kasia170485
17.06.11, 22:23
Witam, zwracam sie do Pani z ogromną prośbą o radę lub tez uspokojenie że to nic poważnego. u mojego 14 miesięcznego synka od miesiąca utrzymuje sie kaszel i katar(teraz doszla jeszcze chrypka). u lekarza w przychodni bylam srednio raz w tygodniu ale slyszalam tylko ze osłuchowo nic sie nie dzieje i że moze to zęby, mozę alergia(przepisano Zyrtec).Syn otrzymywal wapno, wit C, syropy PULNEO, pyrosal,neoisine, do gardła hascopsept.aż kiedyś trafiłam na inną zmianę lekarza i ta pani doktor przepisala antybiotyk Klacid.po 7 dniach poszlismy na kontrole i wg niej jest dobrze - kazala podawać dalej pulneo i syrop z cebuli - i tak też robie od soboty.jednak kaszel nie ustapil.jest co prawda mniejszy ale jak zakaszle czy też oddycha i dołoży się rękę do pleców to wszytsko "chęcha".
odwiedziłam też laryngologa - tutaj pani dr powiedziala ze u dzieci to jest normalne i przejdzie?!
a tu mija miesiac i katar jest - kaszel tak samo
Proszę o pomoc bo synek naprawde się meczy a my razem z nim:(czy powinnam isć do innego specjalisty?czy może naprawde samo minie...
bardzo dziękuje za odp