Dodaj do ulubionych

Hotel w Tarnowie

30.04.13, 11:08
Drodzy Forumowicze czy moglabym prosic o polecenie jakiegos hotelu w Tarnowie. Prosilabym o hotel gdzies w centrum lub niedaleko w przedziale cenowym 100-150 zl za dobe. Bede zobowiazana.
Pzdr
Ewa
Obserwuj wątek
    • grzesw Re: Hotel w Tarnowie 02.05.13, 15:06
      Do 150 za dobę raczej ciężko o dobry hotel, ale z tego co wiem to często można negocjować ceny. Z hoteli w Tarnowie mogę spokojnie polecić Hotel Kantoria, jest blisko centrum, a jednocześnie w cichej i spokojnej okolicy.
    • daro.1003 Re: Hotel w Tarnowie 08.05.13, 21:14
      Hotel Bristol ul Krakowska w czwarte potańczysz na dancingu.
      • taksoofka Re: Hotel w Tarnowie 14.05.13, 23:03
        skorzystaj z portalu booking.com
        wyskoczyly mi 3 hotele do 150 zl za dobe
    • kazimierzgal Re: Hotel w Tarnowie 02.01.15, 14:05
      Jak dla mnie najlepszym hotelem jest hotel Gal. Co jakiś czas mam spotkania firmowe z kontrahentem w Tarnowie. Nocowałem już w paru hotelach i muszę powiedzieć, że na tle konkurencji Gal wypada najlepiej. Po pierwsze lokalizacja w samym centrum, parking strzeżony, świetnie jedzenie i komfort w pokojach. Zresztą zdjęcia hotelu mają na stronie hotelgaltarnow.pl
    • wi_hotel.tarnow Re: Hotel w Tarnowie 23.04.15, 11:34
      Witam, osobiście polecam nocleg w Tarnowie , a dokładniej Luksusowy Apartament Tarnów, można tam wynająć cały apartament ze wszystkimi udogodnieniami za niewielką cenę. www.hotel-tarnow.pl/
    • modzmar Re: Hotel w Tarnowie 16.03.17, 09:13
      Zależy jakie chcesz mieć standardy pokoju.
      w jednym hotelu w tarnowie możesz dostać standardy prezydenckie i ekonomiczne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka