alicia_kd 01.11.09, 00:53 proszę o pomoc bywalców weselnych :P który lokal w Tarnowie bądz w okolicach nadaje sie na weselisko!!! Zeby było oryginalnie, smacznie, gustownie ???? prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyszekf20 Re: WESELE!!! Tarnów i okolice!!! 27.12.09, 22:29 Witam, jeśli chodzi o lokal w Tarnowie i okolicy, mogę polecić: Finezja ul. Nowy Świat, Taurus w Ładnej, Restauracja Podzamcze na Górze Św. Marcina, zapraszam równiez na moją stronę www.videofilmstudio.com Odpowiedz Link Zgłoś
mymylife Re: WESELE!!! Tarnów i okolice!!! 28.12.09, 17:13 Wg mnie taurus taurus i jeszcze raz taurus , byłam tam ostatnio na weselu i było idealnie , zero zastrzeżeń a na wesela chodzę dośc często. Polecam jeszcze Janowice i Żukowice tam też robią fajne wesela.Nigdy Cristal Park , chocby nie wiem co nie pójdę tam ani na wesele ani do restauracji... masakra Odpowiedz Link Zgłoś
kacha1555 Re: WESELE!!! Tarnów i okolice!!! 12.04.10, 10:49 Ja osobiście polecam Zajazd Dunjec, zwłaszcza z uwagi na jedzonko. Polecony zresztą również na forum tarowskim: www.naszeforum.info.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mymylife Re: WESELE!!! Tarnów i okolice!!! 28.12.09, 23:50 Ja równiez nie miałam wesela w Taurusie tylko w innym lokalu - byłam tam jako gośc i byłam zachwycona gdybym miała drugi raz swoje organizowac próbowałabym się jednak dogadac bo chyba to mozliwe skoro mają tyle zajętych terminów :) Zresztą wesele było kuzynki i ona nie miała problemu z dogadaniem więc to pewnie indywidualna kwestia - a niedopatrzeń nie było zadnych na weselu więc chyba udało się dograc. Byłam tam również na andrzejkach i było naprawdę ok. W ciagu ostatnich lat byłam na 12 weselach każde było w innym lokalu więc myślę że rozeznanie mam niezłe. I czarną listę lokali również :) ale jak ja brałam ślub to niestety nie było takiego wyboru jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
moniaa061 Re: WESELE!!! Tarnów i okolice!!! 01.01.10, 15:53 a jakie sa na Twojej czarnej liscie??? Odpowiedz Link Zgłoś
radio79 Re: WESELE!!! Tarnów i okolice!!! 02.01.10, 01:34 a jak jest w Brzozówce? Mial tam ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Polecam Bistuszową 03.01.10, 22:31 Polecam Bistuszową Zdecydowaliśmy się z żoną zrobić wesele właśnie tam i to była bardzo dobra decyzja :]. Świetna obsługa, urokliwe otoczenie i gustowna oprawa sali. Ciężko znaleźć wolny termin a i cena nie jest najniższa, ale moim zdaniem warto. Sale rezerwowaliśmy na ponad 18 miesięcy do przodu i cena, którą negocjowaliśmy wtedy nie zmieniła sie do dnia wesela (!). Z tego co słyszałem nie jest to niestety regułą. Właściciele mają doskonałe podejście do klienta. Po prostu przed imprezą siadacie z nimi do stołu i ustalacie każdy szczegół. Żadnych niedomówień i przykrych niespodzianek. Miałem trochę obaw o obsługę, gdy zobaczyłem sporo młodych osób, ale zupełnie niepotrzebnie. Pełen profesjonalizm i takt. Wesele przebiegło zupełnie bezstresowo i bezproblemowo. Zdjęcia w ogrodzie i nad stawem wyszły tez bardzo ładnie. Polecam ten lokal szczególnie w lecie z uwagi na to, że można wtedy tańczyć w altanie w ogrodzie. Wadą może być trochę mało miejsca w środku. Moim zdaniem maksymalna liczba gości to ok 100. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
haniak997 Re: WESELE!!! Tarnów i okolice!!! 04.01.10, 14:07 Polecam Taurus w Ładnej i zdecydowanie odradzam ROME na Słonecznej/ Leśnej!!!!!! oprócz tego, ze jest tam ładna sala nic nie jest warte polecenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: WESELE!!! Tarnów i okolice!!! 04.01.10, 20:07 Co rozumiesz jako okolicę? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo836 Re: WESELE!!! Tarnów i okolice!!! 10.01.10, 11:48 Gorąco polecam restauracje w hotelu "Tarnovia". Jest to idealny lokal na wesele. Piękna sala restauracyjna, która jest po całkowitym remoncie. Bardzo smaczne jedzenie, wspaniała obsługa, wszystko pięknie przygotowane z wielką klasą!! Dla pary młodej jest prezent od hotelu "Tarnovia" (noc w dwupokojowym, przepięknym apartamencie w dwoma łazienkami). Ja z moim mężem bardzo mile wspominamy nasze wesele i polecamy;) Odpowiedz Link Zgłoś
remediossss Re: WESELE!!! Tarnów i okolice!!! 11.01.10, 22:43 cześć! planuję wesele w zajeździe Pod Dębem,mają termin, który nam odpowiada... czy ktoś może organizował tam wesele lub był gościem i ma uwagi, wskazówki? Na temat obsługi, podejścia kierowniczki, menu i całokształtu? Bardzo będę wdzięczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyroberto194 Re: WESELE!!! Tarnów i okolice!!! 12.01.10, 21:21 moje uwagi do zajazdu....obsługa pojawia się jak już naprawdę musi (podac ciepłe danie)... Odpowiedz Link Zgłoś
elllli54 Re: WESELE!!! Tarnów i okolice!!! 23.02.16, 14:40 Polecam hotel w Tarnowie www.hotel-tarnow.pl/. Nie koniecznie można tam zrobić wesele ale jako nocleg dla gości świetna sprawa. Byłam tam na weekend i jeden z lepszych i tańszych hoteli w Tarnowie. Odpowiedz Link Zgłoś
modzmar Re: WESELE!!! Tarnów i okolice!!! 16.03.17, 10:59 Po co komuś miejsce noclegowe z dala od hotelu, przecież to idiotyczna rada. Widać, że to tylko po to żeby reklamę zrobić i podać adres strony. Na wesele to miejsce z paroma pokojami do wynajęcia, albo hotel z salą na wesela. Jest parę takich hoteli w tarnowie , które można za dobrą cenę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena1508 Re: WESELE!!! Tarnów i okolice!!! 27.11.17, 23:02 Osobiście polecam Dom Weselny CLASSIC w Swarzowie. Niesamowite miejsce, właściciele kochani, wspaniałe jedzenie, długo jeszcze można było wymieniać. Według mnie po prostu HIT! :) Odpowiedz Link Zgłoś
11lysy11 Re: WESELE!!! Tarnów i okolice!!! 17.12.17, 09:00 Moim zdaniem super lokal na wesele to Dom Weselny w Otfinowie. Adres stronki to chyba www.weselaotfinow.pl, a jak nie to wujek google pomoże znaleźć. Jest tam SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
olaa3211 Re: WESELE!!! Tarnów i okolice!!! 26.04.18, 14:32 Ja byłam ostatnio na weselu w hotelu Sezam w Machowej i naprawdę polecam! Jest to około 10km za Tarnowem. Super obsługa, elegancki lokal i wysoki poziom usług :) 10/10 Odpowiedz Link Zgłoś