Dodaj do ulubionych

Pożyczka hipoteczna

03.02.10, 12:34
szukam pożyczki hipotecznej w wysokości 170tyś.zł. przy założeniu iż wartość nieruchomości wynosi 210tyś.zł.Starałem sie już w wielu bankach problem w tym iż polityka banków jest taka że złapać klienta nieważne czy dostanie ważne że jest,a informacje jakie bank potrzebuje to policja nawet nie ma.Wpadłem w tzw.kółko kredytowe moje dochody nie wystarczają na opłacenie rat a banki domagają sie spłat,jedynym rozwiązaniem jest pożyczka hipoteczna,co gorsza któryś z banków wpisał mnie już do BIKU,w tej chwili spotykam sie z każdą odmową udzielaenia kredytu,wyjdzie na to że bede musiał swzukać lichwy,choć każdy bank ją uprawia.Byłbym wdzieczny za podpowiedź lub wskazanie banku który by mi udzielił kredytu.Informacje prosze kierować na adres: ech2292@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Pożyczka hipoteczna IP: *.pools.arcor-ip.net 08.02.10, 10:40
      partnerzy.comperia.pl/pp_adserwer.php?url=3&id_partner=55
    • echo292 Re: Pożyczka hipoteczna 14.02.10, 17:41
      echo-292 napisał:

> szukam pożyczki hipotecznej w wysokości 170tyś.zł. przy założeniu iż wartość ni
      > eruchomości wynosi 210tyś.zł.Starałem sie już w wielu bankach problem w tym iż
      > polityka banków jest taka że złapać klienta nieważne czy dostanie ważne że jest
      > ,a informacje jakie bank potrzebuje to policja nawet nie ma.Wpadłem w tzw.kółko
      > kredytowe moje dochody nie wystarczają na opłacenie rat a banki domagają sie s
      > płat,jedynym rozwiązaniem jest pożyczka hipoteczna,co gorsza któryś z banków wp
      > isał mnie już do BIKU,w tej chwili spotykam sie z każdą odmową udzielaenia kred
      > ytu,wyjdzie na to że bede musiał swzukać lichwy,choć każdy bank ją uprawia.Byłb
      > ym wdzieczny za podpowiedź lub wskazanie banku który by mi udzielił kredytu.Inf
      > ormacje prosze kierować na adres: ech292@gazeta.pl
    • informacjabankowa.pl Re: Pożyczka hipoteczna 15.02.10, 13:34
      Witam, a próbował Pan już w Dombanku?
      Okres kredytowania: do 20 lat
      Waluty pożyczki: PLN, EURO
      Maksymalna kwota kredytu: 60% wartości nieruchomości
      Tam mógłby Pan liczyć na pożyczkę do 126 000. Natomiast wątpie, czy
      ktoś da Panu pożyczkę na więcej niż 80% wartości nieruchomości,

pozdrawiam
      Informacjabankowa.pl

• Gość: gosc Re: Pożyczka hipoteczna IP: *.pools.arcor-ip.net 19.02.10, 09:46
      partnerzy.comperia.pl/pp_adserwer.php?url=3&id_partner=55
      • Gość: pozyczka Re: Pożyczka hipoteczna IP: *.aster.pl 13.04.10, 12:18
        Aktualna oferta pożyczek hipotecznych jak i innych produktów bankowych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka