Dodaj do ulubionych

Plany na ten weekend

27.07.05, 09:46
Macie już jakieś plany na weekend? Ja jadę z rodzinką do Tarnowa i szykują
się atrakcje na Rynku:
www.tarnow.pl/kultura/aktualnosci/aktualnosci_full.php?fn=200507261640
Obserwuj wątek
    • caro333 Re: Plany na ten weekend 27.07.05, 10:09
      Miejscowi,czyli aborygeni będą mieli fajną zabawę.Jak znam życie, Teresa
      zajrzy.Ja będę się musiał obejść smakiem.A może na 6.sierpnia też coś się
      będzie działo? O czym ja w ogóle piszę!Spotkanie forumowe się będzie
      działo!!!:))))
      • moniek76 Re: Plany na ten weekend 27.07.05, 10:13
        Życzę jak najbardziej udanego spotkania:) I pogody...bo jak zamierzacie w
        ogródkach biesiadować to przyda się bezchmurne niebo.
        • caro333 Re: Plany na ten weekend 27.07.05, 10:23
          No,tak...pogoda się oczywiście przyda,dzięki za dobre życzenia,choć ja jestem
          zwolennikiem poglądu,że najważniejsze jest towarzystwo,a to znam.:))Już się
          zastanawiam,co mam mówić,żeby dam nie zanudzić...A jeśli chodzi o wspólne nasze
          zamiłowania(piwko i taniec)...co się odwlecze to nie uciecze,powiada ludowa
          mądrość...:)))
          • moniek76 Re: Plany na ten weekend 27.07.05, 10:29
            ..oj niestety, ja spotkania biesiadne mam mocno utrudnione ze względu na
            napięty harmonogram związany z obowiązkami rodzicielskimi:))
            Popiwkować to jeszcze w domku można, z tańcem to już gorzej:(
            • caro333 Re: Plany na ten weekend 27.07.05, 10:32
              Babci nie ma?...Coś pisałaś o dobrej babci i mocno "niepracowitym" wnuku?
              • moniek76 Re: Plany na ten weekend 27.07.05, 10:34
                Babcie w Tarnowie to są dwie, tylko we wnuka ostatnio jakieś diabolo
                wstąpiło!!! Podobno faza buntu...
                • lemuriza Re: Plany na ten weekend 28.07.05, 19:20
                  mamy pijany na weekend:) wyjątkowe:)
                  W sobotę wyjeżdżamy na Słowację pomoczyć się w basenach, wieczorem jedziemy do
                  Krynicy, w niedzielę do Piwnicznej:)
                  Bardzo się cieszę:).
                  I tylko żal że ten weekend obejdzie sie bez rowerka.
                  Niestety nie tym razem, ale na następną wycieczkę zabieramy rowery:).
                  • qwerty.tarnow Re: Plany na ten weekend 28.07.05, 20:21
                    "Pijany" weekend - no, no zapowiada się dość niezwykle... ;-)
                    • lemuriza Re: Plany na ten weekend 31.07.05, 20:10
                      no nie był to pijany weekend, choć dwa piwka wysączyłam.Jedno na basenie w
                      Wyżnych Rużbachach ( słowackim kurorcie, gdzie ponoć bywała cesarzowa Sissi ,
                      jest tam ładnie, ale do naszej Krynicy to naprawdę tym Rużbachom daleko),
                      drugie piwko wieczorkiem w centrum Krynicy, ech pięknie było...
                      Gdzieś w oddali grała jakaś jazzowa kapela, wieczór ciepły...Piłam piwko i
                      jadałam ziemniaczki z czosnikiem zapiekane na grillu.
                      Uwielbiam kilmat tego miasta, ci przechadzający się kuracjusze, te koncerty w
                      centrum Krynicy ( dziś jakiś pan grał walce i tanga:))... tam życie płynie
                      inaczej, wolniej, spokojnie, nie myśli się o problemach, wolność od zmartwień.
                      No i góry, te nasze piękne góry, to powietrze ostrzejsze, te widoki.
                      No i powiecie może , że nie warto żyć dla takich chwil?! Dla tego nasycenia
                      wzroku krajobrazami? Zostawiam te krajobrazy pod powiekami i jakoś lżej stawić
                      czoła poniedziałkowi:)
                      • kuczman Re: Plany na ten weekend 31.07.05, 22:04
                        To tak jak ja po powrocie z Wyoming i Montany... coz nas tu trzyma na tych
                        rowninach?????????????
                        Aha, praca i pieniadze:P
                        Tak cudownie przestrzenne krajobrazy, gory, lasy, ze nie wspomne o zapachach...
                        • lemuriza Re: Plany na ten weekend 31.07.05, 22:07
                          Na szczęście Tarnów nie leży na równinach:), czasem jadąc rowerem przeklinam to
                          miasto pagórkowate ( ale to tak wiecie, moje przeklinanie przekorne jest...):).
                          Tak naprawdę błogosławię to położenie, tę bliskość pięknych okolic Pleśnej,
                          Tuchowa itd., i w ogóle tę bliskość do wyższych gór:).

P>S. W TV jest właśnie przepiękny film "W stronę Marakeszu", piękne krajobrazy
                          i kolory. Polecam.
                          • caro333 Re: Plany na ten weekend 01.08.05, 11:10
                            W najbliższy weekend planuję przyjechać do Tarnowa!:))
                            • moniek76 Re: Plany na ten weekend 01.08.05, 21:24
                              Ja mam nadzieję, że mi też plany wypalą, bo na tym urlopie to wszystko zmienia
                              się jak w kalejdoskopie...
                              • kuczman Re: Plany na ten weekend 02.08.05, 02:50
                                Kalejdoskop?
                                A co ja mam powiedziec?
                                Moj wspoltowarzysz wypraw bursztynowych przyjezdza do mnie z innego stanu, ma
                                nawet do 9 godzin ekstra jazdy. Jedziemy!
                                Potem- chwila, rodze kamienie nerkowe:P
                                Jedziemy!
                                O- rodze wiecej, mam jeszcze po jednym na kazdej:P
                                Moze sie wyrobie...
                                Jedziemy- oooooops, lekarze znalezli ze cos mi uroslo w jamie brzusznej, ide na
                                magnetyczne skanowania etc., bede wiedzial w poniedzialek...
                                W poniedzialek.... dalejk nie wie- jedziemy! Najwyzej sie wroce z drogi gdybym
                                mial zle wiadomosci....
                                K....... no to co w koncu????
                                Bo ja odstawiam prace o pilnych terminach i w koncu dalej nie wiem...
                                Chyba pojedziemy:))
                                • qwerty.tarnow Re: Plany na ten weekend 02.08.05, 15:49
                                  Oby Ci się udało! :-)
                                  • teklat Re: Plany na ten weekend 02.08.05, 16:00
                                    Ty, Kuczman, może sie przerzuć na rodzenie bursztynów, a nie jakichś zwykłych
                                    kamorów....
                                    • qwerty.tarnow Re: Plany na ten weekend 02.08.05, 16:04
                                      Składnik w sumie obojetny - najważniejsze żeby perełki wychodziły.
                                      • teresa50 Re: Plany na ten weekend 03.08.05, 00:13
                                        Perełki, z bursztynów... coś Ty Qwerty...
                                        • qwerty.tarnow Re: Plany na ten weekend 03.08.05, 00:18
                                          Perełki w wykonaniu (jak np. perełka architektury). ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka