Dodaj do ulubionych

wanted esox lucis

13.11.03, 18:24
znany rowniez jako kaczodzioby,alias szczuply,vel zembaty,inaczej szczupak
herbowa ryba jesieni a ja sie nie moge spelnic wedkarsko.com sie cholera
najezdzil wszystko na nic .ktokolwiek wie o miejscu pobytu wyzej rzeczonego
prosze o wiadomosc na maila.nagrode sie wyznaczy w zaleznosci od wielkosci
osobnika.
Obserwuj wątek
    • teklat Re: wanted esox lucis 13.11.03, 19:59
      Sklep rybny?
      • 1gomez Re: wanted esox lucis 13.11.03, 20:21
        liczylem na pomoc merytoryczna.gdybym sie spelnil wedkarsko koncze sezon.auto
        na automyjnie bo cale z blota,kije w kat ,koniec na ten rok a tak jutro znowu
        w droge

gdzie diabel nie moze tam wiadomo komu kaze pisac zlosliwe posty o centrali
        rybnej
        • qwerty.tarnow Re: wanted esox lucis 14.11.03, 16:31
          A jakieś stawy hodowlane?
          • qwerty.tarnow Re: wanted esox lucis 14.11.03, 16:34
            Ups, gafa! Głupia ta moja poprzednia rada. Gdybyś pewnie znał jakieś stawy
            hodowlane to byś pewnie nie pytał o miejsce gdzie można te szczupaki znaleźć...
            • 1gomez Re: wanted esox lucis 14.11.03, 16:38
              staw rybny to nie jest to co najbardziej lubia tygrysy.w srodowisku wedkarskim
              takie stawy rybne nazywane sa pieszczotliwie burdelami.nazwa oficjalna to
              lowisko specialne
              • qwerty.tarnow Re: wanted esox lucis 14.11.03, 16:43
                Hahaha
            • qwerty.tarnow Re: wanted esox lucis 14.11.03, 16:39
              P.S. Zawsze jeszcze mozna na coś się rzucić "szczupakiem" ;-)))
    • ellenai Re: wanted esox lucis 14.11.03, 16:38
      ja mam rybki ale w akwarium,no to nie to,kija nie mocze:((eh zasmiecam ci watek:
      (((
      • 1gomez dziekuje za rady.sa dla mnie bezcenne 14.11.03, 16:43
        najpierw rzuce sie szczupakiem a potem dla relaksu polowie w akwarium.;)))))
        • ellenai Re: dziekuje za rady.sa dla mnie bezcenne 14.11.03, 16:45
          moje rybki sa na ozdobe ,nie do jedzenia a co bedzie jak odmowie napadu na
          moje akwarium i dam tylko pogapic sie w nie???hmmm
        • qwerty.tarnow Re: dziekuje za rady.sa dla mnie bezcenne 14.11.03, 16:47
          1gomez napisał:

> najpierw rzuce sie szczupakiem a potem dla relaksu polowie w akwarium.;)))))

To się nazywa Salomonowe rozwiązanie!
    • ellenai a tak na marginesie ryb 14.11.03, 16:55
      to wy jak prawidziwi chrzescijanie o rybach rozprawiacie przy
      piatku,hoho!!!!!!!!
      • 1gomez Re: a tak na marginesie ryb 14.11.03, 17:06
        a w piatek juz nie trzeba poscic byl ukaz w tej sprawie.wydany przez
        najjasniejszy episkopat.to meni mamy z glowy a jesli chodzi o bufet to co bys
        zaproponowala?
        • ellenai Re: a tak na marginesie ryb 14.11.03, 17:10
          tak na predko to lososia,ale marze o sledziku,tylko ze tu sledz to egzotyka
          buu,kupic mozna jeden rodzaj na dodatek w sloiku i okropnie smakuje,ja chce
          sledzikaaaaaaaaaaaaaaaa:))))
          • 1gomez Re: swietnie cie rozumiem 14.11.03, 17:16
            nawet plata sie tu gdzies na tylnych stronach forum watek pisany z ostereichu
            o podrobach.w chwilach rozpaczy chcialem sie rzucic przez okno z okrzykiem
            zureeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkk .
            • ellenai Re: swietnie cie rozumiem 14.11.03, 17:29
              widzisz to ja ci moge wtorowac,sleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedzik:((((((( hehe
              • qwerty.tarnow Re: swietnie cie rozumiem 14.11.03, 17:50
                A kto dorzuci seeeetkęęęę (skoro o śledziach mowa ;-)))
                • ellenai Re: swietnie cie rozumiem 14.11.03, 18:15
                  oj seta by sie przydala, rozgrzaloby mnie, bo ciagle jeszcze spec od pieca sie
                  nie pojawil:))))buu
                  • qwerty.tarnow Re: swietnie cie rozumiem 14.11.03, 18:28
                    A narzeczony gdzie? W takiej chwili powinien pojawić się u Ciebie pierwszy! ;-)
                    • ellenai Re: swietnie cie rozumiem 14.11.03, 18:33
                      psia dusza, w pracy jest, pojawi sie wieczorem a jemu kurcze nigdy nie jest
                      zimno hehehehhehe:))))))zaczynam byc zla na tego speca,no gdzie on jest????
                      • qwerty.tarnow Re: swietnie cie rozumiem 14.11.03, 18:38
                        Zadzwoń do Polski. :-)))
                        Nasi majstrzy wszystko naprawią.
                        • ellenai Re: swietnie cie rozumiem 14.11.03, 18:41
                          DOKLADNIE qwerty!!!!! amerykanie to partacze w tej kwestii i maja dwie lewe
                          rece, nie ma jak Polak!!!!!!!!!!!!!!!!chwala wam panowie:)))))))
                          • qwerty.tarnow Re: swietnie cie rozumiem 14.11.03, 18:46
                            Nie tylko panowie. Paniom też należą się wyrazy uznania. :-)))
                            • ellenai Re: swietnie cie rozumiem 14.11.03, 18:48
                              qwerty to bylo bardzo mile,dziekuje:))))))))))))))))
                              • 1gomez Re: swietnie cie rozumiem 14.11.03, 20:00
                                wszystko pieknie tylko szczuplego jak nie bylo tak nie ma i chyba nie bedzie
                                juz w tym roku.a jechal go sek
                                • ellenai Re: swietnie cie rozumiem 14.11.03, 20:14
                                  ale z drugiej strony to do konca roku zostalo tylko poltora miesiaca ,to
                                  dobrze,prawda?
                                  • qwerty.tarnow Re: swietnie cie rozumiem 14.11.03, 22:08
                                    To się nazywa znaleźć pozytywy we wszystkim! :-)))
                                    • ellenai Re: swietnie cie rozumiem 14.11.03, 22:17
                                      heheheh,nawet speca sie doczekalam i cos majstruje teraz przy tym ogrzewaniu
                                      hehe, na szczecie popoludnie cieplejsze,odtajalam w samochodzie i juz mi
                                      dobrze na duszy i ciele heheh:)))))))
                                      • qwerty.tarnow Re: swietnie cie rozumiem 14.11.03, 22:25
                                        To lepiej pilnuj majstra żeby jeszcze czegoś nie podwędził z domu. Ty tu
                                        piszesz, a on tam może różne rzeczy robić... ;-)
                                        • ellenai Re: swietnie cie rozumiem 14.11.03, 22:29
                                          nieeeeeeee,cos ty,tutaj tak nie kradna,domow na noc nikt nie zamyka, kluczyki w
                                          niezamknietych samochodach sie zostawia na noc,rzadko sie trafia cos
                                          przykrego,mnie nigdy:))))
                                          • qwerty.tarnow Re: swietnie cie rozumiem 14.11.03, 22:32
                                            I znów zjechaliśmy z tematu: od szczupaka do kradzieży - fajna rozbieżność
                                            tematów.
                                            • ellenai Re: swietnie cie rozumiem 14.11.03, 22:35
                                              hmm,bo wszystko jest takie kompleksowe i zazebia sie ze soba, ale to dobrze, bo
                                              to powoduje niewyczerpalnosc tematow do dyskusji:)))))
                                              • qwerty.tarnow Re: swietnie cie rozumiem 14.11.03, 22:37
                                                Hahaha
                                                • 1gomez Re: moze jestem upierdliwy ale dzisiaj albo nigdy 16.11.03, 10:47
                                                  piekny dzien sie zaczyna NU SZCZUPLY POGADI
                                                  • teklat Re: moze jestem upierdliwy ale dzisiaj albo nigdy 16.11.03, 10:57
                                                    1gomez napisał:

> piekny dzien sie zaczyna NU SZCZUPLY POGADI

No, Gomez! Trzymam kciuki...

I co - i co - i co - i co - i co - i co?????????????????????
                                                  • 1gomez Re: moze jestem upierdliwy ale dzisiaj albo nigdy 16.11.03, 15:56
                                                    chyba raczej nigdy :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
                                                    a czy przynajmniej ty jestes zadowolona z martwej natury w pomaranczu,zeskanuj
                                                    i wstaw chetnie obejrze
                                                  • teklat Re: moze jestem upierdliwy ale dzisiaj albo nigdy 16.11.03, 16:03
                                                    1gomez napisał:

> chyba raczej nigdy :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Nie załamuj się, Gomez. On tam gdzieś na Ciebie czeka - jestem pewna! Nie
                                                    dziś, nie jutro, może na wiosnę, gdy wszystko będzie lepiej wyglądać?

> a czy przynajmniej ty jestes zadowolona z martwej natury w
                                                    pomaranczu,zeskanuj i wstaw chetnie obejrze

O - z malowaniem martwej natury - i czegokolwiek innego - to nie jest tak hop-
                                                    siup.... to troche trwa! Praca w toku.
                                                  • 1gomez Re: moze jestem upierdliwy ale dzisiaj albo nigdy 16.11.03, 16:06
                                                    wiem tego sie w dniu nie zrobi.pozdrowka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka