qwerty.tarnow 06.01.04, 18:05 Nożyczki w ręce i wycinanki czas robić. Klej dziś niepotrzebny. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Powrót do dzieciństwa 06.01.04, 21:59 A co bedziemy robic? Chyba nie lancuch na choinke na nastepny rok :) Wycinanki byly chyba w -Misiu- ( eh znowu Mis, tyle ze inny, papierowy) na samym srodku gazety. Pamietam te wycinanki szczegolnie laleczki ktore ubieralo sie w rozne ubrania z papieru.Z pewnoscia wysmialyby to obecne przedszkolaki. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Powrót do dzieciństwa 06.01.04, 22:13 Ja chcę taką wycinankę!!! A to co robiłem, to nie był łańcuch, tylko cięcie A-4 na małe karteczki z minimalną treścią na każdej. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Powrót do dzieciństwa 06.01.04, 22:20 Znaczy sie sciagawki ;);)Sekreciki, grypsy :) Robilo sie tez serwerki, poskladany papier cielo sie w rozne malutnie wzorki i rozkladalo nastepnie. Nie wspominajac juz o wycinaniu z kolorowych gazet roznych- roznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Powrót do dzieciństwa 06.01.04, 22:38 tradycja1 napisała: > Robilo sie tez serwerki... Ja z papieru to robiłem, ale serwetki. Serwerki to już były z plastiku i metalu i takowych robić nie umiem. Umiem je za to skonfigurować. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Powrót do dzieciństwa 06.01.04, 23:01 Chciec a moc... Wszystko przez te nozyczki zapomnialam literki wyciac i inna wstawic :) Albo odstawie je na bok , bo jeszcze krzywde sobie zrobie...lepsza jest sztuka origami.Do dzis potrafie kilka rzeczy zlozyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Powrót do dzieciństwa 06.01.04, 23:04 A ja nawet czapki, statku czy samolotu nie umiem złożyć. Ale origami podobało mi się jako takie. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Powrót do dzieciństwa 06.01.04, 23:12 To Cie naucze ;) Nie pozbywaj sie papierowych gazet o duzym formacie. Ale pieklo-niebo to chyba potrafisz zlozyc...? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Powrót do dzieciństwa 06.01.04, 23:18 Też nie. To jest przecież bardziej skomplikowane. Taki najprostszy, krzywy,spadający samolot to mi wyjdzie. I nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Powrót do dzieciństwa 06.01.04, 23:24 Po pierwsze to musisz chciec, potem bedzie juz latwo :) Ja do dzis pamietam jak w szkole podstawowej robilismy tulipany z papieru bez uzycia nozyczek wlasnie. Jak samoloty nie wychodza to moze lodka?To prawie tak jak czapka. Moze cos zacznij imporowizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Powrót do dzieciństwa 06.01.04, 23:27 Improwizować, to ja chyba rzeczywiście za chwilę zaacznę, bo oczy mi się kleją już. Spać idę. Ale komp zostaje włączony. Wiesz gdzie szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Powrót do dzieciństwa 06.01.04, 23:38 Niech Ci sie przysni cos z papieru...moze pieniadze? O wiem...wachlarz to napewno umiesz zrobic z papieru, prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Powrót do dzieciństwa 07.01.04, 22:47 Dziś też były wycinanki. Ale prostsze. I wyklejanki były. Lecz także i te w najprostszej formie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Powrót do dzieciństwa 07.01.04, 22:49 Jak tak dalej pójdzie, to jutro będę się grzechotkami bawił. I gryzaczek mamlał. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Powrót do dzieciństwa 07.01.04, 23:01 Hehehe Nie. Znaczy tak - bo we mnie odżywa dziecko. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Powrót do dzieciństwa 07.01.04, 23:22 Na starosc, wszyscy dziecinniejemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Powrót do dzieciństwa 07.01.04, 23:31 Brak zębów, jedzenie papek, utrata owłosienia, itp. oznaki dobitnie na to wskazują. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Powrót do dzieciństwa 07.01.04, 23:43 Nie mow mi ze jestes trzydziestoletnim osiemdziesieciolatkiem . Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Powrót do dzieciństwa 07.01.04, 23:45 Hehe Jestem młodszym dziewięćdziesięciolatkiem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Powrót do dzieciństwa 08.01.04, 00:02 tradycja1 napisała: > Nie mow mi ze jestes trzydziestoletnim osiemdziesieciolatkiem . P.S. W świetle powyższych słów nowego znaczenia nabiera powiedzenie "piękni trzydziestoletni". ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Powrót do dzieciństwa 08.01.04, 00:12 Dojrzali :) nie za kwasni nie za gorzcy. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Powrót do dzieciństwa 08.01.04, 09:55 Względnie trójniak (choć na tego się podobno długo czeka). Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Powrót do dzieciństwa 30.09.04, 15:08 O! I zabawy dla poprawy humoru by się trochę przydało... Odpowiedz Link Zgłoś