Dodaj do ulubionych

Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn"

• rysiopysio Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 19.06.07, 22:24
      Nie znam Mamusi tego palanta LK ale nie ubliżając tej pani
      to samo mówię : LK to sqrwysyn.
    • marek802 Prymityw sam wydał o sobie opinię 19.06.07, 22:28
      Lechu W. nie kompromituj się więcej, zostaw Polskę w spokoju !!!
    • kvakva Bliźniaki 19.06.07, 22:29
      Głupich nie sieją. Sami się rodzą. I to parami.
    • stacho_j Wstyd mi za Wałęsę 19.06.07, 22:31
      Prymityw zawsze wylezie z człowieka !!!!
      • roger39 Re: Wstyd mi za Wałęsę 19.06.07, 22:45
        Lechu , chcialbym Ci cos poradzic . Wiem ,ze bedziesz czytal te moje wypociny .
        Kazdy jest tylko czlowiekiem i rozne kartki sie podpisywalo .Bylo , minelo .
        Przezyles Swoje , z pracy ze Stoczni Cie wyrzucili (niektorzy mowia , ze to
        bylo operacyjne ). Mnie sie tylko cos zdaje , ze ten kurdupel Kaczynski , cos
        za bardzo jest siebie pewny . Nie zdiwil bym sie , gdyby sie okazalo , ze Twoj
        kierowca mu cos w zebach na Twoj temat przyniosl . Grozi chlopinie minimum 15
        lat , czyli praktycznie dozywocie w jego wieku . Putin , tez sie mogl
        pokupczyc . Dajmy na to pol tarczy antyrakietowej made in hameryka za dwa
        wagony Twoich papierow w oryginale z takowym charakterem pisma Twojego .
        Szkoda mi Cie brachu , bo na starosc Ci zostanie ino sznur i nic wiecej .
    • henryk1924 Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 19.06.07, 22:34
      Przysłowie mówi często "nic dodać nic ująć",ale w tym przypadku Panie
      Prezydencie Lechu Wałęsa nic ująć, ale dodać wszystko co Panu ślina na język
      przyniesie.Ci bracia chcą zniszczyć wszystko i wszystkich. Historię wywrócić do
      góry nogami,a obalenie komunizmu przypisac N.R.Dowskiej Stazi.
      Za to szarganie polskiej historii trzeba będzie jednak srogo zapłacić,a
      dzisiejszy chichot szatański zagłuszy śmiech prawdy.
    • tetradrachma brak mi słów. Wałęsa to rosty elektryk, i nigdy 19.06.07, 22:37
      nie spodziewałem się, że będzie umiał zawiadywać panstwem, a tym bardziej
      prowadzić np. zagraniczną politykę. Tak samo nie spodziewałem się, w tym
      względzie, po Kaczyńskich cudów. Teraz widzę że Kaczyńscy to niedościgli
      mistrzowie psucia państwa, niszczenia standardów demokracji, zjedywania sobie i
      nam wrogów. Uważam ich za nieszczęście dla Polski.
      • waldemar_batura Re: brak mi słów. Wałęsa to rosty elektryk, i nig 19.06.07, 22:43
        Nie cierpię Wałęsy, ale to już drugie jego określenie Bełkotka, które wyjątkowo
        pasuje. :-)
    • hanklo Nie cieszcie sie 19.06.07, 22:39
      Nadchodzi godzina "0". Dzien Klona. Juz niedlugo moze i jutro nastapi obrazenie
      sie na caly swiat i caly swiat bedzie sie o nas upomina. Atak klonow moze
      nastapic w nocy. Na barykady ludu roboczy
    • kroliklesny Re: Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 19.06.07, 22:42
      Przyznaje sie- nie lubilem i to bardzo b. Pana Prezydenta. Ale po jego obecnym
      wystapieniu kajam sie pokornie i uwazam ze jest GENIALNY! Kocham Walese!
      • amanasunta Re: Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 19.06.07, 23:29
        kroliklesny napisał:

> Przyznaje sie- nie lubilem i to bardzo b. Pana Prezydenta. Ale po jego obecnym
        > wystapieniu kajam sie pokornie i uwazam ze jest GENIALNY! Kocham Walese!
        A mamusia pracowała ciałem?(wersja soft wypowiedzi twojego IDOLA) :)))))
    • xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx kompletny "brak weczucia siary" 19.06.07, 22:49
      Lech Wałęsa ani mi brat ani swat.
      Lech Wałęsa prezydentem był kiepskim i w tej roli się nie sprawdził (moim
      zdaniem).
      Ale jak ktoś taki jak Kaczyński (ktoś, kogo największym życiowym osiągnięciem
      jest rola w podrzędnym filmie) śmie wygadywać takie rzeczy o Wałęsie
      (człowieku, który przez wiele lat był dla nas symbolem wolności, który swoją
      postawą dawał ludziom nadzieje, że „będzie dobrze” i „damy radę”) to mi się
      chce, na zmianę, śmiać i płakać.

Jeden z komentatorów muzycznych powiedział kiedyś o znanej polskiej
      piosenkarce, że „nie ma ona wyczucia siary” – jak się okazuje nie tylko ona.

Nie wyobrażam sobie by za kilka lat zestawiając ze sobą postacie Lecha Wałęsy i
      któregokolwiek z Kaczyńskich nauczyciel najnowszej historii Polski nie parsknął
      śmiechem na sama myśl że taki Kaczyński chciał mierzyć się z Wałęsa.
      (To oczywiście przy założeniu, dość karkołomnym, że ktokolwiek chciałby
      porównywać Wałęsę z Kaczyńskim (bo po co – kogo będzie Kaczyński interesował)
      • szperacz9 Re: kompletny "brak weczucia siary" 19.06.07, 22:55
        Żebyś się nie zdziwił za kilka lat jak ktoś wreszcie powie kim był Wałęsa na
        prawdę! Nic dziwnego ,że czuje się wielki ,bo przy takiej gloryfikacji jego
        osoby to dziwne by było gdyby w to nie uwierzył -zupełnie jak skazaniec ,któremu
        kumple wmówili ,że siedzi za niewinność.
        • mazur33x Re: kompletny "brak weczucia siary" 19.06.07, 23:12
          No więc kim był Wałęsa "na prawdę"? Ktoś "ujawni", że naprawdę nazywał się
          Michaił Gorowowski i był agentem KGB? I co z tego? Identyczną rewelacją byłoby
          ujawnienie że JP2 był naprawdę agentem Mosadu... Idź się koleś leczyć, albo
          dołącz do tych idiotów, którzy podniecają się teorią, że Lenin był niemieckim
          agentem... A najlepiej przeczytaj "Matkę Noc" Vonnegut'a.
        • xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Re: kompletny "brak weczucia siary" 19.06.07, 23:23
          Nie wiem ile masz lat i czy jesteś w stanie pamoiętać to, co działo się w 81
          roku, czy możesz pamietać to, kim był Wałęsa dla tych milionów ludzi, którzy
          marzyli o wolnej Polsce.
          Nie mam pojecia L.W. czy był agentem czy nie (jestem za małym bolkiem i za mało
          wiem, by na ten temat dyskutoeać) ale jedno jest dla mnie (uwaga: opinia 100%
          subiektywna) w 100% pewne: LECH WAŁĘSA JEST POSTACIĄ HISTORYCZNĄ (jak JIII
          Sobieski, Wł. Jagiełło itp ), OSOBA., KTÓRA PRZYCZYNIŁA SIE DO ZMIANY POLSKI NA
          (DUŻO) LEPSZE, NATOMIAST KACZYŃSCY SĄ STATYSTRAMI PRZY TYM WSZYSTKIM W CZYM
          LECH WAŁESA BRAŁ "KIEROWNICZY" UDZIAŁ
          i dlatego (moim zdaniem) ich wypowiedzi krytykujące Lecha Wałęse sa (aż brak
          min słów) śmieszne?... NIEEEE - POWODUJACE ODRUCH WYMIOTNY
    • krak886 Konkurs historyczny -dlaczego J.Kaczyński .... 19.06.07, 22:49
      Konkurs historyczny -dlaczego Jarosław Kaczyński nie był, jako jeden z
      nielicznych, internowany 13 grudnia 1981? Napisz swoją hipotezę, dla poprawnych
      odpowiedzi nagroda główna ( ABW o 5-ej rano)
      • anty-4-rp Re: Konkurs historyczny -dlaczego J.Kaczyński ... 19.06.07, 22:59
        Ja wiem, ja wiem. Ano dlatego, że był opozycjonistą tak tajnym, iż nawet jego
        żona pojawia się w esbeckich dokumentach, a on sam nie. Mniemam zatem, że
        siedział w szafie pod sukienkami i knuł przeciwko systemowi.

A ABW się nie obawiam - daleko mieszkam, a procedury międzynarodowe cholernie
        długo trwają. Pomijam już, że tu bracia K. są traktowani jak szkodliwe ale
        chwilowe kuriozum.
        • roger39 Re: Konkurs historyczny -dlaczego J.Kaczyński ... 20.06.07, 00:14
          anty-4-rp jakzes taki wyszczekany , to jeszcze nam opowiedz , co ty zes robil
          dokladnie w tamtych czasach . Pod szafa sie nie chowales . Paszport Ci jednak
          dali , ciekawe dlaczego . Tu gdzie jestes , jest pelno takich niby pol-
          politycznych emigrantow z esbecka legitymacja pod tylkiem . Pokazuja sie w
          lokalnej telawizorni , pewni sswego . Toz to kazdy , to James Bond ,aka Hans
          Klos . Nietyklani "oficerowie" wywiadu . Pozywiom , posmatrim .
          Jeszcze wam dupa spuchnie .
          • anty-4-rp Re: Konkurs historyczny -dlaczego J.Kaczyński ... 20.06.07, 10:41
            Hahaha no naprawdę, powstrzymuję łzy radości. Chcesz wiedzieć o moich zajęciach
            dokładnie w tym czasie? Otóż było to leżenie w pieluchach, co dla
            czteromiesięcznego dziecka nie jest niczym nadzwyczajnym.

Nadal mnie podejrzewasz o siedzenie na tyłku z esbecką legitymacją? Ja tego
            pamiętać nie mogę, ale spytam matkę, co mi wkładała.

Paszportu mi nie musieli dawać, jak widzisz. "Oficerowie wywiadu" haha, no nie mogę!
      • anty-4-rp Re: Konkurs historyczny -dlaczego J.Kaczyński ... 19.06.07, 23:00
        Ach moja pomyłka, przepraszam. Żona brata, rzecz jasna, była obserwowana przez
        bezpiekę. Ale obaj są niewielcy, mogli się we dwóch zmieścić do szafy.
      • szperacz9 Re: Konkurs historyczny -dlaczego J.Kaczyński ... 19.06.07, 23:01
        Drugi konkurs ! Dlaczego Wałęsa tak ślepo ufa Wachowskiemu ,że oddaje mu do
        pełnej dyspozycji własne konto bankowe na zapłatę głównie kaucji,ale ogólnie to
        bez limitu? Nagroda główna : szafa Lesiaka ,II nagroda "jakiś Kossak" z komórki
        Wałęsy.
    • cover_wielki Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 19.06.07, 22:51
      Brawo Lechu.
    • rennata55 Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 19.06.07, 22:56
      P.Wałęsa,proszę niech Pan odwróci się plecami do Kaczyńskich.Oni są niewarci Pana
      emocji.Pan wie że życie jest sprawiedliwe.Jeszcze trochę,cierpliwości,będą i
      tak w śmietniku historii.Wiem ,że to boli ,wiem ,że to wstyd , ale niech Pan zwróci
      uwagę, że wirus atakuję najsilniejszych.Musimy wytrwać tą wstydliwą infekcję .
      Panie Prezydencie Wałęsa - ja mam za co Panu dziękować.Za nich się na razie
      wstydzę .
      • kurduple_na_ksiezyc Re:jak tak mozna???? 19.06.07, 23:06
        jak to mozliwe, codziennie takie cyrki odstawiac, do czego to podobne zeby
        prezydent kraju tak obsrywal czlowieka, ktory tyle dla Polski zrobil, zeby sie
        zemscic, ze ICH odsunal kiedys od wladzy.
        To jest tak zalosne, ze az trudno uwierzyc ze prawdziwe, moj Boze pokarales nas
        bylejaka i religia i rzadem
      • kurduple_na_ksiezyc Re: Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 19.06.07, 23:08
        rennata55 napisał:

> P.Wałęsa,proszę niech Pan odwróci się plecami do Kaczyńskich.Oni są niewarci
        Pa
        > na
        > emocji.Pan wie że życie jest sprawiedliwe.Jeszcze trochę,cierpliwości,będą i
        > tak w śmietniku historii.Wiem ,że to boli ,wiem ,że to wstyd , ale niech Pan
        z
        > wróci
        > uwagę, że wirus atakuję najsilniejszych.Musimy wytrwać tą wstydliwą infekcję .
        > Panie Prezydencie Wałęsa - ja mam za co Panu dziękować.Za nich się na razie
        > wstydzę .
        > ----------------------

wiem ze nie jestem sam, ale zaraz pisze maila do Uliss'a Gosset
    • ksiadz.robak Bolek, idz ty sie powies na lince z wedki 19.06.07, 23:08
      tylko to ci pozostalo
      • anty-4-rp Re: Bolek, idz ty sie powies na lince z wedki 19.06.07, 23:15
        szalenieś miłosierny jak na księdza...

Podział na inteligencję i wykształciuchów staje się coraz bardziej widoczny.
        Rozdźwięk w społeczeństwie rośnie. A zasadza się na tym, że wykształciuchy
        sprawnie posługują się językiem polskim (media polskojęzyczne, jakby nie było) i
        mają dar argumentowania. Dzięki czemu trudno się pomylić.
        • amanasunta Re: Bolek, idz ty sie powies na lince z wedki 19.06.07, 23:21
          anty-4-rp napisała:

> szalenieś miłosierny jak na księdza...
          >
          > Podział na inteligencję i wykształciuchów staje się coraz bardziej widoczny.
          > Rozdźwięk w społeczeństwie rośnie. A zasadza się na tym, że wykształciuchy
          > sprawnie posługują się językiem polskim (media polskojęzyczne, jakby nie było)
          > i
          > mają dar argumentowania. Dzięki czemu trudno się pomylić.

Życze Ci aby ktoś, kogo uważasz za ,,autorytet'',nazwał k...twoją matkę.Ciekawe
          co wtedy powiesz swojemu ,,autorytetowi'' :)))Podziekujesz ?
          • anty-4-rp Re: Bolek, idz ty sie powies na lince z wedki 19.06.07, 23:30
            Daleko mi do bronienia Wałęsy - to po pierwsze. Po drugie nigdy nie należał do
            moich autorytetów.

Ale tak po prawdzie to żadna k*rwa nie padła. Sk*rwysyn to nie genealogia, to
            charakter.
          • kartoflisko Re: Bolek, idz ty sie powies na lince z wedki 19.06.07, 23:35
            Jej matkę używał szarik.
          • kurduple_na_ksiezyc Re: Bolek, idz ty sie powies na lince z wedki 19.06.07, 23:40
            amanasunta napisala:.
            >
            > Życze Ci aby ktoś, kogo uważasz za ,,autorytet'',nazwał k...twoją
            matkę.Ciekawe
            > co wtedy powiesz swojemu ,,autorytetowi'' :)))Podziekujesz ?
            ------------------------------------

tylko kur.wa mogla ulec takie potwory
            • amanasunta Re: Bolek, idz ty sie powies na lince z wedki 19.06.07, 23:56
              kurduple_na_ksiezyc napisał:

> amanasunta napisala:.
              > >
              > > Życze Ci aby ktoś, kogo uważasz za ,,autorytet'',nazwał k...twoją
              > matkę.Ciekawe
              > > co wtedy powiesz swojemu ,,autorytetowi'' :)))Podziekujesz ?
              > ------------------------------------
              >
              > tylko kur.wa mogla ulec takie potwory

A tak w ogóle to co chciałeś napisać ?
      • kurduple_na_ksiezyc Re: robak idz ty sie powies na lince z wedki 19.06.07, 23:16

> tylko to ci pozostalo, tam twoje miejsce, bo ksiadz to ty jestes jak Rydz,
        sekciarz!!
    • xpert Tutaj macie prawde o Lechu Walesie 19.06.07, 23:23
      video.google.com/videoplay?docid=216725698588181980
      • vitabravo Ciekawe, jakim słowem Wałęsa określiłby siebie? 19.06.07, 23:32
        Bo w takim przypadku słowo s..syn to o wiele za mało.
      • no.655321 Re: Tutaj macie prawde o Lechu Walesie 19.06.07, 23:42
        1. film zrobiony na polityczne zamówienie.
        2. autentyczność twierdzeń gwiazdy, walentynowicz i wyszkowskiego mieliśmy
        okazje ostatnio poznać.
        3. sami autorzy filmu przyznają że prezentowane dokumenty to kopie i analizy
        grafologiczne wykluczyły autorstwo walesy.

ty to nazywasz prawdą? dałeś sie zmanipulować jak małe dziecko.

xpert napisał:

> video.google.com/videoplay?docid=216725698588181980
        • kurduple_na_ksiezyc Re: Tutaj macie prawde o Lechu Walesie 19.06.07, 23:53
          no.655321 napisał:

> 1. film zrobiony na polityczne zamówienie.
          > 2. autentyczność twierdzeń gwiazdy, walentynowicz i wyszkowskiego mieliśmy
          > okazje ostatnio poznać.
          > 3. sami autorzy filmu przyznają że prezentowane dokumenty to kopie i analizy
          > grafologiczne wykluczyły autorstwo walesy.
          >
          > ty to nazywasz prawdą? dałeś sie zmanipulować jak małe dziecko.
          >
          >--------------------------------------

a na dodatek to arcydzielo zostalo nakrecona wg ksiazki 2 najwiekszych
          prostytutek RP, Kurskiego i Semki
          • xpert Re: Tutaj macie prawde o Lechu Walesie 20.06.07, 00:00

> no.655321 napisał:
            >
            > > 1. film zrobiony na polityczne zamówienie.
            > > 2. autentyczność twierdzeń gwiazdy, walentynowicz i wyszkowskiego mieliśm
            > y
            > > okazje ostatnio poznać.
            > > 3. sami autorzy filmu przyznają że prezentowane dokumenty to kopie i anal
            > izy
            > > grafologiczne wykluczyły autorstwo walesy.
            > >
            > > ty to nazywasz prawdą? dałeś sie zmanipulować jak małe dziecko.
            > >
            > >--------------------------------------
            >
            > a na dodatek to arcydzielo zostalo nakrecona wg ksiazki 2 najwiekszych
            > prostytutek RP, Kurskiego i Semki

Ach co za jezyk, co za ton i jaka miara w kazdym zdaniu. A jakie madre
            przekonania, nania, nania, nania, nania, nania, nania, nania....
        • xpert Re: Tutaj macie prawde o Lechu Walesie 19.06.07, 23:56
          no.655321 napisał:

> 1. film zrobiony na polityczne zamówienie.

Dowod?

> 2. autentyczność twierdzeń gwiazdy, walentynowicz i wyszkowskiego mieliśmy
          > okazje ostatnio poznać.

Dowod?

> 3. sami autorzy filmu przyznają że prezentowane dokumenty to kopie i analizy
          > grafologiczne wykluczyły autorstwo walesy.

Dokumenty to kopie i co z tego? Macierewicz mial orginaly a kopie potem
          cudownie zniknely. Za prezydentury Lecha. I nie kompromituj sie bo dokumenty w
          filmie to maszynopisy o jakich analizach grafologicznych bredzisz?
    • edgar92 Re: Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 19.06.07, 23:29
      Mam już dość tych kaczych posrańców... Jarosławie, pokaż rajstopki!
      • komuch_zlodziej_ue_entuzjasta P_i_e_r_ _ o_n_y__SB-S_y_n__O_b_r_a_ża_ Prezydenta 19.06.07, 23:38
        > dzisiaj chodzi w chwale
        > po tym jak postkomuniści i libertyńcy
        > (Qroń, Mihnik, Żółw, Giermek, Kwaśny,
        > Hertusek, Rakieta itp. )-
        >
        > ciężko pracowali na jego mit,
        > w który w końcu uwierzyły masy i
        > lewacki komitet noblowski :(
        >
        > I o to poskomunie chodziło !!!!!!!
        > żeby w SB-Syna Wałesę = alibi Komuny
        > uwierzył świat !!!

Prezydent RP Lech Kaczyński:
        ....Opierając się na opozycji
        przekonał byłych komunistów, że
        oni są najlepsi, aby rządzić....

....Kwaśniewski, nawet jeśli jest człowiekiem
        z innej opcji politycznej niż moja,
        był mniejszym zagrożeniem dla demokracji,
        niż Wałęsa ....

TO SĄ PRAWDY OCZYWISTE, DO KTÓRYCH
        KAŻDY KTO UMIE MYŚLEĆ, JUŻ DAWNO
        SAM DOSZEDŁ !!!!

BOLEK WĄCHA SIĘ Z KOMUNISTAMI
        i POSKOMUNISTAMI I PRACUJE DLA NICH
        OD ZAWSZE !!!!
        DLATEGO GO ZROBILI MITEM
        NA SKALĘ ŚWIATOWĄ !!
        • arek5001 Re: P_i_e_r_ _ o_n_y__SB-S_y_n__O_b_r_a_ża_ Prezy 20.06.07, 00:19
          Ty szmato
        • roosevelt5 Re: P_i_e_r_ _ o_n_y__SB-S_y_n__O_b_r_a_ża_ Prezy 20.06.07, 01:17
          komuch_zlodziej_ue_entuzjasta napisał:
          > > dzisiaj chodzi w chwale
          > > po tym jak postkomuniści i libertyńcy
          > > (Qroń, Mihnik, Żółw, Giermek, Kwaśny,
          > > Hertusek, Rakieta itp. )-
          > >
          > > ciężko pracowali na jego mit,
          > > w który w końcu uwierzyły masy i
          > > lewacki komitet noblowski :(
          > >
          > > I o to poskomunie chodziło !!!!!!!
          > > żeby w SB-Syna Wałesę = alibi Komuny
          > > uwierzył świat !!!
          -----------
          A skąd pewność, że teczka Kaczyńskiego była spreparowana?
          A może Kaczyński był tak dobrym agentem bezpieki, że celowo spreparowali jego
          teczkę tak aby sąd uznał, że to sfałszowane dokumenty.
          Może bezpieka chroniła swojego najlepszego szpcla?
    • panzwarszawy Oczywiście wszystkiemu winne są kaczorki. 19.06.07, 23:36
      Sepleń Donald ( też kaczor ) - wykształciuch, który ma magistra i nie zna nawet
      angielskiego ( mówiąc po polsku też ma trudności ) uratuje polskę, rządzoną
      przez nikczemnego prof. dr. hab. znajacego cztery języki.
      Bolek elektryk - też wykształciuch ( też "potrafi" się wypowiadać ) i też nie
      zna angielskiego - ale mówi mądrze, bo mądre jest to, co jest powiedziane
      przeciw Kaczyńskiemu.
      Czy taka jest wasza filozofia????
      Powiedzcie mi wyborcy PO - czy wy też seplenicie, nie znacie angielskiego i
      macie kiepskie wykształcenie - jak wasi przywódcy skoro lejecie jad na samą
      wzmiankę o obecnym Prezydencie RP?
      • kartoflisko Re: Oczywiście wszystkiemu winne są kaczorki. 19.06.07, 23:45
        POdejrzwam, że prawdziwych wyborców PO jest tu mniejszość. Reszta to lidki
        (takie tanie bladzie).
        P.S. Głosowałem na Tuska.
        • kurduple_na_ksiezyc Re: Oczywiście wszystkiemu winne są kaczorki. 19.06.07, 23:50
          kartoflisko napisała:

> POdejrzwam, że prawdziwych wyborców PO jest tu mniejszość. Reszta to lidki
          > (takie tanie bladzie).
          > P.S. Głosowałem na Tuska.
          ----------------------------------

no to tylko pogratulowac wyborcow PO, biedny Tusk
          • kartoflisko Re: Oczywiście wszystkiemu winne są kaczorki. 20.06.07, 00:14
            Jasne, wszystkie lidki głosują na kwacha. Ku.. ku..e łba nie urwie.
            • kurduple_na_ksiezyc Re: Oczywiście wszystkiemu winne są kaczorki. 20.06.07, 00:21
              kartoflisko napisała:

