Gość: marcin IP: *.c.004.pth.iprimus.net.au 22.08.03, 15:12 nie wybieram sie do Chicago w najblizszym czasie, to tylko czlekoksztaltny sie podszywa:) poznac mozna po ipie, iprimus.com.au. - to ja:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: sprostowanie 22.08.03, 15:25 No jasne Marcin ja od razu wiedzialam ze to nie Ty... Gomez patrz na IP tak jak w przypadku sanduszki ktorego bierzesz za Mietka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: sprostowanie IP: *.solutions.net.pl 22.08.03, 15:28 droga Tradycjo nie mam uprzedzen do Mietka rowniez nie.kazdy kto sie zachowuje jak czlowiek jest milo witany przez biedny stary gomez.a zmiana ip to nie jest wiekszy problem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: sprostowanie IP: *.solutions.net.pl 22.08.03, 15:25 wiemy wiemy.co w australii dobrego slychac?.bylem dzis na dunajcu nie szczegolnie ale znalazlem piekne miejsce.wybieram sie tam wieczorem zobaczymy.wyspa na srodku dunajca i gleboka rynna z silnym uciagiem wody .az smierdzi rybami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: do Marcina? IP: *.solutions.net.pl 22.08.03, 16:48 A w ktorym miescie mieszkasz w Australii? Byl to mi kiedys bliski kraj, masa pocztowek w domu z Australii byla i innych fajnych rzeczy, ale potem przestaly przychodzic. Gdybys mogl mi odpowiedziec bylabym wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś