moniek76 27.07.05, 09:46 Macie już jakieś plany na weekend? Ja jadę z rodzinką do Tarnowa i szykują się atrakcje na Rynku: www.tarnow.pl/kultura/aktualnosci/aktualnosci_full.php?fn=200507261640 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caro333 Re: Plany na ten weekend 27.07.05, 10:09 Miejscowi,czyli aborygeni będą mieli fajną zabawę.Jak znam życie, Teresa zajrzy.Ja będę się musiał obejść smakiem.A może na 6.sierpnia też coś się będzie działo? O czym ja w ogóle piszę!Spotkanie forumowe się będzie działo!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniek76 Re: Plany na ten weekend 27.07.05, 10:13 Życzę jak najbardziej udanego spotkania:) I pogody...bo jak zamierzacie w ogródkach biesiadować to przyda się bezchmurne niebo. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Plany na ten weekend 27.07.05, 10:23 No,tak...pogoda się oczywiście przyda,dzięki za dobre życzenia,choć ja jestem zwolennikiem poglądu,że najważniejsze jest towarzystwo,a to znam.:))Już się zastanawiam,co mam mówić,żeby dam nie zanudzić...A jeśli chodzi o wspólne nasze zamiłowania(piwko i taniec)...co się odwlecze to nie uciecze,powiada ludowa mądrość...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniek76 Re: Plany na ten weekend 27.07.05, 10:29 ..oj niestety, ja spotkania biesiadne mam mocno utrudnione ze względu na napięty harmonogram związany z obowiązkami rodzicielskimi:)) Popiwkować to jeszcze w domku można, z tańcem to już gorzej:( Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Plany na ten weekend 27.07.05, 10:32 Babci nie ma?...Coś pisałaś o dobrej babci i mocno "niepracowitym" wnuku? Odpowiedz Link Zgłoś
moniek76 Re: Plany na ten weekend 27.07.05, 10:34 Babcie w Tarnowie to są dwie, tylko we wnuka ostatnio jakieś diabolo wstąpiło!!! Podobno faza buntu... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Plany na ten weekend 28.07.05, 19:20 mamy pijany na weekend:) wyjątkowe:) W sobotę wyjeżdżamy na Słowację pomoczyć się w basenach, wieczorem jedziemy do Krynicy, w niedzielę do Piwnicznej:) Bardzo się cieszę:). I tylko żal że ten weekend obejdzie sie bez rowerka. Niestety nie tym razem, ale na następną wycieczkę zabieramy rowery:). Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Plany na ten weekend 28.07.05, 20:21 "Pijany" weekend - no, no zapowiada się dość niezwykle... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Plany na ten weekend 31.07.05, 20:10 no nie był to pijany weekend, choć dwa piwka wysączyłam.Jedno na basenie w Wyżnych Rużbachach ( słowackim kurorcie, gdzie ponoć bywała cesarzowa Sissi , jest tam ładnie, ale do naszej Krynicy to naprawdę tym Rużbachom daleko), drugie piwko wieczorkiem w centrum Krynicy, ech pięknie było... Gdzieś w oddali grała jakaś jazzowa kapela, wieczór ciepły...Piłam piwko i jadałam ziemniaczki z czosnikiem zapiekane na grillu. Uwielbiam kilmat tego miasta, ci przechadzający się kuracjusze, te koncerty w centrum Krynicy ( dziś jakiś pan grał walce i tanga:))... tam życie płynie inaczej, wolniej, spokojnie, nie myśli się o problemach, wolność od zmartwień. No i góry, te nasze piękne góry, to powietrze ostrzejsze, te widoki. No i powiecie może , że nie warto żyć dla takich chwil?! Dla tego nasycenia wzroku krajobrazami? Zostawiam te krajobrazy pod powiekami i jakoś lżej stawić czoła poniedziałkowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Plany na ten weekend 31.07.05, 22:04 To tak jak ja po powrocie z Wyoming i Montany... coz nas tu trzyma na tych rowninach????????????? Aha, praca i pieniadze:P Tak cudownie przestrzenne krajobrazy, gory, lasy, ze nie wspomne o zapachach... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Plany na ten weekend 31.07.05, 22:07 Na szczęście Tarnów nie leży na równinach:), czasem jadąc rowerem przeklinam to miasto pagórkowate ( ale to tak wiecie, moje przeklinanie przekorne jest...):). Tak naprawdę błogosławię to położenie, tę bliskość pięknych okolic Pleśnej, Tuchowa itd., i w ogóle tę bliskość do wyższych gór:). P>S. W TV jest właśnie przepiękny film "W stronę Marakeszu", piękne krajobrazy i kolory. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Plany na ten weekend 01.08.05, 11:10 W najbliższy weekend planuję przyjechać do Tarnowa!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
moniek76 Re: Plany na ten weekend 01.08.05, 21:24 Ja mam nadzieję, że mi też plany wypalą, bo na tym urlopie to wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie... Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Plany na ten weekend 02.08.05, 02:50 Kalejdoskop? A co ja mam powiedziec? Moj wspoltowarzysz wypraw bursztynowych przyjezdza do mnie z innego stanu, ma nawet do 9 godzin ekstra jazdy. Jedziemy! Potem- chwila, rodze kamienie nerkowe:P Jedziemy! O- rodze wiecej, mam jeszcze po jednym na kazdej:P Moze sie wyrobie... Jedziemy- oooooops, lekarze znalezli ze cos mi uroslo w jamie brzusznej, ide na magnetyczne skanowania etc., bede wiedzial w poniedzialek... W poniedzialek.... dalejk nie wie- jedziemy! Najwyzej sie wroce z drogi gdybym mial zle wiadomosci.... K....... no to co w koncu???? Bo ja odstawiam prace o pilnych terminach i w koncu dalej nie wiem... Chyba pojedziemy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Plany na ten weekend 02.08.05, 16:00 Ty, Kuczman, może sie przerzuć na rodzenie bursztynów, a nie jakichś zwykłych kamorów.... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Plany na ten weekend 02.08.05, 16:04 Składnik w sumie obojetny - najważniejsze żeby perełki wychodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Plany na ten weekend 03.08.05, 00:13 Perełki, z bursztynów... coś Ty Qwerty... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Plany na ten weekend 03.08.05, 00:18 Perełki w wykonaniu (jak np. perełka architektury). ;-) Odpowiedz Link Zgłoś