lemuriza 26.03.05, 20:24 byłeś na meczu??? a ten Saganowski to mi jakąś znajomą panią przypomina... tylko nie mogę sobie przypomnieć co to za Pani... ale było strzelanie:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atob Re: atob, 8:0!!!!!! 27.03.05, 13:43 Nie bylem . Moze to malo patriotyczne ale mnie reprezentacja Polski srednio interesuje. Owszem ogladam w tv ale nie czuje potrzeby ani checi bycia osobiscie na stadionie.Fakt ze mialem blisko:) i stadion bardzo znajomy :) Lemur jak ogladalas w tv to widzialas "najwyzszy plot na stadionie pilkarskim w europie" hihihi A wynik nawet jak na klase rywala zaskakujacy .Pozytywnie oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: atob, 8:0!!!!!! 27.03.05, 17:08 oglądałam, ale nie wiem o jakim płocie piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: atob, 8:0!!!!!! 28.03.05, 02:50 www2.legialive.pl/photos05/05polska1_f95.jpg O tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: atob, 8:0!!!!!! 29.03.05, 14:01 A ja się boję,że nasi jak zwykle popadną w samouwielbienie i z lepszymi drużynami może być kicha!Pierwszy gol szczęśliwie w 12 minucie,potem cholernie deprymujący dla Azerów samobój...Ja nie widziałem ani żelaznej taktyki,ani wielkich umiejętności...Przestrzegam przed hurraoptymizmem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: atob, 8:0!!!!!! 29.03.05, 14:38 a mnie to jest doskonale obojętne!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: atob, 8:0!!!!!! 29.03.05, 18:01 caro... caro... alż nikt tu nie jest hurra optymistą. Ja jak zyję nie oglądałam meczu reprezentacji Polski, w którym strzelono by tyle bramek ( dlatego się podniecam) dla nas.I przypominam , że z tymi najsłabsyzmi to zawsze jakoś tak opronie szło. wieć trzeba się cieszyć z tego co się ma:). Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: atob, 8:0!!!!!! 29.03.05, 18:05 Iiii, Jagiełło pod Grunwaldem oraz Sobieski pod Wiedniem też rozgromili drużyny przeciwne i nic potem z tego nie wyszło. ;-) No, chyba tylko tyle, że się dzieci w szkole uczą o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: atob, 8:0!!!!!! 29.03.05, 18:07 nie pamietam już ile było w meczu POlska-Haiti na Mistrzostwach w 1974 roku... ale tez cos koło tego.. Pewnie nie powinnam się przyznawać, że to w pełnej świadomości wtedy oglądałam, ale co mi tam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: atob, 8:0!!!!!! 29.03.05, 18:49 ciekawe jak te 8:0 da sie porównać z jutrzejszym wynikiem :)))) -poczekamy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: atob, 8:0!!!!!! 29.03.05, 19:38 było Teklo, bodajże 7:1, ale ja tego nie pamiętam. Pamiętać nie mogę. Dlatego się podniecam:) ilością bramek. Odpowiedz Link Zgłoś