rafal761 07.09.04, 20:09 słuchajta, mam prosbę - mykam na parę dni do Zakopca i na jeden dzien chcę myknąć na Słowacje przez Łysą Polanę - może coś polecicie ciekawego - dodam że jadę z dzieckiem, z góry dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teklat Re: Słowacja 07.09.04, 20:38 dziecku z pewnoscia sie spodoba Oravski Podzamok. A w Vyznich Ruzbachach jest fajny osrodek wczasowy. To wszystko nie bardzo daleko od granicy. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Słowacja 07.09.04, 20:49 My byliśmy ze slavem w tym roku na Słowacji. Nie tak daleko od Łysej Polany, jakieś ja wiem 1,5 godziny jazdy może dwie jest Aqua Park w Liptovskim Mikulasu. Czynny caly rok, z basenami z ciepłą wodą, więc nawet w razie niepogody można się kąpać.Dziecku na pewno by się tam spodobało - raj dla dzieci, zjeżdżalnie itd. Tylko bilety drogie - cały dzień ok. 30 zł dla doroslych, dla dzieci są zniżki. Ale wszystko możesz obejrzeć w Internecie. Adresu strony nie pamietam, ale na pewno znajdziesz. Miejscowość: Liptovsky Mikulas. Niedaleko miejscowości jest Demenowska D Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Słowacja 07.09.04, 20:50 Kończę bo mi urwało post:) Demenowska Dolina - fantastyczne widoki na Niskie Tatry, wyciągi itd. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal761 Re: Słowacja 07.09.04, 21:06 dzięki za propozycje na pewno cos wybiorę, a jechał ktoś z was może kolejką elektricką z popradu do szczyrbskiego plesa, przejechałbym sie ale nie wiem gdzie jest stacja w popradzie, choc jak nie znajdę to pojade do łomnicy, tam na pewno znajde ale przejażdżka bedzie krótsza. Ale jak macie jeszcze coś ciekawego to nawińcie... Odpowiedz Link Zgłoś