Dodaj do ulubionych

zdolnosc kredytowa

IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.11, 20:02
witam. chciałbym obliczyc swoją zdolność kredytową do programu Singiel na swoim. Mam 26lat, po studiach, zadnych kredytów dotąd, nie byłem nigdy właścicielem/wspołwłaścicielem. zarobki 4,3tys brutto, odliczam prawa autorskie wiec wychodzi ok 3tys netto. Bon zywnosciowe co miesiac na 200zł, premia 2 razy w roku po 1,5tys brutto. Alimenty na syna 4,5 roku (mieszka z mamą) zasądzonych 300zł, płace sam 500zł. Mieszkam z rodzicami. Interesuje mnie mieszkanie w Warszawie na 100% wartości na 30lat.
Obserwuj wątek
    • robertind Re: zdolnosc kredytowa 26.09.11, 22:29
      To jest umowa o dzieło czy umowa o pracę? Jaki jest staż zatrudnienia? Jesteś zainteresowany nieruchomością na rynku pierwotnym czy wtórnym? Alimenty płacisz dobrowolnie przelewem, gotówką czy są potrącane z wynagrodzenia?
      • Gość: szukający kredytu Re: zdolnosc kredytowa IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.11, 08:28
        umowa o prace an czas nieokreslony od listopada 2009. chciałbym rynek pierwotny, alimenty place dobrowolnie przelewem, zasądzone mam 300, przelewam 500.
        • robertind Re: zdolnosc kredytowa 27.09.11, 08:59
          W Twoim zasięgu jest kredyt w granicach 230-280 tys. zł. Jednak jedynie 2 banki najlepiej liczące zdolność kredytową mogą wchodzić w grę - Getin Bank i Bank Pocztowy.
          Biorąc po uwagę staranie się o kredyt warto było rozbić kwotę alimentów - 300 zł płatne przelewem, a 200 zł gotówką, wpłata na konto itp.
          • Gość: Aunka Re: zdolnosc kredytowa IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.11, 00:15
            Gdybym była twoja eks od razu wniosłabym o podwyżkę do sądu przy twoich dochodach i aspiracjach meiskzaniowych
            żenada!
            • Gość: szukający kredytu Re: zdolnosc kredytowa IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.11, 19:35
              jakich aspiracjach mieszkaniowych??? 2 pokoje to aspiracje??? litosci...... to jest forum o kredytach, nie o dobrych radach dla matek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka