02.01.11, 00:02
Witam.
Czy mozna wiedziec z jakiego powodu nie stosuje Pani doktor tego leku?
Znalazlam w archiwum pani wypowiedzi na jego temat, z kolei w internecie znalazłam dziwne informacje. Zdecydowana jednak wiekszosc internautow chwali go.

Pytam, ponieważ zaczęłąm podawać go 3-letniej córce (po wizycie u lekarza), która w przeciągu 2 miesięcy przyjmowala juz 4 razy antybiotyk a ten jest piątym :(
Obserwuj wątek
    • black.joanna Re: biioparox 02.01.11, 13:58
      nie wiem co na to p.dr, ja z własnego doświadczenia: mój laryngolog twierdzi, że bioparox jest lepszym rozwiązaniem, bo działa tylko miejscowo i nie truje całego organizmu.
      • solaris31 Re: biioparox 02.01.11, 20:52
        uzywałam bioparoxu dość często, zwykle z dobrym skutkiem. ale trzeba pamiętać, że u mniejszych dzieci może on wywołać niebezpieczny skurcz krtani, więc trzeba z nim ostrożnie.
    • yoaha Re: biioparox 03.01.11, 21:53
      up
      • asiulka1976 Re: biioparox 04.01.11, 14:55
        dokladnie, nasza laryngolog tez go zaleca i widze ze jest skuteczny
        • mama0507 Re: biioparox 05.01.11, 11:35
          U nas się również sprawdza, czasem lepsze miejscowe działanie, niż ogólne, na cały organizm.
    • kasiaalbrecht Re: biioparox 06.01.11, 07:40
      nie stosuję, bo nie wierzę w leki które mają działać na wszystko
      • yoaha Re: biioparox 06.01.11, 09:06
        Ale przecież ten antybiotyk stosuje się tylko w leczeniu zapalenia gardła, krtani, migdałków, zatok przynosowych, zapalenia oskrzeli, leczeniu stanów po usunięciu migdałków.

Antybiotyki w postaci tabletek, zawiesin czy zastrzyków mają dużo szersze zastosowanie.
        • mama9908 Re: biioparox 06.01.11, 09:58
          doładnie , ja też mam dobre doświadczenia, przeważa działanie miejscowe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka