lemuriza 29.11.05, 17:00 Zadałam sobie trochę trudu, żeby napisać parę słów do naszych przeciwników, ale także życzyć Wam miłego dnia. Co się stało z tym wpisem???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemuriza Re: ???? 29.11.05, 19:12 Czytam, ale po pracy. Szkoda, że mója wypowiedź zniknęła, bo pisałam rano do Was wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: ???? 29.11.05, 19:14 no więc zacytuję Wam moją ranną wypowiedź, choć uważam, ze bez wypowiedzi niewydolnej (ego) nie ma to zbyt wielkiego sensu. "I tu się mylisz moja droga niewydolna. We wszystkim się mylisz. Ale Ty jesteś raczej On bo piszesz o sobie "myślałałem". A może sam juz nie wiesz kim jesteś zmieniając ciagle nicki? Pogubił się biedny człowiek o stu twarzach. Skakanie do gardeł? Ty to nazywasz skakaniem do gardeł? Przecież to tylko wymiana poglądów, a jaką zresztą Ty i grono Twoich popleczników zabiegacie od dawna, co by nie było nudno na naszym forum. Znowu jesteście niezadwoleni? Zmień nick na "niezadowolona" ( y) będzie bardziej rzeczowo. I to tyle co mam Ci do powiedzenia. Wszystkim pozostałym: Tekli, caro, madai, Kuczmanowi, Teresie, Tradycji, qwertemu,atobowi, Lubonce, slavowi życzę naprawdę udanego dnia. Ja się wyspałam, emocje się wyciszyły, ruszam do pracy i jestem bardzo zadowolona ze swojego życia ( wbrew temu co sądzą niektórzy) równiez emocjonalnego! I życzę im tego samego! Do zobaczenia." Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: ???? 29.11.05, 20:37 Brawo Lemurizo! Brawo. Przychodzi mi na mysl cytat- odnosnie Kaczynskiego- z ostatniego linka jaki wkleilem na "Czarnej Liscie". Jakis taki stosowny do forum: "Poza tym go nie lubię, bo tworzy podziały i generuje wrogów. A ja jestem za dialogiem." Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: ???? 29.11.05, 22:14 To znaczy kto niby nie lubi tego forum? Bo nie bardzo kumam? Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: ???? 30.11.05, 09:31 dzieki Lemurizo. Nie ma sensu przejmowac sie takimi "mieszaczami". Przeciez ich celem jest wprowadzenie zametu tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś