maadz 08.04.08, 14:26 widzialyscie? jest juz w sklepach ta kolekcja? na razie widzialam w gazecie i w necie i podoba mi sie 1 sukienka. kiedy bedzie w sklepach-i czy tylko wybranych czy wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kama_20001 Re: "All about Rio" w reserved 08.04.08, 17:46 Aktóra sukienka jeśli można wiedzieć. Kolekcji chyba jeszcze nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
kama_20001 Re: "All about Rio" w reserved 09.04.08, 15:07 O tak, o tak. To moja sukienka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: "All about Rio" w reserved 09.04.08, 16:21 Byl juz kiedy watek nt.Wiele dZiewczyn w tym ja mialo oko na bezowa torbe z "wezem"Widzialam ja wlasnie w sklepie-jest tak tandetna,ze szok! Odpowiedz Link Zgłoś
bajeczka3 Re: "All about Rio" w reserved 10.04.08, 11:08 tez sie szykowalam na ta wezowa torbe-jak ja zobaczylam, niestety nawet przepastny rozmiar jej nie pomogl w rzeczywistosci pelna tandeta innych elemntow kolekcji nie widzialam, a zaluje Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: "All about Rio" w reserved 10.04.08, 18:43 w dodatku ta torba ma jakis taki dziwny kolor,nie warta nawet polowy ceny Odpowiedz Link Zgłoś
rei-ko Re: "All about Rio" w reserved 11.04.08, 10:00 Zakochalam sie w niej jak tylko zobaczylam gdzies reklame :) Dzisiaj ide na wielkie poszukiwania, moze juz bedzie (i nie bedzie cala popruta lub ze zle przyszytymi ramiaczkami) ;) ale mam takie inne pytanie, myslicie, ze z eleganckimi, delikatnymi dodatkami nadawalaby sie na wesele? bedzie w sierpniu, wiec goraco i chyba bardziej rozebranym mozna byc(?), nie bedzie to tez gala oskarowa, tylko taka bardziej impreza w remizie, ale wlasnie nie jestem pewna..prosze o pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
bajeczka3 Re: "All about Rio" w reserved 11.04.08, 14:54 zalezy jak bedzie w rzeczywistosci wygladac, jak niedatndetnie - jasne ze mozna Odpowiedz Link Zgłoś
rei-ko Re: "All about Rio" w reserved 11.04.08, 20:07 nie no wiadomo, ze jezeli bedzie uszyta z wora na ziemniaki i nie taka jak sobie wyobrazam to nawet jej nie kupie i bedze stekac, dlaczego jak juz cos mi sie podoba to okazuje sie pozniej, ze jest do kitu ;) ale mam nadzieje, ze bedzie u mnie w sklepie i bedzie slicza :) Odpowiedz Link Zgłoś