swieta_1 22.08.07, 13:29 No wiadomo że pracy masz całe stosy. Jak tam Dziecię Twoje, jak zdrówko i siostra Lilianki? Słowo jedno choć napisz. Pozdrówki wielkie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_m7 Re: CIEMNANOCKO... 22.08.07, 14:00 I ja sie przylacze do pytania bo cos sie nie odzywasz ostatnio... Mam nadzieje ze u Was wszystko sielankowo Pozdrawiam! Ps.(Swieta mnie uprzedzila - juz jakis czas temu chcialam napisac taki post ) Odpowiedz Link
ciemnanocka Re: CIEMNANOCKO... 24.08.07, 19:33 Ale fajnie, ze za mną tesknicie U nas wszystko oki, Lila Aniol, grzeczna, bezproblemowa, robimy za rok drugie Mała męża do lili super, bawi sie z nią, gada do niej i jest wszystko oki. Z chłopem mym jak to z chlopem, czasem sie kłócimy, potem sie godzimy, ale generalnie jest dobrze. Jak ktos chce linka do zdjęć, czy dostac filmik z Lilą na maila to na priv prosze pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
swieta_1 Re: CIEMNANOCKO... 25.08.07, 20:01 No to pozostaje życzyć - oby tak dalej. Trzymaj się ciepło . Odpowiedz Link
triss_m7 Re: CIEMNANOCKO... 26.08.07, 11:13 Hej, hej to bardzo fajnie ze dobrze u Was To ja poprosze ma "gazetowego" pakiet z Lilia U nas za kilka miesiecy sie takie malutkie pojawi wiec chetnie sobie poogladam! Pozdrawiam! Odpowiedz Link