eszkami 28.12.03, 17:19 Czy ktos jutro idzie do roboty???? Jesli duzo was jest, tych co ida, to ja wam wspulczuje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: Poniedzialek 28.12.03, 17:23 Ja niby idę, a w rzeczywistości nie idę, choć w miejscu pracy będę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Poniedzialek 28.12.03, 17:34 A ja idę jutro do pracy... I wcale sobie nie krzywduję, bo sama tak postanowiłam. Muszę po prostu tam być, nie może mnie nie być przez tak długi czas - koniec roku, jakies decyzje do podjęcia, pieniądze (???) do wydania... Ale tylko jutro - i jeśli załatwię wszystkie nie cierpiące zwłoki sprawy - to do pracy zawitam w nastepny poniedziałek - o rok starsza (jeszcze)...BUUUUUUUU!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Poniedzialek 28.12.03, 17:40 Ale i posiadająca o rok więcej doświadczenia i mądrości życiowych. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eszkami Re: Poniedzialek 28.12.03, 17:42 teklat napisała: > A ja idę jutro do pracy... I wcale sobie nie krzywduję, bo sama tak > postanowiłam. Muszę po prostu tam być, nie może mnie nie być przez tak długi > czas - koniec roku, jakies decyzje do podjęcia, pieniądze (???) do wydania... > Ale tylko jutro - i jeśli załatwię wszystkie nie cierpiące zwłoki sprawy - to > do pracy zawitam w nastepny poniedziałek - o rok starsza > (jeszcze)...BUUUUUUUU!!!!!!!!! A ja tam sobie jutro pospie!!! Do 5 stycznia musze spac ;))))) bo potem nie bedzie kiedy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Poniedzialek 29.12.03, 01:06 Ja tez ide do pracy w poniedzialek, wtorek ,nawet w srode, ale tylko na chwilke. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Poniedzialek 29.12.03, 07:47 Hm... ja już jestem i zajrzałam tylko na chwilę, bo zaraz trzeba brać się do pracy. Tak jak napisała Tekla koniec roku to czas wzmozonej pracy, a i początek nie jest lepszy, więc trzeba być ( choć chetnie wzięłabym urlop). Ale nie jest źle - nawet nie tak źle się wstawało.A przy nawale pracy dzień zleci szybko. A potem jeszcze tylko wtorek, środa i wolny czwartek. Potem tylko piątek w pracy i znowu weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Poniedzialek 29.12.03, 15:19 lemuriza napisała: > A potem jeszcze tylko wtorek, środa i wolny czwartek. Potem tylko > piątek w pracy i znowu weekend. I tak aż do emerytury. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
okropna_gadula Re: Poniedzialek 29.12.03, 21:50 a ja byłam dziś w pracy i jutro też idę...a pojutrze postaram sie wcześniej skończyć,żeby się przygotować na bal..... I wcale nie cierpię z tego powodu chociaż koniec roku jest dość gorący( nigdy nie zrozumiem dlaczego - przecież to tylko umowna data:)))) A praca jest wartością samą w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś