Dodaj do ulubionych

Święta...

11.12.15, 11:06
[url=http://www.youtube.com/watch?v=Spa5CBzB_4I]Wyborcy PIS w akcji.[/url]
Szanuję ludzi starszych dlatego nie powiem co myślę, ale czy to sprawiedliwe, że z mojego zusu płacą im emeryturę?

Podobnie nie pozwoliłem nikomu wyciągać z mojej kieszeni na ochronę prezesa!

Wracając do sałatki pochlipującej zastanawia mnie profil psychologiczny jej wyborców. Uważam, że powinno się te osoby obarczyć dodatkowym podatkiem na wypłatę dla tej pośliny, bo znów na idiotkę muszę swój portfel otwierać.

Cieszy mnie, że na PODWÓRKU porządki wczesnoświąteczne i znalazł się Boy co Mickiewicza jednego odbrązowił, oraz agrafkę zdjął, która się ledwo trzymała.
Obserwuj wątek
    • shitlo Re: Święta... 11.12.15, 11:09
      Do Świąt zamierzam zdystansować się i wystudzić negatywne emocje bo mam ich bardzo wiele. Zjem w spokoju kolacje wigilijną. Wypiję flaszkę wódki (mimo ostrzeżeń od WU). I wrócę naładowany tępić dalej bezmyślność PISowców!
    • 1zorro-bis Re: Święta... 11.12.15, 11:39
      bo to jest przeciez PISdzielska ......elyta.big_grin
    • 1zorro-bis Re: Święta... 11.12.15, 11:42
      a wedlug PISdzielskich fanow, wszyscy ktorzy nie z nimi to zlodzieje, szubrawcy, komuchy i swinie ktore sila od koryta trzeba odrywac. Bo te swini cale lata kradly i grabuily kraj i piekna Polske do calkowitej ruiny doprowadzily......big_grin
      Czytajac tu i tam takie brednie, zastanawiam sie co ci ludzie chleja i pala?big_grin
    • 1zorro-bis Re: Święta... 11.12.15, 11:45
      wiesz, ale sa tez i pozytywne strony tego szalenstwa.....big_grinbig_grinbig_grin
      Oto one:
      www.facebook.com/photo.php?fbid=10206578829101941&set=pcb.10206578849782458&type=3&theater
      • 1zorro-bis Re: Święta... 11.12.15, 12:32
        Premierowka i....gornicy.big_grinbig_grinbig_grin
        freeisoft.pl/wp-content/uploads//mleczko-pozycja-slaska.jpg
        • shitlo Re: Święta... 11.12.15, 13:24
          Ciekaw jestem gdzie się podział dudobliźniak z tej partii prawicowej solidarność nie obrażając Solidarności.
          Podatek miedziowy, kopalnie do zamknięcia, a przewodniczący morda w kubeł.

Wesołych Świąt dudy!
          • 1zorro-bis Re: Święta... 11.12.15, 13:47
            jak to gdzie jest? W "swoim" hotelu solidarnosciowym nad morzem....
            Wypoczywa w apartamencie na koszt idiotow-zwiazkowcow....big_grin
    • shitlo Re: Święta... 12.12.15, 00:08
      Modlilem sie i wymodlilem nadchodzacy koniec dynastii kaczorow...

wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,O-Tadeusz-Rydzyk-TV-Trwam-rezygnuje-ze-wspolpracy-z-Kancelaria-Prezydenta,wid,18039546,martykul.html
      • shitlo Re: Święta... 12.12.15, 00:13
        Dudapies pampersa ma spompowanego po same rzepy. Tadeusza zdenerwowac to jakby sobie 80% elektoratu wycieli.
        • dunajec1 Re: Święta... 12.12.15, 03:50
          Kurwa mac, Wy sie smiejcie, a ja z daleka na to patrze i mi nie do smiechu.
          • 1zorro-bis Re: Święta... 12.12.15, 06:29
            ja na to patrze tez z daleka i tez mi wcale do smiechu nie jest.
            Bo PISdzielce 25 lat dorobku niszcza.....
            • sza.aliczek Re: Święta... 12.12.15, 13:03
              Coraz częściej wokół siebie słyszę pytanie: kto na nich głosował? bo ja nie ....

: D
              nawet wstydzą się przyznać, ze dali im głosy : D
              • sorel.lina Re: Święta... 12.12.15, 13:08
                Dokładnie, Szaliczku! smile
                • sza.aliczek Re: Święta... 12.12.15, 13:09
                  Sorellino, przeczytałam w Polityce czyjś komentarz i pozwolę sobie go zacytować:

"Demokracja to przede wszystkim rządy prawa, a nie większości parlamentarnej, jak to z uporem maniaka powtarzają ludzie PiS i ich zwolennicy. To prawo i pewne mechanizmy proceduralne powinny przede wszystkim decydować o stanie państwa, a nie zachcianki jednej partii politycznej.
                  Ciekawe, czy Polska zda ten egzamin z demokracji?"

www.polityka.pl/forum/1250230,urzednicy-panstwa-prawa-kontra-zamach-stanu-pis.thread

lista tematów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka