Dodaj do ulubionych

Dentysta dla dziecka

07.08.13, 10:01
Witam!
Szukam dobrego dentysty na pierwszą wizytę dla dziecka (2 latka). Chciałabym żeby ta pierwsza wizyta nie była dla niej przeżyciem nieprzyjemnym i szukam stomatologa z dobrym podejściem do dzieci. Tak, żeby się oswoiła z gabinetem a jeśli się uda pokazała ząbki. Jeśli macie jakiegoś polecanego/sprawdzonego stomatologa w Tarnowie lub okolicy to proszę o jakiś kontakt. Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • mmm-29 Re: Dentysta dla dziecka 05.09.13, 15:52
      Ja byłam u pani dr Gomółki już na pierwszej wizycie moja córeczka miała leczone dwa ząbki, ani nie kwękneła. Pani dr uśmiechnięta miła, mała była zadowolona bo na koniec dostała naklejki. za tydzien byłyśmy z kolejnymi 2 ząbkami i tez było bezproblemowo. Słyszałam ze dr Janosz- Cież na Szewskiej tez jest spoko do dzieciaczków.
      • m-o-n-i-k-a-82 Re: Dentysta dla dziecka 14.10.13, 13:16
        dr Ołdakowska, przyjmuje na Szpitalnej. Bardzo przyjemna stomatolog. Małym dzieciom raczej lapisuje zęby niż od razu w nich wierci :)
    • palysola Re: Dentysta dla dziecka 18.10.13, 12:37
      Bardzo dziękuję za odpowiedzi. W takim razie teraz tylko umawiać się na wizytę :)
    • pacjentka24 Re: Dentysta dla dziecka 17.11.13, 20:04
      Ja polecam Gabinet Przyjazny dzieciom na Szewskiej 12-dr.Janosz-Cież.Nprawde super!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka