t-1984 Akcja "Zabierz babci dowód" źle zrozumiana 06.10.07, 13:44 Mnie wnuczek ukradł dowód a ja mu komputer.właśnie skończyłam dla seniorów kurs obsługi komputera przy naszej parafii, usiadłam i sobie piszę.Zajrzałam na nie które strony same bluźnierstwa, tfu.Czytam jak ten Pan Niesiołowski, Pitera, czy taki Tusk mówią to mnie strach ogarnia i modlę sie o ich zdrowie bo rozumu już nie nabiorą.Taki Pan Nowak miał firmę, przepisał na stara matkę i dalej jak mój wnuczek mówi kreci lody.albo jak on atakuje ubliża ojcu Rydzykowi,o tych trupach na drogach to tak sobie myślę najlepiej było za komuny.samochodami jeździli dygnitarze z kierowcami, to oni mogli sobie wypić.a dziś każdy ma samochód u mnie i córka i syn i wnuczek i to jakie limuzyny.Jak przyjadą do mnie na wieś na święta to każdy z nich dla tradycji wypije po kieliszku.ale ta wódka jakaś musi być inna bo chłopy po kieliszku sie przewracają.Dzis nie każdy ma głowę do picia nawet nasz prezydent Kwaśniewski po jednym kieliszku wina się zataczał nie mówiąc o kobietach.No to już kończę bo może sie niepotrzebnie rozpisałam a już nie ta głowa.Pa babcia słuchaczka RM. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Re: Akcja "Zabierz babci dowód" źle zrozumiana 06.10.07, 13:52 t-1984 napisał: > Mnie wnuczek ukradł dowód a ja mu komputer.właśnie skończyłam dla seniorów kur > s > obsługi komputera przy naszej parafii, usiadłam i sobie piszę.Zajrzałam na nie > które strony same bluźnierstwa, tfu.Czytam jak ten Pan Niesiołowski, Pitera, cz > y > taki Tusk mówią to mnie strach ogarnia i modlę sie o ich zdrowie bo rozumu już > nie nabiorą.Taki Pan Nowak miał firmę, przepisał na stara matkę i dalej jak mój > wnuczek mówi kreci lody.albo jak on atakuje ubliża ojcu Rydzykowi,o tych > trupach na drogach to tak sobie myślę najlepiej było za komuny.samochodami > jeździli dygnitarze z kierowcami, to oni mogli sobie wypić.a dziś każdy ma > samochód u mnie i córka i syn i wnuczek i to jakie limuzyny.Jak przyjadą do > mnie na wieś na święta to każdy z nich dla tradycji wypije po kieliszku.ale ta > wódka jakaś musi być inna bo chłopy po kieliszku sie przewracają.Dzis nie każdy > ma głowę do picia nawet nasz prezydent Kwaśniewski po jednym kieliszku wina się > zataczał nie mówiąc o kobietach.No to już kończę bo może sie niepotrzebnie > rozpisałam a już nie ta głowa.Pa babcia słuchaczka RM. Piękny post . szczerze się uśmiechnąłem czytając i szczerze pozdrawiam tak miłą Babcię . Mam inne zdanie niż Pani - ale mam i zawsze miałem uznanie i szacunek dla Babci . pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
bezrobotny55 Re: Akcja "Zabierz babci dowód" źle zrozumiana 06.10.07, 14:11 t-1984 -niby babcia ze wsi- to zapewne smyk 23-letni, który nikczemnie podszywa się pod godną szacunku dewotkę, przedstawicielkę mocherowej, milczącej większości. Odpowiedz Link Zgłoś
bezrobotny55 Re: Akcja "Zabierz babci dowód" źle zrozumiana 06.10.07, 14:45 "... a już nie ta głowa". No właśnie, "moja Ty Mordo" 23-letni smyku- niby babciu. Autorowi słynnego SMS-a o dowodzie babci - najpewniej chodziło o to właśnie - że jeżeli "już nie ta głowa", eutanazja jeszcze nie obowiązuje, to może na początek trzeba schować dowód babci (dziadkowi), albo wprowadzić w ordynacji wyborczej, podatkowej i innych przepisach - obowiązek przeprowadzania corocznych lub 2-letnich, masowych badań profilaktycznych, psychologiczno-psychiatrycznych, dla potencjalnych wyborców (także podatników, podejrzanych, oskarżonych itd.), którzy ukończyli określony wiek, np. 80 czy 85 lat, a może młodszych? Takie badanie, analogicznie jak dla starszych kierowców (sprawdzenie zdolności do kierowania pojazdem po ukończeniu określonego wieku, zbadanie czy nie mają np. śpiączki cukrzycowej itp.), powinno wylegitemizować wyborcę (czytaj także -podatnika, podejrzanego, oskarżonego), potwierdzić jego zdolność psychiczną do świadomego i skutecznego składania oświadczeń woli, do świadomego i odpowiedzialnego podejmowania czynności prawnych, podejmowania świadomych decyzji ze skutkiem prawnym, w tym decyzji wyborczych. Bez takiej weryfikacji - taka osoba, przeważnie ciężko chora, ale dysponująca dowodem osobistym i nieograniczoną zdolnością do czynności prawnych, nieskrępowanym prawem wyborczym, będąca w istocie ubezwłasnowolniona z powodu np.: ciężkiej miażdżycy naczyń mózgowych, uwiądu starczego, zaawansowanej sklerozy pnia mózgu, ciężkiego stopnia choroby Alzcheimera, skrajnej i chorobliwej dewocji, zdziecinnienia starczego itd. - dokona nieświadomego wyboru politycznego, poprze siły szkodliwe dla kraju i innych obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Akcja "Zabierz babci dowód" źle zrozumiana 06.10.07, 13:59 też bym się bała..;))) takizenek napisał: > Po wizycie agentow CBA facet zmienil zdanie.... w tym wypadku interweniowałaby raczej ABW lub CBŚ...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Biedny chlopak 06.10.07, 14:08 Ale go przestraszyli! Juz nawet dzieci strasza. Ciekawy jestem jak to zrobili? Bo niedlugo przyjda i po nasze dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus nie biedny - żałosny cienias i frajer 06.10.07, 23:26 wstyd! Przestraszył się ludzi, którzy nie mogą mu nic zrobić. Ani komukolwiek z nas. Kurduple i ich prywatna policja CBA mogą nam naskoczyć Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekwojtek44 Komuna wraca 06.10.07, 14:18 Powtórka z rozrywki - ludzie zaczynają się bać, że ktoś niepowołany usłyszy to co mówią. Bomba!!! Niech żyje neokomuna z PiS-u Odpowiedz Link Zgłoś
herr-zakopcuj_ziemniaki Re: Komuna wraca 06.10.07, 14:52 wojtekwojtek44 napisał: > Powtórka z rozrywki - ludzie zaczynają się bać, że ktoś niepowołany usłyszy to > co mówią. Bomba!!! Niech żyje neokomuna z PiS-u wraca??? neobolszewickostalinowskoubecka komuna wrociła 2 lata temu i szybko okrzepła!!!! Ludzie obudzcie sie i zmiecmy tych gnoji na smietnik historii, tam jest miejsce takich kanali jak kaczki,dorn,ziobro,kamiński,kurski.... Odpowiedz Link Zgłoś
joozef21 bolszewicy z PIS-u 06.10.07, 14:23 Klasyczna akcja bolszewików i .......... (tutaj dodajcie co chcecie najgorszego)z PIS. PAMIĘTAJCIE ZAPŁACICIE ZA ZASTRASZANIE I SZAKOLWANIE NARODU. Teraz mozecie przyjść po mnie i pocałować mnie. Antybolszewik Odpowiedz Link Zgłoś
klein4400 Policja polityczna PISuaru działa sktutecznie 06.10.07, 14:25 zastraszyli gościa i się wycofuje. A akcja jak najbardziej pożyteczna. Mochery - won!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Akcja "Zabierz babci dowód" źle zrozumiana 06.10.07, 14:47 Zwyczajny gó..arz, wystraszył się PiS-dzielców A szkoda bo hasełko było świetne. Całe szczęście,że żyje poza smarkaczem , który okazał się tchórzem Odpowiedz Link Zgłoś
jurwal Akcja "Zabierz babci dowód" dobrze zrozumiana 06.10.07, 14:49 Ja nie zawiozę babci na głosowanie. Postąpię po chrześcijańsku jak mnie nauczył Rydzyk. On groził mej babci grzechem, jeśli nie zagłosuje tak jak on mówił. Dlaczego to my mamy ustępować a Rydzyk nie musi ? Czy on jest ponad ogólnie przyjęte zasady społeczne ? Myślę, że jest on gorszy ode mnie. Ja słucham wszystkich i staram się w nich doszukać dobra. Nie narzucam swojej woli nikomu. Szanuje zdanie innych tak długo jak to zdanie mnie nie zabija. Dopiero wtedy zaczynam, się bronić. Jeśli ktoś stawia mi zarzuty robię sobie rachunek sumienia i wyciągam wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
herr-zakopcuj_ziemniaki Po co babcie denerwowac ?niech sie babcia cieszy. 06.10.07, 14:58 Koci-łapci, kici-kici, ole-olejanko, zajmujemy razem z babcią urocze mieszkanko, my mieszkamy na parterku, babcia w oficynce. Drepce żądna informacji o całej rodzince. Lecz choć u nas trwa od rana z sodomką gomorka, babci o tym się nie mówi, by była w humorku. Wujek Ziutek, ale smutek, choć kawał mężczyzny świat pożegnał przy pomocy sznurka od bielizny. - Odpowiedz Link Zgłoś
mijuka Re: Akcja "Zabierz babci dowód" źle zrozumiana 06.10.07, 15:10 Ciekawi mnie,jaka byłaby reakcja "jaśnie nam panujących",gdyby treść sms-a brzmiała:Babciu,zabierz(schowaj)dowód wnukowi"?! A tak na marginesie-Gdzie poczucie humoru? babciawkapeluszu Odpowiedz Link Zgłoś
kolos.na.kaczych.nogach Cykor 06.10.07, 15:12 Wszyscy informatycy są tacy odważni tylko za firewallem. Odpowiedz Link Zgłoś
6nine9 Re: Akcja "Zabierz babci dowód" !!!! 06.10.07, 15:13 jakbym mial moherowa babcie albo jakas ciotke w rodzinie to bym zabral, niestety nikt na Piss nie glosuje w rodzinie - sami normalni i rozsadni. Ale jak ktos ma taka babcie - nawoluje: abierzcie dziadkowi i babci dowód!!!!!!! (Zapraszam AWB ABW CBA - z checia zostane wiezniem politycznym IV RP (IV Rumunii Pólnocy) Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Jeszcze kilka nascie dni .... 06.10.07, 15:33 I mam nadzieje że tych oszołomów z PIS / LPR / Samoobrona czyli tą całą koalicje ( Przeszła / byłą a zresztą hu. wie ) szlak trafi Odpowiedz Link Zgłoś
mekagojira Palant nawolywal do zlamania prawa 06.10.07, 15:29 Uniemozliwianie osobie uprawnionej wziecia udzialu w wyborach to przestepstwo, sa na to paragrafy - to tak jakby zrobil akcje smsowa 'bij Zyda' albo 'zgwalc zone nielubianemu sasiadowi'. Nie wydaje mi sie glupim pomysl aby byla gorna granica wieku wyborczego (tak jak jest dolna) albo zeby starsze osoby chcace brac udzial w wyborach przechodzily okresowe badania psychiatryczne (starosc nie radosc, mlodosc nie wiecznosc - mi tez sie moze na stare lata cos w glowce pomieszac) - jednal poki co: durex sede lex;) I pisze to jako osoba bez szacunku dla bezboznego dziela ojca Muchomorka. Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Palant nawolywal do zlamania prawa 06.10.07, 15:35 Odpowiem Ci jak nasz NA JWYRZSZY kaczor ( spieprzaj dziadu )... Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Palant nawolywal do zlamania prawa 06.10.07, 16:40 Jakie tam uniemożliwianie ... :)Babcia wylegitymuje się legitymacją emeryta/rencisty, albo weźmie dwie koleżanki-emerytki "znane komisji" i też kartę dostanie. Natomiast tłumaczenie babciom, dlaczego na PiS głosować "nie lzia" jak najbardziej jest na miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-polit1 16-te kłamstwo Jarosława Kaczyńskiego! 06.10.07, 15:33 Kłamstwa Jarosława Kaczyńskiego. 1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem; 2. Nie będzie koalicji z Samoobroną; 3. Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną; 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy; 5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS; 6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w więzieniu działaczy opozycji w latach 70.; 7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań; 8. Wprowadzimy szybko niższe podatki; 9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku; 10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa; 11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD; 12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencję; 13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld euro); 14. Zredukujemy administrację państwową; 15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006) 16.W sprawie zapisów w Traktacie UE co terminu obowiązywania zapisów z Joaniny. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Akcja "Zabierz babci dowód" źle zrozumiana 06.10.07, 15:40 Ja też mu sie nie dziwię.Dzis tylko emeryci moga bezkarnie i odwaznie pisac i mowić. Strach w tym kraju żyć,to nie przyszłoby do mnie nawet w śnach makabrycznych,aby w wolnym Kraju,oktorą to wolnośc walczył JK.i L.K.trzymali naród na smyczy...w domysle kajdanki. Odpowiedz Link Zgłoś
juzzawszespokojna oczy ci wydrapia za ten pis 06.10.07, 15:41 No coz, ostatnio jadac w tramwaju spotkalam znajoma sasiadke.Starsza to pani, swieta jak nie wiem.Po krotkiej rozmowie, zeszlo na polityke... no i moj blad! Wyrazilam moj wlasny poglad na rzady kaczorow. Kobiecina sie tak oburzyla, tak mnie w tym tramwaju obsmarowala, ze czulam wspolczucie wszystkich pasazerow siedzacych w tramwaju! Jednym slowem, kaczki robia nizly metlik w glowie! niedlugo nie bedzie mozna wyrazic wlasnego zdania!Nie glosujcie na pis!! Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Wybory 06.10.07, 15:42 Nie idąc na wybory głosujesz na PIS !!!! Czy na pewno tego chcesz.... Uratuj Polskę skreśl wszystkich z listy PIS fakhat fi masr elbi jadahik Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Dowód powinno się zabrać dziadkowi Bartoszewskiemu 06.10.07, 16:08 Ostatnio bredzi jak najęty a do tego zachowuje się jak pacjent Tworek na przepustce. z Uwagi na "dobro publiczne" jakim jest podobno pan "profesor bez matury" powinno się go na czas do wyborów izolować Odpowiedz Link Zgłoś
herr-zakopcuj_ziemniaki Re: Dowód powinno się zabrać dziadkowi Bartoszews 06.10.07, 18:37 talking_head napisał: > Ostatnio bredzi jak najęty a do tego > zachowuje się jak pacjent Tworek na > przepustce. z Uwagi na "dobro publiczne" > jakim jest podobno pan "profesor bez matury" > powinno się go na czas do wyborów izolować no swietnie:) mozna złozyc na ciebie zawiadomienie w prokuraturze gnoju: Art. 189. § 1. Kto pozbawia człowieka wolności, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. § 2. Jeżeli pozbawienie wolności trwało dłużej niż 7 dni lub łączyło się ze szczególnym udręczeniem, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus inaczej gadaliście PiSuary na początku kadencji 06.10.07, 23:36 gdy pan Bartoszewski - pełen nadziei - okazywał Wam ostrożne poparcie, a przynajmniej aprobatę. Jego zdanie szybko się zmieniło, gdy zobaczył ruinę tego, na czym się naprawdę znał - służby dyplomatycznej i wizerunku Polski. Jak widać, szacunek PiSu i jego zwolenników dla jakiejś osoby jest ściśle uzależniony od bezwarunkowego poparcia i braku krytyki. Cień niezadowolenia czy odmienne zdanie jest traktowane przez wierchuszkę PiSu jako nielojalność i wrogość (vide sprawa Pana Zalewskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
milu100 Akcja "Zabierz babci dowód" źle zrozumiana 06.10.07, 16:08 No to go chyba ABW nieźle nastraszyło, że teraz koleś sra po gaciach, aż strach napisać coś złego na PiS, więc i ja zmieniam zdanie KOCHAM PIS, KOCHAM KACZYńSKICH, KOCHAM OJCA RYDZYKA a tak poza tym to pocałujcie mnie gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś
bezrobotny55 Akcja "Zabierz babci dowód" źle zrozumiana 06.10.07, 16:57 Zastanawiam się nad treścią tego słynnego SMS-a, tak jak w szkolnych czasach, po zapytaniu: Co autor miał na myśli? I dochodzę do wniosku - że to wielki geniusz, mózg- który przerasta swoja epokę... Dlaczego nie napisał "schowaj dowód dziadkowi", albo "schowaj dowód babci i dziadkowi". Otóż badania społeczne dowodzą, ze w Polsce mężczyźni żyją średnio krócej o osiem lat od kobiet. Do tego fatum dochodzi jeszcze obowiązek pracy mężczyzny dłużej o 5 lat od kobiet. Tak więc chłopy, mamy w plecy 13 lat na starcie emerytalnym i po prostu dziadkowie nie dożywają sędziwego wieku (średnio biorąc) w którym już majaczą -idąc na wybory. Dlatego autor SMS-a zwraca sie tylko o zabranie dowodu babciom, bo to w zasadzie one -wg autora SMS-a -pogrążają ten piękny kraj, głosując sklerotycznie na niewłaściwe siły... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz48 Re: Akcja "Zabierz babci dowód" źle zrozumiana 06.10.07, 19:47 Ja też się zastanawiam co autor miał na myśli i dochodzę do wniosku że ten "geniusz" chciał zwrócić uwagę na to że osoby starsze głosują często pod wpływem sugestii osób które darzą zaufaniem, nie zdając sobie sprawy że są wykorzystywane i wprowadzane w ten sposób w błąd.Wnuczęta( w tym i autor słynnego SMS-a) chcą zwrócić uwagę że wyniki głosowania w wyborach parlamentarnych określają kierunki rozwoju na przyszłość w której oni będą funkcjonować. Jako najbliżsi chcą by babcia(dlaczego nie dziadek już w zasadzie jest odpowiedz wyżej) która ma już zapewnioną koogzystencję do końca życia, przed podjęciem decyzji na kogo głosować poradziła się swoich wnuków co do tego jak oni widzą przyszłośc przedstawioną przez polityków i w oparciu o te sugestie podejmować decyzje przy urnie wyborczej. Jestem już dziadkiem , wnuki jeszcze nie głosują, ale nie wyobrażam sobie bym nie kierował się w głosowaniu sugestiami swoich dzieci, bo przecież życzę im by żyli w demokratycznym kraju, wystarczy że ja przeżyłem dyktaturę proletariatu, nie życzę tego swoim dzieciom a tym bardziej wnukom. Odpowiedz Link Zgłoś
bezrobotny55 Re: Akcja "Zabierz babci dowód" źle zrozumiana 06.10.07, 23:24 Brawo p. Tadeuszu, nareszcie coś o dziadkach. Ja tez jestem dziadkiem, ale to wnuki mnie sie radzą, a nie na odwrót. Jak już będę miał koło 90-tki to być może będę miał zmącone myślenie (patrz moje posty wyżej) i wtedy ktoś inny będzie kierować moimi decyzjami. A co do proletariatu, to historia lubi sie powtarzać, a największa fabryka świata (Chiny) to niby przez kogo jest zarządzana? Ciekawe, po jakiemu będą mówić i jaki kolorek skóry będą mieli kierownicy fabryk w Polsce (nielicznych) za kilkanaście lat? Odpowiedz Link Zgłoś
danuta49 To była planowa akcja Kaczorów sądząc po autorze! 06.10.07, 17:50 Miała zmobilizować moherowy elektorat oburzeniem na brak szacunku,.... Odpowiedz Link Zgłoś
jeni16 Akcja "Zabierz babci dowód" źle zrozumiana 06.10.07, 18:40 Extra, ciekawa jestem co usłyszał przed zmianą swojego zdania....Polska zaczyna się zmieniać w państwo totalitarne czy to tylko mi się coś wydaje? Czy zaraz ktoś z rządu znajdzie mój IP i "poprosi" o wyjaśnienie "co autorka miała na myśli"?? Strach się bać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
antares4444 Akcja "Zabierz babci dowód" źle zrozumiana 06.10.07, 19:14 Wychodzi na to, że i w tym kraju wolność słowa jest powoli ograniczana. A może tak nasi politycy zastanowiliby się dlaczego chcemy zabrać naszym seniorom dowody a dopiero potem straszyli i karcili :) Powodzenia w wyborach. P.S. Nie wiem jak wy ale ja nie mam na kogo głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
bezrobotny55 Re: Akcja "Zabierz babci dowód" źle zrozumiana 07.10.07, 10:23 Jeżeli chodzi o wolność słowa - to poczytaj sobie o nowej szkole dla jedynie prawdomównych dziennikarzy, których zatrudni prawdomówna TVP jak PiS wygra wybory: „Polskie media was potrzebują, abyście wnosili prawdę do polskich mediów - mówił do studentów Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu wicepremier Przemysław Gosiewski..(WSKSiM powstała w 2001 r. Pierwszym rektorem WSKSiM był o. Tadeusz Rydzyk). Cieszę się, że w tych murach kształci się ludzi, którzy wiedzą, że ich działanie polega na pewnej misji na rzecz społeczeństwa - misji mówienia prawdy. Za to chciałbym serdecznie podziękować profesorom, którzy ich kształcą. Chciałbym również podziękować studentom za to, że uczestnicząc w procesie dydaktycznym kształcą się na wybitnych specjalistów polskich mediów - powiedział wicepremier.Gosiewski podkreślił, że media "liberalne" często tworzą obraz świata inny niż rzeczywistość. - Dzisiaj potrzebne są tysiące ludzi, którzy zasadę prawdy będą mieli za główne przesłanie swego działania – dodał.” A tak z łączki wyborczej - to też uważam, że nie ma na kogo głosować. Z racji wieku i stanu zdrowia nie nadaję się na eksport siły roboczej, eutanazja jeszcze nie jest w modzie - więc mam problem. Jeżeli utrzymają się sondaże, o trzech blokach partyjnych PiS, PO, LiD - to pozostaje albo oddać nieważny głos (gorsze wyjście) albo metodą L.Wałęsy wzmocnić lewą nogę. Zakładając, że jednak babcie i sklerotyczne staruszki przegłosują zwycięstwo PiS wraz z PO, mniej więcej dadzą im po równo głosów, razem ok. 70% - to tylko nadzieja w lewej nodze, LiD-która będzie twardą i prawdziwą opozycją, będzie z musu, z natury komunistycznej (zasady lewicowe obowiązują...) bronić tych najsłabszych ekonomicznie, w tym mnie i mojej rodziny. Zatem choć niechętnie, to jednak będę zmuszony głosować na LiD, w odruchu zdrowo rozumianej samoobrony (nie mylić z ugrupowaniem Leppera). Proletariusze, łączcie się... Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden O jakie tu chamstwo chodzi? 06.10.07, 19:32 Wysłałem dzisiaj SMS-a do trzech babć, z którymi studiowałem na UW prawie 40 lat temu. (A mówię tu o trzech znakomitych sztukach.) Napisałem tak: "Idą wybory! Babciu zgub swój dowód osobisty! Całusy" Oto odpowiedź: "My nie musimy gubić dowodu bo zagłosujemy,... I po ptakach! Buziaczki." Odpowiedz Link Zgłoś