jokker39 Re: Karen 02.04.11, 20:18 Proszę bardzo Zauważyłaś Karen, jak niektórzy nie mają za grosz wstydu i przyłażą tak, gdzie ich omijają szerokim łukiem? Odpowiedz Link
k.karen Re: Karen 02.04.11, 20:26 Tak Jokker, zauważyłam ale chyba już jakoś tak przywykłam Odpowiedz Link
jokker39 Re: Karen 02.04.11, 23:11 Czekałem na ten wpis ) Karen, wisisz mi stówę /faja/ Odpowiedz Link
k.karen Re: Karen 02.04.11, 23:28 Jokker a czy mogę tę stówę zamienić na złotego Aureusa? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Karen 03.04.11, 07:35 He, he, he,..... To musisz sie za jakas konkretna robote zlapac zeby na niego zarobic.... Polecam ukladanie kafelek..... jokker39 napisał: > Pewnie, że tak ) > Zawsze chciałem go mieć Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Karen 03.04.11, 07:56 .................................................................................................................................. .....................................dla Jokkerka.......................... Odpowiedz Link
m.maska Re: Karen 03.04.11, 02:21 A nie zauwazyles jokker, ze moze i Ciebie i Karen niektorzy omijaja szerokim lukiem, ze woleli sie wyniesc z wlasnego miejsca bo zescie sie tak rozpanoszyli... zeby nie miec juz z wami stycznosci. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Karen 03.04.11, 07:27 bo ja Jokkerku, w przeciwienstwie do Ciebie dostalem slaska szkole wychowania - czyli mowiac "warsiawskim jezykiem " - savoir vivre..... Gdzie nawet do obcych i nieznajomych sasiadow "dzien dobry " sie mowi. Nawet jak mnie nie lubia. I tym sie wlasnie Slazak od "Warsiawiaka" rozni..... jokker39 napisał: > Proszę bardzo > Zauważyłaś Karen, jak niektórzy nie mają za grosz wstydu i przyłażą tak, gdzie > ich omijają szerokim łukiem? Odpowiedz Link