pacsirta Re: nie wszyscy mogą liczyć na odpowiedz doktora 29.04.07, 13:18 no cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
jutrynka22 Re: nie wszyscy mogą liczyć na odpowiedz doktora 29.04.07, 15:44 popieram... Odpowiedz Link Zgłoś
magdamroziuk Re: nie wszyscy mogą liczyć na odpowiedz doktora 29.04.07, 16:25 ja też nie dostałam odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
elusia22 Re: nie wszyscy mogą liczyć na odpowiedz doktora 30.04.07, 21:15 ja tez czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
agnwil Re: nie wszyscy mogą liczyć na odpowiedz doktora 29.04.07, 19:38 :( no niestety... moj mail pozostal rowniez bez odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
omamamia1 ................................ 29.04.07, 19:42 www.dziecko24.pl/porady.php?SID=s68s989vrna07v884hqjg3t3p2 Odpowiedz Link Zgłoś
pacsirta Re: nie wszyscy mogą liczyć na odpowiedz doktora 29.04.07, 21:00 A może doktor po prostu nie zna odpowiedzi...? Odpowiedz Link Zgłoś
tara34 Re: nie wszyscy mogą liczyć na odpowiedz doktora 30.04.07, 11:01 chwileczkę to po co anonsowac się ,że na pytania itd.odpowiada Pan doktor......mogłoby pisac np.na pytania i wątpliwości etc.może odpowie Pan Doktor......zmienia postać rzeczy i po wymaganiach ...czy to mają być pytania retoryczne? Odpowiedz Link Zgłoś
mariken dziewczyny! 30.04.07, 12:46 przecież ten człowiek poza siedzeniem na forum również pracuje! nie przesadzajcie - spójrzcie na ile pytań _są_ odpowiedzi! jak macie pilny problem to chyba lepiej się wybrać do swojego lekarza, prawda? j. Odpowiedz Link Zgłoś
isia36 Re: dziewczyny! 30.04.07, 20:49 dziwnym trafem pan doktor w momencie pisania ominął moje pytanie. to chyba nie z braku czasu? chociaż powinien odpowiedzieć dlaczego nie odpowiada to nie byłoby więcej złości pod jego adresem.zajmie mu to moim zdaniem tylko minutkę.a może moderator potrafi coś wskrzesić już nie mówię o odpowiedziach bo nie mogąc liczyć na doktora szukamy sobie na innych forach.ale dlaczego nie odpowiada, takie wyjaśnienie chyba powinno się tutaj znaleść. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj_danko Re: dziewczyny! 01.05.07, 22:20 Drogie Forumowiczki/Forumowicze! Głównym powodem nieodpowiadania na wszystkie pytania i opóźnień w odpowiedziach jest brak czasu, jak ktoś słusznie zauważył mam kupę innych zajęć, a Wasza aktywność an forum przerosła moje oczekiwania, zarządców portalu chyba zresztą też. Pomijam pytania, z którymi sobie same radzicie, ewentualnie wtrącam się, jeżeli nie do końca się zgadzam z waszymi radami. Część pytań pozostaje bez odpowiedzi przez moją nieuwagę, są też takie na które nie da się odpowiedzieć nie widząc dziecka. Poza tym jest to forum - czyli miejsce wymiany porad, uwag, a nie 100 pytań do... zajrzałem na kilka innych forum eksperckich - na żadnym z nich nie było odpowiedzi na wszystkie pytania. Faktycznie może opis forum (podobny na większości z nich) jest nienajszczęśliwszy. Oczywiście, że nie znam odpowiedzi na wszystkie Wasze pytania, w takich przypadkach staram się taką odpowiedź znaleźć w książkach lub u znajomych specjalistów z danej dziedziny. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: dziewczyny! 02.05.07, 09:03 dokładnie! niech się Pan nie martwi, Doktorze - wszystkich uszczęśliwić nikt nie zdoła - i na wszelki wypadek prośba: nawet niech Pan nie myśli o rezygnacjiz tego forum naprawdę dużo Pan tu pomaga! pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
isia36 Re: dziewczyny! 02.05.07, 13:19 no i o to chodziło.o parę słów wyjaśnienia. Każdy z nas jest człowiekiem i potrafi wiele żeczy zrozumieć ale musi najpierw wiedzieć co ma zrozumieć. Myślę że po takim wyjaśnieniu doktora nie będzie już więcej pretensji o brak odpowiedzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tara34 Re: nie wszyscy mogą liczyć na odpowiedz doktora 02.05.07, 15:53 nie chcę polemizować,to naturalne ,że jesli komuś na czymś zależy to zadaje pytania dlaczego i po co itd.mnie akurat zależało na odpowiedzi nie na ten temat , była to tylko refleksja. Nie otrzymałam odpowiedzi na zadane pytanie lecz wyjasnienie, przyjmuję jednak to z pewnym zadowoleniem ,że przynajmniej to zostało zauważone. Pozdrawiam z nadzieją, że kiedyś ktos odpowie i na moje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj_danko Re: nie wszyscy mogą liczyć na odpowiedz doktora 03.05.07, 15:33 tara34 napisał: > nie chcę polemizować,to naturalne ,że jesli komuś na czymś zależy to zadaje > pytania dlaczego i po co itd.mnie akurat zależało na odpowiedzi nie na ten > temat , była to tylko refleksja. > Nie otrzymałam odpowiedzi na zadane pytanie lecz wyjasnienie, przyjmuję jednak > to z pewnym zadowoleniem ,że przynajmniej to zostało zauważone. > Pozdrawiam z nadzieją, że kiedyś ktos odpowie i na moje pytanie Jak rozumiem chodzi o pytanie dotyczące ogniska hipoechogenicznego w nerce Twojej koleżanki lub jej dziecka. Tak jak napisali forumowicze, może być konieczne pogłębienie diagnostyki. Może to być np. torbiel nerki, z którą raczej nic się nie robi, ale musi być monitorowana, przynajmniej na początku, lepiej przez urologa (jeżeli chodzi o dziecko). Odpowiedz Link Zgłoś