caro333 07.09.04, 14:12 na płockim forum.Ciekawy jestem impresji na temat płockich klimatów...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teklat Re: Spotkałem Teklę... 07.09.04, 18:39 Pozwolisz, że Cię zacytuję: "Łomatko!!!!!!" Akurat trafiłam na niejakiego Historyka... hmmmm.... czytać hadko.... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Spotkałem Teklę... 07.09.04, 19:18 Po lekturze wspomnianego przez Was wątku zacząłem się głębiej przyglądać swojemu życiorysowi i swojemu drzewu genealogicznemu. A nuż mi jakiegoś Murzyna czy Papuasa znajdą i co wtedy? ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Spotkałem Teklę... 07.09.04, 20:38 Podobno mój pradziadek w Limanowej piekarnię przegrał w karty, no i rodzina za chlebem wyemigrowała. Aj, Dziadek, dziadek coś ty narobił! Mógłbym dzisiaj być burżujem i rentierem, a "tak to tylko przesłuchiwać umiem" PS: Z końcówka tp z czego cytat? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Spotkałem Teklę... 07.09.04, 20:49 "Przesłuchanie"? Albo coś z Lindą lub Pazurą? Bo "Rejs" mi tu nie pasuje. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Spotkałem Teklę... 07.09.04, 21:16 A czemu jeszcze nie nakręcono "Łosi"? Odpowiedz Link Zgłoś