Dodaj do ulubionych

Amerykanin dźgnął nożem Polaka za "otrąbienie"

• callafior Amerykanie to psychole! 10.08.06, 15:02
      Całkiem niedawno był artykuł o amerykańskim "studencie", który strzelał chyba w
      Krakowie z akademika do przechodniów. Dla mnie amerykanie to nienormalne
      antyinteligentne spaślaki.
      • polonus3 Re: Amerykanie to psychole! 10.08.06, 15:16
        Juz nie jeden raz slyszalem od Amerykanow ktorzy byli z wizyta w Polsce, ze
        takiego chamstwa miedzy ludzmi i wariackiej jazdy na drogach polaczonej z
        chamstwem nie spotka sie nigdzie na swiecie oprocz Polski.
        • charlie11 Re: Amerykanie to psychole! 10.08.06, 15:24
          Dobrze, ze Polacy sa tacy zrownowazeni. Jakis nowobogacki wpycha sie na
          czwartego i jeszcze ma za zle, ze ktos jezdzi zgodnie z przepisami. NIe bronie
          Amerykanina, bo powinien beknac za to co zrobil, ale ilosc nasladowcow Kubicy w
          Warszawie jest zastraszajaca
        • dosc_tego Brawo Amerykanin!!!! powinien odstrzelic warszawia 10.08.06, 15:48
          ka......chamstwo polakow na drogach nie zna granic.........ale wystarczy
          wyjechac do niemiec i nagle polscy kierowcy staja sie grzeczniutcy bo z
          niemiecka policja nie ma zartow ani korupcji...
        • topol Re: Amerykanie to psychole! 10.08.06, 15:49
          polonus3 napisał:

> Juz nie jeden raz slyszalem od Amerykanow ktorzy byli z wizyta w Polsce, ze
          > takiego chamstwa miedzy ludzmi i wariackiej jazdy na drogach polaczonej z
          > chamstwem nie spotka sie nigdzie na swiecie oprocz Polski.

Chamstwa nie tykam, ale jazda - czy byli na przykład w Iranie albo krajach
          arabskich? Albo Środkowa Afryka? Tam jest jazda!!!!
        • lolo11 Re: Amerykanie to psychole! 10.08.06, 16:37
          Co ty pierniczysz. Byles kiedys w NY? Wiesz jak tam jezdza kierowcy?
      • mikka07 Re: Amerykanie to psychole! 10.08.06, 15:24
        Amerykanie do Iraku. Przywrócić Indianom Amerykę!
        • charlie11 Re: Amerykanie to psychole! 10.08.06, 15:32
          Mysle, ze wiecej Polakow popelnia przestepstwa w USA niz Amerykanow w Polsce. I
          uwazaj, bo wysylajac Amerykanow do Iraku, wysylasz rowniez z nimi kilkanascie
          milionow swoich rodakow
          • dosc_tego Jakich rodakow?????????????????????????? ?????????? 10.08.06, 20:05
            8.9 miliona Amerykanow deklaruje polskie POCHODZENIE ( ale urodzeni sa w USA ),
            a wiekoszosc z nich jest wymieszana z innymi, czyli tak naprawde to nie sa zadni
            Polacy ani nawet Niemcy czy Irlandczycy lub Brytyjczycy. Amerykanie to
            mieszanka. Najwyzej 800.000 Polakow urodzonych w Polsce mieszka w USA.
    • maciejtakitam achh tee amerykany... hehe z drugiej strony 10.08.06, 15:02
      cheaster tez ma nie klawo teraz bo zycie jest ciezkie na rakowieckiej
      • yarecki21 Re: achh tee amerykany... hehe z drugiej strony 10.08.06, 15:28
        To nie Brooklyn młoda foka, teraz sobie pogaruje pod celą to odechce mu się
        kozakować w kraju prawa i sprawiedliwości.
        • baby1 Mam tu ambiwalentne odczucia: nie lubie jak ktos 10.08.06, 15:57
          trabi bez potrzeby, ale zeby zarak go traktowac kozikiem, to przesada. No, co by
          to bylo, jak by byly bazy amerykanskie w Polsce.
          • maciejtakitam Ciekawe co by bylo jak by Polak Amerykanina dzgnal 10.08.06, 16:17
            a niedaj boze obywatela izraela albo Jemenu... ojooj. Ludziska dzialo by sie
            takze dobrze sie skonczylo jak sie skonczylo. Jutro New york times GW i inne
            gazetki pisaly by juz o tym jaki to w polsce Rasizm, Antysemityzm a UE
            przygotowala by projekt potepiajacy Polske a tak dzgneli
            jakiegos "Polaczka", "Murzyna europy". Smutnie to brzmi ale prawdziwie
            • wlodekzpoznania idioci są wśród nas! 10.08.06, 16:26
              Czyli normalne i społecznie dopuszczalne jest zajeżdżać drogę, trąbić, wreszcie
              nie tyle pokrzyczeć sobie, co wysiadać i się "napier..." na drodze. A jak już
              przyjdzie do samoobrony, to pojawia się problem, tak? Jestem nieuzbrojony. Nie
              noszę noża, ani innych przedmiotów. Ale w takiej sytuacji łysy albo i owłosiony
              agresor straci oko z mojej ręki, a raczej palca. Nie wdaję się w bójki od szkoły
              podstawowej. A jak się trafi bronić, to trzeba kończyć szybko.
              • aplus Re: Polacy generelanie nie potrafia zachowac sie n 10.08.06, 16:37
                a drodze, wystarczy popatrzec na statystyki wypadkow,
                albo jak jezdza chocby tirmatoly.
                Zal mi Chestera ze dal sie baranowi sprowokowac ....
                agresja wobec samochodow z amerykanska rejestracja
                jest b. czesto spotykana w Polsce.
                • maciejtakitam Re: Polacy generelanie nie potrafia zachowac sie 10.08.06, 16:54
                  Czlowieku czlowieka bandyta ddzgnal nozem za to ze trabil czy za byle co.
                  Jezeli ty bierzesz w obrone bandyte to jestes skonczonym zerem. Bezwzgledu na
                  motyw ten gosciu to zwykly bandzior i miejsce jego jest pod cela na
                  rakowieckiej z czesiem i zdziskiem
                  • tarura Porywczy Czesiek z Ameryki (Chester) 10.08.06, 17:12
                    na goscinnych wystepach w Warszawie?
                    • zigzaur Re: Porywczy Czesiek z Ameryki (Chester) 10.08.06, 17:19
                      Rewanż za występy Gołoty Andrzeja w USA?
                      • poszeklu Re: Czesiek z Hameryki udaje Ham-erykana 10.08.06, 19:03
                        ZOMO bandzior dostal amerykanskie papiery i
                        wrocil porzadzic na starych smieciach.
                        Powinni mu wpie...lic, zeby sobie przypomnial
                        ze to juz nie te same czasy.
                        Niech nie cackaja sie jak z amerykaninem,
                        tylko mu spuszcza lanie jak na to zasluzyl.
                        Nastepnym razem bydlak bedzie tak samo uprzejmy
                        jak jest na co dzien w Stanach.
                        • prosty.czlowiek Re: Czesiek z Hameryki udaje Ham-erykana 10.08.06, 19:23
                          ten wrogi akt wobec państwa Polskiego nie może zostać bez odzewu. Nie maoże być
                          tak że przyjeżdzają tu amerykańce i latają ze scyzorykami. Trzeba wysłać do
                          Ameryki misję stabilizacyjną i wprowadzić tam demokrację. Rozbroić to wrogie
                          terrorystyczne państwo z broni nuklearnej, chemicznej i radiowej i oswobodzić
                          tamtejszy lud.
                • nightmaress Re: Polacy generelanie nie potrafia zachowac sie 10.08.06, 18:42
                  > agresja wobec samochodow z amerykanska rejestracja
                  > jest b. czesto spotykana w Polsce.

Agresja wobec kierowcow w samochodach z JAKAKOLWIEK rejestracja jest bardzo
                  czesto spotykana w Polsce.
                  • aplus Re: Polacy generelanie nie potrafia zachowac sie 10.08.06, 19:59
                    nightmaress napisała:

> Agresja wobec kierowcow w samochodach z JAKAKOLWIEK rejestracja jest bardzo
                    > czesto spotykana w Polsce.

Tak to prawda, przepraszam za niefortunne sformulowanie.
          • fg2002 Re: Mam tu ambiwalentne odczucia: nie lubie jak k 10.08.06, 16:23
            a co - miał na Policje zgłosić? - W demokracji każdy ma prawo wymierzać
            sprawiedliwość, bo obowiązku nie ma nikt.
            • wlodekzpoznania Re: Mam tu ambiwalentne odczucia: nie lubie jak k 10.08.06, 16:27
              rozumiem Twoje zdanie, ale w demokracji sąd ma wymierzać sprawiedliwość. Jeśli
              się facet nie bronił, tylko zaatakował to jest winny dźgnięcia nożem.
    • century211 Ten Chester to pewnie jakis Czesiu z Pragi 10.08.06, 15:02
      Pewnie jakis Polaczek, co ma US Citizenship, i po angielsku pewnie umie
      powiedziec kilka slow typu f..ck, son of the ..., I don't know, I don's speak
      English :-).

No i pewnie jak sie klocil, to po polsku :-)

NIe uwazam, zeby Amerykanie byli madrzejsi niz Pan Czester :-) vel Czesiu, ale
      tacy idioci nie lataja do Polski :-).

P.S. Poza tym imie Chester w USA jest uzywane chyba tylko przez dawnych Czesiow
      z Koziej Wolki. Nie przypominam sobie nikogo kto by takiego imienia uzywal :-)
      • mikka07 Re: Ten Chester to pewnie jakis Czesiu z Pragi 10.08.06, 15:55
        century211 napisała:

> Pewnie jakis Polaczek, co ma US Citizenship, i po angielsku pewnie umie
        > powiedziec kilka slow typu f..ck, son of the ..., I don't know, I don's speak
        > English :-).
        >
        > No i pewnie jak sie klocil, to po polsku :-)
        >
        > NIe uwazam, zeby Amerykanie byli madrzejsi niz Pan Czester :-) vel Czesiu,
        ale
        > tacy idioci nie lataja do Polski :-).
        >
        > P.S. Poza tym imie Chester w USA jest uzywane chyba tylko przez dawnych
        Czesiow
        >
        > z Koziej Wolki. Nie przypominam sobie nikogo kto by takiego imienia uzywal :-)

Chester A.Arthur 21 prezydent USA. Pewnie bywał w Koziej Wólce.
      • polonus3 Re: Ten Chester to pewnie jakis Czesiu z Pragi 11.08.06, 21:46
        Chester ma tyle wspolnego z Czeskiem co ty z wiedza. Piszesz bzdury i udajesz
        znawce tematu. Do tego uwypukla sie twoja frustracja, ze nie udalo ci sie
        wyjechac do Ameryki. Czytaj teraz uwaznie, moze cos zapamietasz! "Chester", to
        miasto
        w Anglii, "Chesterfield county" to nazwa powiatu w Virginii, "Chesterfield" to
        rowniez nazwa papierosow amerykanskich produkowanych od 19 wieku do dzisiaj.
        Polaczku ze "stolycy" (wiadoma rzecz stolyca, pod kazdym wzgledem)najtrafniejsze
        jest tu zastosowanie do ciebie powiedzenia, "uczyl Marcin, Marcina a sam glupi
        jak swinia".
    • aka-jo Normalnie to bym sie spodziewal odwrotnej sytuacji 10.08.06, 15:08
      To i tak dobrze ze Polak nie wyciagnal sprzetu i nie oddal....
      • gumienny Blednie bys sie spodziewal 10.08.06, 15:44

Z obserwacji wlasnie na drogach i ogladania w TV programow z zapisami kamer
        policji wynika jasno, ze Amerykanie to niestety najbardziej zakapiorny narod
        swiata. Sa baby zatrzymane na drodze za brak swiatel i walczace z kilkoma
        policjantami do komletnego obdarcia z odziezy i odsiadki w pierdlu, strzelanie
        sie przez okna samochodow, itp.
    • alex-alexander Re: Amerykanin dźgnął nożem Polaka za "otrąbienie 10.08.06, 15:09
      Polak zajezdzal droge, prowokowal spowodowanie wypadku.
      • topol Re: Amerykanin dźgnął nożem Polaka za "otrąbienie 10.08.06, 15:51
        alex-alexander napisał:

> Polak zajezdzal droge, prowokowal spowodowanie wypadku.
        To mówił ten amerykanin, wersji polaka nie znamy!
    • gsmkomis pewnie powiedział polakowi ze Bush nie pije Hoop 10.08.06, 15:15
      a ten sie zdenerwował
    • pocalujta_wujta Jestem bardzo ciekaw jak potocza sie sprawy 10.08.06, 15:19
      Otoz pewno jakis glupek bedzie bronil Amerykanina w swietle prawa
      amerykanskiego dzialajacego w zupelnie inny sposob. Pewno bedzie podloze
      prowokacji by uniewinnic tego agresywnego durnia.

Po pierwsze dupek Polak jak i wszyscy Warszawiacy to oszolomy naprawde nie
      umiejace sie zachowac. Jezdzi Lexusem a sloma z filcakow wystaje dziadowi jakby
      oderwal sie od pracy widlami w oborze i nachlal sie wodki.
      Nauczcie sie klasy i jezdzic z gracja durnie! zaden z Was nie jest nawet dobrym
      kierowca niestety.

Po drugie Amerykanin pomyslal ze to wolny kraj i sie moze sam rozliczyc jak to
      sie robi na Bronxie. No nie uda sie. Polski pierdel czeka na niego i mam
      nadzieje ze sedziowie beda jednoznaczni w procesie.

Z New Jersey pozdrawia byly Wawrszawiak,
      pocalujta_wujta
      • raupe1 Re: Jestem bardzo ciekaw jak potocza sie sprawy 10.08.06, 15:30
        Te, "warsiawiak" ty sie naucz ortografii... "warszawiak" piszemy małą literą -
        pierwsze primo ;) drugie primo ;) to twoja składnia - sam piszesz jakbyś był po
        meduzie i galaretce... trzecie primo ;) przyznajesz się że DUPEK jesteś -
        respect... czwarte primo ;) w Warszawie faktycznie jeździ się makabrycznie ale
        największy chaos wporwadzają mieszkańcy stolicy poruszjący się pojazdami z
        blachami spoza "stolycy"
        • pocalujta_wujta Och Ty tez Warszawy? 10.08.06, 17:53
          No prosze. Juz sie nauczylem ortografii od warszawiaka. Dzieki za uwage. Kiedys
          chyba sie pisalo z duzej. Ortografia sie zmienia jak widac. Z drugiej styrony
          na codzien pisze i rozmawiam tylko po angielsku, wiec wychodzi sie z wprawy.

No coz moze oceniasz mnie jako dupka, ale robiac to tak bezczelnie wszyscy
          widza kto naprawde jest dupkiem.

Powodzenia w warszawskim tygielku glupoty

• jankowski1960 Re: Jestem bardzo ciekaw jak potocza sie sprawy 11.08.06, 08:57
          primo nie moze byc drugie, trzecie itd.
      • topol A skąd wiesz że to warszawiak? piszą Polak..... 10.08.06, 15:53
        pocalujta_wujta napisał:
        > Po pierwsze dupek Polak jak i wszyscy Warszawiacy to oszolomy naprawde nie
        > umiejace sie zachowac. Jezdzi Lexusem a sloma z filcakow wystaje dziadowi
        jakby
        >
        > oderwal sie od pracy widlami w oborze i nachlal sie wodki.
        > Nauczcie sie klasy i jezdzic z gracja durnie! zaden z Was nie jest nawet
        dobrym
        >
        > kierowca niestety.
        >
        • pocalujta_wujta Bo tak sie zachowuja Warszawiacy 10.08.06, 17:49
          a to wiem bo sam jestem z pochodzenia Warszawiakiem (urodzony i przezyte 29
          lat). Wiem co to znaczy jezdzic po Warszawie, ale Warszawa dla mnie to juz
          przeszlosc poprzednich dekad. Teraz "Nie jestem z miasta" tylko z przedmiesc
          Nowego Jorku czyli New Jersey... juz od lat. Duzo musialem zmienic w
          mentalnosci by normalnie zyc. Ot Warszawa ;-)

Jesli kiedys mialbym wrocic do polskiego miasta to pewnie bedzie to Krakow.
      • veritas11 Re: Jestem bardzo ciekaw jak potocza sie sprawy 10.08.06, 16:04
        No, wujtu! przesadziłeś... Dlaczego obrażasz wszystkich Warszawiaków? Bo u was
        na wsi wszystkie krowy schodzą Ci z drogi, a w Warszawie masz kłopoty z
        poruszaniem sie ?
        • ronin28 Czas i sters. 10.08.06, 19:18
          Wujt lekko przesadza. Nie jestem z Wa-wy ale często tam jestem. Jestem też w wielu innych miastach Polski. Wszędzie jeździ się tak samo tzn... olewa pieszych , przejeżdża na czerwonym, ignoruje rowerzystów, kierujących motocyklami itp. Wim co mówię sam to robię..w Wa-wie też , w Gdańsku, w Krakowie robię podobnie. Przepraszam Pana kierującego autobusem PKS pod Tarnowem. Sorry Stary był deszcz, a z naprzeciwka zbliżał się pojazd, sam zrozum musiałem ci zajechać drogę.
          • ppo Re: Czas i sters. 11.08.06, 12:37
            Mam nadzieję, że chociaż włączasz migacz przed zajechaniem drogi, bo jak nie to
            musisz mieć na uwadze, że są ludzie, którzy mogą ci urwać dźwigienkę od
            kierunkowskazów, wybijając przy okazji szybę i zęby.
            Pozdrawiam i szerokiej drogi :)
    • al675.39311 Re: Amerykanin dźgnął nożem Polaka za "otrąbienie 10.08.06, 15:22
      Dostać nożem (tylko trzy razy w brzuch) od przyjaciela z Hameryki to zaszczyt i
      przyjemność. Nawet nie wypada się skarżyć, ani wszczynać sprawy, żeby nie
      popsuć wspaniałych stosunków dyplomatycznych z nowym Wielkim Bratem. Nie
      wiadomo też, czy to nie był żyd z Ameryki?, bo im to już w Polsce wszystko
      wolno.
    • juliusz_paetz Pewnie jest starozakonny 10.08.06, 15:30
      Albo pochodny od kozy
    • sir_fred I dobrze zrobił, tumany trąbią na potęgę 10.08.06, 15:37
      I to nie żeby puścić krótki sygnał, tylko cisną ile się da. Jakaś babina się
      zamyśli, późno ruszy, a tu zaraz huk na całe osiedle, bo pan kierowca ma
      klakson. Faktycznie przychodzi ochota wyciągnąć takiego gnoja z fury i lać aż
      zdechnie, skoro nie można legalnie z giwery odstrzelić chama. Trzymaj się
      Chester, rozumiem Cię!
      • dosc_tego Z tym trabieniem to przesada ja sobie radze w taki 10.08.06, 15:54
        oto sposob.......jak ktos na mnie trabi na przyklad na swiatlach to w ogole nie
        ruszam az przestanie trabic....i tyle......mnie denerwuje chamstwo na drogach
        ale sam klakson nie, gdyz go po prostu ignoruje.....
        • sir_fred Re: Z tym trabieniem to przesada ja sobie radze w 10.08.06, 17:08
          Gdyby tylko na mnie trąbił, to pewnie na złość debilowi też bym go ignorował.
          Ale jakoś niezmiernie mnie wkurza, gdy jako pieszy stoję sobie czekając na
          zielone, a tuman bez żadnej ISTOTNEJ przyczyny ciśnie klakson. Pomijam fakt, że
          jest to niezgodne z przepisami o ruchu drogowym. Debil ciśnie nawet gdy nie ma
          żadnego zagrożenia, ot - debilowi się podoba. A cały świat naokoło musi
          wiedzieć o tym, co się dzieje w tępej łepetynie i musi pokornie znosić hałas.
          Wg mnie przynajmniej zdewastowanie debilowi fury jakąś cegłą powinno być
          traktowane jako działanie w afekcie :))
          • dosc_tego To jakbys przezyl w Azji?????????????? 10.08.06, 19:53
            Tam uzywanie klaksonu jest integralna czescia jazdy samochodem jak krecenie
            kierownica.....
            • dosc_tego I nie ma na celu denerwowania...... 10.08.06, 19:54
              tylko ostrzegania innych....
            • sir_fred Re: To jakbys przezyl w Azji?????????????? 11.08.06, 11:50
              Między innymi dlatego wolę nie mieszkać w Azji :)
      • temple Re: I dobrze zrobił, tumany trąbią na potęgę 10.08.06, 16:06
        Najzabawniejsze jest to, ze amerykaninowi nic polskie wladze zrobic nie moga.
        Teraz siedzi sobie w amerykanskiej ambasadzie, smiejac sie z konsulem przy
        szklance whiskey. Wystarczy jeden telefon do prokuratora Warszawy aby
        zatuszowac sprawe.
    • grzegorz.gajowniczek Re: Amerykanin dźgnął nożem Polaka za "otrąbienie 10.08.06, 15:47
      no i bardzo dobrze
      przynajmniej jeden gnój wyleczony z polactwa
      brawo dla kolesia z majhrem!
      • erg_samowzbudnik Re: Amerykanin dźgnął nożem Polaka za "otrąbienie 10.08.06, 16:01
        Myślał że jak jedzie Lexusem to już cała droga jego , a tu niespodzianka.
      • skrzypce1 Hey Chester, 10.08.06, 16:23
        I'm sorry for you. Now, you know that any visit in this country is a big risk.
        You will be lucky if Polish goverment will alowed you come back to the States
        if not...At least you will learn Polish language. You are going to have a lot
        of free time. During my trips to Poland they - Poles always "borrowed"
        something (without my knowledge) from my baggages and never returned. Poland is
        not a safe and friendly country. I wish you the best. Poles hate Americans!
    • conrad62 Czyli Bush jednak nie lubi Hop-Coli i... 10.08.06, 16:01
      ... za marny towar dostaje się nożem.

:-)
    • piotrjakub11 Re: Amerykanin dźgnął nożem Polaka za "otrąbienie 10.08.06, 16:02
      Za taki czyn w stanach dostał by 300 lat , my Polacy mamy dobre seduszko niech
      my przyklepią 150
    • djkrzywepalce Już ja widze jaki z niego Amerykanin 10.08.06, 16:04
      Czy wy naprawdę wierzycie że to był Amerykanin? Zwykły emigrant. Widocznie w
      Polsce czuł się ograniczony przez system i szukał wolności. Ma amerykański
      paszport, ale co z tego? Takich oszołomów nie brakuje. Bo niby po co miałby
      Amerykanin przyjeżdzać do Polski? Trafiło na siebie dwóch pajaców o podobnej
      mentalności i udowodnili sobie który ma dłuższego p... Tylko w gazecie lepiej
      wygląda tytuł "amerykanin zadzgał polaka". Typisz polisz ;)
      • tango45 Re: Już ja widze jaki z niego Amerykanin 10.08.06, 16:11
        djkrzywepalce napisał:

> Czy wy naprawdę wierzycie że to był Amerykanin? Zwykły emigrant. Widocznie w
        > Polsce czuł się ograniczony przez system i szukał wolności. Ma amerykański
        > paszport, ale co z tego? Takich oszołomów nie brakuje. Bo niby po co miałby
        > Amerykanin przyjeżdzać do Polski? Trafiło na siebie dwóch pajaców o podobnej
        > mentalności i udowodnili sobie który ma dłuższego p... Tylko w gazecie lepiej
        > wygląda tytuł "amerykanin zadzgał polaka". Typisz polisz ;)

A dlaczego durniu nie mialby to byc amerykanin??!! To sa podobne kolki jak i
        polacy. Tobie sie widzi cepie amerykanin jako ktos z kosmosu, jakas doskonalosc
        jako ze na codzien byle gownem sie zachwycasz byle by bylo amerykanskie.
        Z drugiej strony dobrze jankes zrobil, ze nauczyl jednego polaczyne porzadku.
        Nie moze was nauczyc polska policja to naucza was po kolei inne nacje.
    • jot-23 Wy barany Chester - Czeslaw 10.08.06, 16:05
      taki on amerykanin jak i wy kutasy, Czesiek z Grajewa
    • ta_deo Powinno to być regułą wobec buraków z wa-wy....... 10.08.06, 16:10
      Każdy burak ze stolycy obgojętnie czy to jest w Warszawie czy w innym miejscu w
      Polsce tak samo się zachowuje.
      Dobrze że amerykan miał tylko nóż a nie jakiegoś Glocka......
      • topol Re: Powinno to być regułą wobec buraków z wa-wy.. 10.08.06, 16:14
        ta_deo napisał:

> Każdy burak ze stolycy obgojętnie czy to jest w Warszawie czy w innym miejscu
        w
        > Polsce tak samo się zachowuje.
        > Dobrze że amerykan miał tylko nóż a nie jakiegoś Glocka......

A gdzie kmiotku masz napisane, że to był Warszawiak? W stolicy nie brakuje
        takich kmiotów jak ty i kupy innych ludzi przyjezdnych....
        • ta_deo Re: Powinno to być regułą wobec buraków z wa-wy.. 10.08.06, 16:17
          topol napisał:

> A gdzie kmiotku masz napisane, że to był Warszawiak? W stolicy nie brakuje
          > takich kmiotów jak ty i kupy innych ludzi przyjezdnych....
          ----------------------------
          zwłaszcza KUPY :)))))
        • todundliebe Re: Powinno to być regułą wobec buraków z wa-wy.. 10.08.06, 17:05
          Pewien burak, nie tak dawno opryskal dezodorantem innego przyjezdnego buraka,
          ale mial pecha, bo okazalo sie ze to Zyd. Przed "poszkodowanym" kajal sie
          prezydent i premier, zawodzila nad Polskim antysemityzmem GW. Sprawca siedzi.
          Krotko, amerykanin ma szczescie ze wsadzil noz Polakowi, bo inaczej caly
          "pstepowy" swiat zawyl by z bolu i potepil lacha. A tak rozejdzie sie po
          kosciach, na Polaka mozna pluc, dzgac nozem, nazywac antysemita, wszystko
          uchodzi plazem.
          • sir_fred Re: Powinno to być regułą wobec buraków z wa-wy.. 10.08.06, 17:09
            Kompleks prześladowanego Polaka. Psychiatra nie pomoże.
    • weteran3 założę się że chcieli obstukać amerykanina a ten 10.08.06, 16:11
      pewno nie jedną uliczną walkę wygrał z czarnymi...i znał te numery.
    • rzekson Re: Amerykanin dźgnął nożem Polaka za "otrąbienie 10.08.06, 16:20
      A co Ty wiesz o "american lifestyle", z jakiej brukowej prasy czerpiesz swoje
      informacje na ten temat? Nienawisc uposledza Twoja zdolnosc myslenia.
    • berlinczyk6 Powszechne chamstwo i agresja na ulicach W-wy 10.08.06, 16:26
      Stwierdzam skokowy wzrost chamstwa ulicznego i agresji na ulicach warszawy.
      Wrocilem wlasnie wczoraj z podrozy samnochodem do Polski. Przerazajace
      doswiadczenia. Nie tylko festiwal agresji iw polaczeniu z brakiem podstawowych
      umiejetnosci prowadzenia samnochodu i chamstwem na szosach. Do tego dochodzi
      kompletny brak uprzejmosci, brak jakiegokolwiek poczucia wspolpracy czy
      wspolodpowiedzialnosci za sytuacje na jezdni. Przypadkowo wlasnie na al
      solidarnosci zostalem dwukrotnie otrabiony przez agresywnych idiotow, a gdy dla
      zabawy im odtrabilem - to faceci rzucali sie w tych pasach do bitki.
      Rzeczyjeszcze przed kilku8 miesiacami niewyobrazalne - a jezdze do tego -
      niestety coraz bardziej dzukiego kraju regularnie.

