didi611 05.12.11, 11:45 witam moja córka bedzie miała zakładany gips ma 1 prawą stope końsko szpotawą ma skonczone 2 miesiace chciałam zapytac czy sa jakies zagrożenia dla niej bardzo sie martwie ze cos jej sie stanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
multi.kulti Re: syopa końsko-szpotawa? 05.12.11, 16:08 Nic jej nie będzie- pocieszę cię. Dbać tylko o higienę wokół gipsu, moja miała 2 stopy- efekt niestety mizerny- skończyło się na operacji, na razie 1 stopy, potem 2. Odpowiedz Link Zgłoś
didi611 Re: stopa końsko-szpotawa? 06.12.11, 14:32 multi.kulti napisała: > Nic jej nie będzie- pocieszę cię. Dbać tylko o higienę wokół gipsu, moja miała > 2 stopy- efekt niestety mizerny- skończyło się na operacji, na razie 1 stopy, p > otem 2. Dziekuje ci bardzo za pocieszenie moge wiedziec czy znasz jakis dobrych ortopedów ja mam 1 ale bardzo drogi jestem z gdyni polecaja mi w Poznaniu za daleko troche Odpowiedz Link Zgłoś
multi.kulti Re: stopa końsko-szpotawa? 06.12.11, 14:56 Wrocław- dr Szybiński- klinika na Borowskiej Poznań- dr Napiontek My mamy bliżej do Wrocławia, waszej okolicy nie znam. Wejdź na forum niezwykłejkrainy- dla dzieci z rozszczepem kręgosłupa, tam mamy mają namiary na wszystkich speców w Polsce;), doradzą napewno Odpowiedz Link Zgłoś
waryszka Re: stopa końsko-szpotawa? 06.12.11, 20:02 Szczerze polecam profesora Napiontka z Poznania. Co prawda wizyta troche kosztuje ale nie zastanawiałabym sie ani chwili jeżeli miałabym znowu wybierac lekarza dla mojej córeczki. Miała obie stopy k-s w mojej miejscowości chcieli robic jej operacje a dzieki profesorowi obylo sie bez operacji, wystarczyły gipsy i szyna denis -browna i stópki są zdrowe:). polecam lekture forum konskoszpotowe.mojeforum.net/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
didi611 Re: stopa końsko-szpotawa? 10.12.11, 13:59 w piatek bylismy na 1 gipsie nie ma całej nogi zagipsowanej tylko ''łuske' i reszte w bandazach zobaczymy czy to cos da Odpowiedz Link Zgłoś