Gość: daniel IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.01, 14:56 A ile w ogole kosztuje teraz usluga prostytutki w Polsce (w Tarnowie) bo juz dawno w kraju nie bylem i gdzie mozna u was znalesc takie panie? daniel (berlin) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xena Re: Ile to kosztuje? IP: 212.160.239.* 23.11.01, 15:17 Gość portalu: daniel napisał(a): > > A ile w ogole kosztuje teraz usluga prostytutki w Polsce (w Tarnowie) bo juz > dawno w kraju nie bylem i gdzie mozna u was znalesc takie panie? > > daniel (berlin) Drogi Danielu.Ile taka usługa kosztuje to przy gospodarce rynkowej pytanie nie na miejscu.Zależy to bowiem od gustu i potrzeb klienta.A gdzie można te panie znależć ? A choćby przy drodze - jak będziesz odwiedzał nasz piękny kraj jadąc z Berlina samochodem to będziesz miał z tysiąc okazji żeby zapytać o cenę.Jak sie czegoś dowiesz to napisz.Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
trotula Re: Ile to kosztuje? 23.11.01, 17:42 Jeżeli chodzi o Tarnów, to kumpel był ostatnio i za sam seks (pół godziny) zapłacił 100 zł. Zależy też jakie masz upodobania i czy rajcują Cię bardziej wyrafinowane rzeczy, czy tylko szybki numerek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Ile to kosztuje? IP: *.dip.t-dialin.net 05.12.01, 11:07 Dzieki za wasze posty. Wczoraj wrocilem z Tarnowa i niezle sie tam zabawielem. Coprawda poznalem pewna Ukrainke ale to nie gralo dla mnie wiekszej roli. Ta pania poznalem w hotelu tarnovia i zaplacilem 200 zl za noc, co mi sie wydaje niedrogo. Bylem rowniez kilka dni w Krakowie i musze powiedziec ze jest w czym wybierac.-) Nie jestem jakims tam sex maniakiem. Poprostu probuje sobie uprzyjemniac moj pobyt w podrozy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś