mariola-25 29.01.07, 14:30 Czy zna ktos ortopede w tarnowie i moglby kogos polecic, zeby lekarz mial odpowiednie podejscie do dzidzusia. Prosze o kontakt do takiego lekarza ewentualnie nazwisko. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beti801 Re: potrzebny ortopeda dzieciecy-najlepszy w tarn 11.02.07, 21:29 Jedyny ortopeda jakiego znam to dr Różańska. Byłam u niej na kontroli stawów biodrowych z synkiem, a jak sama byłam mała to mnie leczyła :) Odpowiedz Link Zgłoś
taksoofka Re: potrzebny ortopeda dzieciecy-najlepszy w tarn 12.02.07, 19:47 ja tez polecam dr Różańska t. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: potrzebny ortopeda dzieciecy-najlepszy w tarn 13.02.07, 20:32 nie polecam dr rozanskiej co prawda niby niezly fachowiec (operowala mojego dziadka z powodzeniem) ale jest szalenie nie mila dla rodzicow i dzieci. nie raz na mnie warknela , lubi maluchy bez zadnych wad wkladac w szyne koszli, tak na wszelki wypadek :/ jezeli masz mozliwosc to jedz do krakowa ,na forum malopolska znajdziesz namiary na naprawde dobrych specjalistow. a od biedy Janusz Korczak - przyjaciel i wspolpracownik Rozanskiej Odpowiedz Link Zgłoś
mile_na Re: potrzebny ortopeda dzieciecy-najlepszy w tarn 20.06.07, 13:30 ja sprawdziałam dr Różańską i jest dobra w tym co robi, ale faktycznie jest bardzo nieuprzejma. Zmieniłam na dr Zwolennika - najlepszy ortopeda w Tarnowie i bardzo przystępny. Leczę stawy biodrowe mojej 3 -miesięcznej córeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
reno-3 Re: potrzebny ortopeda dzieciecy-najlepszy w tarn 24.06.07, 21:25 hej Ja tez polecam Dr Zwolennika przyjmuje z Centermedzie albo Geronimo na UL> Moscickiego i jest naprawde dobry Odpowiedz Link Zgłoś
glazurek Re: potrzebny ortopeda dzieciecy-najlepszy w tarn 03.07.07, 11:10 Jak najbardziej dr Zwolenik. Nigdy Różańska. Pani doktor walczy z własnym nałogiem. Opisując obraz usg zmyśla głupoty - słowo daję! Nie polecam absolutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewsienka odradzam dr różanską 10.06.14, 23:14 swoją historię opisałam na osobnym wątku forum.gazeta.pl/forum/w,29045,151431693,151431693,Rodzice_Ostrzegam_przed_dr_Rozanska_z_Tarnowa_.html Swoją opinię dodałam też na znanym lekarzu ale jak łatwo sprawdzić została usunięta razem z drugą opisującą praktyki pani doktor www.znanylekarz.pl/marta-rozanska/chirurg/dabrowa-tarnowska/negatywne#doctor-opinion-stats Jeśli chcecie sprawdzić bioderka swojego maluszka polecam w Tarnowie dr Zwolenika, u którego zrozpaczona wylądowałam po wizycie u pani doktor. Wg pani Różańskiej zaniedbałam dziecko.... i nie stanie na takich nóżkach. Gdzie za kilka dni po wizycie u doktora Zwolenika wszystko było dobrze. Cud?? Raczej nie. Rażąca niekompetencja. Odpowiedz Link Zgłoś