23.11.15, 19:08
Skurwysyny, wynajmowały na koszt kancelarii prezydenta apartament dla zięcia Najwybitniejszego Prezydęta Kosmosu Lecha K. Obecnie osadzonego Dub.
Niejakie sasin przed kamerami TV powiedziało,źe jesli wtedy nikt nie zgłosił tego do prokuratury, to teraz powinien milczeć.
Niejakie sasin!
Milczeć to se możesz nakazywać członkom rodIny bucęty kwiczole!
Obserwuj wątek
    • sorel.lina Re: Kacze 23.11.15, 19:27
      Rachunek jaki nadesłano na adres kancelarii Największego Prezydęta opiewał na kwotę 30 tys. złotych.
      Brak danych, czy był to apartament ze śniadaniem w cenie, a także - jeśli tak - to czy na śniadanie to podawano ośmiorniczki.

Prezydęt wydał także ok. 3 mln. na nikomu niepotrzebną salę kinową.
      Tam jednak nie jada się ośmiorniczek, tylko pup-corn.
      • wscieklyuklad Re: Kacze 23.11.15, 19:29
        Łojezu - pardąsio, ale zapomniałem się przelogować.
        Sorell nigdy by sobie nie pozwoliła na taki komentarz działań Nawybitniejszego Prezydęta Wszechświata i Wszech czasów. Autorem poprzedniego hejtu jestem ja WU!
        • shitlo Re: Kacze 23.11.15, 20:10
          Marcin ciekawa postać, jako dziecko niezdiagnozowany zespół ADHD o ile coś takiego istnieje. Ojciec komuch napieprzał gówniarza po łbie bo same problemy z nim były. Dopiero w dorosłym życiu doznali cudownego nawrócenia. Apogeum nastąpiło po mordzie smoleńskim. Marcinowi WWPutin w zmowie z Premierem teścia odebrali skazując na zmianę profesji ze sprzedawcy ułaskawień na wyłudzacza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka