po prostu żałosna i godna co najwyżej
            kiepskiego propagandzisty Komitetu Gminnego. Sprowadza się ona do stwierdzenia
            że skoro kiedyś Hitler chciał zniszczyć Żydów, to dziś Żydzi mają prawo
            „zmiażdżyć Palestyńczyków”, a państwa europejskie „nie mają prawa krytykować
            Izraela” no a „ONZ precz” zapewne. Do książek!
            • lze_elita Nie pitol: kazdy ma prawo miazdzyc terrorystow. 03.07.06, 10:10
              To nie atak, to samoobrona:)
              • jama314 No tak samoobrona... 03.07.06, 15:24
                "Prócz wstrętu budzi jeszcze we mnie gniew, fałszywy i nikczemny stosunek Żydów
                do zagadnień narodowych. Naród ten, narzekający na szowinizm innych ludów, jest
                sam najbardziej szowinistycznym narodem świata. Żydzi, którzy skarżą się na brak
                tolerancji u innych, są najmniej tolerancyjni. Naród, który krzyczy o
                nienawiści, jaką budzi, sam potrafi najsilniej nienawidzić."

Antoni Słonimski (1895-1976), żydowski poeta
                • lze_elita Myslalem o terrorystach islamskich w UK:) 03.07.06, 15:27
                  Czy ty masz jakas zydowska fobie? A moze zostales Muslimem - ponoc niezle za to
                  w Katolandzie placa:)
        • zbyniek4914 Re: Proponuję wpierw zbadać posty "tadeusza_ja" 07.07.06, 20:29
          Jesteś głupi pojeb,sku..elu.Za takie słowa to powinieneś z pierdla nie wujżeć
          do sądu ostatecznego.A polski sąd powinien ci tą głupią morde zamknąć na
          zawsze.A może znajdzie się jakiś porządny polak koło ciebie i ci tą wstrętną
          mordę skuje.
          • lze_elita_0 Albo chociaz jakis kangur - potrafia boksowac:) 10.07.06, 00:30

• rudy_harnas [...] 04.07.06, 09:05
      • tierralatina Re: Moderator - jesli nie zrobisz nic z tym Kalus 07.07.06, 19:04
        Troche wyrozumialosci dla - najwyrazniej - mocno chorego czlowieka...
    • b.6.1966 Re: MARIAN-siedzisz w Australii, i nudzisz sie 03.07.06, 00:31
      z laptopem pod reka.Zmadrzej chlopie!Nie wal durnot!No i uzewnetrznij sie jako
      czlowiek, nie zasrany pseudonim, cos sie w nim zakochal ideologicznie!No i sie
      zdecyduj, bo figurujesz jako pedagog, co ksztaltuje polska mlodziez, a potem
      nadajesz z Ausrtalii. No wiec?Jest was dwoch, jak kaczynskich?
    • bujacznik Re: Basta rasizmowi żydowskiemu na Forum "G.W."! 03.07.06, 00:51
      marian.kaluski napisał:

> "Gazeta Wyborcza" walczy rzekomo z rasizmem, ksenofobią, faszyzmem i
      > neohitleryzmem.
      > Jednocześnie świadomie zezwala na swoim Forum zwykłym rasistom, ksenofobom,
      > faszystom i neohiterowcom żydowskim lub ich polskim poplecznikom na plucie tu
      BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
      > Bo prawdziwy człowiek nie może milczeć odnośnie jawnego rasizmu faszytów
      > żydowskich i garstki ich polskich pachołków za 30 srebrników!
      >
      > Marian Kałuski, Australia

takiego ngromadzenia bzdur już dawno nie widziałem, aż dziwi fakt że miałeś
      odwagę podpisać się pod takimi pseudointelektualnymi wypocinami

JEżELI EMIGRACJA DZIAłA TAK NA MóZG TO JA NIGDZIE SIę STąD NIE RUSZAM !!!
      • lze_elita Nie kazdemu. Jak widac tylko wychrztom:) n/t 03.07.06, 00:55
    • porterhouse Re: Basta rasizmowi żydowskiemu na Forum "G.W."! 03.07.06, 01:36
      > Robię pełne odbitki tutejszych rasistowskich wypowiedzi i zrobię z nich
      > użytek.
      > Bo prawdziwy człowiek nie może milczeć odnośnie jawnego rasizmu faszytów
      > żydowskich i garstki ich polskich pachołków za 30 srebrników

Oczywiscie rob uzytek.
      Islamo-faszyscie dadza ci za to 30 srebrnikow.
      • papieska_kremowka Dajcie spokój, to prowokacja. 03.07.06, 02:18
        Toż Kałuski sam pisał, że jest Żydem. Na leczenie go. :))
        • wet3 Re: papieska_lremowka 03.07.06, 03:43
          papieska_kremowka napisała:

> Toż Kałuski sam pisał, że jest Żydem. Na leczenie go. :))

Widze, ze zaczymasz stosowac metode "od tylca"! Gratulacje!
          • lze_elita A co ma radzic samonienawidzacemu sie Zydowi? 03.07.06, 08:27
            Tylko leczenie, bo schizofrenia czesto zabija:(
    • beret_moherowy Re: Basta rasizmowi żydowskiemu na Forum "G.W."! 03.07.06, 05:23
      Panie Kaluski Gw to organ Najbardziej rasistowskiej organizacji świata ,
      Swiatowej Organizacji Zydów wiec czego się spodziewać....
    • prawdziwy_polak3 Re: Basta rasizmowi żydowskiemu na Forum "G.W."! 03.07.06, 07:23
      wiadomo, gw to małe żydostwo
      • marbor1 Re: Basta rasizmowi żydowskiemu na Forum "G.W."! 03.07.06, 09:56
        Panie Marianie Kałuski ponownie Pana proszę, wracaj Pan z tej Australii i broń
        nas przed tym rasizmem faszystów żydowskich.
        A tak w ogóle to dziwię się, że tak poniża się Pan pisząc na tym portalu.
        [Mam cichą nadzieję, że może dostanę te 30 srebrników za ten post].
        Maria
    • szerszen039 Re: Basta rasizmowi żydowskiemu na Forum "G.W."! 03.07.06, 09:10
      do wet3

jeżeli obrażam, to jestem przygotowana na odwet,
      ale to zwisa u mojego sąsiada na drzewie,
      a ty analfabeto umysłowy.
      wysil się na swoje słowa,
      i nie przepisuj cudzych.
    • sauternes Re: Basta rasizmowi żydowskiemu na Forum "G.W."! 03.07.06, 09:35

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37338100&a=37361439
      • lze_elita Buhahaha!!! To tu sie rybka skryla:) 03.07.06, 09:38
        Dobrze zapamietalem...
    • kochanym Re: Basta rasizmowi żydowskiemu na Forum "G.W."! 03.07.06, 10:20
      Zapomniałeś głupi polski kangurze, że już raz Francuzi nie chcieli umierać za
      Gdańsk i co potem z tego wynikło....
      Polityków francuskich Polacy raczej nie mają co słuchać!!!
    • kochanym Re: Basta rasizmowi żydowskiemu na Forum "G.W."! 03.07.06, 10:24
      Czasami się dziwię, że ziemia tylu głupków moze pomieścić.
      Jestem przeciwko zabijaniu palestyńczyków ale i przeciwko zabijaniu i porywaniu
      żydów. Szaron przecież wycofał się z Gazy. Powinni urządzić tam wzorową
      autonomię i pokazać światu co potrafią.
      • stopzionism żydzi nadal okupuja palestynę - cała plaestynę 03.07.06, 15:58
        jeżeli mają prawo własności do działek z pieczęcia notariusza to oczywiście
        moga mieszkać na swoich działkach. jahwe nie dał żadnej ziemi żydowm nie ma ani
        aktu notarialnego ani pieczęci sa tylko urojenia.
    • stopzionism żydzi wyssali rasizm z mlekiem matki i nauk rabbi 03.07.06, 15:52
      podejścia żydów do nie zydów okreslanych jak goje-podludzie w przeciwieństwie
      do zydów "wybrańców jahve" - ludzi.
      to jest rasizm ideologiczny znacznie silniejszy od rasizmu wymyslonego przez
      nazistów pod wodza HITLERA.RASIZM NAZISTOWSKI BYŁ IDEOLOGIA PAŃSTWOWĄ PODCZAS
      GDY RASIZM ZYDÓW JEST IDEOLOGIA PŃSTWOWA W POSTACI SYJONIZMU ORAZ W POSTACI
      RASIZMU RELIGIJNEGO OKREŚLONEGO PRZEZ TALMUD.
      MÓWIĄC KRÓTKO ZYDZI WYSSALI RASIZM Z MLEKIEM MATKI
    • stopzionism zydzi gardza ludźmi innych nacji i wyznań sa ekstr 03.07.06, 15:56
      sa ekstremalnie nietolerancyjni , ksenofobia do sześcianu coś w rodzaju
      zbiorowej paranoi urojeniowej .zbiorowej bo od 3000 lat włócza się po róznych
      krajach i wszyscy z nimi nie mogli wytrzymac mieli dosyć ich sposobów
      współżycia polegających na tworzeniu mafijnych układów dla zagarnięcia pienięzy
      z rynków lokalnych.
      • lze_elita A co? Tym razem Mossad ci nie zaplacil za 03.07.06, 15:58
        przylepianie Polakom antysemickiej geby?
      • mark.parker Re: zydzi gardza ludźmi innych nacji i wyznań sa 10.07.06, 00:58
        stopzionism napisała:

> (rzyg)

Gardzę tobą, polska faszystowska gnido.
    • stopzionism zydzi nie maja aktu notarialnego darowizny ziemi 03.07.06, 16:01
      jak nie ma aktu notarialnego z jahve to nie ma darowizny wynocha z arabskiej
      palestyny żydzi do kacapów lub do czarnej dziury gdzieś w galaktyce
      • barbara444 typowy komentarz z USA 04.07.06, 01:12
        The civil war Israel worked for
        by: wewontbeneoconnedagain (M/U. S. of A.) 05/24/06 08:28 am
        Msg: 152 of 168

they cut-off Abbas
        They cut-off Fatah, then Hamas,
        This has been a long-term goal to keep Palestine unmanagable so thet Israel can
        run roughshod over Palestine, and steal more land.
        Peace Is a terrible thing to these Isralis-it FIXES BORDERS and prevents the
        'natural growth' of settlements.
        As an American, and former supporter of Israel, I say cut-off Israeli funding,
        and military technology transfers.
        America is not the Likud's BITCH.
        • mark.parker Re: typowy komentarz z USA 04.07.06, 05:46
          barbara444 napisał:

> The civil war Israel worked for
          > by: wewontbeneoconnedagain (M/U. S. of A.) 05/24/06 08:28 am
          > Msg: 152 of 168
          >
          > they cut-off Abbas
          > They cut-off Fatah, then Hamas,
          > This has been a long-term goal to keep Palestine unmanagable so thet Israel can
          > run roughshod over Palestine, and steal more land.
          > Peace Is a terrible thing to these Isralis-it FIXES BORDERS and prevents the
          > 'natural growth' of settlements.
          > As an American, and former supporter of Israel, I say cut-off Israeli funding,
          > and military technology transfers.
          > America is not the Likud's BITCH.

you ain't no bitch, either, just a stupid Polish c.nt.
    • koham.mihnika [...] 05.07.06, 06:26
      • czarek1 Kaluskeimu juz nic nei pomoze. 06.07.06, 12:19
        To przypadek nieuleczalny. Chyba naczytal sie Mein Kampf, moze troche Adolfa i
        troche niejakiego "prof" Konecznego. I uwierzyl w to wszystko. Proponuje ci,
        kaluski, zebys sobie zalozyl prywatne forum "miosnikow nienawisci" i tam sie
        produkowal. Mozee znajdziesz kilku zwolennikow, pare babc z Radia Maryja. Bo
        tak, szczerze mowiac, z takimi dyrdymalami, jakei ty wypisujesz tu trudno
        powaznei dyskutowac. nadajesz sie do psychiatrii, ale niestety, chyba juz za
        pozno.
        • goldblumm Re: Kaluskeimu juz nic nei pomoze. 06.07.06, 12:48
          Jemu pewnie nie ... ale tobie pewnie tak. Niestety: Syjonizm to największy wróg
          żydów. Israel nastanie kiedy przyjdzie Mesjasz. Syjoniści to zbrodniarze wbrew
          woli Jahwe.
          • wet3 Re: goldblum 06.07.06, 14:55
            goldblumm napisał:

> Kaluskiemu juz nic nei pomoze. Jemu pewnie nie ... ale tobie pewnie tak.
            Niestety: Syjonizm to największy wróg
            >
            > żydów. Israel nastanie kiedy przyjdzie Mesjasz. Syjoniści to zbrodniarze
            wbrew
            > woli Jahwe.

Niezle masz poprzestawiane pod deklem, zloty kwiatku!
          • koham.mihnika na szczescie tylko Zydzi w to wierza, i tylko niek 08.07.06, 04:34
            niektorzy.

pytalem paru australijskich Aborygenow, nie wiedza nic o Jahwe. Nie ma i juz.

> Jemu pewnie nie ... ale tobie pewnie tak. Niestety: Syjonizm to największy wróg
            >
            > żydów. Israel nastanie kiedy przyjdzie Mesjasz. Syjoniści to zbrodniarze wbrew
            > woli Jahwe.
    • rmstemero Opowiesc o prawdziwym czlowieku 06.07.06, 12:53
      marian.kaluski napisał:

> "Gazeta Wyborcza" walczy rzekomo z rasizmem, ksenofobią, faszyzmem i
      > neohitleryzmem. Bo prawdziwy człowiek nie może milczeć odnośnie jawnego
      rasizmu faszytów
      > żydowskich i garstki ich polskich pachołków za 30 srebrników!

Panie marianie u nas potworne upaly. A u was na dole? Pada? A opowiesc o
      prawdziwym czlowieku napisal Borys Polewoj. Interesujaca pozycja.
      • wet3 Re: rmstemero 06.07.06, 14:58
        rmstemero napisał:

> marian.kaluski napisał:
        >
        > > "Gazeta Wyborcza" walczy rzekomo z rasizmem, ksenofobią, faszyzmem i
        > > neohitleryzmem. Bo prawdziwy człowiek nie może milczeć odnośnie jawnego
        > rasizmu faszytów
        > > żydowskich i garstki ich polskich pachołków za 30 srebrników!
        >
        > Panie marianie u nas potworne upaly. A u was na dole? Pada? A opowiesc o
        > prawdziwym czlowieku napisal Borys Polewoj. Interesujaca pozycja.

Co masz mowic, to mow wyraznie! A jak mowisz wyraznie, to now tak, aby wszyscy
        zrozumieli! A na dodatek udowodnij mi, ze GW rzeczywiscie lezy na sercu dobro
        Polski!
        • rmstemero Re: rmstemero 07.07.06, 17:41
          wet3 napisał:

> Co masz mowic, to mow wyraznie! A jak mowisz wyraznie, to now tak, aby wszyscy
          > zrozumieli! A na dodatek udowodnij mi, ze GW rzeczywiscie lezy na sercu dobro
          > Polski!

To bylo wystarczajaco wyrazne - jesli nie zrozumiales to polecam Ci inne forum:
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13008
          Wszystko wyraznie i przede wszystkim politycznie na czasie.
          Udowadniac Ci nic nie bede bo nie mam zamiaru wplatywac sie w dyskusje
          idiotyczna dotyczaca tego ktora gazeta ma co na sercu. Zadaniem Gazety jako
          produktu i Agory jako przedsiebiorstwa jest zarabianie pieniedzy dzialanoscia
          zgodna z etyka dziennikarska i prawem RP. Czy Gazecie "lezy na sercu" dobro
          Polski czy tez nie - to kwestia subiektywnego osadu. Odpowiem Ci na to pytanie
          jak wyjasnisz mi jak rozumiesz "dobro Polski". Bo pojecie to tak samo chlonne
          jak np. "prawo i sprawiedliwosc" - jak sie naocznie mozesz na tym forum
          przekonac kazdy z naszych rodakow chce sprawiedliwosci i takiego stosowania
          prawa aby jego subiektywna sprawiedliwosc zatriumfowala ale nikt nie zadaje
          sobie trudu aby ustalic wspolnie z innymi wspolobywatelami jak ta
          sprawiedliwosc ma wygladac i czyja sprawiedliwoscia ma byc.
          • michnischerbeobachter Re: rmstemero 07.07.06, 17:57
            Buahahahaha. Gazeta Wypacza i etyka dziennikarska, dobre, dawno sie tak nie
            uśmiałem. Dzięki za poprawe nastroju
            • wet3 Re: michnischebeobachter 07.07.06, 18:11
              michnischerbeobachter napisał:

> Buahahahaha. Gazeta Wypacza i etyka dziennikarska, dobre, dawno sie tak nie
              > uśmiałem. Dzięki za poprawe nastroju

Dziekuje za wyreczenie. Nie chcialo mi sie odpowiadac!
              • maaac Re: michnischebeobachter 07.07.06, 18:41
                no cóż widać słowa "etyka dziennikarska" was tak śmieszą...
                • michnischerbeobachter Re: michnischebeobachter 07.07.06, 20:12
                  Otóż spiesze donieść że nie. Smieszy mnie absurdalne zestawienie dwóch
                  wykluczajacych się skrajności i połączenie ich w jedna zbitkę pojęciową.
                  Wywołało to efekt nieodparcie komiczny. Równie dobrze moznaby zestawić w jednym
                  zwiazku frazeologicznym prostytutkę i etykę zawodową co dałoby podobny efekt
                  typu moralnośc cór Koryntu. Itp itd
                  • rmstemero Moralnosc cor koryntu 08.07.06, 03:01
                    Smieszy mnie absurdalne zestawienie dwóch
                    > wykluczajacych się skrajności i połączenie ich w jedna zbitkę pojęciową.
                    > Wywołało to efekt nieodparcie komiczny. Równie dobrze moznaby zestawić w jednym
                    >
                    > zwiazku frazeologicznym prostytutkę i etykę zawodową co dałoby podobny efekt
                    > typu moralnośc cór Koryntu.

Nie tylko mozna by ale nawet czesto sie to czyni. Niestety dziela nas lata
                    swietlne doswiadczen i trudno bedzie nam sie porozumiec, a szkoda.
                    Mieszkam w kraju w ktorym osoby nazywane przez Ciebie prostytutkami maja prawa
                    takie same jak wszyscy inni swiadczacy uslugi wlacznie z prawem zrzeszania sie i
                    wszystkimi swiadczeniami. Nie sadze aqby ktokolwiek smial sie na wschod od odry
                    z tego (dla Ciebie nieodparcie smiesznego) zestawienia cor koryntu i etyki
                    zawodowej. No moze w jakiejs zabitej dechami wiosce pozostajacej mentalnie 40
                    lat do tylu za reszta spoleczenstwa. A i to nie otwarcie bo koltunem byc wstyd...

A wracajac do sprawy: logika piekna nauka jest. Z faktu sformulowania postulatu
                    nie wynika bynajmniej kwantytatywna ocena zjawiska. Albo jak krowie na rowie:
                    jak pisze "powinna" to nie musisz sie "przeslyszec" ze mowie "tak czyni". Nawet
                    jak dawno sie nie smiales.
                  • koham.mihnika Re: michnischebeobachter 08.07.06, 04:41
                    z pewnoscia maja jakis Mission statement na scianie, do tego TQM dla
                    podniesienia jakosci uslug, 6 sigma, czlonkowstwo professional association id.
                    Panienki teraz to powazny interes. W odroznieniu od PRL-bis.
                    A GW jaka jest kazdy widzi. W kazdym razie etyka dziennikarska niczego nie zaslania.

michnischerbeobachter napisał:

> Otóż spiesze donieść że nie. Smieszy mnie absurdalne zestawienie dwóch
                    > wykluczajacych się skrajności i połączenie ich w jedna zbitkę pojęciową.
                    > Wywołało to efekt nieodparcie komiczny. Równie dobrze moznaby zestawić w jednym
                    >
                    > zwiazku frazeologicznym prostytutkę i etykę zawodową co dałoby podobny efekt
                    > typu moralnośc cór Koryntu. Itp itd
    • trudny99 Re: Basta rasizmowi żydowskiemu na Forum "G.W."! 07.07.06, 20:34
      marian.kaluski napisał:

> Jakieś trzy lata temu ambasador francuski w Londynie powiedział, że
      > przez "mały, zasrany Izrael" (tak powiedział!) będziemy mieli trzecią wojnę
      > światową...

Zgadza się !
      Nie są to zresztą słowa szczególnie sensacyjne..
      Jak wynika z sondażu przeprowadzonego w kilku krajach UE,
      na pytanie :,,Który kraj jest największym zagrożeniem dla pokoju światowego ?''
      ponad 60% obywateli edpowiedziało, że Izrael !!..
      Nie Irak, nie Iran, nie Pakistan, nie Libia, nie Kuba, również nie ..Korea(!),
      lecz właśnie Izrael !!..

Żydzi wszędzie tam, gdzie mają w swoich łapach media(tak jak w Polsce),
      starają się wcisnąć obywatelom ciemnotę !..

Ale całemu Światu się nie da !!..

---
      Ich żadna prawda nie wyzwoli !
      t.
      • koham.mihnika to tylko swiadczy o powszechnym anty-semityzmie 08.07.06, 04:44
        prawda ? ;-{)

trudny99 napisał:
        • trudny99 Jeśli pisanie lub mówienie prawdy.. 10.07.06, 00:24

jest antysemityzmem, to niestety..;

- cały świat jest antysemicki !..
          (z moją skromną osobą włącznie !)..

Oto żydowska hipokryzja w całej okazałości !!..

---
          Prawda nie wymaga specjalnej obrony !..
          Kłamstwa zaś nie obroni..
          i stu Żydów wk..nych !..
          t.

• wet3 Re: eternal_knowledge 10.07.06, 01:12
      eternal_knowledge napisał:

> Pocaluj mnie w doope islamsuku... Spie..j razem z tym swoim francuskim
      ambasadorkiem do Kabulu to moze jak Ci
      > kochani muzulmanie odetna leb to cos zrozumiesz.....

Oto kultura wypowiedzi Zydow oraz zydofilow na tym forum. Jestes klasycznym
      przykladem. Powinno sie ciebie wlozyc w ramki ku przestrodze dla potomnych!

• lze_elita_0 A moze Sikhem? Tez Muslimow nie lubia. 10.07.06, 01:14
        Hindusi takoz - poczytaj ty sobie chocby dzisiejszego Timesa, terrorystyczny
        slugusie:)
    • marian.kaluski Rasizm żydowskiej "lze_elity_O" 10.07.06, 08:15
      Kto po przeczytaniu wszystkich postów na Forum "Gazety Wyborczej" "lze_elity_0"
      zaprzeczy, ze to nie jest rasita z objawami apartheidu i ludobójstwa, miłośnik
      hitlerowskiego z ducha i czynów Izraela, no i przede wszystkim wielki
      polakożerca?! Prawdziwy wypierdek żydowskiego "Goebbelsa stanu wojenengo w
      Polsce" Jerzego Urbana, którego rasistowską uwagę o Polakach ciągle tu
      powtarza.
      Druga sprawa:
      Kto mnie przekona, że to co robi rząd Izraela i izraelska armia z
      Palestyńczykami nie jest dokładnie tym samym co robił rząd serbski Slobodana
      Miłoszewicza z Albańczykami w Kosowie?
      Serbię za to wojska NATO bombardowały i doprowadziły do upadku dyktatury
      Miłoszewicza i okupacji Kosowa.
      Władcy Izraela chodzą nie tylko bezkarnie, ale są wspierani militarnie i
      finansowo przez k... moralną Geogra Busha jr., idiotę, który twierdzi, że ma do
      spełnienia misję od BOGA!
      To on, wraz z politykami izraelskimi powinien być sądzony za ludobójstwo, za to
      co się dzieje w Iraku i Palestynie.
      Ale historia ich osądzi!!!
      "lze_elity_0" bredzi o historycznych prawach Zydów do Palestyny. Gdyby stosować
      tę filozofię z piekła rodem wobec wszystkich narodów, to byłaby na świecie
      wielka wędrówka ludów. Np. Węgrzy mieszkają na dzisiejszych Węgrzech
      wszystkiego 1100 lat. Rumuni w Rumunii jeszcze mniej, podobnie Rosjanie w
      Moskwie, która to nazwa jest FINSKA! No i ciekawe, gdzie trzeba by było
      wypędzić WSZYSTKICH nie-Indian z USA?!
      Zbrodnie Zydów względem Palestyńczyków upodabniają się coraz bardziej do
      zbrodni popełnionych na Zydach przez hitlerowskie Niemcy!
      Trzecia sprawa
      Dlaczego ZADEN naród na świecie (bo politycy w Europie oraz USA, Kanadzie i
      Australii to nie narody!; to pachołkowie izraelscy!!!) nie lubi Zydów?
      Odpowiedział na to wyjątkowo przekonywująco ambasador Izraela w Warszawie,
      dyktując polskiemu rządowi to i wowo (bo nie tylko tu chodzi o min. Giertycha!).
      Ci ludzie - pełni arogancji - żądni pieniędzy i władzy chcą rządzić nawet w nie
      swoim domu!!!
      Kto sieje wiatr zbiera burzę.

• lze_elita_0 Nie spamuj, Maniek - wal lbem w strone Mekki, 10.07.06, 08:17
        bo bin Laden ci nie zaplaci:)))
        • wet3 Re: lze-elita 10.07.06, 15:25
          lze_elita_0 napisała:

> bo bin Laden ci nie zaplaci:)))

W wierszyku Ludwika Jerzego Kerna byl taki (czerwony) zajaczek, co mial
          elokwencje nadzwyczajna i powtarzal w kolko "dancing" i "nylon". Pewnie jestes
          jego reinkarnacja.

"rasizm i nienawisc Urbachowej lze-elity nie ma granic"!
      • obseerwator Re: Rasizm żydowskiej "lze_elity_O" 10.07.06, 23:54
        dumny i szcześliwy jestem , że taki kretyn jak ty marianie zanieczyszcza swoim
        oddechem zupełnie oibca mi australię, a nie moją ukochaną ojczyznę
      • tadeusz.torunski Zydzi w Katyni 11.07.06, 00:05
        Chcialbym tylko dodac - ku pamieci Mariana - ze 10 procent oficerow Wojska
        Polskiego, ktorzy zgineli zamordowani w Katyniu - stanowili Zydzi - obywatele
        Polski, ktorzy bronili SWOJEJ OJCZYZNY! I poswiecieli dla niej zycie! Najwiekszy
        dar, jaki w tamtym trudnym czasie obywatel mogl dac swojej Ojczyznie...
    • stopzionism zakaz rozpowszechniania rasistowskiego talmudu 10.07.06, 19:51
      należy upowszechnic to istotne żródło treści rasistowskich i ksenofobicznych.
      • wet3 Re: stopzionism 10.07.06, 23:05
        stopzionism napisała:

> należy upowszechnic to istotne żródło treści rasistowskich i ksenofobicznych.

Komu chcialoby sie taka nudna kolubryne czytac?! Wystarcza te najglowniejsze,
        najbardziej soczyste i wyjatkowo przekonywujace wyjatki, ktore uswiadamiaja
        nam, ze goje sa bydlem i jako bydlo powinni byc traktowani. Polecam I.Szahaka
        (Shahaka?) "Zydzi i goje..."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka