Dodaj do ulubionych

syopa końsko-szpotawa?

05.12.11, 11:45
witam moja córka bedzie miała zakładany gips ma 1 prawą stope końsko szpotawą ma skonczone 2 miesiace chciałam zapytac czy sa jakies zagrożenia dla niej bardzo sie martwie ze cos jej sie stanie
Obserwuj wątek
    • multi.kulti Re: syopa końsko-szpotawa? 05.12.11, 16:08
      Nic jej nie będzie- pocieszę cię. Dbać tylko o higienę wokół gipsu, moja miała 2 stopy- efekt niestety mizerny- skończyło się na operacji, na razie 1 stopy, potem 2.
      • didi611 Re: stopa końsko-szpotawa? 06.12.11, 14:32
        multi.kulti napisała:

> Nic jej nie będzie- pocieszę cię. Dbać tylko o higienę wokół gipsu, moja miała
        > 2 stopy- efekt niestety mizerny- skończyło się na operacji, na razie 1 stopy, p
        > otem 2.
        Dziekuje ci bardzo za pocieszenie moge wiedziec czy znasz jakis dobrych ortopedów ja mam 1 ale bardzo drogi jestem z gdyni polecaja mi w Poznaniu za daleko troche
        • multi.kulti Re: stopa końsko-szpotawa? 06.12.11, 14:56
          Wrocław- dr Szybiński- klinika na Borowskiej
          Poznań- dr Napiontek
          My mamy bliżej do Wrocławia, waszej okolicy nie znam. Wejdź na forum niezwykłejkrainy- dla dzieci z rozszczepem kręgosłupa, tam mamy mają namiary na wszystkich speców w Polsce;), doradzą napewno
          • waryszka Re: stopa końsko-szpotawa? 06.12.11, 20:02
            Szczerze polecam profesora Napiontka z Poznania. Co prawda wizyta troche kosztuje ale nie zastanawiałabym sie ani chwili jeżeli miałabym znowu wybierac lekarza dla mojej córeczki. Miała obie stopy k-s w mojej miejscowości chcieli robic jej operacje a dzieki profesorowi obylo sie bez operacji, wystarczyły gipsy i szyna denis -browna i stópki są zdrowe:). polecam lekture forum konskoszpotowe.mojeforum.net/index.php
            • didi611 Re: stopa końsko-szpotawa? 07.12.11, 09:23
              Dzienkuje bardzo za porady
    • didi611 Re: stopa końsko-szpotawa? 10.12.11, 13:59
      w piatek bylismy na 1 gipsie nie ma całej nogi zagipsowanej tylko ''łuske' i reszte w bandazach zobaczymy czy to cos da

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka