Dodaj do ulubionych

dziewczyny pomocy

01.03.11, 12:22
Witam wszystkie mamy mam problem z moim 9 miesięcznym synkiem to jego 1 infekcja złapał od starszego brata zaczeło się od wodnistego kataru ropienia oczek pediatra przepisał floxal flegamine pulmex elofen elofenu nie tolerował dołączył się kaszel suchy krtaniowy znowu do lekarza osluchowo czysty leki to isoprinosina nie toleruje więc nie podaje clemastinum od wczoraj dołączył się świszczący oddech bez duszności i znowu zaczął kichać i smarkać wodnistym katarem powiedzcie czy to możebyć nowa infekcja czy taki katar wodnisty pojawia się i znika podczas jednej infekcji synkowi wychodza dolne jedynki jedna siejużprzebila a 2 zaraz wyjdzie co podajecie swoim maluchom w początkach infekcji ręce mi opadają bo od początku stycznia jak nie jeden to drugi chory a i ospę obaj mieli w stycznuiu ja prawie z domu nie wychodzę starszemu podaję imuline i wit c
Obserwuj wątek
    • pani1kara Re: dziewczyny pomocy 01.03.11, 19:22
      Po pierwsze- uzywaj znakow interpunkcyjnych bo ciezko cos skleic z tego slowotoku.
      Po drugie piszesz, ze to 1-sza infekcja a za chwile ze w styczniu obaj mieli ospe..?
      Po trzecie oddech swiszczacy to wlasnie objaw dusznosci.
      Po czwarte- JA bym poszla do lekarza.
      Pozdrawiam.
    • supermamuska.online Re: dziewczyny pomocy 01.03.11, 23:23
      isoprinosine jest dobre i przydałoby sie po tej ospie,dlaczego piszesz nie toleruje?Ty decydujesz co ma wziąc, a nie on!jeżeli wymiotuje to przemycić w jedzeniu pewnie dostał1/3tabl max pół więc to nie jest problem ilosć nie jest duża,trzeba kombinować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka