29.05.15, 12:40
Zorro napisał:
Re: Nie czarujmy się
Odpowiedz
1zorro-bis 28.05.15, 22:07
Kicho....znowu Ci odpowiem.smirk
Ja nie wiem czy jakbym z Kaczynskiem w jednym okopiw lezal to naprawde nie wiem do kogo najpierw bym z Panzerfausta palnal. Do tego z czerwona gwiazda na czapce czy do tego z Hackenkreuezem.....big_grin
A moze najpierw Jarka bym miedzy oczy zdzielil?
big_grin

Wkurwiasz mnie Zoro coraz bardziej.
Piszesz, że rugałeś swoją synową za niestosowny wpis o trotylu dla A. Dudy
A to Twoje co wyżej co teraz cytuję, o pancerfauście którym byś palnął
Kaczyńskiego, to czym się różni od wypowiedzi o trotylu?

Albo porąbana przypadłość Twoja rodzinna albo nie kontrolujesz siebie że o kontrole
nad Twoją czynnością fizjologiczną już nie zapytam

Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Trotyl 30.05.15, 08:31
      dzien dobry Kicho z podrozy!
      A ten jezyk: "wkurwiasz mnie Zorro" to wplyw Twoich kolezanek z Kalejdoskopu?big_grin
      No coz....z kim sie zadajesz, takim sie sztajesz.
      Ale do rzeczy:
      Masz naprawde klopoty z czataniem, cze tez okulary zgubiles?
      Przeczytaj jeszcze raz.:
      Zorro napisał:
      Re: Nie czarujmy się
      Odpowiedz
      1zorro-bis 28.05.15, 22:07
      Kicho....znowu Ci odpowiem.smirk
      Ja nie wiem czy jakbym z Kaczynskiem w jednym okopiw lezal to naprawde nie wiem do kogo najpierw bym z Panzerfausta palnal. Do tego z czerwona gwiazda na czapce czy do tego z Hackenkreuezem.....big_grin
      A moze najpierw Jarka bym miedzy oczy zdzielil?
      big_grin

Kak widzisz - ten Panzerfaust byl przeznaczony dale tego w czapce z czerwona gwiazda albo z Hackenkreuzem.
      Jarka to miedzy oczy wlnal bym pisteczka.big_grin Za caloksztalt....big_grinbig_grin
      Kicho°! Cwicz czytanie, cwicz!
      I mniej wulgarnosci, bo to nie przystoi czlowiekowi w Twoim wieku.....smirk
    • 1zorro-bis Re: Trotyl 30.05.15, 08:40
      ....."Na pewno nie posunę się do bydlactwa i nie spalę kukły urzędującego prezydenta tak jak to zrobili bracia Kaczyńscy z kukłą urzędującego prezydenta Wałęsy, a nie był to żart i sarkazm tylko bydlactwo, agresja i nienawiść....."

Widzisz Kicho, pozwolilem sobie zacytowac Karen
      A poniewaz znam tego osobnika - Kaczynskiego od....35 lat, ktorego mialem watpliwa przyjemnosc poznac osobiescie w 1980 roku w Katowicach - mam na jego temat takie a nie inne zdanie. Jest to paskudny czlowiek. Byl, jest i bedzie....big_grin
      • wscieklyuklad Re: Trotyl 30.05.15, 09:36
        Pod ostatnim zdaniem podpis obydwoma brudnymi łapskami oraz doszorowanymi stópeczkami.
        Jeden z członków Komisji Krajowej śp. "Solidarności", z którym byliśmy we Florencji na koszt WŁOSKIEGO podatnika (bilety kolejowe na dojazd na lotnisko oraz powrót z lotniska do domu pokrywaliśmy nie ze składek polskiego emigranta, ale własnej kasy) wspominał, jak Szanowny Pan Premier Jarosław PZICh Kaczyński, po objęciu faktycznego stanowiska kazał zapomnieć mu o wybitym kiedyś bruderku i zwracać się do niego per "pan".
        Szanowny Pan Prezydent Lech Kaczyński nie był pod tym względem tak małostkowy - byli do końca na "ty".
        • vidavil-125 Re: Trotyl 30.05.15, 10:17
          Tak czy inaczej Zorro sam siebie opisałeś jako furiata z pancerfaustem.

Zorro, z całości Twoich wpisów nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z nie posiadania wszystkich klepek.

A poza tym nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że użycie w okopie pancerfausta
          w bliskiej odległości może być całkowitym dyskomfortem dla Ciebie.
          • 1zorro-bis Re: Trotyl 30.05.15, 10:45
            Kicho, czy mam Ci przyslac instrukcje uzycia Panzerfausta?
            Voila:de.wikipedia.org/wiki/Panzerfaust
            moze Ci sie kiedys przyda.
            A o moje klepki, to Ty sie nie martw. Sa na odpowiednim miejscu i maja sie dobrze,big_grin
            • vidavil-125 Re: Trotyl 30.05.15, 10:59
              To znamienne, nie posiadacz wszystkich klepek nie odczuwa ich braku
              i ma wyraz samozadowolenia na twarzy.
              • sorel.lina Re: Trotyl 30.05.15, 11:05
                Najważniejsze, żeby nie mieć klepek na oczach.smile
              • 1zorro-bis Re: Trotyl 30.05.15, 11:46
                widzisz Kicho.....tak to jest, ze moje klepki sa dobrze poukladane i zakonserwowane do natychmiastowego uzycia.
                Nastomiast co do Twoich, to proponowalbym troche oleju. Bo skrzypia i sie zacinaja.
                I stad te problemy w kreatywnym mysleniu.big_grinbig_grinbig_grin
                vidavil-125 napisał:

> To znamienne, nie posiadacz wszystkich klepek nie odczuwa ich braku
                > i ma wyraz samozadowolenia na twarzy.
    • 1zorro-bis Re: Trotyl 30.05.15, 10:52
      Kicho....a ten kolega Jarka ma wszystkie klepki na swoim miejscu?big_grinbig_grinbig_grin
      www.facebook.com/photo.php?fbid=978657085500850&set=a.139407872759113.17921.100000697036857&type=1&theater

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka