Dodaj do ulubionych

PILNE!!!!!!!

13.12.11, 10:49
witam Mój 3,5 letni synek od 2 dni ma guzka na szyjce ,dodam ze nie jest przeziebiony i nigdy przy chorobie tego nie miał. Wyczulam tez dwa takie twarde guzki na głowie z tylu zaraz za uchem ,nie wiem czy sie gdzies uderzyl czy to ma zwiazek z tym na szyjce ,na szyjce juz jakby zrobil sie troszke mniejszy i znikał .Prosze o wasze odpowiedzi mieszkamy zza granica i nie wiem czy isc z tym do lekarza czy poczekac az samo przejdzie ,jestem zrozpaczona !!!!
Obserwuj wątek
    • aneta.wk Re: PILNE!!!!!!! 13.12.11, 11:01
      Najprawdopodobniej powiększone węzły chłonne, tak mi się wydaje. Tylko ich nie naciskaj, nie powinno się tego robić samemu.
    • melancho_lia Re: PILNE!!!!!!! 13.12.11, 12:09
      Powiększone węzły chłonne? Nie był chory ostatnio?
    • 1mzeta Re: PILNE!!!!!!! 13.12.11, 12:34
      "mieszkamy zza granica i nie wiem czy isc z tym do le
      > karza czy poczekac az samo przejdzie ,jestem zrozpaczona !!!! "
      No ale co mieszkacie w Pakistanie i można mieć wątpliwość w wiedzę medyczną lekarza ?
      Bardziej ufasz internetowej diagnozie laików z forum ?
      • misiowamama-2 Re: PILNE!!!!!!! 13.12.11, 15:21
        koniecznie idź do lekarza. Przecież mimo dobrych chęci żadna z nas nie zdiagnozuje tych objawów (nie mylę się dziewczyny?). Mi też nasuwają się na myśl węzły chłonne, ale choćby nawet to i tu trzeba specjalisty...
        pozdrawiam
    • agusi-a1984 Re: PILNE!!!!!!! 13.12.11, 16:40
      Wcześniej nie był chory ,ale teraz jest kicha i smarka . Jeden guzek juz powoli schodzi z główki i ten na szyjce wydaje sie mniejszy .Dziekuje za odpowiedzi ,jutro zobaczymy czy pedriatra przyjmuje ;)
    • kasiaalbrecht Re: PILNE!!!!!!! 15.12.11, 22:14
      z opisu wyglada to na węzły chłonne, moga byc powiększone, przy infekcji, po szczepieniu, przy zmianach skórnych, warto obserwować plus obserwować dziecko czy dzieje się z nim coś niepokojacego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka