Dodaj do ulubionych

/Zarabiaj/

12.07.04, 00:48
Zarabiaj przez internet!!! Cała praca jest wykonywana w Twoim własnym domu.
Sam ustalasz swój własny rozkład i działasz na własną rękę. Jedyne czego
potrzebujesz to komputer i dostęp do internetu. Nie przegap takiej szansy!!!
Napisz do mnie na adres: alina_kw@interia.pl, a przeslę Ci szczegółowe
informacje.
Obserwuj wątek
    • caro333 Re: /Zarabiaj/ 12.07.04, 07:29
      Znowu spam...?
      • lobuzek1 Re: /Zarabiaj/ 12.07.04, 10:04
        Oni myślą, że jak dużo piszemy na forum, to poza tym nic nie mamy do roboty i
        stąd te amwayowskie spamy:-)
        • teklat Re: /Zarabiaj/ 12.07.04, 10:59
          Ha! a skąd wiesz, Łobuzku, że to amwajowskie?
          A propos: czy firma Amway jeszcze próbuje kogoś zwerbować?
          • qwerty.tarnow Re: /Zarabiaj/ 12.07.04, 11:17
            Amway? Pewnie tak. Skoro firma istnieje, to musi pozyskiwać nowych klientów i
            pracowników. Tylko że teraz to pewnie główny nacisk jest na rynki krajów b.
            ZSRR.
          • lobuzek1 Re: /Zarabiaj/ 12.07.04, 17:25
            Oczywiście uprościłem sprawę, bo takie łańcuszki kojarzą mi się wyłacznie z
            Amwayem, Herbalifem i odkurzaczami Rainbow. Tak więc wszystkie podobne sytuacje
            mierzę jedną miarą, choć to pewnie ignoranctwo "marketingu bezpośredniego" czy
            też innej powszechnej szczęśliwości.
            • qwerty.tarnow Re: /Zarabiaj/ 12.07.04, 17:45
              Wiadomo, że widmo łatwego zysku musi oznaczać niezbyt uczciwe podejście do
              sprawy. (w rozumieniu powszechnym słowa "uczciwość").
            • teklat Re: /Zarabiaj/ 12.07.04, 18:55
              lobuzek1 napisał:

> Oczywiście uprościłem sprawę, bo takie łańcuszki

He, he! Moja znajoma nazywa to sekciarstwem... Ostatnio zwyzywała mnie od
              sekciar, jak jej chciałam podarować chlebek watykański, który też
              chodzi "łańcuszkowo"....:))
              • qwerty.tarnow Re: /Zarabiaj/ 12.07.04, 18:59
                A placek "Herman" znasz? :-D
                • qwerty.tarnow Re: /Zarabiaj/ 12.07.04, 19:02
                  To szło jakoś tak:
                  Dzień 1
                  Herman jest głodny

Dzień 2
                  Herman jest głodny

Dzień 7
                  Herman chce ciepła, dużop ciepła, wręcz upału, SPIECZENIA!
                • teklat Re: /Zarabiaj/ 12.07.04, 19:21
                  A - to chyba cos bardzo podobnego, słyszałam o tym Hermanie od koleżanki z
                  Austrii - nawet mnie prosiła o przepis na zaczyn - jakbyś, Qwerty wiedział cos
                  o szczegółach, to bardzo byłabym wdzięczna... To moje ciasto się najpierw
                  przyzwyczajało do mojego domu, potem sie je mieszało, potem się je karmiło... a
                  potem trzeba było znaleźć trzy osoby (była tam mowa o "dobrych ludziach" :)) ),
                  żeby je tymi trzema czwartymi ciasta obdarować.... a pozostała 1/4 miała byc
                  upieczona w domu - i spełniać życzenia... Chłe, chłe....
                  • qwerty.tarnow Lepsze rzeczy - placki :-D 12.07.04, 19:27
                    No to chyba to samo. Ciasto po upieczeniu strasznie tłuste było (dużo masła).
                    Gdzieś krążył po mojej okolicy niedawno (tylko chyba pod inną nazwą - sąsiadka
                    coś chciała przynieść).
                    Herman to chyba miał wymagania, by go tylko drewnianą łyżką mieszać.
                    Zaczyn to nie wiem jak się robiło (bo albo się miało zostawiony albo się
                    dostawało od kogoś ;-)
                    • lubona Re: Lepsze rzeczy - placki :-D 12.07.04, 19:51
                      Mnie też to dosięgło. Różnie się ten chleb-ciasto nazywa. Ostatnio ktoś mi
                      chciał go dać pod nazwą Chleba miłosierdzia. Upiekłam go bardzo dawno temu, ale
                      o ile pamiętam nie było to takie złe, jak pisze Qwerty. Może jednak coś tam w
                      przepisach się zmienia?
                      • qwerty.tarnow Re: Lepsze rzeczy - placki :-D 12.07.04, 19:56
                        Może źle się wyraziłem: zły ten placek nie był. Ale bardzo tłusty. Smaczny, ale
                        nie w nadmiarze. Dobry do jedzenia z herbatą.
                      • lubona Re: Lepsze rzeczy - placki :-D 12.07.04, 19:57
                        OJ, chyba mnie te 13 lubią. Tamten post znowu 13 ;-)
                        • lubona Re: Lepsze rzeczy - placki :-D 12.07.04, 20:00
                          O ile dobrze pamiętam, w tamtym przepisie Hermana piekło się z olejem, nie
                          masłem. Faktycznie był trochę ciężkawy.Pewnie o to Ci chodzi.
                          • teklat Re: Lepsze rzeczy - placki :-D 12.07.04, 20:20
                            W moim chlebku watykańskim na końcu dodawało sie szklanke oleju... ja mój nieco
                            zmodyfikowałam - dodałam troche mniej przepisanego proszku do pieczenia
                            (unikam w ogóle) i sporo rodzynek i orzechów... Nie był przesadnie tłusty ani
                            słodki i troche przypominał ciasto drożdżowe - którym nie był :))
                            • lubona Re: Lepsze rzeczy - placki :-D 12.07.04, 20:23
                              Tak, moja mama też z zasady daje mniej tłuszczu niż w przepisie. Pamiętam, że
                              jeszcze było mniej cukru. Pewnie dlatego był dobry. Jednak to drugi. Pierwszy
                              niestety był za słodki i za tłusty. Jednak więcej już nie będę go piekła.
                              • qwerty.tarnow Re: Lepsze rzeczy - placki :-D 12.07.04, 20:48
                                Dla mnie najważniejsze żeby słodkie i dobre było. :-D A czy kaloryczne lub
                                zdrowe to już zbędny problem. ;-)
                          • qwerty.tarnow Re: Lepsze rzeczy - placki :-D 12.07.04, 20:46
                            lubona napisała:

> O ile dobrze pamiętam, w tamtym przepisie Hermana piekło się z olejem, nie
                            > masłem. Faktycznie był trochę ciężkawy.Pewnie o to Ci chodzi.

Być może. Dla mnie masło, olej - wsio rawno.
    • agniecha_88 Re: /Zarabiaj/ 18.07.13, 15:05
      Zarabiaj przez internet - płatne ankiety
      • sulpher Re: /Zarabiaj/ 27.10.13, 22:22
        CoinBeez – następca DigitalGeneration - zarabiaj na mocy swojego komputera Właśnie powstaje nowy program działający na podobnej zasadzie do DigitalGeneration. Zarabiamy w nim za użyczanie mocy swojego komputera nawet 0,9$/ dzień . Nie trzeba w nic klikać, wystarczy odpalić program na komputerze by zacząć zarabiać. Program jest obecnie w fazie rozwoju i będzie dostępny od 1 listopada, wkrótce będzie go można pobrać na swój komputer. Bedzie także opcja zakupu poleconych. Wypłaty na PayPal, w planach także EgoPay i Payza. Już dziś zacznij polecać znajomym! Warto już teraz się zarejestrować www.coinbeez.com/16874.
    • sulpher Re: /Zarabiaj/ 27.10.13, 22:19
      CoinBeez – następca DigitalGeneration - zarabiaj na mocy swojego komputera Właśnie powstaje nowy program działający na podobnej zasadzie do DigitalGeneration. Zarabiamy w nim za użyczanie mocy swojego komputera nawet 0,9$/ dzień . Nie trzeba w nic klikać, wystarczy odpalić program na komputerze by zacząć zarabiać. Program jest obecnie w fazie rozwoju i będzie dostępny od 1 listopada, wkrótce będzie go można pobrać na swój komputer. Bedzie także opcja zakupu poleconych. Wypłaty na PayPal, w planach także EgoPay i Payza. Już dziś zacznij polecać znajomym! Warto już teraz się zarejestrować www.coinbeez.com/16874.
    • rhcp92 Re: /Zarabiaj/ 03.02.14, 10:44
      W programie MoneyMilioner zbierasz punkty (tzw. perły), które możesz zamienić później na pieniądze.

Zbierać punkty można za:
      - Czytanie e-maili
      - Wypełnianie ankiet
      - Kupowanie produktów
      - Granie
      - I wiele więcej!

Serdecznie polecam i zapraszam:
      www.moneymilioner.pl/142625
    • koniokrad997 Re: /Zarabiaj/ 26.08.14, 00:47
      Jeśli grałeś kiedyś w ruletkę, zapewne zauważyłeś że na początku zazwyczaj wygrywasz, oczywiście zależy to od stanu Twojego konta, lecz w późniejszej, najważniejszej fazie, gdy zwiększasz stawkę... przegrywasz. Jest jakiś system? Jest jakiś algorytm? Jakieś matematyczne obliczenia? Gdyby były, to ruletka nie istniałaby. Jednak jest skuteczny sposób, aby się na tej grze wzbogacić. Jednak zajmie to dużo czasu, zależy oczywiście od swojego stanu konta. Przykładowo jeśli masz 1000zł na koncie, średnio powinieneś wygrać 250zł dziennie. Czasami może się zdarzyć że 200zł przegrasz, a czasami że 1000zł wygrasz, bo jak wiadomo ruletka to gra losowa, ustawiona oczywiście matematycznie w taki sposób, żeby zawsze wyszła na plus. Jeśli posiadasz konto w moneybookers.com i masz środki i przede wszystkim CHĘCI żeby spróbować zarabiać na tej grze... skontaktuj się. GG: 51422818

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka