nikita1001 22.08.05, 07:08 Czasami mam wrazenie ze poznaje ludzi z predkoscia swiatla:):):) oczywiscie na necie:):):) ale to chyba tylko moje odczucia:):):)Jak szybko sie zaczyna tak szybko sie konczy:):):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teresa50 Re: Znajomosc z pretkoscia swiatla 22.08.05, 10:32 Widocznie niektóre znajomości nie są wiele warte jeśli się tak szybko kończą. No i chyba nie ma czego żałować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Znajomosc z pretkoscia swiatla 22.08.05, 13:08 Eeee,tam...Nie jest tak źle,jak pisze Nikita.Na marginesie - bedę grymasił - co to się porobiło,że sympatyczne skądinąd damy(widać po wpisach)przyjmują męskie nicki.Moniek,Nikita...Jakże miło było by pisać - Zosiu, Małgosiu;jak miło pisze się - Karolinko...:)Że o Tekli nie wspomnę!..:))Więc nie jest tak żle z tymi znajomościami.Czasem człowiek musi zrobić sobie przerwę.Złapać oddech.Albo,kiedy tak jak ja, jest ogłuszony pięknem przyrody - net odchodzi na drugi plan...Ale nie ma tak,że na stałe odchodzi się z tak miłego towarzystwa.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Znajomosc z pretkoscia swiatla 22.08.05, 13:51 zalezy na kogo się trafi, moje niektóre internetowe przyjaźnie wciąż trwają. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Znajomość z prędkościa światła 22.08.05, 14:39 To efekt przyspieszenia życia widoczny na co dzień także... Ale oczywiście wcale nie twierdzę, iż jest to dobre zjawisko... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita1001 Re: Znajomość z prędkościa światła 24.08.05, 00:00 no nie twierdze......ale bardzo pouczajace.... czasmi duzo mozna sie nauczyc po przez roznego rodzaju historie ktore sa dla niejednego dobra lekcja..... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Znajomość z prędkościa światła 24.08.05, 00:03 Choć czasami wolelibyśmy ich tylu nie mieć, a skończyć na jednej ale za to skutecznej znajomości. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nikita1001 Re: Znajomość z prędkościa światła 24.08.05, 00:06 No tu sie w zupelnosci zgadzam z Toba, czasmi te lekcje sa dobijajace, ale wazne jest by z tych lekcji wyciagnac dobre wnioski :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Znajomość z prędkościa światła 24.08.05, 00:12 Uściślijmy - chodzi tylko o znajomości mające głębszy cel. :-) Bo w kwestii znajomości ogólnych - poznania przyjaciół - to w temacie mam dobrą praktykę - a najlepszym przykładem jest to forum. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nikita1001 Re: Znajomość z prędkościa światła 24.08.05, 00:19 O to chyba przyjde na praktyke do Ciebie gwerty:) Nauki nigdy DOSC!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Znajomość z prędkościa światła 24.08.05, 00:24 To nie tylko do mnie. :-) Całe forum - wszyscy forumowicze są mili i przyjaźni. :-) Tak, że ewentualnych "nauk" czy też raczej "porad" to wszyscy musieli by udzielać. :-) Ale myślę, że nie poskąpią. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Znajomość z prędkościa światła 24.08.05, 11:06 Qwerty, nie wymiguj się. Koleżanka chciała do Ciebie na lekcje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Znajomość z prędkościa światła 24.08.05, 15:08 Ale ja z uprzejmości polecam wszystkich forumowiczów. :-) Sam się też nie wymiguję. Tylko nie będę wszystkiego zabierał dla siebie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nikita1001 Re: Znajomość z prędkościa światła 25.08.05, 01:08 Boisz sie kolezanki gwerty?? Ja nie taka straszna:):) A nauke chetnie przyjme od Ciebie i Twoich forumowiczow:):) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Znajomość z prędkościa światła 25.08.05, 01:20 Spoko - aż takiego stracha nie mam. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Znajomość z prędkościa światła 25.08.05, 09:45 Boi się boi. Panicznie!! Bo jeszcze by go z domu wyciągnęła i trochę świata pokazała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Znajomość z prędkościa światła 25.08.05, 10:45 Do wszystkiego należy podchodzić z dużą dozą ostrożności. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Znajomość z prędkościa światła 25.08.05, 12:10 ...do kobiet szczególnie!:)) Człowiek przeważnie i tak jest ryzykantem - przyprowadza do rodzinnego domu zupełnie obcą kobietę i niejednokrotnie ma z nią dzieci nawet!:)) I zapomina o ludowej mądroścoi - gdzie diabeł nie może... I ta piękna sygnaturka Giks!:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Znajomość z prędkościa światła 25.08.05, 12:29 Taaa = rodzice zawsze mają lepiej, bo tata zawsze żeni się z mamą. A tylko dzieci muszą se przygruchać całkiem obce osoby do domu. ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Znajomość z prędkościa światła 25.08.05, 21:49 echhhh... nic tu nie dopiszę... Odpowiedz Link Zgłoś