gabrielle76 17.02.08, 02:30 Pomóżmy chorej 4-miesięcznej Balbince!!!!!!!!!!!! www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=26130&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak37 Re: Pomoc dla chorej Balbinki 17.02.08, 15:20 bardzo to przykre ze dziecko chore i wymaga wielu wizyt u specjalistow.Jednak ja uwazam ze najpierw trzeba prosic o pomoc rzeczowa w postaci pieluch,ubranek czy odzywek dla dziecka a numer konta podawac na koncu,tym bardziej ze to nie jest numer fundacji na rzecz dziecka a prywatne konto tej pani.Ja chetnie pomoge,ale rzeczowo. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-226 Re: Pomoc dla chorej Balbinki 20.02.08, 14:13 Masz rację. Ale prawda jest taka, że mama Balbinki nie prosiła o pomoc ani finansową ani rzeczową. Prosiła na początku tylko o pomoc w interpretacji wyników badań, bo terminy miała odległe i nawet nie wiedziała, co dokładnie dolega jej córeczce. No i się dowiedziała..., że jest bardzo źle. Jak się okazuje w tej chwili, w ŁODZI nawet mając pieniądze na badania, nie można za bardzo liczyć na pomoc ze strony lekarzy, szpitali. Dziecko prawdopodobnie umiera w domu, a nie chcą jej przyjąć do żadnego z tamtejszych szpitali, bo zasłaniają się infekcjami, nawet mając pieniądze, musi czekać na specjalistyczne badania... To co tam się dzieje, jest po prostu niewiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: Pomoc dla chorej Balbinki 20.02.08, 14:17 a moze warto sie zwrocic do forumowiczek o pomoc?Moze maja one jakies znajomosci w kregu lekarskim?Moze w rodzinie?Wiem ze w ten sposob mozna wiele rzeczy zalatwic.... Odpowiedz Link Zgłoś
betty-226 Re: Pomoc dla chorej Balbinki 20.02.08, 14:23 Wydawało nam się naiwnie, że prywatnie wszystko pójdzie szybko. Właśnie uruchamiam jakieś pośrednie znajomości. Może mi się uda do kogoś dotrzeć. Ale na pewno dowie się o tym rzecznik praw pacjenta. Tylko co z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle76 Re: Pomoc dla chorej Balbinki 20.02.08, 14:59 dziewczyny dzięki za pomoc dla Doroty, jestem na tamtym forum moderatorem i robimy wszystko co w naszej mocy zeby pomóc malutkiej, jutro maja Balbince zrobic wszystkie badania i przyjąć ja w końcu do szpitala, oby w koncu zajęli sie tym maleństwem Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: Pomoc dla chorej Balbinki 20.02.08, 15:06 Gabi jakby co to napisalam do Betty.Jak bedzie potrzebna pomoc o jakiej mowie w mailu dajcie znac. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-226 Re: Pomoc dla chorej Balbinki 20.02.08, 15:27 Kasia, dzięki serdecznie za maila!!! Odpowiedz Link Zgłoś