> Jasne, wszystkie lidki głosują na kwacha. Ku.. ku..e łba nie urwie.
              ---------------------------
              spadaj pedale, ze smieciami nie mialem do czynienia do tej pory to nie w moim
              wieku bede zaczynal
              • kartoflisko Re: Oczywiście wszystkiemu winne są kaczorki. 20.06.07, 00:31

> kartoflisko napisała:
                >
                > > Jasne, wszystkie lidki głosują na kwacha. Ku.. ku..e łba nie urwie.
                > ---------------------------
                > spadaj pedale, ze smieciami nie mialem do czynienia do tej pory to nie w moim
                > wieku bede zaczynal
                No to jak mawiał Dzierżyński - chwatit. A jeśli chodzi o szeczgóły to jesteś
                po..ym homofobem.
      • kurduple_na_ksiezyc Re: chamiezwarszawy 19.06.07, 23:46
        czy jak sie nie mysli jak PiS- to czerwony komuch
        jak jest sie neutralnym i realista w ocenach - to wyksztalciuch i z PO
        jak sie jest na forum GW- to zydoubeckie scierwo i kolega Zydka Michnika
        itd........itp.................
        to forum to zasmiecone propaganda PiSowska, Weszniepolska i Samotnabrona

• kartoflisko Re: chamiezwarszawy 19.06.07, 23:50
          > to forum to zasmiecone
          Przez lidki, takie jak ty.
      • sturmgewehr44 popieram@ 19.06.07, 23:48
      • anty-4-rp Re: Oczywiście wszystkiemu winne są kaczorki. 19.06.07, 23:58
        Moja filozofia jest taka, żeby nie nazywać "prof.dr.hab. znającym cztery języki"
        czegoś, co tym kompletnie nie jest. Prezydent jest profesorem UKSW i nie będę
        tłumaczyć, czym się to różni od profesora zwyczajnego. O ile mi wiadomo, a
        śledzę także media prorządowe (choć z trudem), nie posługuje się żadnym językiem
        obcym bez pomocy tłumacza.

Nie seplenię, w czterech akurat językach porozumiewam się bez tłumacza, mam
        niezłe wykształcenie i nie należę do wyborców PO. Oraz nie leję jadu.
        • amanasunta Re: Oczywiście wszystkiemu winne są kaczorki. 20.06.07, 00:05
          anty-4-rp napisała:

> Moja filozofia jest taka, żeby nie nazywać "prof.dr.hab. znającym cztery języki
          > "
          > czegoś, co tym kompletnie nie jest. Prezydent jest profesorem UKSW i nie będę
          > tłumaczyć, czym się to różni od profesora zwyczajnego. O ile mi wiadomo, a
          > śledzę także media prorządowe (choć z trudem), nie posługuje się żadnym językie
          > m
          > obcym bez pomocy tłumacza.

>
          > Nie seplenię, w czterech akurat językach porozumiewam się bez tłumacza, mam
          > niezłe wykształcenie i nie należę do wyborców PO. Oraz nie leję jadu.

Tylko jeden ,,feler'',,jesteś z LiD :)))))
          • anty-4-rp Re: Oczywiście wszystkiemu winne są kaczorki. 20.06.07, 00:11
            Gdyby nawet to była prawda - czy byłby to feler? Nie uważam wszystkich w czambuł
            zwolenników PiS za felernych.

Ale nie, nie jestem.
            • kartoflisko Re: Oczywiście wszystkiemu winne są kaczorki. 20.06.07, 00:17
              Ależ jesteś, lidko, jesteś. Jak nie z zawodu to z charakteru.
          • pies_na_prawizne amanasunta" ty to masz uczulenie na "lewakow" 20.06.07, 00:12

• amanasunta Nie na "lewakow" tylko na lewaków ! Mam. 20.06.07, 00:22
              pies_na_prawizne napisał:

>
    • zg13 Re: Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 19.06.07, 23:46
      prymityw przemowil wlasciwym dla siebie jezykiem.
      gdy nie ma argumentow zostaja tylko wulgaryzmy.
      • vvvitek Re: Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 19.06.07, 23:58
        Ten "prymityw" mówi głosem 75% społeczeństwa, głosem, który zwykłemu
        Kowalskiemu zaważyłby na życiu zawodowym, sprawiłby, że ten włóczyłby się po
        sądach. Lechu mówi to, co myślą Polacy. Brawo.
    • janzet12271959 Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 19.06.07, 23:48

No , nareszcie odwaz'yl' sie' ktos' i to ni byle kto , bo sam prezydent nazwac' sprawy po imieniu !!!
      A wszystkim oblepionym sl'oma' burakom z pokroju Wal'e'sy az' szcze'ki poopadal'y !!! To wstyd i han'ba ,
      z'e ludziom po tylu latach nie udal'o sie' dobrna'c' do , chociaz' odrobiny prawdy o naszym " noblis'cie "
      z rozsa'dku ! Ot , jakiego spustoszenia nasial'a komuna w mo'z'czkach niekto'rych ! Nadajecie sie' juz'
      tylko na emigracje' , wasza ziemia was wypluje ! A ten wasz byl'y pseudo prezydent , niechz'e wreszcie
      ucichnie i zejdzie ze sceny , bo wstyd niesamowity dla kraju , a moz'e pozapominalis'cie wszystkie te
      chwile jak sie' Polacy kurczyli w swych sofach po dennych wypowiedziach tego obywatela ?
    • biedronka112 Re: Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 19.06.07, 23:49
      Kaczka ma we Francji jak najgorsza opinie, wiec co by nie wykwakala...
      • kurduple_na_ksiezyc Re: Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 19.06.07, 23:59
        biedronka112 napisała:

> Kaczka ma we Francji jak najgorsza opinie, wiec co by nie wykwakala...
        -------------------------------

wczoraj mowili na LCI ze Gosset "oberwal" po uszach od szefow, bo opublikowal
        takie brudy znajac historie Polski 30 ostatnich lat, a bez dowodow 100% nawet w
        tak liberalnym kraju nie wolno pisac , zwlaszcza ze redakcja zostala z a l a n
        a e-mailami i telefonami z calej Unii
    • brynk Wałęsa-wstydz się, zeby noblista tak sie wyrazał 19.06.07, 23:58
      ... Jednak potwierdza się opinia , że jesteś kołkiem , martwym, spruchniałym i
      suchnącym .
      • kurduple_na_ksiezyc Re: Wałęsa-wstydz się, zeby noblista tak sie wyr 20.06.07, 00:05
        brynk napisał:

> ... Jednak potwierdza się opinia , że jesteś kołkiem , martwym, spruchniałym
        i
        > suchnącym .
        -------------------------

prochno pisze sie przez"o"
        co to jest "suchnacy"????
      • mulla_ahmed Wiec ja sie wyraze. 20.06.07, 00:06
        Kaczynski to sku..syn, zarowno jeden jak i drugi.
    • amanasunta Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 20.06.07, 00:03
      ........A przed ucztą potrzeba dom oczyścić z śmieci;
      Oczyścić dom, powtarzam, oczyścić dom, dzieci!..............
      Cóż, że razem ze śmieciami wymieciemy Bolka.
      Ma Polska PRAWDZIWYCH WIELKICH POLAKÓW DOSTATEK,nic to!
      Wolny naród nie potrzebuje pod stół zamiatać, aby uratować MITY!
      • kurduple_na_ksiezyc Kaczynskie to szajbniete smiecie 20.06.07, 00:10
        sama to wymyslilas???nie mysle ze bedziesz Miloszem, ale z Wierzejskim mozesz
        wydawac w "Swierszczyku PiSkomuny"
        • amanasunta Re: Kaczynskie to szajbniete smiecie 20.06.07, 00:27

> sama to wymyslilas???nie mysle ze bedziesz Miloszem, ale z Wierzejskim mozesz
          > wydawac w "Swierszczyku PiSkomuny"
          To z ,,Pana Tadeusza'' biedna niedouczona antykaczko :))))
          Sprawdz w necie co to ten ,,Pan Tadeusz'':)))
      • carlos_69 ja sie też nie wstydze powiedzieć że kaczory... 20.06.07, 00:12
        to pieprzone dziady,gnioty jedne..mam ochote im napluć w morde i całej koalicji
        zasranej..ludzie wejdzie na www.referendum2007.org wymiecmy tach gamoni, co nie
        chcą Polski widzieć pieknej i zdrowej, tylko wazniejsze sa ich interesy
        • amanasunta Re: ja sie też nie wstydze powiedzieć że kaczory. 20.06.07, 00:31
          carlos_69 napisał:

> to pieprzone dziady,gnioty jedne..mam ochote im napluć w morde i całej koalicji
          > zasranej..ludzie wejdzie na www.referendum2007.org wymiecmy tach gamoni, co nie
          > chcą Polski widzieć pieknej i zdrowej, tylko wazniejsze sa ich interesy
          I pasuje wam chamstwo Lecha Wielkiego wyzywającego matke Prezydenta RP żołnierza
          Powstania Warszawskiego od k..
          K..wskie to całe wasze ,,referendum''a raczej zabawowe :)))))
          • carlos_69 Re: ja sie też nie wstydze powiedzieć że kaczory. 20.06.07, 00:40
            a sram na Lecha ale kaczory to kur..wy i złodzieje niech spieprzaja kompromituja
            ten kraj,za kogo oni sie maja...zwykle łachudry zasmarkane tłumoki
            • amanasunta Re: ja sie też nie wstydze powiedzieć że kaczory. 20.06.07, 00:45
              carlos_69 napisał:

> a sram na Lecha ale kaczory to kur..wy i złodzieje niech spieprzaja kompromituj
              > a
              > ten kraj,za kogo oni sie maja...zwykle łachudry zasmarkane tłumoki
              Ooooooo Lidowiec :)))))))))))
              • kartoflisko Re: ja sie też nie wstydze powiedzieć że kaczory. 20.06.07, 01:05
                Lidka i to wielka. Ale się musi szechter cieszyć jak goje sobie tak bluzgają.
      • pies_na_prawizne amanasunta, do roboty, na szose tirowko!!!! 20.06.07, 00:13

• amanasunta Re: amanasunta, do roboty, na szose tirowko!!!! 20.06.07, 00:28
          pies_na_prawizne napisał:

Ty masz też ten sam problem co pierot6? Brak...sam wiesz czego :)))))
    • mulla_ahmed Brawo! Wreszcie prawda o nawiedzonych kaczkach. 20.06.07, 00:08
      Te dwa napuszone kurduple maja problemy z wlasna osobowoscia i niesamowite
      kompleksy. Kretyni jezdza do Watykanu i na spotkanie kleru czesciej niz w
      interesach gospodarczych czy politycznych. Banda zadufanych w sobie megalomanow
      wszedzie weszacych spiski. Kto wybral takich debili i przyglupich paranoikow???
      • pies_na_prawizne Re: Brawo! Wreszcie prawda o nawiedzonych kaczkac 20.06.07, 00:15
        mulla_ahmed napisał:

> Te dwa napuszone kurduple maja problemy z wlasna osobowoscia i niesamowite
        > kompleksy. Kretyni jezdza do Watykanu i na spotkanie kleru czesciej niz w
        > interesach gospodarczych czy politycznych. Banda zadufanych w sobie
        megalomanow
        > wszedzie weszacych spiski. Kto wybral takich debili i przyglupich
        paranoikow???
        >-----------------------------------

jak to kto?? Kosciol
      • amanasunta Re: Brawo! Wreszcie prawda o nawiedzonych kaczkac 20.06.07, 00:21
        mulla_ahmed napisał:

> kompleksy.
        A napuszenie ,,bohatera'' Lecha Wielkiego Wałęsy? Tyle pychy nie mają w sobie
        wszyscy posłowie i senatorowie oraz urzednicy państwowi RP RAZEM!!!:))))
        Jkaoś kompleksów u Kaczyńskich nie zauważyłam.Przecież maja
        Dorna,Gertycha...duuuużo wyższych od siebie.I ci BOR-owcy obok też duuuużo wyźsi
        ,nie jak w głupawych dowcipach ,,Kabaretu Moralnego Niepokoju'':))))

Kretyni jezdza do Watykanu i na spotkanie kleru czesciej niz w
        > interesach gospodarczych czy politycznych.

?????? Ile razy byli w Watykanie.Katolik w niedzielę uczestniczy we Mszy
        Świętej,jeśli nie wiesz tego ..muslimku''.Wy muslimy modlicie sie 5 razy
        dziennie,a tak naprawdę muslimku-szabasowy tylko w piątek:))).
        A meczecie,czy tak naprawdę w synagodze muslimku-szabasowy,załatwiacie interesy.
        Cóż tylko Jezus pogonił przekupniów ze Świątyni...potem wróciliście i dalej
        handlujecie w swoich synagogach :))))

Banda zadufanych w sobie megalomanow
        > wszedzie weszacych spiski. Kto wybral takich debili i przyglupich paranoikow???

Na pewno nie ,,muslimki''jak Ty ,takie trochę ,,szabasowe'':))))

• kartoflisko Re: Brawo! Wreszcie prawda o nawiedzonych kaczkac 20.06.07, 00:25
        mulla_ahmed napisał:

> kompleksy. Kretyni jezdza do Watykanu i na spotkanie kleru czesciej niz w
        > interesach gospodarczych czy politycznych. Banda zadufanych w sobie
        megalomanow
        > wszedzie weszacych spiski. Kto wybral takich debili i przyglupich
        paranoikow???
        >
        Skąd piszesz ciulu? Z Iranu? No to wyślę maila do FBI.
        • mulla_ahmed Jestem kochankiem Twojej matki. 20.06.07, 22:28
          Ot, tak dla Twojej wiadomosci.
    • ferrari19 Lech Airport Wałęsa zupełnie odleciał 20.06.07, 00:09
      ...byle już nie wracał. P.S. Proszę o kartkę ze "śmietnika historii".
    • ferrari19 Lech Airport Wałęsa zupełnie odleciał 20.06.07, 00:13
      ..niech nie wraca. P.S. Wyślij swoim kartkę ze "śmietnika historii".
    • london13 Brawo Lechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.07, 00:14
      caly swiat widzial co sie stalo. Teraz te populistyczne glaby proboja stworzyc
      swoja wersje. Prwada jest natomiast jedna i nie ma nic wspolnego z tym, o czym
      mowi pis.
      Brawo Panie Prezydencie. Choc niecenzuralnie ;) - to slusznie i trafnie.
      Polonia pozdrawia!
      • kartoflisko Re: Brawo Lechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.07, 00:21
        London??? Zmywasz kible w "Londonie"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka