caro333 14.09.04, 15:56 Co sie porobiło,że Cię tak długo tu nie ma z nami!?Reszta też zapracowana,ale dla przyzwoitości czasem tu zajrzy...Wędkujesz,pracujesz?...Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: Gomez,odezwij się! 14.09.04, 16:42 Może wyjechał, bo coś wspominał o tym? A może się dopiero szykuje? W każdym razie: POWODZENIA - gdziekolwiek jesteś i cokolwiek robisz! Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Gomez,odezwij się! 14.09.04, 16:43 No właśnie.Pusto się bez niego zrobiło.Może z przyzwyczajenia jednak zajrzy i coś napisze.:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Gomez,odezwij się! 14.09.04, 16:44 P.S. Nigdzie Cię nie wyganiamy, ale może kolejny pobyt w obcojęzycznym środowisku znów pobudzi w Tobie wyobraźnię historyka, i kolejny raz przedstawisz nam jakieś fascynujące wyjątki z bogatej historii naszych, polskich dziejów? Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez czapka do ziemi bym sie uklonil jakbym mial czapke 14.09.04, 18:14 dziekuje za pamiec wszystkim .nie bylo mnie chwileczke .wyrwalo mnie .starsi ludzie bardzo mili ale bez kompa :(.gryzlem palce ze zlosci).ale juz jestem i sie zapoznaje POZDROWKA Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: czapka do ziemi bym sie uklonil jakbym mial c 14.09.04, 18:16 WITAM! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: serdecznosci:) 14.09.04, 18:25 Tradycyjnie rozleniwiłem się. Choć akurat teraz mam dużo zajęć. Albo raczej jednego zajęcia, ale za to monotonnego... Poza tym w porządku. Zaś na forum pełno nowości: nowe osoby, nowe wątki - musisz to teraz nadrobić. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez pewnie nie powinnienem ale moze mi ulzy 14.09.04, 18:52 jak napisze co za bydle wyslalo naszych zolnierzy do iraku ,bez sprzetu w rolniczych samochodach na patrole ,w kamizelkach kuloochronnych ktore mozna przebic gwozdziem.ciezko sluchac jak mowia 24 lata 25 lat.zona dziecko. niech mu krew nie wyschnie na rekach Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: pewnie nie powinnienem ale moze mi ulzy 14.09.04, 19:25 teraz wiem ze napewno niepowinienem.sorry Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: pewnie nie powinnienem ale moze mi ulzy 14.09.04, 20:23 Nie szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś