kasiak37 15.04.08, 17:18 utrzymywac sie moze "odrywajacy" kaszel po infekcji wirusowej i "granie w piersiach"?Moze tym razem doczekam sie odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty-226 Re: jak dlugo... 15.04.08, 18:33 Z tego, co się orientuję, doczekałaś się odpwiedzi :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=907&w=77958517 Jako stała bywalczyni z pewnością zdajesz sobie sprawę, że na odpowiedź trzeba trochę poczekać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: jak dlugo... 15.04.08, 18:42 faktycznie,masz racje.Chyba mi umknelo bo jakos Doktor odpowiadal dziwnie,nie datami.Ze trzeba poczekac doskonale wiem ale wiele osob wlasnie ostatnimi czasy otrzymalo odpowiedz na pytanie zadane pozniej niz moje:) W kazdym razie w tam watku czekam co mi Doktor odpowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj_danko Re: jak dlugo... 21.04.08, 23:23 Dziecko (zresztą dorosły również), po infekcji może pokasływać nawet parę tygodni. Gdyby natomiast kaszel zaczął się nasilać powinno zostać jeszcze raz osłuchane przez lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś