caro333 02.09.04, 16:10 no comments.:((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teklat Re: Żegnalski jestem :( 02.09.04, 18:29 Nie martw się, jutro rano będziesz Witalski :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Żegnalski jestem :( 02.09.04, 19:12 żal , że Cię nie ma tu wieczorem:) Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Żegnalski jestem :( 02.09.04, 20:05 "Kota nie ma, myszy harcują" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Żegnalski jestem :( 02.09.04, 21:21 U mnie jest odwrotnie - kot jest to myszy nie harcują tylko leżą całkiem nieżywe na balkonie. Wczoraj znowu jedna taka była. Kot sobie przyniósł, ale posprzątać to już ja musiałam te zwłoki. Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Żegnalski jestem :( 02.09.04, 22:27 Coś Ty, on to przyniósł Tobie. Pochwalił się i pokazał, jaki to on łowny kot. Trzeba było schować na pamiątkę, a nie sprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Żegnalski jestem :( 02.09.04, 22:33 I pogłaskać kotka. I dać mu szyneczki. Następnym razem przyniesie całą łapkę. Jak u mnie. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Żegnalski jestem :( 03.09.04, 15:40 lemuriza napisała: > żal , że Cię nie ma tu wieczorem:) Znów miód na serce... Jakiś dobry duszek podszepnął mi jakiś czas temu:zajrzyj do Tarnowa,na forum...To musiał być jakiś aniołek,naprawdę!A że nie ma róży bez kolców,inny aniołek się zapytowywuje,czemu tak długo w pracy siedzę i nie wierzy,że na forum zaglądam tak sporadycznie,w przerwach pomiędzy jedną harówką a drugą...:) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Żegnalski jestem :( 03.09.04, 19:05 Mnie się wydaje, że muuusisz jednak się zdecydować na popołudniowe sesje. Jak to zrobić? Chyba tak jak my. Założyć internet w domu. Fajnie by było, Caro wieczorami z nami. O popatrz, nawet rym mi "wyszedł". ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Żegnalski jestem :( 03.09.04, 21:03 W domu. Albo lepiej u sąsiada (sąsiadki - bardziej miłe). Wtedy dzieci nie będą miały dostępu, a Ty spędzisz czas podwójnie miło i przyjemnie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Żegnalski jestem :( 04.09.04, 11:26 Już sie powoli łamię... A dzisiaj MUSZĘ nadrobić zaległości z tygodnia.Kuknąłem do Was z przyjemnością,ale muszę teraz zrobić dłuższą przerwę.Pieniądze będę liczył,a to śmiertelnie poważna rzecz.To na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Żegnalski jestem :( 04.09.04, 11:53 Oj, to żebyś się nie pomylił, to nie będę przeszkadzał ani zagadywał. (W każdym razie najważniejsze to się nie pomylić na własną niekorzyść. W drugą stronę to ujdzie w tłumie jakoś. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Żegnalski jestem :( 04.09.04, 12:57 To teraz ja - na godzinę około. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Żegnalski jestem :( 06.09.04, 18:02 Niestety - nie dokończę. Znam akurat tylko tyle co napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Żegnalski jestem :( 06.09.04, 18:09 Ha!Ale sukces jest,bo się odezwałeś!Szkoda,że tak późno,muszę już maszerować do chałupy.W końcu trzeba jakiś obiadek zaliczyć,przecież to już po 18.Pozdrawiam z góry wszystkich,którzy sie tu dzisiaj zjawią;ja dołączę jutro,później,bo mam umówione spotkania...Praca! Dzięki Bogu,że jest!I na dodatek ją lubię,pamiętacie?:))) PS.Pracuję nad ortografią Juniora,jak mu tam targaroth,cy cóś...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Żegnalski jestem :( 06.09.04, 18:19 Dopiero teraz, bo z wyprawy przed chwilą wróciłem. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Żegnalski jestem :( 06.09.04, 19:12 Mam, mam...... Ada, to nie wypada! Tak być nie może, trudna rada! Na widok wszystkich twoich fantastycznych psot Aż oblewa zimny pot. Ada, to nie wypada! Co rusz to wybryk, maskarada, Te eskapady dzikie i figle psie. Co ty robisz? Zmiłuj się! Pannie z twojej sfery W tym wieku za mąż czas, Ty zaś masz maniery, Jak sztubak z niższych klas... Ada, to nie wypada! Gdzie wychowanie, gdzie ogłada? Ten, kto by cię małżeństwem uszczęśliwić chciał, Po tygodniu wpadnie w szał! Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Żegnalski jestem :( 15.09.04, 17:27 Dopiero dziś tu zajrzałem,z nudów...Gdzie tak szybko zdobyłaś te słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Żegnalski jestem :( 15.09.04, 17:42 Jak w tytule...Pozdrowienia dla wszystkich wieczornych marków forumicznych!:) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Żegnalski jestem :( 15.09.04, 23:30 caro333 napisał: > Dopiero dziś tu zajrzałem,z nudów...Gdzie tak szybko zdobyłaś te słowa? Ja jestem dobra w szybkim wyszukiwaniu. Na tym między innymi polega moja praca...:)) Jakbyś jeszcze czegos szukał, to wal do mnie jak w dym! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Żegnalski jestem :( 16.09.04, 08:06 teklat napisała: > Jakbyś jeszcze czegos szukał, to wal do mnie jak w dym! :)) > > Zaczerwieniłem się....:))))) > > Odpowiedz Link Zgłoś