czerwonypajak 28.04.05, 15:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=192&w=23127978 bardzo zle ,prosze was o pozytywne wpisy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemuriza Re: zle o nas mowia 28.04.05, 15:25 jak widac internetowych zadymiarzy jest całe mnóstwo: info.onet.pl/1089168,18,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: zle o nas mowia 28.04.05, 16:15 Niech się tam *&$^$@()&%*)(&)^(^$. A jak chcą się naprawdę czegoś dowiedzieć, to do źródeł by zajrzeli. Nie tylko na tym forum. Obgadywać za plecami jesr zawsze strasznie fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: zle o nas mowia 28.04.05, 18:01 A mnie to nie wzrusza :))) Poza tym - rzecz gustu. Mnie się podoba. Widziałam brzydsze. A poza tym, jesteśmy tutaj my. Jesteśmy piękni, mil i sympatyczni. A ja dziś szczególnie. Wróciłam od fryzjera i mam odlotową fryzurę . A co! I wszyscy krytykanci Tarnowa oraz forum Tarnów mogą mi skoczyć. :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: zle o nas mowia 28.04.05, 18:12 i słusznie - co prawda nie mam nowej fryzury, ale też mi mogą skoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: zle o nas mowia 28.04.05, 19:02 lemuriza napisała: > ale też mi mogą skoczyć. "No Jasiu, powiedz sianownemu panu, na co oni mie mogo naskoczyć. A potem wężykiem, wężykiem! A jak!!!" :-D Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator [...] 28.04.05, 20:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: zle o nas mowia 28.04.05, 20:29 niech mówią. Pogadają i przestaną:) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: zle o nas mowia 28.04.05, 20:41 Dziekujemy za zainteresowanie naszym forum, ale cos Ci się chyba Obserwatorze inny pomyliło. U nas nie ma żadnej kuwety. To chyba jednak nie o nas. A zresztą, nie wiem. I szczerze mówiąc nie bardzo mnie to interesuje, bo jak juz otworzyłam ten Twój link, to okazało się, że autorem wątku jest adaś lat chyba 59 (twierdził, że nie ma 49 lat, więc pewnie się u nas próbuje odmłodzić). No a trzeba Ci wiedzieć Obserwatorze, że ja Adasia nie czytuję. On ma do nas chyba dziwną słabość i czasem tu próbuje przychodzić, ale cos mi się zdaje, że się na tym forum nie utrzyma. Nieciekawy typ. My tu do takich po prostu nie mamy nerwów ani cierpliwości. Aha! I jak bedziesz miał linki z cytatami od Adasia, to raczej nie przynoś nam ich, przynoś takie, gdzie mówią o nas miło. Zaręczam Ci, że są i takie miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet [...] 29.04.05, 01:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: zle o nas mowia 29.04.05, 08:26 Potrafię, ale mi się nie chce. He, he, he.... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet [...] 30.04.05, 05:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: zle o Was mowia -teklo 30.04.05, 09:23 Nie w tym rzecz. Nie chce mi sie z TOBĄ gadać. Bo wiem, że jesteś w typie tych wszystkich gadzin, które nas tu oblazły. To ja wybieram z kim tutaj gadam. Z Tobą - w tej chwili - po raz ostatni. Bujaj się, leszczu. Odpowiedz Link Zgłoś