O czym to swiadczy? Wyrazny wzrost agresywnosci i frustracji w spoleczenstwie,
      nerwy na wierzchu - nastroje spoleczne wyraznie pogarszaja sie - zapewne z
      frustracji z powodu malych szans zawodowych i ogolnej sytuacji w kraju. Zle to
      wszystko razem wrozy.

• alterpars polecam emigracje-dobrze robi na nerwy 10.08.06, 16:40
        nie dziwie sie Amerykaninowi. Mnie tez chamstwo Polakow wnerwia
      • supahg Powszechne chamstwo i agresja na ulicach W-wy 10.08.06, 16:41
        i nie tylko.
        Generalnie w Polsce strach jezdzic samochodem.
        Kiedys jadac w mescie zatrzymalem sie przed przejsciem dla pieszych (tak jak to
        sie robi w cywilizowanych krajach np. CA)zeby przepuscic przechodzaca rodzinke
        a jakis chamski gbur wyprzedzil mnie z lewej strony!!!
        A wyprzedzanie na chama na czolowe zdezenie i wymuszanie na jednopasmowych
        drogach to normalka.
        Moze pary amerykanow z nozami poprawi kozacki styl jazdy ;)
      • 0x0001 Re: Powszechne chamstwo i agresja na ulicach W-wy 11.08.06, 10:10
        Coz Berlinczyk, masz w 100% racje. Ja osobiscie mieszkam w Holandii i od czasu
        do czasu jezdze do Polski - musze przyznac, ze to uwielbiam. Po przebiezce 750
        km rozgrzewki na autostradach samochod jest w szczytowej formie, przejezdzam
        granice i czuje sie od razu jak na torze wyscigowym. Adrenalina kompletnie
        wyplukuje cale zmeczenie i otepienie z holendersko-niemieckiej czesci trasy,
        prawdziwa walka o zycie od pierwszych kilometrow w kraju. Ze wzgledu o troske o
        zycie wlasne i cudze nie wyprzedzam na zakretach, wzniesieniach, podwojnej
        ciaglej, przejsciach dla pieszych i terenie zabudowanym. Moge sobie na to
        pozwolic, bo silnik jest wystarczajaco mocny by wyprzedzac wraze pojazdy
        hurtowo w miejscach do tego przeznaczonych. Zauwazylem jednak, ze takie
        nonszalanckie podejscie doprowadza niektorych kierowcow do furii. Ma taki felek
        2x koni mniej i stara sie nadrobic poprzez niepotrzebna brawure. Zajezdzanie
        drogi to numer tak powszechny, ze juz sie na niego uodpornilem. Nie mam zamiaru
        wyprzedzac jak jakis burak na trzeciego - ale nie rozumiem, skad biora sie tacy
        ludzie. Tez mialem kiedys starego gruchota z silnikiem 1.3 i jak widzialem za
        mna mocniejszy samochod sygnalizujacy wyraznie manewr, to nie rozpoczynalem
        wyprzedzania samemu. Puszczalem go przodem i co najwyzej ruszalem pozniej. Nie
        moge pojac skad w ludziach tyle frustracji i wscieklosci.

Aby jednak nie psioczyc jedynie na wlasny kraj, to musze przyznac iz przezylem
        sytuacje podobna do opisywanej nie w Wawie, a w Amsterdamie. Trafil mi sie
        popieprzony taksiarz (pochodzenia tureckiego oczywiscie), ktory rowniez mnie
        otrabil za zatrzymanie sie na zoltym swietle, a gdy pokazalem mu co o nim mysle
        przy pomocy srodkowego palca, dostal furii i tez zaczal zajezdzac mi droge.
        Mial chlopak szczescie, ze nie trafil na Amerykanina.
    • palestrina2005 Spotkało się dwóch dresiarzy 10.08.06, 16:42
      Jeden w Lexusie, drugi z "paszportem amerykańskim".

Trudno im było ustalić który jest "lepszy", więc tak to się skończyło...
    • thannatos Re: Amerykanin dźgnął nożem Polaka za "otrąbienie 10.08.06, 16:43
      Jesli Amerykanin byl z Bostonu to trafil swoj na swego.
      www.worcestermass.com/driving.shtml

Jedna rzecz musicie pamietac, Amerykanie traktuja samochody jak szescioletnie
      dziecko zabawke - zachowuja sie nimi jak slon w skladzie porcelany, a jak sie
      popsuje (czytaj: wladuje sie pod inny samochod na przyklad zajezdzajac mu na
      bezczela droge), to co z tego - kupi sie nowy, nie? Przeciez to tanie. Do tego
      nalezy dodac amerykanskie cechy: ignorancje (absolutna nieznajomosc przepisow) i
      arogancje (calkowita pewnosc siebie). Swietna mieszanka.

z drugiej strony - chamstwo i glupota warszawskich kierowcow jest legendarne.

A wiec - patrz pierwsze zdanie.
    • mamgotamgo Re: Amerykanin dźgnął nożem Polaka za "otrąbienie 10.08.06, 16:45
      Polakowi należało się. Amerykanin posiedzi w pace, ale wyjdzie cały i zdrowy.
      Natomiast Polaka pozszywają, lecz co utracił zdrowia, to utracił. Nikt mu tego
      nie zwróci. Ale go nie żałuję. W miejscach publicznych jest zakaz trąbienia.
      Słyszałem, że w Stanach jeden facet, gdy z tyłu na niego trąbiono wyszedł ze
      swojego auta i całą czwórkę zastrzelił. Co potem mu zrobili to nie wiem. Jeśli
      dostał dożywocie to do końca życia rozkoszuje się wspomnieniem, że takim
      cymbałom przyłożył. Sam ostatnio miałem podobną przygodę. Plan manewrowy przed
      supermarketem. Pełno pieszych i parkujących samochodów. Przede mną staruszka
      idąca krokiem leniwca, ale na więcej nie było jej stać. Ja jadę wolniutko. A
      cymbał z cyłu na mnie trąbi, żebym jechał szybciej. Dobrze, że nie mam broni,
      ani Broni z parasolką, bo mogłoby to się marnie skończyć.
      • supahg przyklad z parkingu to jest 10.08.06, 16:50
        to jest wlasnie chamstwo, o ktorym mowie
        za kazdym razem jak jezdze w Polsce to sie czuje jakbym bral udzial w kreceniu
        filmu gangsterskiego
    • hetmanwiechu Amerykanin nauczyl chama manier 10.08.06, 17:01
      chamow trzeba krotko na smyczy trzymac; pewnie chcial amerykaninowi ukrasc
      samochod, wiec dostal pare w brzuch. Niech wie.
      • marketingpraca Re: Amerykanin nauczyl chama manier 10.08.06, 17:09
        buraki jakbyscy cos takeigo w stanach zorbili,
        kazdy by mwoil i pisal o burakch i dzikusach z polski ahha

a wy tu broniecie jankesa !!!!!!!

wstyd mi za was
    • gostom1 ile mial polak krwi w alkoholu?????? 10.08.06, 17:03
      ciekawe ile promilow mial ten polski czeresniak.
      • marketingpraca Re: ile mial polak krwi w alkoholu?????? 10.08.06, 17:07
        buraki jakbuscy cos takeigo w stanach zorbili, kazdy by mwoil i pisal o
        burakch idzkusach z polski ahha a wy tu broniecie jankesa !!!!!!!

wstyd mi za was
    • zigzaur A pamiętacie, co było rok temu w Warszawie? 10.08.06, 17:17
      Napad na "dzieci" rosyjskich "dyplomatów".

Teraz bijatyka między Amerykaninem (nu szto wy, amierikanca nie widieli, a?) a
      miejscowym.

Ktoś prowadzi jakąś grę prowokacyjną.

Ponieważ spośród wszystkich obecnych prezydentów państw tylko jeden pracował w
      tajnych służbach, wniosek jest oczywisty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka