Dodaj do ulubionych

Znajomosc z pretkoscia swiatla

22.08.05, 07:08
Czasami mam wrazenie ze poznaje ludzi z predkoscia swiatla:):):) oczywiscie
na necie:):):) ale to chyba tylko moje odczucia:):):)Jak szybko sie zaczyna
tak szybko sie konczy:):):)
Obserwuj wątek
    • teresa50 Re: Znajomosc z pretkoscia swiatla 22.08.05, 10:32
      Widocznie niektóre znajomości nie są wiele warte jeśli się tak szybko kończą.
      No i chyba nie ma czego żałować :-)
      • caro333 Re: Znajomosc z pretkoscia swiatla 22.08.05, 13:08
        Eeee,tam...Nie jest tak źle,jak pisze Nikita.Na marginesie - bedę grymasił - co
        to się porobiło,że sympatyczne skądinąd damy(widać po wpisach)przyjmują męskie
        nicki.Moniek,Nikita...Jakże miło było by pisać - Zosiu, Małgosiu;jak miło pisze
        się - Karolinko...:)Że o Tekli nie wspomnę!..:))Więc nie jest tak żle z tymi
        znajomościami.Czasem człowiek musi zrobić sobie przerwę.Złapać
        oddech.Albo,kiedy tak jak ja, jest ogłuszony pięknem przyrody - net odchodzi na
        drugi plan...Ale nie ma tak,że na stałe odchodzi się z tak miłego towarzystwa.:)
        • lemuriza Re: Znajomosc z pretkoscia swiatla 22.08.05, 13:51
          zalezy na kogo się trafi, moje niektóre internetowe przyjaźnie wciąż trwają.
    • qwerty.tarnow Re: Znajomość z prędkościa światła 22.08.05, 14:39
      To efekt przyspieszenia życia widoczny na co dzień także... Ale oczywiście
      wcale nie twierdzę, iż jest to dobre zjawisko...
      • nikita1001 Re: Znajomość z prędkościa światła 24.08.05, 00:00
        no nie twierdze......ale bardzo pouczajace.... czasmi duzo mozna sie nauczyc po
        przez roznego rodzaju historie ktore sa dla niejednego dobra lekcja.....
        • qwerty.tarnow Re: Znajomość z prędkościa światła 24.08.05, 00:03
          Choć czasami wolelibyśmy ich tylu nie mieć, a skończyć na jednej ale za to
          skutecznej znajomości. ;-)
          • nikita1001 Re: Znajomość z prędkościa światła 24.08.05, 00:06
            No tu sie w zupelnosci zgadzam z Toba, czasmi te lekcje sa dobijajace, ale
            wazne jest by z tych lekcji wyciagnac dobre wnioski :)
            • qwerty.tarnow Re: Znajomość z prędkościa światła 24.08.05, 00:12
              Uściślijmy - chodzi tylko o znajomości mające głębszy cel. :-) Bo w kwestii
              znajomości ogólnych - poznania przyjaciół - to w temacie mam dobrą praktykę - a
              najlepszym przykładem jest to forum. :-)
              • nikita1001 Re: Znajomość z prędkościa światła 24.08.05, 00:19
                O to chyba przyjde na praktyke do Ciebie gwerty:) Nauki nigdy DOSC!!!!
                • qwerty.tarnow Re: Znajomość z prędkościa światła 24.08.05, 00:24
                  To nie tylko do mnie. :-) Całe forum - wszyscy forumowicze są mili i
                  przyjaźni. :-) Tak, że ewentualnych "nauk" czy też raczej "porad" to wszyscy
                  musieli by udzielać. :-) Ale myślę, że nie poskąpią. :-)
                  • teresa50 Re: Znajomość z prędkościa światła 24.08.05, 11:06
                    Qwerty, nie wymiguj się. Koleżanka chciała do Ciebie na lekcje :-)
                    • qwerty.tarnow Re: Znajomość z prędkościa światła 24.08.05, 15:08
                      Ale ja z uprzejmości polecam wszystkich forumowiczów. :-) Sam się też nie
                      wymiguję. Tylko nie będę wszystkiego zabierał dla siebie. ;-)
                      • nikita1001 Re: Znajomość z prędkościa światła 25.08.05, 01:08
                        Boisz sie kolezanki gwerty?? Ja nie taka straszna:):) A nauke chetnie przyjme
                        od Ciebie i Twoich forumowiczow:):)
                        • qwerty.tarnow Re: Znajomość z prędkościa światła 25.08.05, 01:20
                          Spoko - aż takiego stracha nie mam. ;-)
                          • teresa50 Re: Znajomość z prędkościa światła 25.08.05, 09:45
                            Boi się boi. Panicznie!! Bo jeszcze by go z domu wyciągnęła i trochę świata
                            pokazała :-)
                            • qwerty.tarnow Re: Znajomość z prędkościa światła 25.08.05, 10:45
                              Do wszystkiego należy podchodzić z dużą dozą ostrożności. :-)
                              • caro333 Re: Znajomość z prędkościa światła 25.08.05, 12:10
                                ...do kobiet szczególnie!:)) Człowiek przeważnie i tak jest ryzykantem -
                                przyprowadza do rodzinnego domu zupełnie obcą kobietę i niejednokrotnie ma z
                                nią dzieci nawet!:)) I zapomina o ludowej mądroścoi - gdzie diabeł nie może...
                                I ta piękna sygnaturka Giks!:)
                                • qwerty.tarnow Re: Znajomość z prędkościa światła 25.08.05, 12:29
                                  Taaa = rodzice zawsze mają lepiej, bo tata zawsze żeni się z mamą. A tylko
                                  dzieci muszą se przygruchać całkiem obce osoby do domu. ;-(((
                                  • teklat Re: Znajomość z prędkościa światła 25.08.05, 21:49
                                    echhhh... nic tu nie dopiszę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka