peetie Pozytyw 01.08.08, 21:57 Nie widzicie? Same pozytywy: - potrafi SAM obsłużyć komórkę - jest na czasie (Nokia 5110) Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b Lepper nie odbierał telefonu 01.08.08, 22:00 choć potrafił a ten konus musiał się pobawić. Odpowiedz Link Zgłoś
kurtho i nadal nie wolno stwierdzic ze to cham? 01.08.08, 22:07 bardzo smutny jest ten kraj z tym "prezydentem" jako "glowa panstwa" :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mjetker co za cwok 01.08.08, 22:20 juz mnie nic u niego nie zaskoczy. sloma z butow wystaje jak malo komu. Odpowiedz Link Zgłoś
vinogradoff Prezydent nie powinien w ogole korzystac z komorki 01.08.08, 22:22 Zenujacy wyglad, prezydent panstwa europejskiego bawi sie telefonem komorkowym jak gimnazjalista. Od noszena telefonu jest adiutant prezydenta w randze co najmniej pulkownika, kory sam decyduje jaka rozmowa jest wazna i wypada niepokoic prezydencki majestat. Odpowiedz Link Zgłoś
smaczliwka Jest pan chamem ......... 01.08.08, 22:30 ... panie Kaczynski. Kaczego wypierdka wstyd prezydentem nazwac. I wcale sie nie boje, moze mnie abw czy inne cbs scigac powtorze to jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudia Re: Jest pan chamem ......... 01.08.08, 22:32 uśmiech na trzecim wskazuje, że Jarek pochwalił Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda.10 za Wajdą nie przepadam, ale 01.08.08, 22:39 prezydent wykazuje się totalnym brakiem ogłady, wychowania i manier. Ta buta i brak poszanowania dla innych nie jest niczym nowym. Chamskie "spieprzaj dziadu" usłyszeliśmy jeszcze zanim został prezydentem Polski. A jednak został wybrany... proponuję, aby niektórzy spojżeli w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: za Wajdą nie przepadam, ale 02.08.08, 18:03 jagoda.10 napisała: > prezydent wykazuje się totalnym brakiem ogłady, wychowania i manier. Ta buta i > brak poszanowania dla innych nie jest niczym nowym. Chamskie "spieprzaj > dziadu" usłyszeliśmy jeszcze zanim został prezydentem Polski. A jednak został > wybrany... proponuję, aby niektórzy spojżeli w lustro.Wiesz dlaczego został wybrny,tylko dlatego że Lepper scedował swoje głosy na to małe dziwadło, Odpowiedz Link Zgłoś
po.niszczyciel prezydent zachował się nie ładnie wobec prezydenta 01.08.08, 22:40 Estonii wykazując lekceważący stosunek do całej sytuacji. a to był jego gość. rozumiem ,że za Wajda można nie przepadać, dla mnie też nie jest nikim szczególnie ważnym ale jak się już go zaprosiło... żenujący brak kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
wetbis Re: prezydent zachował się nie ładnie wobec prezy 02.08.08, 17:13 Chłopaczku! Twoja inteligencja jest mniejsza od świńskiej,więcej, ta ostatnia wyrażnie ją przewyższa. Moje współczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Co robił prezydent Kaczyński, gdy odznaczano An... 01.08.08, 22:57 No nie, w zachowaniu Pana Prezydenta nie widzę niczego nagannego: otrzymał instrukcję jak w tej sytuacji się zachować i proszę: pod koniec ładnie się uśmiechnął! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Co robił prezydent Kaczyński, gdy odznaczano 01.08.08, 23:39 "I nic nie poradzisz bracie moj gdy na tronie siedzi...Kaczynski. Odpowiedz Link Zgłoś
ajatollah_rydzyk Re: Co robił prezydent Kaczyński, gdy odznaczano 02.08.08, 13:38 konrad.ludwik02 napisał: > No nie, w zachowaniu Pana Prezydenta nie widzę niczego nagannego: > otrzymał instrukcję jak w tej sytuacji się zachować i proszę: pod > koniec ładnie się uśmiechnął! Ale do kogo ładnie się uśmiechnął? Zobacz w którym kierunku patrzy - w kierunku bocznych drzwi, które lekko uchylone odsłoniły "facjatę" Fotygi ;) ----- Takie są oblicza kaczyzmu! Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Kiedy małpie dają banana 01.08.08, 23:37 to też ma taką skupioną minę. Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Re: A JA KOcham prezydentA 01.08.08, 23:39 A ja nie uważam, że prezydent jest chamem, bo za to można mieć na głowie prokuratora, a ja bojaźliwy jestem. Takich to czasów doczekaliśmy, że o prezydencie to można mówić tylko dobrze, a ostatnio nawet myśleć trzeba odpowiednio... Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Brat dzwoni, trzeba odebrać 02.08.08, 08:53 A powiadają, że bliźniacy potrafią się porozumiewać telepatycznie. Dlaczego Kaczyńscy muszą używać w tym celu telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś
ddd78 Co robił prezydent Kaczyński, gdy odznaczano An... 01.08.08, 23:57 wstyd! i pomyslec, ze ten czlowiek od lat obraca sie w wyzszych sferach, ma tytul profesora...po prostu palat, ktoremu wychodzi sloma z butow! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1naj Co robił prezydent Kaczyński, gdy odznaczano An.. 02.08.08, 00:49 No cóż! Nic wielkiego się nie stało. Lepiej, że odbierał telefon - w przeciwnym razie prawdopodobnie grzebał by palcem w nosie Odpowiedz Link Zgłoś
mundo.v Re: Co robił prezydent Kaczyński, gdy odznaczano 02.08.08, 01:12 I co sie tak znecacie!!! Przeciez macie naoczny dowod na to, ze jak sie skupi porzadnie wczesniej, to nawet toto czarne uda mi sie wlaczyc, potem cus* powiedziec i jeszcze na koniec wylaczyc. A na ostatniej focie widac ze nareszcie ma sie chlop z czego cieszyc! I to wszystko przy TAKICH swiadkach:))) Dzielnego mamy UASKAWCE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ajatollah_rydzyk Re: Co robił prezydent Kaczyński, gdy odznaczano 02.08.08, 14:07 tadeusz1naj napisał: > No cóż! Nic wielkiego się nie stało. Lepiej, że odbierał telefon - w przeciwnym > razie prawdopodobnie grzebał by palcem w nosie Gdyby tylko w nosie, to jeszcze jakoś by to "mała dziewczynka" wytłumaczył. Goprzej, gdy łapą grzebał mniej więcej w połowie swojej dostojnej nadętości... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Co robił prezydent Kaczyński, gdy odznaczano 02.08.08, 16:45 tadeusz1naj napisał: > No cóż! Nic wielkiego się nie stało. Lepiej, że odbierał telefon - w przeciwnym > razie prawdopodobnie grzebał by palcem w nosie ...albo grałby w "bilard kieszonkowy". Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Ach, macie problemy... 02.08.08, 01:15 Można by spytać: co robił reżyser Wajda, kiedy Prezydent Najjaśniejszej odbierał telefon ? ;) Ale na poważnie - boli mnie bardzo małostkowość polska. Dotyka nie tylko radiomaryjnych barbarzyńców, ale również Was, Panowie Gazetowcy. I to boli szczególnie. Nie macie o czym pisać ? Aż tak Wam spieszno do kompromitacji prezydenta ? Sęk w tym, że jeśli ktoś ma się naprawdę skompromitować, to nie należy mu w tym przeszkadzać. Nie warto rzucać się na każdą najmniejszą wpadkę. Aż przykro, że Gazeta nie drukowała z dumą nakrapianych wieczorów i ranków prezydenta Kwaśniewskiego. Są pewne granice małostkowości, których nie warto przekraczać. Zwłaszcza wtedy, gdy są poważne przesłanki za tym, że bardzo by się chciało z powodów politycznych. Prezydent bawi się telefonem. Wielka mi rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Re: Ach, macie problemy... 02.08.08, 01:29 Ze względu na to, że sam mam nakrapiany wieczór (jako Krakus przepraszam wszystkich Warszawiaków i składam niezmiennie hołd powstańcom) mam trudności z uzewnętrznieniem swych myśli. A powinny one, w wersji najprostszej, brzmieć następująco: ja również chciałbym, aby środowisko księdza Rydzyka i doktora (czy też profesora) Nowaka przegrało bój o polityczną dominację w kraju. Ale nie za cenę zejścia na poziom "Faktu", czy też "Super Expressu". Bo wówczas nie mogło by być mowy o zwycięstwie. Wbrew marzeniom tych i owych - "elitaryzm" nigdy nie zwycięży opierając się na populizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Ach, macie problemy... 02.08.08, 01:43 Prezydent Kaczynski, prostak i cham...I do tego jest z tego bardzo dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
rt-z Ah, ty masz problemy... 02.08.08, 02:58 "elitaryzm" (jeśli istnieje? - pewnie od elit) nie opiera się na populiźmie. To i nie zwycięży bo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
rt-z zapomniałem... 02.08.08, 03:19 co miałem dodać. Wajda jest znany z lancą na czołgi, to tylko on mógł wymyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Ach, macie problemy... 02.08.08, 17:01 "Aż przykro, że Gazeta nie drukowała z dumą nakrapianych wieczorów i ranków prezydenta Kwaśniewskiego". Ale tych publika nie oglądała. Kwachu z zasady trzeźwiał, gdy przybywali goście. Zdarzyło mu się parę wpadek, z tą najgorszą na cmentarzu, ale przyznasz, że obecny prezydent ma w połowie kadencji więcej wpadek niż poprzedni miał przez dwie. Oczywiście gdy Kwachu utracił stanowisko, pogorszyło mu się, dostał "choroby filipińskiej". No ale to juz było "po kadencjach". Odpowiedz Link Zgłoś
rozbitek_65 Pan Wajda powinien poczekać.. 02.08.08, 02:02 .. i poprosić o to samo Prezydenta Ilvesa - gdyby wszyscy na sali ucichli i czekali, aż tamten skończy gadać, może by do niego dotarło, że zachowuje się niestosownie. Generalnie dobrą metodą na osoby zachowujące się w chamski sposób w towarzystwie ludzi kulturalnych jest wyczekujące milczenie - wtedy są zmuszeni choć próbować wyjść z twarzą. Odpowiedz Link Zgłoś
mendza Co robił prezydent Kaczyński, gdy odznaczano An... 02.08.08, 03:56 Bydle nie prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Co robił prezydent Kaczyński, gdy odznaczano 02.08.08, 16:48 mendza napisał: > Bydle nie prezydent. Bo odpowiesz za zdradę tajemnicy państwowej! Odpowiedz Link Zgłoś
prof-antoni pis oglosi bojkot wyborczej 02.08.08, 04:13 palikot ma racje!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karolek123321 Co robił prezydent Kaczyński, gdy odznaczano An... 02.08.08, 05:37 TEMU PANU JUŻ DZIEKUJĘ ZA PRACĘ WYBORCA-PRACODAWCA Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Co robił prezydent Kaczyński, gdy odznaczano An... 02.08.08, 06:16 Dziennikarze Gazety są zachwyceni dokonaniami gebelsowskiej propagandy - szczególnie jej stylistyką. Prezentują trzy wyrwane z całości zdjęcia i dają pod nimi odpowiedni tytuł. Kiedyś w hitlerowskiej prasie widziałem zdjęcie Żyda ze złą miną pod którym widniał podpis - Światowe Żydowstwo Knuje Spisek Przeciw Pokojowi Na Ziemi. Tak naprawdę to stotografowano człowieka, który obolały wyszedł od dentysty i trudno aby miał piękną minę. Gebelsowskie "miny" i "gesty" na zdjęciach w Gazecie stały się od jakiegoś czasu jakiego jej wizytówką. Brawo fotoedytor! Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Hitler propagował mycie zębów i gimnastykę poranna 02.08.08, 07:16 Dlatego Kaczyński żeby nie być posądzonym o sympatie prohitlerowskie nie myje zębów?! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekviki Co robił prezydent Kaczyński, gdy odznaczano An... 02.08.08, 06:47 Byłem niedawno w Sądzie Rejonowym,w Wołominie,na drzwiach każdej sali sądowej w której zapadają wyroki,jest tabliczka,która informuje o konieczności wyłączenia komórek,zachowanie Pana Prezydenta jest skandaliczne,ale zapewne zostanie szybko zdementowane przez Pałac,bo "wrogowie" tylko czekają,aby oszkalować i oczernić,najlepszego Prezydenta III RP albo IV. Odpowiedz Link Zgłoś
gcz5 Co robił prezydent Kaczyński, gdy odznaczano An.. 02.08.08, 06:49 Odpowiedź jest prosta, nie wiedział jak się ma zachować w tej sytuacji zadzwonił do Jarka z prośbą o poradę. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Co robił prezydent Kaczyński, gdy odznaczano 02.08.08, 18:13 gcz5 napisał: > Odpowiedź jest prosta, nie wiedział jak się ma zachować w tej > sytuacji zadzwonił do Jarka z prośbą o poradę. I tyle.Zadzwonił do Jarka Jarek zadzwonił do swego chłopaka co się wielkiego stało? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro I niech ktos powie, ze Palikot nie ma racji!!! 02.08.08, 07:19 przeciez to CHAM i BURAK! Kawal prymitywa.... Odpowiedz Link Zgłoś
henyk Co robił prezydent Kaczyński, gdy odznaczano An.. 02.08.08, 07:23 Jak to co robił?. Rozmawiał przez telefon KOMÓRKOWY. Niech świat widzi, że technika współczesna nie jest mu obca. Braciszek nawet tego nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
albo-albo Co robił prezydent Kaczyński, gdy odznaczano An... 02.08.08, 07:24 Czy Palikot nie ma racji ? albo cham albo psycho. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro To dzwonil na pewno Jarek....Albo mamuska. 02.08.08, 07:29 kazali wygonic Wajde z Palacu.... Odpowiedz Link Zgłoś