ves3 06.07.06, 16:40 ale ma aureolę na fotce-świętoszek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryssio Tłumacz GW nie zna polskiego 06.07.06, 16:52 Co to jest "zdrowy zmysł"? Pewnie "zdrawyj smysł", czyli zdrowy rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
ryssio Oops, sam się pomylilem :-) 06.07.06, 16:55 Nie zdrowy rozum, tylko zdrowy rozsądek :-). No, ale ja nie biorę kasy za "tłumaczenia" dla GW :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oczytelnik Re: Tłumacz GW nie zna polskiego 06.07.06, 19:53 Nawet imienia nie potrafi poprawnie napisać..Są dwie wersje i żadna poprawna... Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek1 Re: Tłumacz GW nie zna polskiego 06.07.06, 21:03 Ciekawe co powie o tym całowaniu w brzuch jakiegoś dziecka. Czuję, że to równie dobrze wytrenowany gest PR-u jak Yes Yes Yes Marcinkiewicza... Chcielibyście być pocałowani przez takiego KGBiste? Dziw bierze, że się kolesiowi nie zrobiła dziura w brzuchu :P Odpowiedz Link Zgłoś
aska9661 A pytania do Kaczyńskiego? 06.07.06, 17:11 Kiedy u nas będzie taka możliwość? Wszak to u nas podobno ta demokracja... polecam: www.narodowy.eblog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy też przygnębiające dla Kaczorów 06.07.06, 18:57 nawet taki Putin jest popularniejszy wśród swoich, niedługo będzie w Polsce popularniejszy od nich:( Odpowiedz Link Zgłoś
ja-polak Ofenzywa kulawej szarmy... 06.07.06, 18:05 Putin przed "wejsciem w eter" dostal odpowiedzi na mozliwie pytania (ktore tez "przypadkowo" dotyczyly tylko tych spraw na ktore znal odpowiedz). Chodzilo o to aby zwiekszyc popularnosc Putina na Zachodzie, dlatego ex-KGB dyktator mówil tylko tak, aby to podobalo sie masom. Jak zapewniali go kremlowscy doradcy, juz za samo wejsice "life" jego popularnosc podniesie sie o "klika puktów procentowych". Wejscie natomiast przez BBC uwiarygodni jego polityke... zastanawiajace jest, ze BBC zeszla tak nisko i zaczyna przeprowadzac interwiev z byle dyktatorem. Putin liczy na to, ze ludzie zapomna mu, ze zastapil komunistyczna dyktature, wlasna dyktatura i rzadzi Rosja zelazan reka na wzór Stalina. Gdyby tu chodzilo o wystapienie na zywo w Internecie - to Putin zostalby "pozarty zywcem" przez Wolny Swiat, do ktorego on nie nalezy... Odpowiedz Link Zgłoś
karjalaine Re: Ofenzywa kulawej szarmy... 06.07.06, 18:41 Avoi-voi. Pan jest chyba paranoikiem... Dlaczego we wszystkiem widzi "zly plan Moskwy". A ile raz pan Kaczynski odpowiedzial na pytania w otwartej preskonferencji? Nie wiem ale myszle nie za duzo. to jest prawda ze Putin chce byc popularniej. I to dobrze. moze pan chce cos wiedzic? Moze my mozemy odpowiedzic panu na pytania? ktore pan ma do Putina? Ale prosze bardzo w tym razie, badz dobrz bez extrima i hamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
saddamlepper Re: Ofenzywa kulawej szarmy... 06.07.06, 18:45 tyle wielkich slow o "wolnym swiecie" itp...taka krytyka rosji ze strony polakow jest w mysl zasady: "przyganial kociol garnkowi"...taki burdel i rozgardiasz jak w polskiej wladzy i taka dyktatura urzednikow jest tylko w najbardziej skorumpowanych krajach trzeciego swiata..ja na miejscu polakow bardziej martwilbym sie o wlasne podworko, bo rosja bardzo szybko wyprzedza nas gospodarczo i ma coraz silniejsza pozycje w swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
oczytelnik Re: Ofenzywa kulawej szarmy... 06.07.06, 19:57 Skąd wiesz? Z pracy czy z domysłów? Powiem jedno: Rosjanie chcą takiego prezydenta... A Polacy? Tu jest pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Ja Polak napisalbym: "Ofensywa kulawej szarmy... 06.07.06, 22:50 Polecam: sjp.pwn.pl "Putin liczy na to, ze ludzie zapomna mu, ze zastapil komunistyczna dyktature, wlasna dyktatura i rzadzi Rosja zelazna reka na wzór Stalina." Ktorzy ludzie ? Polacy chorzy na antyrosyjska schizofrenie. W Rosji Putin ciszy sie popularnoscia duzo wieksza od wiekszosci europejskich przywodcow w swoich krajach i bez trudu wygralby trzecie wybory gdyby chcial nawet zminiajac rosyjska konstytucja, ktora obecnie mu na to nie pozwala. Putin w przeciwienstwie do innych nie potrzebuje zadnej popularnosci na "zachodzie" szczegolnie, ze historia nie tylko Rosji uczy ze czesto odbywa sie to kosztem popularnosci w swoim kraju. Za granica zapraszany jest tam gdzie Prezydent Polski wstepu nie ma: na G7 ktory od niedawna na ta okolicznosc staje sie powoli G8 ! "Gdyby tu chodzilo o wystapienie na zywo w Internecie - to Putin zostalby "pozarty zywcem" przez Wolny Swiat, do ktorego on nie nalezy..." To jest ten "polski <<Wolny Swiat>>" chorych na antyrosyjska schizofrenie, ktorzy nie znajdujac zadnego innego powodu do zadowolenia z polskiej demokracji obnazajacej nasza malosc, szukaja pocieszenia w trudnosciach innych a juz szczegolnie Rosjan! Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Ofenzywa kulawej szarmy... 07.07.06, 03:53 ty-polak: "live" ,a nie "life" ! Do kaczej szkoly chodziles ? a u nas to rodzacej sie dyktatury ,to nie widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
timoszyk Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 18:43 W jaki sposob Gruzja moze przeprowadzic referenda w Abchazji i Pld Osetii, gdy jej tam nie ma? Czy zlecic to zadanie sluzbom rosyjskim? Wac Odpowiedz Link Zgłoś
karjalaine Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 18:46 jak mowia bawarcy Wer ko, der ko. Gruzja teraz nie "ko". Takie zycie. Taka rzeczewistosc stosunek miedzynarodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
marklips Bravo Putin.Konferecja w internecie i skandal... 06.07.06, 19:41 Bravo dla Putina i Rosji i dzieki za rope i gaz dla Polski,przed 1989 i po.. Jego wiedza specjalistyczna,pomaga jego ojczyznie i perpektywie jego narodu.To jest calkiem normalne.Czy slyszeliscie,kiedys, aby Rosjaninin,slowianin,narzekal na swoj kraj lub ojczyzne?Nie! Czy slyszeliscie aby "rodowity"Amerykanin narzekal na swoja, ocjczyzne?Nie.Nie wspominam Indii lub Chin. To o tym wiele wygnancow z Polski i rodakow zapomina. Naturalnie wiele krajow ma ochote na zasoby mineralne Rosji i probuja ja zniszczyc tak jak wiele krajow,robia wszystko aby demokracje w Usa i jej dorobek zniszczyc. To juz sie rozpoczelo i mam nadzieje ze nigdy do tego nie dojdzie. Nigdy!!! Dbajmy o pieniadze dla niebieskie lini,w Polsce. Chronmy dzieci przed sadystycznymi ojcami.W Polsce. Ratujmy polskie kobiety,bite,maltretowane,gwalcone,w Polsce. Zmienmy przez podpisy prawo w Polsce i pozwolmy kobietom swoje dzieci wychowywac. Protestujmy przed kosciolami,organizacjami,sadami aby chociaz polskie dzieci i ich matki mialy przyszlosc. Walka o dzieci przyszlosc sie rozpoczela. Smieszcne i dziecinne komentarze przeciwko Putinowi,Bushowi,Merkel sa elemetem demokracji, ale dlaczego wszyscy bez wyjatku w Polsce macie Strach przed wladzami i nie walczycie aby dzieci,czyli wasza perspektywa,mialy lepiej. Dlaczego polskie kobiety musza z Polski z dziecmi lub same uciekac?Codziennie Berlin i inne miasta musza w Europie reagowac,bowiem polska policja,prokuratura, tak jak ostatnie przyklady z Poznanskiego, bezradna jest na grozby ojcow z bronia palna,przeciw zonom lub kobietom z dziecmi. Reakcje Putina i Rosjan, sa wyjatkowe demokratyczne ale i slowianskie. Moje Teksty za bardzo socjalistyczne,lewicowe?? Bez znaczenia,to jest tez demokracja ale bez strachu. Jak nie masz strachu porozmawiajmy.Mark Lips Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 19:49 "Zaznaczył, że prawa jednych państw nie powinny być realizowane kosztem praw drugich krajów." Ciekawe w takim razie, skąd najpierw się wycofają, z Czeczenii, czy z Królewca? Odpowiedz Link Zgłoś
wolf34 Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 19:59 Ani Czeczenia ani Kaliningrad nie są niepodległymi państwami-Czeczenia jest republiką Federacji Rosyjskiej a Kaliningrad obwodem tej Federacji. A propos Kaliningradu(Królewca)pytanie do Toma1003 Kiedy Polska wycofa się ze Szczecina ,Wrocławia i Olsztyna? Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 20:19 zanim napiszesz, naucz się czytać, chodziło o "niepodległe państwa" czy o "kraje"? Poza tym nie porównuj polskiej obecności we Wrocławiu do rosyjskiej okupacji Czeczenii, która rozpoczęła się mniej więcej wtedy kiedy nam zafundowano rozbiory. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf34 Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 20:30 Ani Kaliningrad ani Czeczenia nie jest "krajem"-Kaliningrad to nazwa obwodu Federacji Rosyjskiej a Czeczenia to nazwa republiki Federacji Rosyjskiej. "Krajem" w składzie FR jest np Kraj Stawropolski. Jak Hiszpania przestanie "okupować" Kraj Basków , Wielka Brytania -Irlandię Północną a Francja opuści Korsykę to wtedy FR zakończy "okupację" własnego terytorium. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 20:56 jesli Czeczenia nie jest "krajem", to chyba rozmowa z toba nie ma sensu Jeśli stosujesz określenie "kraj" jedynie w kategoriach nazwy jednostki terytorialnej , to równie dobrze możesz nadawać używanym słowom wybrany sens, wyrwany z kontekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf34 Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 22:31 Czeczenia nie jest niepodległym krajem lecz republiką w składzie Federacji Rosyjskiej co uznaje cały świat z wyjątkiem Afganistanu z okresu rządów talibów. Jezeli Czeczenia jest "Krajem"to na podobnej zasadzie można tak nazywać Dagestan w FR ,Korsykę we Francji,Irlandię Północną w Wielkiej Brytanii , Kaszmir w Indiach ,czy Turkiestan Wschodni w Chinach.. Odpowiedz Link Zgłoś
oczytelnik Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 20:05 A kiedy Polska zacznie zwracać ziemie zachodnie? Nie wiesz kiedy i dlaczego przypadły w udziale? Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 20:22 Czy marzy Cie przesunięcie Polski znowu na wschód. Lwów zamiast Wrocławia i granica z Łotwą zamiast Wyspy Wolin? Mnie raczej pasuje tak, jak jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
oczytelnik Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 20:32 Mnie się nie marzy. To była odpowiedź na inny post. Odpowiedz Link Zgłoś
oczytelnik Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 20:35 artur737 napisał: > Swietne zdjecie ____________________________ Znam równie dobre, ale naszego prezydenta za mównicą... Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 20:58 jak nasz prezydent wsadzi Tuska do łagru i dokona rzezi jakiejś mniejszości narodowej, nawet będziesz mógł twierdzić, że Kaczyński Putin są podobni pod względem stosowanych metod. Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 21:03 - bardzo interesujace. I wydaje mi sie, ze nic tu zlosliwe ujadanie nie pomoze. Nawet nie poprawi humorow niektorym, poniewaz Putin jest b. dobrym rosyjskim prezydentem i wyprowadzil Rosje z calkowitej zapasci na prosta droge do potegi. Swiat, zdaje sie chcialby widziec dalej Rosje taka, jaka byla za Jelcyna. Wyglada jednak na to, ze "to se ne vrati" - przynajmniej w przewidywalnej przyszlosci. Poprostu zaczyna sie klarowac uklad sil na swiecie. A Putin jest b. inteligentnym czlowiekiem i przywodca. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 21:07 tak tak , a pozyteczni idioci ciesza sie nim, jak część zachodniej lewackiej inteligencji cieszyła się komunizmem w czasie najwiekszych popełnianych przez Rosję Radziecką zbrodni Metody Putina sa dośc podobne do metod Hitlera. Poza tym, czy pracownicy ambasady ROsji nie mieli juz dobranocki, i czy pozwala się im siedziec na internecie? Lberalnie macie, towarzysze. Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 21:10 - a gdzie Ty wyczytales o "radosci". Czasami trzeba pomyslec trzezwo i bez emocji. Inaczej mozna zaczac oszukiwanie samego siebie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
saddamlepper Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 21:59 ja bym sobie zyczyl, zeby polska miala takiego prezydenta jak putin - silnego, inteligentego i takiego, ktory potrafi dbac o interesy wlasnego kraju - zamiast takiego pajaca jak u nas, ktory w ciagu zaledwie kilku miesiecy zdazyl zrobic z siebie i kraju posmiewisko na cala europe....rosyjska gospodarka ma sie coraz lepiej, splacili wlasciwie caly dlug zagraniczny, caly zachod walczy o inwestycje i wejscie na rosyjski rynek, maja 2 razy wyzszy od polski wzrost gospodarczy - lepiej byloby, gdyby polacy choc raz sie czegos nauczyli od kogos, komu lepiej sie udaje zamiast tylko mielic jezykami bez sensu i wyladowywac swoje kompleksy historyczne....a do "krolewca" maja takie samo prawo jak i polska - to ze polska jakis tam teren przez jakis czas okupowala, to jeszcze nie znaczy, ze jej sie nalezy - a krolewiec to bardziej prusy niz polska - widac to na kazdym kroku w kaliningradzie - po prusach zostaly drogi, architektura, budynki i infrasktruktura - po polskich rzadach zupelnie nic...dokladnie tak samo jak na mazurach, gdzie jedyna infarstruktura zostala zbudowana przez niemcow - do dzis polacy jezdza po drogach i plywaja po kanalach niemieckich, bo polakom przez 50 lat nic nie udalo sie tam zbudowac poza koszmarnymi "domami wczasowymi" epoki gierkoweskiej Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 22:15 SADDAMLEPPER:Od ruskich to się można nauczyć wiadomo czego a jeśli chodzi o architekturę Królewca to proponuję b. komitet KPZR.Prawdziwa perełka architektury nieprawda? Odpowiedz Link Zgłoś
saddamlepper Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 22:23 a byles tam chociaz raz??? a od polakow czego mozna sie nauczyc??? Odpowiedz Link Zgłoś
saddamlepper Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 22:34 komitet Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej w Kaliningardzie? cos ci sie pomieszalo chlopie - widzisz, tylko potwierdzasz moja teze - mielecie jezorami (i klawiaturami) bez ladu i skladu, a potem sie dziwicie, ze z rosja wszyscy na swiecie sie licza, a z polski smieja.... Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 22:42 Przeczytaj fiucie jak jest napisane a potem miel ozorem KPZR jak byk A w Królewcu byłem i widziałem jak go zeszpeciliście.nie pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
saddamlepper Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 22:48 ok, ok...nie zlosc sie gniewny kartofelku..kazdy moze sie pomylic...a co polakom udalo sie w konigsbergu zbudowac? mniej wiecej tyle ile autostrad w polsce przez ostatnie 15 lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 22:50 Jakoś qrwa nie jestem w nastroju Odpowiedz Link Zgłoś
saddamlepper Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 22:59 rozumiem - mnie tez wkurza, ze polska ma gorszego prezydenta niz nawet zatwardzialy kgb-ista putin Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: Konferecja Putina w internecie 06.07.06, 22:42 president.yandex.ru/answers.xml Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 prosze moderatora o skasowanie bolszewickiego 06.07.06, 22:45 linku na marginesie nikogo nie obchodzi w Polsce kacapskobolszewicki wataszka i jego konferencje! Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: prosze moderatora o skasowanie bolszewickiego 06.07.06, 22:48 Wyslac ci mego kartofla? Dla ciebe wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: prosze moderatora o skasowanie bolszewickiego 06.07.06, 22:51 dziekuje wole moje czeresnie aha :D radosna nowina :P www.freerepublic.com/focus/f-news/1661398/posts jak juz zamkniemy z wami granice, to nie bede mogl ci wyslac paczki zywnosciowej hahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: prosze moderatora o skasowanie bolszewickiego 06.07.06, 23:06 Ja rozumem ze ci czezko i lazis na dzewa po czereszne. Ojojoj... Tez jak znajdzes jakis "bolszewikow", daj znac. Ja wiem ze u was takich co czegle chca rewolucji to welu. Zreszta z kartoflami ci sie udalo :) Widac Niemcy czytaja forum gw. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: prosze moderatora o skasowanie bolszewickiego 06.07.06, 23:10 ja na drzewa nie musze lazic po czeresnie, to nie kacapobolszewia...Denisie :P, tylko Polska, tutaj kupuje sie w sklepie znalazlem na forum wielu, ty, nikola, evcia :) i inni tageszajs powinien zostac zliwkidowany przez wywiad, to moje prywatnie zdani to nie bedzie rewolucja, tylko uwolnienie sie od was, :) gaz i rope mozna naprawde kupowac od innych, i o tym nie wygodnym fakcie juz nie dlugo sie dowiecie :D Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: prosze moderatora o skasowanie bolszewickiego 06.07.06, 23:16 gekon1979 napisał: > ja na drzewa nie musze lazic po czeresnie, to nie kacapobolszewia...Denisie :P, U nas dzieci larza! > tylko Polska, tutaj kupuje sie w sklepie Nie watpie. Tylko czy starci ci? > znalazlem na forum wielu, ty, nikola, evcia :) i inni > tageszajs powinien zostac zliwkidowany przez wywiad, to moje prywatnie zdani > to nie bedzie rewolucja, tylko uwolnienie sie od was, :) Oj, jak milo. Naprawde musisz zbadac cisnenie. Ostroznie. Bo zawal serdca dostaniesz! > gaz i rope mozna napra > wde kupowac od innych, i o tym nie wygodnym fakcie juz nie dlugo sie dowiecie : > D Tak samo jak i sprzedawac :) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: prosze moderatora o skasowanie bolszewickiego 06.07.06, 23:21 > U nas dzieci larza! ale ja nie jestem dzieckiem wiec nie larze! > Nie watpie. Tylko czy starci ci? a dziekuje nie narzekam ;) > Oj, jak milo. Naprawde musisz zbadac cisnenie. Ostroznie. Bo zawal serdca > dostaniesz! mam konskie zdrowie, a ta romowa nie wywoluje we mnie emocji ;) > Tak samo jak i sprzedawac :) a sprzedawajcie ja sobie komu chcecie, i nie sprzedawjcie komu nie chcecie:) i tak nie szanujecie umow miedzypanstwowych, wiec co z tego Polska sie uwolni od koniecznosci kupowania od was, i napewno wtedy inaczej bedzie wygladac nasza polityka wschodnia :D mam takze nadzieje, ze szybko wybudujemy elektrownie atomowe(ale i na tym kacapstwo nie zarobi, po kacapskie firmy beda mialy zakaz wejscia na Polski rynek :D)(to bedzie piekne, i za jakies 20 lat w 100% wykonane, a u was za 20 lat co czwarty to bedzie chinczyk :D Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: prosze moderatora o skasowanie bolszewickiego 06.07.06, 23:34 Bede sczasliw kazdemu gosciu. Nawet polakowi. Trudno wam. Prace sie znajdzie. Zreszta poki sobie gawedzicze, my jusz nie kupujemy :) I jakos to wam nie daje spokoju. Eu wzywacze na pomoc. Wzywajcze. Przeczez twerdzicze (jak piszes) ze to wolny rynek. A co wogule wiesz o rosyjskich chinczykach? Chyba tak samo co o moim kraju. Szkoda slow i traconej na pisanie energii. Ale uwazaj jednak na zdrowe. Jak cos bedze nie tak. Pisz. Poradze czegos. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: prosze moderatora o skasowanie bolszewickiego 06.07.06, 23:42 > Bede sczasliw kazdemu gosciu. Nawet polakowi. Trudno wam. Prace sie znajdzie. nam nie trudno, a tych co wyjezdzaja do was, uwazam za zdrajcow, ktorym powinno sie zabierac Polskie obywatelstwo, i zakazac powrotu :D ale ja sie ciesze, z tego ze nie kupujecie :D nie widze w tym nic zlego, a rolnicy znajda inne rynki zbytu ;) EU to kupa gowna, ktora mam nadzieje szybko sie rozleci :D o twoim kraju wiem tyle ze jest wrogiem mojego, starczy rosyjscy chinczycy :D ja mowie o tych ktorzy kolonizuja rosje :D > Ale uwazaj jednak na zdrowe. Jak cos bedze nie tak. Pisz. Poradze czegos. to ja cos ci poradze, 100 wodki to krok do grobu a nie lekarstwo ;) ale nie mow tego swoim glupim rodakom, bo przestana pic, i jeszcze nie wymrzecie :D Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: prosze moderatora o skasowanie bolszewickiego 06.07.06, 23:48 Na temat wodki - to polacy w usa naszych dawno wysczegneli. A w Polsce chyba tez magazyny z alhogolem sie nie rujnuja :) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: prosze moderatora o skasowanie bolszewickiego 06.07.06, 23:52 ale u was braknie! braknie bo chlejecie, i dzieki temu wymieracie :D i nie "wysczegneli" tylko <wyprzedzili> jezeli juz :D jak to by mialo brzmiec wyscignac kogos :P bez sens hahaha :) skancz pic te wode, przed kompem, bo krzywo piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 aha 06.07.06, 23:55 a propos Chin wejdz w moja wizytowke, a w ulubionych stronach www, znajdziesz link do forum o chinskiej histori Odpowiedz Link Zgłoś
saddamlepper Re: prosze moderatora o skasowanie bolszewickiego 06.07.06, 22:50 z szabla na czolgi po kilku dzbanach to wasza specjalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: prosze moderatora o skasowanie bolszewickiego 06.07.06, 22:52 czeczency szli z siekierami i zdobywali czolgi zreszta pokonanie kacapobolszewikow, gdy nie maja za soba szkopow, to nie wielkie wyzwanie Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: prosze moderatora o skasowanie bolszewickiego 06.07.06, 22:55 A wasza?Z Mazur to żeście po wojnie zapierd..ili nawet szyny kolejowe Odpowiedz Link Zgłoś
saddamlepper Re: prosze moderatora o skasowanie bolszewickiego 06.07.06, 23:00 po niemcach przynajmniej bylo co krasc Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 a nie tylko po niemcach, wartosci zrabowanych 06.07.06, 23:06 dobr przez prymitywow z kacapobolszewi i nazigermani, trudno by oszacowac, sa tak wielkie kacapobolszewicy to rabusie, jako sami nie potrafia nic wytworzyc, musza wiec rabowac i napdac na sasiadow Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: a nie tylko po niemcach, wartosci zrabowanych 06.07.06, 23:08 Nie przejmujsie. Zawsze po lekach uspokojacych ma sie galucynacje. Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: a nie tylko po niemcach, wartosci zrabowanych 06.07.06, 23:09 Ja martwie sie o czebe gekonie. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a nie tylko po niemcach, wartosci zrabowanych 06.07.06, 23:11 a to ciekawe czemu :D ze mna dobrze, i bedzie jeszcze lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: a nie tylko po niemcach, wartosci zrabowanych 06.07.06, 23:16 Jednak radze mniej uzywac roznych "lekow". Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a nie tylko po niemcach, wartosci zrabowanych 06.07.06, 23:23 a co wiesz po swoim przykladzie :D hahahaha nie cpam, nie pekaj :D nie znize sie do narkotykow, to nie dla bialego czlowieka Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: a nie tylko po niemcach, wartosci zrabowanych 06.07.06, 23:36 A czym negrito sa gorsi od czebe??? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a nie tylko po niemcach, wartosci zrabowanych 06.07.06, 23:45 popatrz na afryke i na europe ;) odpowiedz sobie sam, choc ty ciezko myslisz :D to moze sie tobie uda :D Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: a nie tylko po niemcach, wartosci zrabowanych 06.07.06, 23:18 do kacapa_z_maskwy:pisze się h a l u c y n a c j e cymbale jak nie umiesz pisać po polsku to spier...aj stąd Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: a nie tylko po niemcach, wartosci zrabowanych 06.07.06, 23:21 A czus to my tacy gnewni??? Odpowiedz Link Zgłoś
saddamlepper Re: a nie tylko po niemcach, wartosci zrabowanych 06.07.06, 23:10 daj mi przyklad choc jednej rzeczy z jakiej wytwarzania jest znana polska w swiecie to pogadamy (daewoo matiz sie nie liczy, bo nigdzie oprocz polski ich nie sprzedaja;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a nie tylko po niemcach, wartosci zrabowanych 06.07.06, 23:14 ja natomiast nie znam zadnej rosyjskiej :D Polska sie podnosi, i rosnie w sile :) i za jakis czas juz beda znane Polskie firmy nie pekaj ;) oczywiscie nie w kacapobolszewi, bo po co tam sprzedawac?? niestabilny rynek i dobrze wybiera sojusze :) uczac sie na bledach z histori :) Odpowiedz Link Zgłoś
saddamlepper Re: a nie tylko po niemcach, wartosci zrabowanych 06.07.06, 23:22 wiele sie nie nauczyliscie - malo razy was wasi zachodni przyjaciele wydupczyli? i mozesz byc pewien, ze jak bedzie taka potrzeba to dla wlasnego interesu podadza was ruskim na talerzu, jak juz to robili wiele razy....i tak zawsze bedzie dopoki budzet polski bedzie mniejszy od budzetu jednej duzej firmy w rosji - a zawsze bedzie...nie bez powodu putin uczestniczy w g7, a polski prezydent moze zostac na byle uroczystosci posadzony w trzecim rzedzie i nikt na zachodzie nawet nie pisknie w jego obronie - jest takie powiedzenie: wyzej wlasnego tylka nie podskoczysz Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: prosze moderatora o skasowanie bolszewickiego 06.07.06, 23:14 A pamiętasz jak w latach 80-tych braliści od nas mięso za darmo a my wam za to dawalismy szynki?Tylko takie interesy wam pasują.Kiedyś skończą się wam ropa i gaz ale prędzej wykończy was wóda i będzie po was czyli największej zakale świata w dziejach Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 ;))))) dokladnie, ale ja cicho licze na AIDS 06.07.06, 23:16 ze to ich wykonczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: ;))))) dokladnie, ale ja cicho licze na AIDS 06.07.06, 23:22 To jusz umiesz liczyc??? Podniosles sie w moich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ;))))) dokladnie, ale ja cicho licze na AIDS 06.07.06, 23:26 bulahahahahaha a wlasnie gdzie tam u was to pisze trzy najwieksze zarazy: tyfus, tatar, Polak dobrze pisze, w jakims pod moskiewskim klasztorze krzywoslawia :D powinniscie zmienic na wóda, AIDS, zachlannosc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Gekonie, napisz cos tu 06.07.06, 23:26 www.inosmi.ru/press/227961.html potem www.inosmi.ru/press/227961/ Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 cos tu, tak dobrze?? :P 06.07.06, 23:29 niestety nie znam waszego psiego jezyka, bo jest mi do niczego nie potrzebny chyba, ze bede chcial sie zajac jezykami wymierajacymi hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: cos tu, tak dobrze?? :P 06.07.06, 23:35 Ale tu taki polski temat. Pytania do Walesy. Nawet tego nie zrozumiales??? Chyba naprawde psy mowia inaczej niz sczury. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: cos tu, tak dobrze?? :P 06.07.06, 23:38 > Ale tu taki polski temat. Pytania do Walesy. Nawet tego nie zrozumiales??? > Chyba naprawde psy mowia inaczej niz sczury. niemieckiego tez nie znam :D , ale tez wydaje mi sie, ze mowia inaczej niz wy :P my ludzie, szumimi ;) no i co tam o tym Walesie takiego pisza?? pewnie maja zale, ze ropie..l wam wasz ukochany ZSRR :) Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: cos tu, tak dobrze?? :P 06.07.06, 23:40 No to gaf gaf - i poczytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: cos tu, tak dobrze?? :P 06.07.06, 23:44 > No to gaf gaf - i poczytaj. :P nie chce mi sie wlaczac translatora :) mam przeciazony transfer bo sciagam avatara the last airbender :D Odpowiedz Link Zgłoś
saddamlepper Re: ;))))) dokladnie, ale ja cicho licze na AIDS 06.07.06, 23:29 zapytaj o to polskich lekarzy i pielegniarki w irlandii...w polsce jeszcze jacys zostali? nie na dlugo Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: ;))))) dokladnie, ale ja cicho licze na AIDS 06.07.06, 23:32 przyjadą od was Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Re: prosze moderatora o skasowanie bolszewickiego 07.07.06, 00:27 - Gekonie! - pisze sie "watazka", to od "watahy", czyli odzialu (bandy) kozackiego(j). Przepraszam Cie, ale dodaj sobie jeszcze do Twojego motto cos o zwyklej nauce pisania i znajomosci jezyka polskiego. Nasz ulubiony Rochu Kowalski:) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: prosze moderatora o skasowanie bolszewickiego 07.07.06, 00:45 szlachcic nie jest od pisania, czy czytania tylko od bicia wroga po mordzie! Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Re: prosze moderatora o skasowanie bolszewickiego 07.07.06, 01:02 - no to niech Ci bedzie! Przynajmniej masz charakter i barwe.:) Odpowiedz Link Zgłoś
rorbeck Życzył bym sobie takiego prezydenta 07.07.06, 00:18 Życzył bym sobie takiego prezydenta, jes wykształcony, jest wysportowany. Zdrowie aż bije od niego i nie ma mowy aby nie pojechał na jakiś szczyt z powodu raka jelit bo po prostu nie choruje. Gdybyśmy my mieli takiego prezydenta to nie potrzebowali byśmy się za niego wstydzić, Reprezentował by nas godnie. Mało tego liczą się z nim w świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
krawat23 Re: Życzył bym sobie takiego prezydenta 07.07.06, 01:59 rorbeck napisał: > Życzył bym sobie takiego prezydenta, jes wykształcony, jest wysportowany. > Zdrowie aż bije od niego i nie ma mowy aby nie pojechał na jakiś szczyt z > powodu raka jelit bo po prostu nie choruje. Gdybyśmy my mieli takiego > prezydenta to nie potrzebowali byśmy się za niego wstydzić, Reprezentował by > nas godnie. Mało tego liczą się z nim w świecie. juz mielismy, ale nie potrafimy tego docenic - a.kwasniewski Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Re: Życzył bym sobie takiego prezydenta 07.07.06, 16:43 krawat23 napisał: > juz mielismy, ale nie potrafimy tego docenic - a.kwasniewski Stalin, Bierut, Jaruzelski... Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Re: Konferecja Putina w internecie 07.07.06, 07:34 Wolałbym Putina niż Kaczyńskiego. Putin to wytrawny gracz. Odpowiedz Link Zgłoś