Dodaj do ulubionych

Psychologia-Badanie Ankietowe

22.07.11, 10:43
Drogi Użytkowniku,
Realizuję pracę naukową poświęconą różnicom indywidualnym między ludźmi i ich ulubionymi formami korzystania z Internetu.
Aby zakończyć zbieranie danych, potrzebuję przebadać Internautów.
Pomóż mi, proszę, wypełniając poniższy anonimowy Kwestionariusz, przy okazji poznając własne cechy.

Kwestionariusz
Obserwuj wątek
    • verdana Re: Psychologia-Badanie Ankietowe 24.07.11, 22:47
      Czcigodny magistrancie, doktorancie!
      Tlumaczyć ankiety z angielskiego nalezy na polski, a nie język do niego luźno zbliżony.
      Ankiety tej wypełnić się nie da, z powodu braku sensu. Na poczatku miałam umysł analityczny, a po kilku pytaniach juz pląsający, a moze nawet demoniczny.
      Większość odpowiedzi nie oznacza nic. Umysł nie może być popłatny ani dochodowy- może być, z trudem, interesowny. Nie może być też estetyczny:) Podstawowy umysł nalezy mieć konstruując badanie, natomiast wydaje się, że ktoś miał tu raczej pospieszny. Może nawet dziwny. Autor nie wydaje się mieć umysłu dzisiejszego, raczej wczorajszy...
      A wysportowany umysł to jest coś, doprawdy! Podziwiam. Podejrzewam, ze własciwe tłumaczenie brzmi "wytrenowany", a to jednak nie to samo.
      Idę zatem odkazić umysł. Dzięki temu stanie się wyskokowy. I być za godzinę -dwie będzie anonimowy, jesli nie wręcz akrobatyczny. A nieswiadomy na pewno (swoją drogą, jak ktoś z nieświadomym umysłem mógłby wypełnić tę ankietę?) .Byc moze ma umysł odwieczny, wieczny albo pozaziemski.
      Rozmaity umysł bardzo mi się spodobał. Chciałabym mieć, ale cóż. Może mam chociaż korzystny?
      Na pewno po przeczytaniu umysł zrobił mi się niesforny, bojowy oraz łobuzerski. I szarżujący. Natomiast nie wiem, czy umysł autorów nie jest jednakże marnotrawny, choć mam nadzieję, że nieuzbrojony.
      • mamaigiiemilki Re: Psychologia-Badanie Ankietowe 24.07.11, 23:39
        :):):)
      • agniesia1973 Re: Psychologia-Badanie Ankietowe 25.07.11, 09:44
        verdana, poprawiłaś mi humor od rana :)
      • karnao1977 Re: Psychologia-Badanie Ankietowe 25.07.11, 13:37
        VERDANA!!genialne:)))dzięki za poprawienie humoru:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka